By The Sea Phuket Beach Resort 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.710
№58 viesnīcas reitingā Puketa
5.0 Numurs
4.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
4.5 Uzturs
3.5 Infrastruktūra
Neliela ērta pludmales apartamentu viesnīca, prom no tūrisma zonas, klusā Puketas rajonā, Panvas ragā, ko ieskauj skaista daba un interesanti skati uz blakus salām. Visi numuri ir ar virtuvi. Viesnīca tika atvērta 2002. gadā un atjaunota 2005. gadā. Sastāv no 3 ēkām (A - 4 stāvi, B - 2 stāvi, C - 2 stāvi). Viesnīca nodrošina transporta pakalpojumus uz pilsētu (2 reizes dienā). Ierodoties viesnīcā, ir jāiemaksā depozīts. Piemērots noslēgtai ģimenei vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар gold_pearle
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies 2018. gada martā , viss bija brī niš ķ ī gi. 3. uzturē š anā s dienā taizemieš u ģ imene (2 pieauguš ie un 3 bē rni) tika ievietota blakus istabā (2 pieauguš ie un 3 bē rni, savukā rt numurs bija paredzē ts diviem). … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies 2018. gada martā , viss bija brī niš ķ ī gi. 3. uzturē š anā s dienā taizemieš u ģ imene (2 pieauguš ie un 3 bē rni) tika ievietota blakus istabā (2 pieauguš ie un 3 bē rni, savukā rt numurs bija paredzē ts diviem). Un divas dienas pē c kā rtas viņ iem darbojā s televizors, neapstā joties ne minū ti, un periodiski to noslī ka bē rnu kliedzieni, kuri pē c kā rtas kliedza, taizemieš iem nepā rtraukti dzerot. Numuri ir spoguļ i (tas ir, mū su siena, pie kuras atrodas televizors, pieguļ blakus istabas televizoram). Un tagad ir pusnakts, mē s nevaram gulē t, un mums jā ceļ as 5 no rī ta, lai dotos ekskursijā uz Similans. Vī rs neizturē ja un sita ar dū ri sienā virs televizora. Un tad pē c kā dā m 3 minū tē m sā kā s raidī jums – koridorā dzirdē jā m saucienus “Palī dzi! ”, izejot no istabas, ieraudzī jā m noslē pumu, pakā ruš ies ar bē rniem, skrienot uz reģ istratū ru, un piedzē ries taizemietis, viņ as vī rs, mierī gi stā vot pie istabas durvī m. Vī rs viņ am izteica piezī mi, ka televizors divas dienas strā dā ja un bē rni nemitī gi kliedz, un atgriezā s istabā .
Un tieš i pē c 5 minū tē m mums piezvanī ja reģ istratū ra un teica, ka esam ļ oti trokš ņ aini un mū su kaimiņ i izsauca policiju. Mē s bijā m sajū smā . Policija ieradā s, principā nezinot angļ u valodu! Viņ iem vajadzē ja piezvanī t savam priekš niekam, kurš runā ja angliski. Bija jau 2 naktī . Kad viņ š ieraudzī ja, ka esam prā tī gi un mierī gi, viņ š bija pā rsteigts. Kad jautā ju, par ko mē s esam apsū dzē ti, viņ š atbildē ja, ka kaimiņ š taizemietis teica: "mans vī rs uzkā pa uz balkona un pieklauvē ja pie loga. " Uzaicinā ju policiju istabā un parā dī ju, ka restes starp balkoniem ir ļ oti plā nas, un mē s dzī vojam otrajā stā vā un ir jā bū t trakam, lai uzkā ptu pa karnī zē m, kad var vienkā rš i iziet pa durvī m, ī paš i mans vī rs pē c a. liela operā cija (laparotomija), lai "kā ptu pa balkoniem". Policijas priekš nieks piekrita, ka pā ri balkonam kā pt nav iespē jams. Tač u tad iejaucā s viesnī cas administratore, sakot, ka "droš i vien kundze varē tu kā pt pā ri balkonam".
Es viņ ai asi pateicu, ka esmu ā rsts, nevis mē rkaķ is. Policija aizbrauca ar brī dinā jumu, ka nā kamajā dienā jā ziņ o iecirknī , lai sniegtu rakstisku paskaidrojumu. No rī ta zvanī jā m konsula pienā kumu izpildī tā jam, bet viņ š lū dza vē lā k atzvanī t, un fonā bija dzirdamas piedzē ruš os sievieš u balsis, "runā jot ar mammu". Kopumā mē s nesaņ ē mā m nekā du palī dzī bu. Ierodoties stacijā , viņ i ilgi gaidī ja krievu-taju valodas tulku. Rezultā tā parā dī jā s meitene, kura ar Google palī dzī bu zinā ja angļ u valodu, par krievu valodu nebija ne runas. Mū s nopratinā ja, mierinā ja, ka tas ir administratī vais pā rkā pums, kaimiņ š taizemietis ir muļ ķ is un ar mums viss bū s kā rtī bā . Vienalga, kā ! Tieš i pē c divā m dienā m 21:00 mums atbrauc policija un ved uz iecirkni, mums uzreiz ir advokā ts (kā da sakritī ba, no Ukrainas, no Kijevas - laucinieks) Sergejs Treš č ovs, kurš uzreiz jautā , vai mē s ir 2.000 batu (tik maksā viens viņ a zvans). Mē s nesaprotam, kas pie velna notiek.
Manam vī ram atņ em pasi, groza pirkstus, un Sergejs Treš č ovs saka, ka pret viņ u ir ierosinā ta kriminā llieta par "iekļ ū š anu privā tī paš umā naktī (tas ir vainu pastiprinoš s apstā klis") un viņ am draud sods no 2 lī dz 5 gadiem. cietumā vai naudas sods. Neaprakstī š u, cik pā rbaudī jumu mē s piedzī vojā m. Uzrakstī š u š ī stā sta finā lu: mans vī rs pavadī ja gandrī z 3 mē neš us Taizemē , es uzrakstī ju daudz paziņ ojumus un sū dzī bas Taizemes konsulā tam, Ukrainas Ā rlietu ministrija. Viņ š bija - ja nevē laties "nejauš i nonā kt cietumā Taizemē " - apiet š o viesnī cu. Viesnī cas vadī ba mums atteica, izdodot video no novē roš anas kamerā m, kas apstiprinā tu, ka mē s netikā m pā ri balkonam.
Sergeja Treš č ova birojs ir cits iekā rtojums, viņ š bija tas, kurš izdomā ja pantu par lietas pā rcelš anu no administratī vā kodeksa uz kriminā lo, un ne tikai š eit - mē s runā jā m ar daudziem viņ a "klientiem". Viņ a birojs atrodas Rawai rajonā , š eit ir viņ a instagram https://www.instagram.com/advocat_phuket/? utm_source=ig_profile_share&igshid=131p16z7gy5um. Mainī jā m advokā tus, bet vī ru tomē r notiesā ja, sods bija naudas sods un izraidī š ana. Viņ u izraidī ja pē c 4 dienu uzturē š anā s ADC cietumā - gaidī ja tieš o lidojumu uz Ukrainu (maijā bija 2x nedē ļ ā , un "noziedznieki" nedrī kst doties netieš ajā reisā ). Tā skumji beidzā s skaistā atpū ta Puketā viesnī cā By-the-Sea.
P. S. Ja kā du interesē š ī stā sta detaļ as un ja kā dam ir lī dzī ga situā cija - rakstiet. Mē s esam izgā juš i cauri visiem š ī s elles apļ iem, un tagad zinā m visas nianses un iespē jamā s izejas no š ā dā m situā cijā m.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika: istabiņ a grezna, skats no balkona brī niš ķ ī gs, jū ra brī niš ķ ī ga, personā ls draudzī gs, baseins brī niš ķ ī gs, iesaku relaksē još ai atpū tai ar bē rniem. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika: istabiņ a grezna, skats no balkona brī niš ķ ī gs, jū ra brī niš ķ ī ga, personā ls draudzī gs, baseins brī niš ķ ī gs, iesaku relaksē još ai atpū tai ar bē rniem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es biju viesnī cā.2014. gada aprī lī . atpū ta miera un klusuma cienī tā jiem. ļ oti draudzī gs personā ls. Tuvumā nav veikalu vai restorā nu. uz tirdzniecī bas centru ved minivens pē c pieraksta reģ istratū rā . maiņ a reģ istratū rā dā rga (nauda). … Tomēr ▾ Es biju viesnī cā.2014. gada aprī lī . atpū ta miera un klusuma cienī tā jiem. ļ oti draudzī gs personā ls. Tuvumā nav veikalu vai restorā nu. uz tirdzniecī bas centru ved minivens pē c pieraksta reģ istratū rā . maiņ a reģ istratū rā dā rga (nauda). var paē st kafejnī cā (2gab. ) pludmalē , blakus villai restorā nā ir dā rgi. tuvumā nav izklaides, var atstā t visu centrā ar taksi 750 bati vienā virzienā , papildinā t telefonu un samainī t naudu tikai tirdzniecī bas centrā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies laika posmā.22. 03-02.04. 201.5 cilvē ku ģ imene: trī s pieauguš ie, bē rns un vecmā miņ a. Visiem patika viesnī ca! Prom no pilsē tas burzmas (braucā m caur Katju - mū zika, gaismas, veikali visapkā rt - jū s dzī vojat kā Š anhajā ! ). … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies laika posmā.22. 03-02.04. 201.5 cilvē ku ģ imene: trī s pieauguš ie, bē rns un vecmā miņ a. Visiem patika viesnī ca! Prom no pilsē tas burzmas (braucā m caur Katju - mū zika, gaismas, veikali visapkā rt - jū s dzī vojat kā Š anhajā ! ). Es nezinu, cik zvaigž ņ u ir - 3 vai 4, mē s saņ ē mā m visu, ko gribē jā m, un vē l vairā k par visā m 5 *! Istabas ir lielas, ē rtas, katrā superior sastā v no 4 zonā m: viesistabas zona (TV, stū ra dī vā ns, kafijas galdiņ š , divi krē sli, ja nepiecieš ams, var ievietot gultu treš ajam ģ imenes loceklim), guļ amistabas zona (divguļ amā gulta, kumode, skapis ar pakaramiem, bezmaksas seifs, divi naktsgaldiņ i, stā vlampas, tualetes galdiņ š ar spoguli, pludmales soma ar pludmales dvieļ iem, 2 lietussargi, losjons pē c sauļ oš anā s, š ū š anas komplekts), virtuves zona (ledusskapis) , plī ts plī ts, virtuves komplekts, izlietne, trauki pē c pieprasī juma, maksas minibā rs, bezmaksas tē jas un kafijas komplekti - katru dienu liek), vannas istaba (duš a, vanna, izlietne ar lielu spoguli, tualete, veļ as ž ā vē tā js, duš as ž eleja, š ampū ns, matu kondicionieris, ziepes, halā ti, lieli, vidē ji un mazi dvieļ i, vienreizē jā s zobu birstes, zobu pasta, skuvekļ i, duš as cepures - visi palī gmateriā li ir jauni katru dienu bez maksas), telpas tiek uzkoptas katru dienu, gultas veļ a un dvieļ i tī ri katru dienu. Netā lu no viesnī cas ir vē l divi. Bez trokš ņ a, bez jautrī bas, nav daudz tū ristu – miers un klusums. Mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā bija daudz krievu - visi devā s uz š ejieni cerī bā , ka nesatiks savus tautieš us, iespē jams, tā pē c visi izrā dī jā s ļ oti audzinā ti un mierī gi - viņ iem nekad nebija kauns par savu dzimteni. .
Brokastis daudzveidī gas (lai arī bez jū ras veltē m): augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, sulas, omletes, gaļ a, rī si, dā rzeņ i, jogurti - esam izvē lī gi, bijā m ļ oti garš ī gi un viss garš oja. Pusdienas un vakariņ as restorā nā pie viesnī cas ir dā rgas (jebkurš ē diens ir 150 bati), bet ļ oti, ļ oti garš ī gi, dzē rieni dā rgi. Daž reiz tie ietver krievu mū ziku 80.  gados. Papildus brokastī m š ajā restorā nā ē dā m tikai vienu reizi, pē c tam ē dā m On The Beach kafejnī cā , kuru vada Tai kungs, ļ oti draudzī gs cilvē ks, nedaudz runā krieviski. Pludmalē ir arī pā ris kafejnī cas, tač u tā s nevar piesaistī t apmeklē tā jus ne ar dzī vo mū ziku, ne cenā m. Tai š arms un viesmī lis Tong neļ ā va mums pat domā t par ē š anu kaut kur citur. Cenas gan viņ am nav lē tas - maltī tes par 80 batiem, alus 0.7 l par 100 batiem, bezalkoholiskie dzē rieni par 50 batiem. Ē diens garš ī gs, porcijas lielas, ē dienkarte krievu valodā . Mē s pieci ar dzē rieniem ē dā m par 1000-1200 batiem. Pē dē jā s atpū tas dienā s Tai mums iedeva atlaides alum, lai gan mē s neprasī jā m.
Pludmale atrodas pie viesnī cas, dvieļ i un sauļ oš anā s krē sli (kā arī kanoe laivas, velosipē di) ir bez maksas. Mē s daudz lasī jā m par bē gumiem un bē gumiem š ajā Puketas daļ ā , bet kaut kā nebijā m garī gi gatavi. Ierodoties mū s sagaidī ja bē gums (ne tas stiprā kais), nevarē jā m peldē t, dē ls skrā pē ja kā ju uz koraļ ļ a, pludmale likā s neglī ta, vā rdu sakot, bijā m ļ oti satraukti. Nā kamajā dienā mē s devā mies uz Phuket Town, un, kad atgriezā mies, bija paisums, un pat tad mē s nopirkā m daudz. Smiltis, mazi viļ ņ i, saule - skaistums! ! ! Pē c tam viņ i pieraduš i: pie baseina viņ i pavada dienas maksimā lā paisuma un bē guma laiku, pielā goja savu grafiku š im grafikam: vidē ji brī vi var peldē t 5 stundas dienā , pā rē jā laikā laiks, ko sauļ ojā ties, staigā jā t vai pavadī jā t baseinā .
Es gribē tu uzrakstī t daž us vā rdus par tū risma operatoru. Tikš anā s lidostā aizritē ja ar blī kš ķ i, teicama organizā cija: Pegasus pā rstā vji stā v pie lidostas izejas un norā da, kur doties, tad tu parā di talonu transfē ram uz viesnī cu, viņ i nolasa svī trkodu un zvana uz numuru autobuss, ka tev paveicas, izsniedz SIM kartes: nepagā ja un 10 minū tes, kā jau braucā m uz viesnī cu. Diemž ē l ar to labais iespaids par operatoru beidzā s. Viesnī cas gide Oļ esja (meitene ar dolā riem acī s) uzreiz lika saprast, ka vienī gais iemesls, kā dē ļ viņ ai jā zvana, ir ekskursijas autobusa neesamī ba, ja tū re ņ emta no Pegaza. Daudz laika zaudē jā m tā pē c, ka apskates autobusu vadī tā ji netika informē ti, ka tū risti ir atcē luš i braucienu, un š oferi pacietī gi gaidī ja tos, kuri nemaz negrasā s. Izbraucot nā cā s nervozē t: saņ ē mu informā ciju, ka reiss kavē jas par 12 stundā m, mū s aizveda uz citu viesnī cu vakariņ ā s, š oferis mani izsē dinā ja un kaut kur aizbrauca ar visu bagā ž u. Citā viesnī cā nesatikā mies, reģ istratū rā nebija informā cijas, skrē jā m un paš i visu meklē jā m.
Viņ i paņ ē ma Fantasy no Pegasus (cena: 2200 bati) un bezmaksas iepirkš anā s tū ri. Iepirkš anā s tū rē saņ ē mā m tā du smadzeņ u sprā dzienu, ka tū ri atstā jā m treš ajā pieturā . Gids (neatceros vā rdu), azerbaidž ā nis, ļ oti greizā krievu valodā uzstā jī gi (rupji) un paceltos toņ os stā stī ja par to, kur viņ š dzimis un mā cī jies un cik viņ am gadu, vienlaikus neļ aujot nevienam Runā viens ar otru! Viņ š cē la tū ristus kā pionieru pulkā , ne soli malā ! Viņ š nesa tā das muļ ķ ī bas par medu no marihuā nas - tā vienkā rš i iezvanī jā s ausī s ! ! ! Pirms ceļ ojuma uz Taizemi ar interneta starpniecī bu iepazinā mies ar aptuvenajā m salas cenā m un vienkā rš i uzkā pā m acis uz pieres no organizatoru augstprā tī bas. Cenas iepirkš anā s tū rei ir nevis 2 vai 3 reizes augstā kas par tirgus cenā m, bet gan 5 reizes! ! ! Tajā paš ā laikā , kad Pegazs ved jū s apskates ekskursijā , jū s apmeklē jat, piemē ram, pē rļ u fermu, kur var iegā dā ties suvenī rus no upes pē rlē m sudrabotā metā lā par 250 batiem, pē rļ u virteni sev vidē ji par 1800 bati, bet braucot ar Pegazu iepirkš anā s tū rē , tad pē rļ u ferma jau savā dā ka, tur saldū dens pē rles sudrabotā metā lā jau no 1100 batiem ! ! ! Aptiekā mež onī gā kā s cenas, jebkurā citā salas aptiekā var nopirkt to paš u (kaut arī bez krievu anotā cijas), bet 2-3-4-5 reizes lē tā k! ! ! Tā tad bezmaksas tū re naiviem tū ristiem iznā k par "pensu"! Tā lā k negā jā m, birkas nodevā m gidam.
Un beigā s cienī jamiem tautieš iem kaut kas par ekskursijā m vispā r. Mē s, atkal, izlasī juš i informā ciju par salu), par ekskursijā m internetā , nolē mā m neņ emt nekā das ekskursijas no Pegasus par naudu, tikai uz vietas jau izlē mā m par Fantasy, jo. cenu zī me uz tā nav ī paš i uzpū sta. Visa mū su programma tika sastā dī ta pē c "č ipu tū res" cenā m, ierodoties zvanī ja pa cenrā dī norā dī to telefona numuru. Izrā dī jā s, ka kompā nijas pā rstā vji nedevā s uz mū su viesnī cas rajonu (Cape Panwa), birojs atrodas Patongā , piedā vā ja piebraukt pie viņ u ofisa. Mē s jau bijā m nolē muš i doties uz Patongu, bet vakarā , vakariņ ojot Tai, satikā m vietē jo iedzī votā ju (viņ š iepazī stina ar Capitan Mhad - pastā vī gi atrodas pludmalē un piedā vā iegā dā ties no viņ a ekskursijas), viņ š parā dī ja. mums viņ a cenrā dis krievu valodā . Viņ a angļ u valoda ar taju akcentu, mū su skolas mā cī bu programmas angļ u valoda, vē lme nopelnī t, mū su vē lme saņ emt pakalpojumu par adekvā tu cenu - darī ja savu darbu, mē s sapratā mies un iesā kumam (lai gan ar aizdomā m) mē s no viņ a nopirka tū ri uz Khao Sok. Cena ir nedaudz augstā ka par č ipiem, tač u, ņ emot vē rā viesnī cas attā lumu un nepiecieš amī bu piemaksā t par pā rskaitī jumu uz č ipiem, domā ju, ka tā bū tu noticis. Viņ i atstā ja avansa maksā jumu 1000 batu apmē rā . Noteiktajā laikā mū s gaidī ja autobuss, reģ istratū rā gaidī ja vā ciņ š , samaksā jā m viņ am pā rē jo un devā mies baudī t ziloņ us, dabu, augļ us. Krievu gids visas ekskursijas garumā ir ļ oti interesants jaunietis Aleksejs (agrā k viņ š dzī voja Novosibirskā ), viņ š mums visu dienu stā stī ja par Taizemi, Puketu, vē sturi, leģ endā m un daudz ko citu. Tas bija vienkā rš i maģ iski!! !
Pē c tam bez bailē m no cap nopirkā m tū ri uz Similaniem (pieauguš ajam 2700 bati, bē rnam 1900 bati), kur sē dā mies vienā laivā ar tiem, kas devā s no Pegaza (pieauguš ajam 4500 bati). Viņ š mū s veda iepirkties (mē s pateicā m, ko vē lamies pirkt, viņ š mū s aizveda, kur uzskatī ja par vajadzī gu: piemē ram, atveda mū s uz pē rļ u fermu, kur viņ i veic apskates ekskursiju, tur pielī mē ja daž as zī mes uz mū su drē bē m, skatoties par ko meitenes uzreiz sauca cenu , uz etiķ etes mazā k par pusi cenas, lai gan vā ciņ š saņ ē ma kaut kā du komisiju par mū su pirkumiem, katrā ziņ ā mē s ar viņ u tē rē jā m daudz mazā k), nopirka alkoholu, somas, drē bes, suvenī rus, arī vā ciņ š mū s aizveda uz akvā riju . Un galu galā š aubī gie krievu tū risti mums sū tī ja ieteikumus. Es nezinu, vai viņ i devā s ar vā ciņ u, kur vai nē , bet mē s viņ am sniedzā m vispozitī vā kos ieteikumus. Sievietes, kuras pirmajā dienā no tū roperatora nopirka trī s ekskursijas (par to saņ ē ma solī to atlaidi 900 batu no personas, bet pā rmaksā jot apmē ram 4000 batus), pē c sarunā m ar vā ciņ u nož ē loja savu operatī vumu un, lai nogludinā tu rū gtums, devā s iepirkties ar viņ u, viņ u vā ciņ š apmierinā ts! Mē s neaicinā m nevienu pieteikties pie viņ a (vai č ipu tū rē ), vienkā rš i konstatē jam faktu: pieteicā mies un saņ ē mā m visu, ko gaidī jā m. Katrs izlemj pats.
Tai kungs un Cap Mhead atvadī jā s no mums ļ oti aizkustinoš ā veidā ! Negribē jā s iet prom! Viesnī ca un viss, kas ar to saistī ts, iesakā m!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma š ajā viesnī cā . Man patika pilnī gi viss! ! Mā jī ga, ļ oti jauka vieta, labi uzturē ta. Istaba bija ļ oti liela un ē rta, bē rns gulē ja vienā istabā . esam otrajā , kopē jā viesistabā . … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma š ajā viesnī cā . Man patika pilnī gi viss! ! Mā jī ga, ļ oti jauka vieta, labi uzturē ta. Istaba bija ļ oti liela un ē rta, bē rns gulē ja vienā istabā . esam otrajā , kopē jā viesistabā . Katrā televizora istabā ir viens krieviski runā još s kanā ls. Attā lums no pilsē tas nemaz nav jū tams, jo ī paš i tā pē c, ka mē rķ is bija tikai relaksē još a atpū ta. Divas reizes dienā , no rī ta 10 un pē cpusdienā.13-30, bezmaksas mikroautobuss dodas uz pilsē tu (uz tirdzniecī bas centru), pē c noteikta laika (pē c 3 stundā m) tas arī ved atpakaļ uz viesnī cu. . Mums bija pietiekami daudz laika, lai pastaigā tos pa centru, bet ā rkā rtē jos gadī jumos jū s varat doties atpakaļ ar taksometru. Arī brokastis nav slavē jamas – daudzveidī gas un katrai gaumei: gan gaļ as, gan dā rzeņ u ē dieni. kartupeļ i, labi konditorejas izstrā dā jumi, jogurti, graudaugi, vienmē r daudz augļ u, daž ā das sulas. Baseins pie viesnī cas nav liels, bet peldē t var un pat peldē t, izmantojā m tikai vienu reizi, jo labā k patika peldē ties jū rā . Pludmale, kas atrodas netā lu no viesnī cas, nav piemē rota peldē š anai, bet, atstā jot viesnī cu un ejot pa labi apmē ram 15 minū tes (un ar velosipē diem, burtiski 3-4 minū tē s), jū s nonā ksit brī niš ķ ī gā smilš u pludmalē . . silta mierī ga jū ra. Ļ oti iesaku š o viesnī cu tiem, kam patī k relaksē još a atpū ta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas pludmalē , prom no pilsē tas un burzmas. Blakus tikai viena viesnī ca un daudzas villas. Tuvumā nav civilizā cijas kā tā das, tā pē c uz pilsē tu ar speciā lu marš ruta autobusu (mikroautobusu) aizved pē c pieraksta. Viesnī ca bija pilnī bā piepildī ta, bet ar braucieniem uz pilsē tu problē mu nebija, bija pat tukš as vietas. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pludmalē , prom no pilsē tas un burzmas. Blakus tikai viena viesnī ca un daudzas villas. Tuvumā nav civilizā cijas kā tā das, tā pē c uz pilsē tu ar speciā lu marš ruta autobusu (mikroautobusu) aizved pē c pieraksta. Viesnī ca bija pilnī bā piepildī ta, bet ar braucieniem uz pilsē tu problē mu nebija, bija pat tukš as vietas. Numuri ir lieliski, plaš i, divi televizori, divi telefoni, bezmaksas wi-fi (reģ istratū rā paņ emiet savu loginu un paroli). Ja pē kš ņ i vairā kas stundas nav savienojuma, tad lietotā jvā rds un parole ir mainī ti, tikai jā lū dz jauni. Virtuvē ir plī ts ē diena gatavoš anai, trauki tiek atnesti bez maksas pē c Jū su pieprasī juma. Ir tē jkanna, krū zes, tē jas, kafijas, krē juma komplekts. Katru dienu tiek pievienoti jauni. Vanna, duš a. Ja jums ir istaba bez balkona - nav problē mu - tieš i jū su priekš ā ir vai nu terase, kas klā ta ar zā li, ar ziedoš u bugenviliju vannā m, vai baseins (kuram tas ir). Jū ra, atš ķ irī bā no citā m pludmalē m, ir mierī ga, jo lī cis slē pjas no spē cī giem viļ ņ iem. Bet citā s pludmalē s biež i bija redzami sarkanie karogi - peldē ties aizliegts. Š eit nav izvē les rū tiņ u. . Brokastis vienmē r ir lieliskas! Daudz augļ u, konditorejas izstrā dā jumu, svaigas kafijas, piena, dzē rienu. Jū s varat pusdienot vienā restorā nā vai lē tā k divā s kafejnī cā s pludmalē . Es neiesaku pirmo kafejnī cu, bet otrā , vistā lā k, izrā dī jā s slē gta lī dz mū su atvaļ inā juma beigā m. Es ļ oti ceru, ka tas ir ī slaicī gi, jo pagā juš ajā gadā mē s tur pusdienojā m, un arī š ī . Un cilvē ki ī sti neiet uz pirmo kafejnī cu, tur ir kaut kā nepareizi, to ir grū ti izskaidrot. Otrajā uzmanī ba ir atš ķ irī ga, un viņ i vienmē r cenš as, lai jū s justos ē rti. Tas ir jā jū t. Pludmalē vai teritorijā nav izklaides. Viesnī ca ir vairā k piemē rota gan relaksē još ā m brī vdienā m, gan ģ imenē m ar bē rniem, jo ​ ​ no jū ras viņ us nevar izvilkt, nav viļ ņ u. Apkalpojoš ie puiš i vienmē r smaidī gi, vienmē r draudzī gi, vienmē r gatavi palī dzē t. No viesnī cas var arī izbraukt ar taksi, bet tam jā dodas uz otrā s viesnī cas pusi, tur ir kaut kas lī dzī gs bū diņ ai, kur pie sienas karā jas taksistu tā lruņ u numuri. Viņ u paš u tur nav. Mē s ar vienu un to paš u vī rieti ceļ ojā m divus gadus, viņ u sauc misters Saks. Vienreiz iesita, zvanī ja no š ī s paš as bū diņ as, nā kamgad atbrauca, piezvanī ja, viņ š mū s atkal veda. Viņ a tā lrunis ir 0836495997. SI var atsaukties uz viņ u, ja viņ iem ir nepiecieš ams iekļ ū t CC. Vienkā rš i noskaidrojiet adresi iepriekš , jo taizemieš i ļ oti maz runā angliski. Bet š ogad ir vairā k taizemieš u, kas ar mums cenš as runā t krieviski, labi darī ts! Gā jā m ar Pegazu. Labi darī ti puiš i! Pagā juš ajā gadā , kad devā mies ekskursijā uz Bonda salu, kopā ar mums bija gide Alena. Š ogad viņ a izrā dī jā s mū su viesnī cas gide, bija ļ oti patī kami viņ u atkal satikt. Septiņ us gadus vecais dē ls piedzē rā s ar aukstu Pepsi-Cola, izpelnī jā s strutojoš u kakla iekaisumu. Zvanī ja uz apdroš inā š anā norā dī to numuru, teica, ko darī t - izsaukt taksi un paš iem braukt uz klī niku, samaksā t tur 900 batus, kas pē c tam jā atdod. Sazvanī jā m Saka kungu, viņ š pats bija aizņ emts, atsū tī ja draugu, viņ š atbrauca, atkal zvanī ja apdroš inā š anai, kur viņ am taizemiski paskaidroja, kur mū s vest. Braucā m pā ri salai, ieradā mies 15 minū tes pirms slē gš anas. Neskatoties uz to, mū s uzņ ē ma mierī gi, daktere ļ oti saudzī gi apskatī ja dē lu, izrakstī ja ā rstē š anu un uzreiz iedeva tabletes pret drudzi, antibiotikas un vē l daž as lietas. Serviss izcils, ilgi jā skaidro, bet Krievijā...........Kopumā viss ir labi organizē ts. . Nebaidieties, ja pē kš ņ i saslimstat un jums jā dodas pie ā rsta. Ar dakteri sazinā jā mies angliski, bet viņ š planš etdatorā rā dī ja arī krievu frā zes, lai mē s to labā k saprastu. Vē l daudz iespaidu. Noteikti veiciet gan bezmaksas ekskursijas pa Puketu, gan arī brī niš ķ ī gu ekskursiju uz Khao Sok – nacionā lo parku. Tā ir izjā de ar ziloņ iem, raftings pa upi, dabas baudī š ana, klusums utt. Dodieties uz salā m arī jū s. Ja laikapstā kļ i bū s slikti, ekskursija tiks pā rcelta vai nauda tiks atgriezta. Mē s nevarē jā m aizbraukt uz Phi Phi salā m, jo ​ ​ dē lam sā pē ja kakls, naudu atguvā m, kad uzrā dī jā m ā rsta izziņ u. Bet maijā , ja iespē jams, labā k nebraukt, jo š is ir lietus un musonu vē ju sezona. Togad mē s bijā m oktobrī , tas bija lieliski!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар aventra
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss ir labi, bet ļ oti tā lu no centra, ļ oti dā rgi nokļ ū t, taksometri ir dā rgi. Tuvumā , protams, ir tikai trī s kafejnī cas, un ē diens ir nedaudz dā rgs. Vakari ir garlaicī gi, it kā dzī ve izmirst. Un pa dienu ir vienkā rš i izcili, klusi, skaisti, pasakaini. … Tomēr ▾ Viss ir labi, bet ļ oti tā lu no centra, ļ oti dā rgi nokļ ū t, taksometri ir dā rgi. Tuvumā , protams, ir tikai trī s kafejnī cas, un ē diens ir nedaudz dā rgs. Vakari ir garlaicī gi, it kā dzī ve izmirst. Un pa dienu ir vienkā rš i izcili, klusi, skaisti, pasakaini.


iemiesojums a1967r2006
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums uana04
Saistībā ar cenu pieaugumu Taizemei ​​sakarā ar notikumiem Ēģiptē.Līgums paredz, ka TA var mainīt nosacījumus neparedzētu būtisku transporta izmaksu pieauguma gadījumā... Saki?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums uana04
Atsauksmes par viesnīcu ir pretrunīgas - kas bija, dalieties iespaidos, pliz)))
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums gavrilish
Vēlos noskaidrot šo jautājumu, izvēloties šo viesnīcu.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums 627443
Vai šī viesnīca ir piemērota ģimenēm Kāda ir infrastruktūra tuvumā
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Небольшой комфортабельный пляжный апарт-отель, на удалении от турзоны, в спокойном районе Пхукета, на мысе Панва, в окружении красивой природы и интересных видов на соседние островки. Все номера — с кухней. Отель был открыт в 2002 году, обновлен в 2005 году. Состоит из 3 корпусов (A — 4 этажа, B — 2 этажа, C — 2 этажа). Из отеля предоставляется трансфер в город (2 раза в день). При заезде в отель взимается депозит. Подходит для уединенного семейного или романтического отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен на юго-восточном мысе Пхукета — Панва / Cape Panwa, на берегу моря, в 8 км от города Пхукет (15 мин езды), в 21 км от центра зоны ночных развлечений пляжа Патонг — Бангла роуд (35 мин езды), в 45 км от аэропорта Пхукета (50 мин езды).
Pludmales apraksts Собственная зона общественного песчаного пляжа. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), room service: 06.30-23.00, прачечная самообслуживания, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), компьютерный интернет-уголок (бесплатно), шатл-бас в город Пхукет, 2 раза в день, бесплатно (отправление в 10:00 и в 13:30, возвращение в 14:00 и в 16:30), 1 ресторан The Following Sea (тайская и международная кухни, 06:30-23:00, внутри помещения), 1 открытый бассейн с пресной водой и с джакузи (140 кв.м., 30 х 5 м, 08.00-20.00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека, аренда каяков (бесплатно), сноркелинг.
  • džakuzi
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 36 номеров:

24 superior 1-bedroom (56-63 кв.м, макс. 3/2+2 чел, спальня, кровать dbl или twin – по запросу, гостиная, кухня с зоной столовой, вид на бассейн/море, все корпуса, все этажи);

12 deluxe 2-bedroom (112-127 кв.м, макс. 4+2 чел, 2 спальни, кровати dbl+twin, гостиная, кухня с зоной столовой, 2 ванные, вид на бассейн/море, все корпуса, все этажи).

Istabās

Кухня с электроплитой, холодильником, СВЧ (посуда-по запросу), кондиционер, ЖК-телевизор, спутниковое / кабельное ТВ, телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), мини-бар (платно), 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе, душ и ванна (с туалетными принадлежностями), фен (бесплатно), халат и тапочки (бесплатно), балкон/терраса. Ежедневная уборка номера, смена постельного белья — 3 раза в неделю, room service: 06.30-23.00.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • čības un peldmētelis  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 7/6 Moo 6, Soi Bor-Rae, Vichit, Muang, Phuket, 83000 Thailand
Tālruņi: Tel: +66 76 305044-5, +66 76 398 165
Fax: +66 76 305048
Tīmekļa vietne: By The Sea Phuket Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).