Jautājums o Pataja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1113 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Kādi ir parastie laikapstākļi Pataijā aprīļa beigās - maija sākumā?
Mēs lidosim uz Pataiju aprīļa beigās līdz 10. maijam. Kādi laikapstākļi parasti ir šajā laikā? Vai lietus traucē atpūsties un cik karsts ir šajā periodā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2017-04-077 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар Kolhoznic
Karstums tur šajā laikā ir neizturams! Lietus var būt gan īslaicīgs, gan "līņāt" trīs līdz piecas dienas! Sliktākais laiks, lai apmeklētu Pataiju. Šajā laikā tūroperatori samazina cenas par 40-60%! Un tā nav nejaušība! Jā, un Pattaevkā nav lietus ūdens kā tāda, un tāpēc jums būs klīst pa ielām līdz ceļiem ūdenī. Un ne visi tuk-tuki ir aprīkoti ar nojumēm sānos. Ielej tajos speciāli! Brauc labāk uz Kubu! Jums, Ukrainā, ir satriecoši lēti ceļojumi uz turieni!
аватар Oleksii64
Jā, laiks tur ir normāls, nu, kas attiecas uz tropiem. Man personīgi tā gadījās, ka varēju doties tikai aprīlī. Bija trīs reizes, un šajā laikā Pataijā un Puketā. Protams, lietus ir vairāk nekā Ēģiptē, bet pārējais man patika.

Šajos datumos ir viens mīnuss: netālu ir Ķīna, ķīniešu ir daudz :) un viņu labklājība ir augusi. Un tā kā tur pārvalda kompartija un brīvdienas ir atbilstošas, tad visi ķīnieši maijā :) brauc uz Tai. Tieši tas mani traucēja vairāk nekā laikapstākļi.
аватар Kolhoznic
Taizemē ir daudz ķīniešu jebkurā gadalaikā! Krievu valoda kļuva desmit reizes mazāka! Ukraiņu vienmēr ir bijis daudz. Mazāk, protams, nekā ķīniešiem! Kas attiecas uz laikapstākļiem: gadu no gada nav nepieciešams. 2015. gada divdesmitajā septembrī Patajevkā bija briesmīgi plūdi. Nedēļu lija lietus. 2016. gada oktobra beigās (labākais laiks Patajevkā) arī lija...
аватар larisa_murashov
Taizemē aprīlis tiek uzskatīts par karstāko mēnesi un lietus praktiski nav.
аватар Waldi
Nu, tieši tā. Lietus praktiski nav. Pastāstiet to tiem, kas dzīvo Taizemē. Gadalaiku maiņas dēļ lietus līst no marta beigām līdz visam aprīlim. Protams, ne tā, kā jūnijā-oktobrī, bet tas, ka tādu "praktiski nav", nav taisnība.
аватар 4yuka
Esam bijuši aprīlī un maijā. Lietus ir reti, īsi, un tad atkal saule un ... dzīve ir skaista.
аватар Toppattayathailand
Taizemē nav sliktu laikapstākļu. Ja naktī līst, iespējams, dienā būs saulains laiks!) Tāpēc neuztraucieties pārāk daudz.)
аватар abc-01
Esmu divas reizes bijis Pataijā maija sākumā. Varu teikt, ka 2 reizes maijā lija vienu reizi un tad naktī. Šogad es iešu atkal maijā
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Pataja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl