Baramee Hip Hotel 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 6.510
№74 viesnīcas reitingā Puketa
4.0 Numurs
3.3 apkalpošana
5.3 Tīrība
4.3 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Patong Beach rajonā, viena kilometra attālumā no jūras. Bangla Road naktsdzīves centrs atrodas 600 metru attālumā, savukārt tirdzniecības centrs Jungleceylon atrodas 450 metru attālumā. Viesnīca tika uzcelta 2009. gadā un renovēta 2016. gadā. Piemērots āra aktivitātēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Gandrī z viss atbilst aprakstam. Brokastis ir lieliskas. Vakariņ ā m pietiek. Bet 50 m lī dz pludmalei ir absurds. Viesnī ca atrodas 3. lī nijā , 20 minū š u gā jiena attā lumā , lai bū tu savs baseins. … Tomēr ▾ Gandrī z viss atbilst aprakstam. Brokastis ir lieliskas. Vakariņ ā m pietiek. Bet 50 m lī dz pludmalei ir absurds. Viesnī ca atrodas 3. lī nijā , 20 minū š u gā jiena attā lumā , lai bū tu savs baseins.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
mainiet ainavu un dodieties uz Taizemi ar draugiem, tas bija tieš i tas, kas nepiecieš ams labai atpū tai! … Tomēr ▾ mainiet ainavu un dodieties uz Taizemi ar draugiem, tas bija tieš i tas, kas nepiecieš ams labai atpū tai!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s lidojā m no 2012. gada 2. septembra lī dz 13. septembrim. Krievus viesnī cā nesatiku. Viesnī ca ir vairā k piemē rota aktī vā m un ekskursijā m. Viesnī ca atrodas divu minū š u attā lumā no Bangla Road un tikai trī s minū š u attā lumā no Jantseylon Mall. … Tomēr ▾ Mē s lidojā m no 2012. gada 2. septembra lī dz 13. septembrim. Krievus viesnī cā nesatiku. Viesnī ca ir vairā k piemē rota aktī vā m un ekskursijā m. Viesnī ca atrodas divu minū š u attā lumā no Bangla Road un tikai trī s minū š u attā lumā no Jantseylon Mall. Lī dz jū rai ar rokassprā dzi 7 min. . Bijā m iekā rtojuš ies tī rā un ē rtā istabiņ ā , viss jauns, dzī voklis darbojā s pareizi un neradī ja troksni. No trū kumiem - nav nakts gaismas, neliels balkoniņ š...lai gan tas mū s ī sti netraucē ja. Tiklī dz ieradā mies viesnī cā , bijā m iekā rtojuš ies uzreiz, 10.00 neko negaidī jā m, kad ieradā s. istabiņ a tika tī rī ta katru dienu, nekas netika aiztikts. . zā dzī ba nebija. Wi-fi ir bezmaksas, vestibilā ir dators. Brokastis ir standarta, visur vienā das - dā rzeņ i, augļ i, pā rslas ar pienu, olu kultenis/olu kultenis, rī si/nū deles, desiņ as, sviests un ievā rī jumi, tē ja un kafija utt. , ko vē l vajag. . . Mē s personī gi ē dā m pietiekami daudz! Peldē jā mies pludmalē , kas atrodas Patongas pludmales otrā galā , pagā ja pusstunda, bija ū dens peldē t ar masku lai redzē tu zemū dens pasauli, bija lieliski. Vispā r bijā m pilnī bā apmierinā ts ar pā rē jo, paņ emiet lī dzi labu garastā vokli un jū su atvaļ inā jums bū s brī niš ķ ī gs!  
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums bija lieliskas ģ imenes brī vdienas š ajā viesnī cā ! Tikā mies ļ oti viesmī lī gi, varē jā m vienoties ar personā lu par brī niš ķ ī gu istabu. Mū su numuriņ ā no balkona pavē rā s pasakains skats uz jū ru, bija patī kami tur sē dē t vakarā , dzerot kokteiļ us. … Tomēr ▾ Mums bija lieliskas ģ imenes brī vdienas š ajā viesnī cā ! Tikā mies ļ oti viesmī lī gi, varē jā m vienoties ar personā lu par brī niš ķ ī gu istabu. Mū su numuriņ ā no balkona pavē rā s pasakains skats uz jū ru, bija patī kami tur sē dē t vakarā , dzerot kokteiļ us. Istaba kopumā ir klases: plaš a, divas gultas sastumtas vienā un ē rts dī vā ns mū su dē lam, elektriskā tē jkanna, bezmaksas seifs, ledusskapis utt. Katru dienu numuriņ š tika kā rtī gi iztī rī ts, mainī ti dvieļ i un veļ a, par apkalpoš anu sū dzī bu nebija! Ē diens man ļ oti patika, viss garš ī gs un katru dienu liels ē dienu sortiments, ē dā m restorā nā : istabiņ a ē rta, vienmē r tī ra, nebija rindu, tika pasniegti gaļ as ē dieni, zivis, vistas, bija arī daž ā di piedevas, salā ti, daudz svaigu augļ u un dā rzeņ u . Viesnī cas darbinieki ir ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi cilvē ki, vienmē r palī dz it visā . Š ī vieta ir lieliska ar bē rniem. mū sē jie izsita istabā glā zi, atnā ca istabene, atnesa jaunu, savā ca visus gabalus un tikai pasmaidī ja! Liels paldies par š ā du attieksmi! Jū ra ir tikai pasaka, pludmale ir laba. Kopumā svē tki izdevā s!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cai ir laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Es neatradu nekā dus lielus mī nusus. Viesnī cā ir bezmaksas Wi-Fi numurā : kondicionieris, fē ns, ledusskapis, balkons, grezna gulta, skapis utt no mī nusi - ne pā rā k garš ī gas brokastis (no visa piedā vā tā var ē st tikai grauzdiņ us), bet š ī ir ļ oti subjektī va jū ra! Viesnī cas personā ls ir ļ oti izpalī dzī gs un draudzī gs. … Tomēr ▾ Viesnī cai ir laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Es neatradu nekā dus lielus mī nusus. Viesnī cā ir bezmaksas Wi-Fi numurā : kondicionieris, fē ns, ledusskapis, balkons, grezna gulta, skapis utt no mī nusi - ne pā rā k garš ī gas brokastis (no visa piedā vā tā var ē st tikai grauzdiņ us), bet š ī ir ļ oti subjektī va jū ra! Viesnī cas personā ls ir ļ oti izpalī dzī gs un draudzī gs. Atrodas netā lu no pludmales, ir tī rs un patī kams ū dens jū rā...Viesnī cas teritorija, lai arī neliela, tomē r kopta un ļ oti gleznaina. Pretī viesnī cai var iznomā t motociklus.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар yuriy32
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cas priekš rocī bas: 1. Blakus ir tirgus, 50 metri, atvē rts visu diennakti. 2. Uz ielas, kur atrodas viesnī ca, ir vairā k vai mazā k mierī gs un nav trokš ņ ains. 3.  10 minū š u gā jiens, un jū s esat visas Patongas ballī tes centrā . … Tomēr ▾ Viesnī cas priekš rocī bas:
1. Blakus ir tirgus, 50 metri, atvē rts visu diennakti.
2. Uz ielas, kur atrodas viesnī ca, ir vairā k vai mazā k mierī gs un nav trokš ņ ains.
3.  10 minū š u gā jiens, un jū s esat visas Patongas ballī tes centrā .
4. Istabas ir pieklā jī gas, bet ne visas. Nā kamā istaba bija atvē rta, labi, es paskatī jos. Forš i! Nebija neviena loga. Reiz es redzē ju, kā ķ ī nieš i gribē ja tur apmesties, viņ iem iepletā s acis, kad viņ i tur devā s. Kad es tur biju, neviens tur nebija apmetinā ts.
5. Manuprā t, brokastis ir pienā cī gas.
6. Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs, bet ģ imenei ir sava melnā aita. Bija arī daž i slikti varoņ i.
Mī nusi:
1. Uz jū ru aizbraukt uz kā dā m divdesmit minū tē m, bet principā tas netraucē ja, pa ceļ am ir daudz jautrī bas, pat pa dienu.
2. Jū s ievedat savā istabā taizemieš u draudzeni, un viņ i no jums iekasē.500 rubļ us, tas nav svarī gi, pat ja viņ a paliek pie jums tikai pā ris stundas. Atveda divus, maksā tū kstoti. Jautā jums ir, kā da velna pē c? Numurs apmaksā ts! Bet tie ir sī kumi, bet tomē r ne pā rā k patī kami.
3. Nepatī kamā kais brī dis ir telpas uzkopš ana. Tik tī ri sakopta, ka neko neatradī si. Ī sā k sakot, viņ i tī ra. Ja biksē s atstā jat naudu pā rim, pat ja tā s ir glī ti salocī tas un noliktas plauktā , tad varat atvadī ties no noteiktas summas, ne visas, bet pusi no tā s noteikti nocirtī s. Ja vakarā aizgā jā t uz tirgu, paņ ē mā t riekstus, nu, visā dus sū dus, tad pē c raž as novā kš anas nā kamajā dienā jū s tos neredzē sit, tas pats, kas ar augļ iem. Pat pē dē jie trī s prezervatī vi bija pazuduš i. Nolē mā m noskaidrot naudas zudumu, mū s pat nogā dā ja policijā , uzrakstī ja paziņ ojumu. Protams, mē s necerē jā m viņ us jau atgū t, bet viņ iem par to bija jā pacieš savas smadzenes. Pē c tam mums tika sniegta oficiā la atbilde no policijas: visu pā rbaudī ja, pierā dī jumu nav, atvainojiet! Tā pē c ievietojiet visas vē rtslietas seifā . Neviens jums nepateiks, ka seifs ir bezmaksas, un viņ i jums nerā dī s, kad jū s reģ istrē jaties, kamē r neesat to lū guš i.
4. Vē l viens punkts ir mini bā rs istabā . Ir alus, kola, sprite, parastais ū dens. Ja dzerat dzē rienus, ņ emiet vē rā , ka cenas ir divreiz augstā kas nekā tirgū . Par parasto ū deni mini bā rā viņ i prasī s 60 rubļ us. Un katru dienu prasi rē ķ inu par bā ru, pretē jā gadī jumā izrakstoties tev iedos par daudz, un tur tu nevari saprast, ko tu dzē ri un ko nē . Vā rdu sakot, neatslā biniet ruļ ļ us ! ! ! Neskatoties uz visā m š ī m nejē dzī bā m, pā rē jais bija veiksmī gs, ņ em lī dzi vairā k naudas un aiziet !!! ! !
вид с балкона 2 го эт вид с балкона
аватар ibeji
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Un tā tie iespaidi, kas attiecas tieš i uz š o viesnī cu, kurā pavadī jā m 14 dienas. . Es domā ju, ka jā sā k ar labu, jo tā patiesī bā ir ļ oti maza. . . 1. Viesnī ca atrodas gandrī z Patongas centrā un ļ oti tuvu iepirkš anā s centram Jungleon 2. … Tomēr ▾ Un tā tie iespaidi, kas attiecas tieš i uz š o viesnī cu, kurā pavadī jā m 14 dienas. . Es domā ju, ka jā sā k ar labu, jo tā patiesī bā ir ļ oti maza. . .
1. Viesnī ca atrodas gandrī z Patongas centrā un ļ oti tuvu iepirkš anā s centram Jungleon
2. ir WI FI bezmaksas
ar to visi labumi beidzas
Ejam uz sadaļ u, kas mums nepatī k.
1. Pasū tī jā m tū ri caur Pegasus tū risma firmu un viesnī ca tika deklarē ta kā.4* nevis 2*, un viesnī ca it kā bija tikai gadu veca. Nu ī stenī bā viesnī ca bija gadu pē c remonta un visa tā...Pegasus linkos bildē s vispā r bija cita viesnī ca, kas atradā s blakus - ANDAKIRA, nevis Barami, baseins ir vienkā rš i smieklī gs un es nekad neesmu redzē jis vismaz kā ds tur peld, pirtī s un vē l vairā k ir baseins
2. numuriņ i ir ļ oti mazi (man ir ar ko salī dzinā t) Mē s devā mies apmeklē t Karon Beach un tur bija 3 * viesnī ca un istaba bija lielā ka nekā mū sē jā
3. Ierodoties mums teica, ka zobu birstes un pasta nav iekļ autas un ejiet pē rciet paš i (š ampū ns + ziepes + tualetes papī rs bija vietā )
4. istabiņ ā arī nebija mini bā ra, kuru uzreiz pacē la viesnī cas darbinieki un sā kumā viņ i smaidī ja un teica, ka viss kā rtī bā...bet izejot bija milzī gs skandā ls un viņ i apgalvoja, ka mini bā rs bija oriģ inā li ! ! !
5. istabiņ a bija 520 un atradā s 5. stā vā kur nebija lifta un kā pnes kas ved uz augš u ir tik š auras ka ar koferi uz turieni ir ļ oti grū ti aizbraukt, vai nu priekš ā vai aiz tā bija jā velk
6. gultas veļ a un tī rī š ana bija katru dienu, bet bija izmazgā ta lī dz bedrē m....nejokoju. . laikam bija tikai ar mazā m bedrī tē m....
7. Balkons š aurs. . diviem tur grū ti sē dē t. . un tad vienkā rš i nebija ne krē slu, ne galda. . . prasī ja atnest, bet reģ istratū rā izsniedza 1 plastmasas krē slu un vairs neteica
8. Kondicionieris ir tik sens, ka darbojā s kā traktors un š ausmī gi traucē ja gulē t. . un bez tā nav iespē jams gulē t
9. pludmales dvieļ us vienkā rš i neizsniedza
10. pludmale patiesī bā ir nevis 50 metri...bet 10 minū š u gā jiena attā lumā
11. TV tikai 1 krievu kanā ls un tas ne pā rā k labi rā dī ja
Un ī paš s "paldies" gidei, kura, pareizā k sakot, beidzot pirmo reizi uzspļ ā va mums. . . cilvē kiem, bet viņ a nepapū lē jā s ne sniegt pilnu informā ciju, ne kaut kā palī dzē t jautā jumu risinā š anā .
Ksenija, tevi vienkā rš i vajag atlaist par tā du darbu. . . š ī nav pirmā reize, kad lidoju ar Pegazu un redzē ju, kā strā dā gidi Turcijā vai Ē ģ iptē .
Pagaidā m tas arī viss. . . ja vē l ko atcerē š os, noteikti uzrakstī š u
аватар Svetlana999
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca nav slikta, uzkopš ana katru dienu, veļ a mainī ta katru dienu. Š ampū nus sā ka nest tikai pē dē jā s 3 dienā s, pirms tam nebija neizpratnē . Brokastis labas, daudz augļ u. Pie mums vē l tika pabeigts baseins, tač u bez problē mā m ielaida to blakus esoš ajā viesnī cā - tī kls ir tikai viens. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, uzkopš ana katru dienu, veļ a mainī ta katru dienu. Š ampū nus sā ka nest tikai pē dē jā s 3 dienā s, pirms tam nebija neizpratnē . Brokastis labas, daudz augļ u. Pie mums vē l tika pabeigts baseins, tač u bez problē mā m ielaida to blakus esoš ajā viesnī cā - tī kls ir tikai viens. Pludmales dvieļ us iedeva reģ istratū rā , tur arī tos nodeva. Dzī vojis no Pegaza. Kompā nija man uzreiz pateica – viesnī ca atrodas 15 minū š u attā lumā no jū ras. Un kolē ģ i citā uzņ ē mumā tika pā rliecinā ti, ka viņ š atrodas krastā - viņ i bija vī luš ies. Patongā ir viesnī ca ar gandrī z tā du paš u nosaukumu, bet 4 zvaigznes - galvenais, lai tā s nesajauktu.


iemiesojums Marktwen
Būsim ļoti pateicīgi ;)
5 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Artjuhovalex
Pastāstiet par viesnīcu, kur, ko, kā.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель расположен в районе пляжа Патонг, в километре от моря. Центр ночных развлечений Бангла роуд находится в 600 метрах, торговый центр Джанглцейлон – в 450 метрах. Отель построен в 2009 году, обновлён в 2016 году. Подойдёт для активного отдыха.

Atrašanās vieta 40 км от аэропорта Пхукета.
Pludmales apraksts Пляж в 1 км. Шаттл-бас до пляжа – бесплатно, 5 раз в день.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан (06.30-23.00, внутри помещения).

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Бассейн (3,5х3,4м, 07.00-19.00).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 86 номеров в трёх 6-этажных корпусах.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese 188/38 Phangmuang Sai Ko Road. (Thanon Sai Sam)near Jungceylon Department, Kathu, Patong, Phuket 83150 Thailand.
Tālruņi: +66(0) 76-345997
Tīmekļa vietne: Baramee Hip Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).