Jautājums o Pataja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1113 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kur ir labākā vieta, kur no Patajas lidot uz Dienvidaustrumāzijas valstīm?
Rudenī braucu uz Pataiju.. Pastāstiet, kurš jau ir ceļojis, kur labāk lidot un caur kuru ceļojumu aģentūru. Esmu viens.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2012-06-2412 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар Waldi
Vai plānojat ceļot no AAE? Jūsu profilā ir valsts - AAE ... Man šķiet, ka nav daudz ekspertu par AAE ceļojumu operatoru nosūtīšanu =) Ja nē, ierakstiet savu valsti un pilsētu. Tātad ekspertiem būs vieglāk orientēties, lai kaut ko ieteiktu =)
Veiksmi!
аватар tkrupnovat
Es lidošu no Rostovas pie Donas. Es gribu uz Kualalumpuru. Vietnē redzēju vēl daudzas ekskursijas uz Singapūru un Honkongu un ................ Vēlos uzzināt aptuvenās cenas un kur lidot. Un tomēr es esmu viens, vai aģentūra man atradīs kompāniju ceļojumam ??
аватар Oleksii64
Jautājums interesants, bet diez vai TA firmu atradīsi :))
Forumā ir sadaļa - meklēt līdzbraucēju, izmēģiniet to.
аватар Pattaya-Tours
No Patajas varat droši braukt uz visām kaimiņvalstīm. Lidojumi nav problēma. Cenas tām var uzzināt arī uz vietas. Vienu - divas nedēļas pirms paredzētā brauciena varat paņemt lētu biļeti. Rezervējiet viesnīcu, izmantojot internetu (agoda.ru vai booking.com).
Visticamāk, kompanjons būs jāmeklē pašam.
TA nevar palīdzēt.
аватар Amir1
jūs nevarat doties viens tikai uz Kambodžu ar grupas ekskursiju. Pārējās valstis būs jāapmeklē vienatnē. Maz ticams, ka jums izdosies atrast kompanjonu. Biļetes vislabāk var atrast www. airāzija. com Parasti tur zemākās cenas. Un aģentūra Pataijā jums tādu nepiedāvās. Jūs varat maksāt ar kredītkarti. Labākais veids, kā rezervēt viesnīcu, ir agoda.com. ru. Un šeit ir rezervācija. com nav ieteicams. Nav avansa maksājuma, kas nozīmē, ka atteikuma gadījumā nebūs kam izvirzīt pretenzijas, jo tev nekas nav pārdots, tas nozīmē, ka atbildības nav. Lai gan daudzi cilvēki rezervē, izmantojot šo sistēmu, un maksā viesnīcā. Bet personīgi es dzirdēju daudz nianses, ka pēc ierašanās viesnīcās nebija vietas vai tika izrakstīti pilnīgi citi rēķini nekā vietnē. Un tad vairs nav kur iet, pirkumu garantējat ar savu kredītkarti un šī summa no jums tiks izņemta jebkurā gadījumā. Tāpēc es neriskētu ar Booking.. Tikai Agoda vai vietējā rezervēšanas sistēma, ja tā ir pieejama valstī, uz kuru vēlaties lidot.
аватар Waldi
Amir, cik cilvēku - tik viedokļu. Bet, kas attiecas uz mani, es noteikti neiesaku Agoda. Es tik daudz ēdu kopā ar viņiem: es rezervēju trīs reizes. Un visas trīs reizes no viņiem cēlās bari. Vai nu viesnīcā nav rezervācijas (lai gan ir apstiprināta vēstule no Agoda) un viesnīca jau ir pieturā, tad par visu ir samaksāts, un uzturēšanās beigās nauda atkal tiek norakstīta no manis, kā Agoda teica, ka ir problēmas ar kredītkarti un es neko nemaksāju =(
Tātad - tikai booking.com
аватар Amir1
Valdi Jums ar Agoda ir tikpat nepaveicies kā man ar Booking. Bet jums ir jārezervē caur kādu. Es izvēlos Agoda tikai tāpēc, ka tad man ir kāds un ko prasīt. Un no Booking kukuļi ir gludi - neviens nav maksājis naudu, kas nozīmē, ka neviens nevienam neko nav parādā. Starp citu, man jau 3 gadus nav ne mazāko problēmu ar Agoda. Un es tur rezervēju viesnīcas gandrīz katru dienu un dažreiz vairākas dienā. Tāpēc mana pieredze liecina, ka Agoda var uzticēties. Bet tas ir tikai mans viedoklis un katram ir tiesības uz savu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Pataja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl