Taizeme. Lielā ekskursija Paradīzes dienvidos.

Rakstīts: 15 janvārī 2011
Ceļošanas laiks: 11 — 26 oktobris 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Es ļ oti ilgi gribē ju apmeklē t Taizemi, un, kad tas pienā ca, mē s nolē mā m sastā dī t ekskursiju, kas aptvertu lielā ko daļ u no valsts dienvidu apskates vietā m. Brauciens izvē rtā s individuā ls un varē tu teikt ne viegls, bet ļ oti notikumiem bagā ts.
1. Brauciena pirmais punkts bija Fr. Puketa. Pirmā s č etras dienas dzī vojā m Avista Resort and Spa 4 * viesnī cā , kas atrodas gleznainā vietā starp Kata un Karon pludmalē m uz kalna. Viesnī ca man ļ oti patika - jauna, tī ra, numuriņ i vienkā rš i krā š ņ i, ē diens un apkalpoš ana augstā lī menī.
2. Piektajā dienā raiti pā rceļ amies uz Puketas aktī vā s dzī ves centru – Patongu. Viesnī cas izvē le š eit nebija vienkā rš a un galu galā apmetā s Poppa pilī . Lielā koties viesnī cas nosaukums atbilst tā s lī menim ...ī paš i atš ķ irī bā no iepriekš ē jā s Avista. Pabijā m Popē divas dienas...: )

3. Septī tā diena iezī mē jā s ar izbraukš anu no Popas un pā rcelš anos uz gleznaino Phi Phi salu. Š eit ir apmetne Banjanvillā.
Banjans ir svē ts koks budistu vidū , koks, zem kura Buda saņ ē ma apgaismī bu. Nu tā nu mē s te nokļ uvā m, lai arī ne apskaidrī ba, bet ieraudzī jā m gaismu no salas skaistuma un viesnī cas komforta, kas salā atrodas vienkā rš i grezni - starp divā m galvenajā m salas pludmalē m paš ā zemesš aurumā = salas dzī ves centrā . Par Phi Phi var rakstī t ilgi, tā pē c no š ī s zemes paradī zes, kurā palikā m divas dienas, virzī simies tā lā k.
4. Peldē t uz Krabi. Nakš ņ oš ana viesnī cā Phra Nang Inn. Laba Inn ķ ē des viesnī ca, ar pieklā jī gu apkalpoš anu, ļ oti interesanti numuriņ i (istaba nav tā lu no lielā s gultas ar nojumē m piekā rtu vannu : ) un labā kā atraš anā s vieta Ao Nang.
5. Tā lā k lidojums uz galvaspilsē tu un reģ istrē š anā s Navalai River viesnī cā . Laba pilsē tas viesnī ca ar jumta baseinu, kas atrodas tieš i pie 13. ū dens tramvaja pieturas, kas ievē rojami vienkā rš oja un paā trinā ja pā rvietoš anos pa metropoli.
Viesnī cas restorā ns atrodas uz peldoš a pantona, kas ir arī diezgan smieklī gi cilvē kiem, kuri neslimo ar jū ras slimī bu.

Tas viss ī sumā . Viesnī cas mū s interesē ja vismazā k, bet par mums interesantā ko - ekskursijā m, ceļ ojumiem un klejojumiem, š ajā apskatā nemaz nerakstī ju...varbū t atseviš ķ ā apskatā , ja kā dam interesē...
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu