un atkal taju valoda

Rakstīts: 10 jūlijā 2011
Ceļošanas laiks: 3 — 16 marta 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
ierobež ojumiem.
1. Stā vs kalns. Atpū tieties labā k bez bē rniem.
2. Darba baseins naktī . Trokš ņ ains.
3. Stils. Daudz melnā . Viesmī ļ i visi melnā , galdi, sienas, foajē melni ar tumš i brū nu. Tas viss ir nedaudz satriecoš i. 4. jā strā dā ar personā lu. Personā ls nav labi apmā cī ts, daž reiz pā rā k kaitinoš s un draudzī gs. Viņ i saka sveiki angliski, lai gan, manuprā t, vajadzē tu taizemieš u valodā .
4. Domā ju, ka vajag pilnī bā nomainī t gultas veļ u, uz tā s jau ir aizlā pī tas bedres un vietā m plankumi, kas vairs nav nomazgā ti.

4. lī dz pludmalei 5-7 minū š u gā jiens, bet tas ir lī dz pludmales malai. Tur stā v laivas un maz cilvē ku atpū š as. Pē rienu vajag vismaz lī dz viesnī cas klubam medus. Tur ir labā k. Skaties google karti. 5. ierodoties recepcijā daž brī d smirdē ja pē c ķ engura. Tiesa, tad gaiss bija piepildī ts ar aromā tiskā m eļ ļ ā m.
Priekš rocī bas.
1. Atraš anā s vieta blakus divā m pludmalē m Kata un Karon. arī netā lu no kata noi, kas mums patika visvairā k, kopā ar katani. 2. tuvumā ir daudz labu restorā nu. Divi š efpavā ri, Mali, Bufalo, Sorento. abi pavā ri ir labā kie. 3. skaitļ i ir normā li. Viss darbojas, tī rs un laikā . 4. ē diens ir parasts. Nav saindē š anā s, kā viņ i rakstī ja daž ā s atsauksmē s. 4. uzmanī ga, atsaucī ga vadī tā ja Elena. Strā dā jiet par 5.
Kopumā pamatī gs č etrinieks. Jū s varat iet.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu