Jautājums o Pataja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1113 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Puketa vai Pataja?
pagājušogad bijām Puketā.Mums ļoti patika.Pastāvīgi tusējām,pastāvīgi bijām pie jūras.Dzīvojām Patongā.Varbūt ir vērts pārmaksāt un braukt uz Puketu?Gribu pabūt un apmeklēt jūru.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2012-02-2212 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар Lina23S
Pataja ir ballīšu pilsēta un ērts sākumpunkts kontinentālās ekskursijām, bet jūra tur ir netīra, jābrauc uz salām, ja jūra tev ir prioritāte, izvēlies Puketu, ja vēlies apskatīt valsti tad Pataja.
аватар pora-vTur
Lai jūra nepieviltu, lidojiet uz Puketu. Pataijā labu jūru neredzēsiet, jums joprojām ir jābrauc pa salām. Un ballīšu dēļ vien nav vērts lidot uz Pataju, izņemot, lai kaut ko redzētu.
аватар Vesta60
Vispār man liekas, ka dzīvot ne jūrā un nemākt peldēt ir briesmīgi. Šajā ziņā Pataja mani pievīla – es nesaņēmu pietiekami daudz jūras un joprojām jūtu klusas vilšanās sajūtu. Jā, ir salas – taču ceļš uz tām ir nogurdinošs. Tāpēc patiesi svarīga ir prioritāte – pavadīt laiku ekskursijās vai gozēties baltajās smiltīs. Es izvēlētos pēdējo – tas viss ir subjektīvi.
аватар max36
Mums ir jāizmēģina viss, un es domāju, ka Taizemē neviens nebija vīlies !!!!!!!!!
аватар angel-2006
paldies tiem kas atbildēja.Ļoti pateicīgs.Un vīrieši svētkos
аватар bileg
Ceļojot uz Pataiju, mēģiniet apskatīt ekskursijas un pavadīt laiku. Tur augstu no jūras nevar tikt.
аватар Amir1
Es arī izteikšu savu viedokli. Es nomirtu no garlaicības Puketā. Šodien atgriezāmies no Koh Samui. Es noteikti tur vairs neiešu. Ūdens netīrs, ekskursijas ir nožēlojams Patajas izskats, nav ko darīt, nav nekādas veltes !!!! Puketa šajā ziņā, protams, ir daudz labāka. Mums arī tur patika. Bet mēs tur bijām tikai 3 dienas. Beigās arī gribēju mājās - bija garlaicīgi. Pataijā nekad nav garlaicīgi. Bet tikai jūras cienītājiem šajā gadījumā jums ir jāveic apvienota ekskursija: puse no pārējās Patajas, kur viesnīca nav svarīga, svarīgas ir tikai ekskursijas. Starplaikos varat doties uz Koh Lan salu, kas atrodas 30 minūšu laivas brauciena attālumā. Starp citu, jūra tur ir daudz tīrāka nekā Koh Samui un Patongas Puketā. Kopumā Puketā ūdens patika tikai Yanui pludmalē, netālu no Rawai. Brīvdienu otrajā pusē rezervējiet lielisku viesnīcu Koh Chang. Esmu jau apskatījusi gandrīz visu Taizemi un šī sala man personīgi ir vienīgā vieta, kur es varu justies relaksācijai, kur ir veltes. Netālu no tās atrodas arī Koh Kood. Viņi saka, ka tur ir vēl labāk, jo arī Koh Chang ūdens nav ideāls, bet tīrāks nekā Koh Samui un Patong. Bet uz Koh Kood dosimies tikai nākamajā nedēļas nogalē, un tie nebūs ātrāk kā pēc 2 mēnešiem. Tas, protams, ir mans personīgais, subjektīvais viedoklis.
аватар max36
Interesanti, kā jūs pārvietojaties Taizemē, savā automašīnā vai sabiedriskajā transportā. Vietējie reisi uz turieni nedrīkst būt dārgi.
аватар Amir1
izbrauca no Pataijas pulksten 18:30. Ieradāmies piestātnē, no kuras 7:00 no rīta kursē prāmis uz Koh Samui. Pusotra stunda ar prāmi un vēl 20 minūtes tuk-tuk līdz viesnīcai. Lidojums uz Koh Samui būtu bijis 3x dārgāks, tāpēc arī izvēlēts autobuss, lai gan tas arī nav lēts VIP sēdvietās. Bet 12 stundas parastā krēslā ar bērnu kaut kā negribējās iet. Uz Puketu ar autobusu nebrauktu dēļ tā, ka lidmašīna ir ātrāka un lētāka par autobusu.
аватар max36
Sapratu paldies.
аватар domates
Puketai vajadzētu būt dārgākai par Pataiju!!! Kurš Puketā nomirs no garlaicības, pastāstiet ar ko pathai klubi atšķiras no puketas klubiem? man tā ir visā Taizemē, izņemot BKK, katrā ziņā naktsdzīve smaržo pēc amatieru priekšnesumiem un īpaši Vokingstrītā. Es neiesaku labu jūru mainīt pret apšaubāmu naktsdzīvi. brauc uz puketu!
аватар Amir1
Es arī jūru nemainītu pret naktsdzīvi. Bet es arī nemainītu interesantas ekskursijas pret stulbu gulēšanu pludmalē. Dodieties kombinētajā ekskursijā Pataijā - Koh Chang.
аватар max36
Katram savs, kā nu kuram patīk. Kāpēc strīdēties, lai katrs izlemj pats.
аватар Amir1
protams, tikai viņš pats. Bet vienmēr ir labi dzirdēt viedokļus. Turklāt tie ir tik dažādi.
аватар max36
ES piekrītu!!!!!
аватар rostov77
Rakstu tiem, kas pirmo reizi vēlas doties uz Taizemi un nezina, ko izvēlēties. Esmu bijis Pataijā un Puketā. Ja salīdzina šīs divas vietas, tad Pataja man patika daudz vairāk. NETICIET POZITĪVĀM ATSAUKSMĒM atpūtniekiem Puketā!!! Un atšķirības ir sekojošas: 1) Pataja ir eiropeiskāka kopta, tīra, daudz ziedu, skaista promenāde, ko nevar teikt par Puketu (visu salu apbraukāju ar motorolleru, visās pludmalēs situācija ir vienāda Karons ir vairāk vai mazāk pieklājīgs, bet arī tālu no ideāla!) 2) vietējie iedzīvotāji ir ļoti augstprātīgi un pārlieku dedzīgi, cenas ir TRAKAS par visu, brauciens ar taksi no Patongas uz Karonu ir 600 rubļi. tur un atpakaļ, un paiet tieši 7 minūtes, neviens nav lētāks, sava mafija. . 3) kafejnīcas ļoti atšķiras no Patajevska - tās ir netīras odzes, kurās ievedīs kā šikā restorānā - vidēji vakariņas maksās 1000 rubļu. diviem. 4) Bangla Road Puketā ir nožēlojama Pataijas Walking Street imitācija 5) pretīgas un smirdīgas ielas, kas nemitīgi steidzas ar notekūdeņiem, kas Puketā tek pa vaļējām kanalizācijām, alejās atkritumu izgāztuves, visur prusaki. Vienīgais Puketas pluss ir ekskursijas uz kaimiņu salām, tās protams ir SUPER (bet Pataja, ņemot vērā uzturēšanos Bangkokā, šeit brīžiem uzvar!)
аватар rostov77
Rezumēju iepriekš teikto: Es nemaz nenožēloju braucienu uz Puketu, jo jau sen sapņoju apmeklēt Fr. Phi Phi (filmā "The Beach", starp citu, ir pavisam savādāk, daudz skaistāk, sliktāk dzīvē), bet otrreiz nav pēdas. Kopējo iespaidu ļoti sabojāja situācija pašā Puketā (nepamatoti ārprātīgi dārga, netīra, nobružāta sala), taizemieši tur ir vairāk kā čigāni, pavisam savādāki kā kontinentā, ļoti augstprātīgi un nedraudzīgi. Ja jums ir papildu nauda un jūs jau esat apmeklējis Pataiju, jums vajadzētu doties tikai ekskursiju dēļ uz kaimiņu salām, pretējā gadījumā jums būs nepatiesi negatīvs viedoklis par Taizemi. Esmu ļoti pārsteigts par dažu atpūtnieku sajūsminātajām atsauksmēm par pašu Puketu - tie ir cilvēki vai nu pirmo reizi ārzemēs, vai arī krievu kauslis, kurš, ja neskaita piedzeršanos līdz sūdam un tā staigā pa Bangla Road (nakts iela Phuket), neko citu nevajag, un tur ir Puketā daudz. Pataijas apkārtnē daba man patika daudz vairāk (neskaitot salas pie Puketas).
аватар rostov77
Un es piebildīšu: kam patīk Tunisija, Gelendžika, Anapa, jums nav jālasa apskats, dodieties drosmīgi, jums Puketā viss patiks!
аватар Fora78
Pilnīgi piekrītu rostov77!!!!!

Viņš arī bija tur un tur, es nesaprotu cilvēkus, kas bija Puketā, kāpēc jūs tik ļoti plosāt jo.u par viņu.
Puketa nav tuvu Patajai
Es nesaprotu, kad viņi salīdzina jūru šeit un tur.
Pataijā brauc ar kuģīti 20-30 minūtes līdz salai un tev ir super ūdens, ko nevar teikt par Puketu, izbraucām 6 pludmales gar krastu (un tas arī aizņem (20-40) minūtes, ūdens nav labāk, pat kaut kur daudz sliktāk.
Gribētos daudz ko stāstīt, bet nepietiek laika un pacietības, lai izskaidrotu cilvēkiem, kuri, šķiet, pirmo reizi mūžā atbrauca uz ārzemēm un tā bija Puketa, un viņi šeit sniedz dažus komentārus. Es arī sapratu, ka cilvēkiem nav absolūti nekādas gaumes un izpratnes par to, ko viņi vēlas no pārējiem !!!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Pataja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl