Jautājums o Pataja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1113 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Jūlija laikapstākļi
!10.jūlijs, mēs ģimenes lokā dodamies uz Pataiju.Kādi laikapstākļi ir šajā gadalaikā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2012-06-0812 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар Pattaya-Tours
spīd saule, periodisks lietus
laika apstākļi ir labi un labvēlīgi atpūtai. Nav lietus sezonas
аватар Amir1
atbalsts, laiks ir labs. Šobrīd tūristus ļoti iepriecina fakts, ka bieži vien nav dedzinošas saules, zem kuras ir ļoti grūti apmeklēt ekskursijas.
аватар korsun.inessa
Amir1, sveiks, Tolja! Sveiki Irina un Janočka!!! Ceram uz Jūsu prognozi jūlijam, tāpēc ir pamats izdzert pudeli - kārtējo šampanieti!!!!
аватар Amir1
Kas atšķiras no jūlija? Pataijā laikapstākļi vienmēr ir aptuveni vienādi. Var būt slikti, ja nelīst, bet tagad ir īstais brīdis. Un es ceru, ka tā tas paliks visas vasaras garumā. Es nevaru noskaidrot, kas tu esi. Ja mēs apkalpojam, atgādiniet datumu un viesnīcu. Es noteikti sasveicināšos ar visiem.
аватар korsun.inessa
Inese un Anatolijs, mēs dzīvojām vēstniekā, tādējādi sagādājot jums neērtības, tas bija februārī. Nezinu kur bildi sūtīt, mēģināšu uz epastu. pasts)))
аватар Amir1
jā, atceramies. Tagad nav nekādu neērtību no nevienas viesnīcas. Mēs attīstāmies :))))
аватар kaymova333356
Mēs arī gribam lidot uz Pataiju 4. jūlijā, vai tas ir tā vērts?
аватар Amir1
kādas ir šaubas? Tagad mums ir patīkamākie laikapstākļi, lētākie augļi un viszemākās cenas viesnīcām. Vai arī jums ir citas bažas?
аватар korsun.inessa
jums ir lētas viesnīcu cenas, bet mūsu ceļojumu aģentūrās viņi nez kāpēc nesteidzas pazemināties ....
аватар svetylnik
Pastāsti man, kurš dosies uz Pataiju jūlija sākumā? kam interesē ekskursijas? ar vīru lidojam kopā pirmo reizi, piestāsim Woodland 4 * tika teikts kādus pāris kilometrus no centra, vēlos iepriekš sazināties ar cilvēkiem, kuri tajā laikā būs uz kopīgām ekskursijām ( kā skatījos, jo lielāka kompānija, jo lētākas ekskursijas, īpaši uz salām) Priecāšos satikt jaunus interesantus cilvēkus, ja kāds ir, rakstiet uz [email protected]
аватар svetylnik
priekš korsun.inessa ne jau viesnīcām cenas nekrītas ceļojumu aģentūrās, bet biļetēm paceļas, jo reisu ir mazāk, vismaz man teztour tā paskaidroja)))))
аватар korsun.inessa
par svetylnik. ak, es neticu tiem stāstiem. Viņi pērk čarterus pēc nejaušības principa un var pateikt visu, ko vēlas, tikai lai pamatotu visu, kas iekļauts ceļojuma paketē)))
аватар svetylnik
mana draudzene strādā diplomdarbā, viņa teica, ka, tie paši atkritumi, piemēram, ar Dominikānas Republiku, viesnīcām cenas ir zemākas, un lidojumi pārsvarā ir regulārie reisi, tāpēc izrādās, ka neatkarīgi no tā, kur tu meties un cena visu gadu gandrīz vienāda, tagad esam saskaitījuši 8 dienas mežiem 65 tūkstoši ar 7% atlaidi no tūroperatora, tas ir ar izbraukšanu no Maskavas laika (joprojām saņemam 18 tūkstošus biļetes uz Maskavas laiku un atpakaļ) , un ziemā tā pati viesnīca, bet no Rostovas pie Donas (es pats esmu no Pjatigorskas) 87 tūkstoši iet ar tādām pašām atlaidēm, vispār, lai ko teiktu, bet, ja jūs organizējat savu atvaļinājumu, tas ir daudz lētāk (tas ir no savas pieredzes Turcijā)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Pataja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl