Jautājums o Pataja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1113 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kur Pataijā var iegādāties metāla detektoru?
Hotela uznat gde,v kakom magasine v PATTAE mozno kupit metalloiskatel?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2017-02-177 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар ollennka
Nedomāju, paldies.
аватар droptop
Mēģiniet meklēt TUKKOM (TuckCom) - tur ir visa elektronika, varbūt atradīsiet metāla detektoru. Un atvainojos par ziņkāri - ko jūs vēlaties tos meklēt? Man tikai ir zināma pieredze šajā jautājumā.
аватар Kolhoznic
TuckCom noteikti nepārdod šādas lietas. Saskaņā ar Taizemes tiesību aktiem metāla detektoru izmantošana, lai meklētu jebko, kas aprakts zemē, ir aizliegts. Aizliegts arī metāla detektoru imports, eksports, kā arī tirdzniecība.
аватар droptop
Kolhoznic, labi, jūs dodat)) - Es mācījos Taizemes tiesības 2 mēnešus))). Cilvēki ilgi atpūtās un devās mājās. Kā teica kanibāls Elločka: "Nemāciet dzīvot, bet palīdziet finansiāli")). Un tā, ja bez jokiem, ja ļoti gribas, tad tādas lietas, ja vēlies, var nopirkt, atrast ar to, ko vēlies, un atstāt vietā. Tas viss ir atkarīgs no cilvēka vēlmes sasniegt kādu mērķi. Nekas nav neiespējams .
аватар Kolhoznic
droptop, Taizemes tiesības ir tik mulsinošas, ka ar pusgadsimtu nepietiek, lai to izpētītu. Un tas, ka atbilde tika sniegta vēlāk - tātad, citiem var būt līdzīgs jautājums... Ja kas - es esmu jurists starptautisko tiesību jomā. Sazinieties ar juridisko...
аватар droptop
Kolhoznic, es saprotu, paldies. Man ir stingra pārliecība, ka dabā nav mulsinošāka par mūsu iekšzemes likumiem (un nepilnībām tajos)). Nu, lūk, pirmais, kas nāk prātā – kurš gan ir redzējis Pataijā savu Taipeipotrebnadzoru, kas šņāc pa virsotnēm, vai savējo GIBEDEDE, kas sodīja par tuk-tuku pārslogošanu? .
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Pataja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl