Jautājums o Pataja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1113 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Āda, saule un iedegums
Vispār sauļojos ļoti slikti, bet gribas skaistu iedegumu, ko ņemt līdzi no krēmiem? Mājās sauļojos ar eļļu, esmu 0. Esmu balts, bet nekad neizdeg. Es nesmērēju ar aizsargkrēmiem, bet viņi saka, ka tev jāiet tur (((
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2011-03-1313 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  22
аватар Pattaya-Tours
noteikti lieto krēmus, te pat mākoņainā laikā tu apdeg. Savējiem iesaku sākt ar krēmiem +35 aizsardzību un jau zemāk, ja iedeguma nav vispār, bet parasti zem +30 nelieto.
аватар HAVE_REST
ja tev ir sniegbalta āda, kā man, tad pēc 10:00 nesauļojies vispār. Tikai rīta saule, un tad ekskursijas un iepirkšanās. Man arī ir alerģija pret sauli, un esmu novērojusi, ka šī alerģija pastiprinās, ja lietoju sauļošanās krēmus. Tāpēc - pa dienu vienmēr esmu tunikās, kreklos, biksēs, kas nosedz ādu. Un, protams, cepure un brilles. Es nelietoju krēmus.
аватар betty90
Paldies par padomu! Liels paldies! Es iepirkšos, šodien neatradu krēmu - tikai šorti un brilles)))
аватар chelsy
Ar savu tumšo ādu un s/s krēmu (aizsardzības koeficients - 20) martā apdegos divas reizes (ņemot vērā to, ka pludmalē gandrīz neguļu). Un ar gaišu ādu, tātad kopumā - krēms ir vismaz 35. Un 30 minūtes saulē - ne vairāk. Pretējā gadījumā jūs paliksit bez ādas.
p.s. Starp citu, es izdegu ūdenī, tāpēc jūra jūs neglābs no apdegumiem.
аватар allenyshka
Ūdenī, lai nepārdegtu (pirtniekam absolūti nemanāmi), peldas T-kreklos vai pat ar garām piedurknēm. Lieliski krēmi, želejas utt. ar labiem saules aizsargfaktoriem viegli var nopirkt Taizemē - tirgos, aptiekās.
аватар betty90
Esmu nonācis pie secinājuma, ka tur var nopirkt visu. Citādi es te sēžu un māku prātu, kur tagad nopirkt jautru tuniku, man šķiet, ka tur var nopirkt pēc ierašanās... vai es kļūdos?
аватар Pachok
Var., turpat pludmalē, tantes valkā. Tas nedarbosies, lai dotos ārā, bet gan pludmalē - tas arī viss.
аватар Marina530
Man arī ir ļoti gaiša āda, ja ir nepareizi sauļoties - tāpat kā bietes un viss ir noklāts, es pirmo dienu sāku sauļoties ar 50. krēmu, tad no saules var nebaidīties. Otrajā vai trešajā dienā pagriežos uz 30-ku. Pēc 5-7 dienām (paskatos uz ādas stāvokli) pāreju uz iedeguma eļļām ar aizsardzību 10. Mājās pārnāku patīkami tumša.
аватар Angelika55
Mana āda pēc dabas ir ļoooti tumša, iedegums turas labi un turas ilgi, daudzas vietas, kur atpūtos, dažādās jūrās... Bet Tae apdegu konkrēti mākoņainā laikā, debesis bija pilnībā mākoņos! Tāpēc lieto s/s krēmus! Jums tas ir nepieciešams. Jūs nepamanīsit, kā jūs sadegsit. Nopirku tur (zaļā tūbiņā) Aloe želeju apdegumiem, forša lieta! uzreiz mazina sāpes un dedzina, divas dienas svaidījas un viss pārgāja...
аватар Stanka
Gaidu šo jautājumu! 100 punkti! Man pēc dabas un izcelsmes ir tumša āda, un tāpēc Tae es nemaz nesauļojos, tikai nosarku, man pat šķiet, ka es tikai sabojāju savu dabisko skaistumu. Tātad, sauļošanās divas nedēļas Tae vispār nedarbojās, tātad, bija tikai viens apsārtums, nu, iedegums nepazeminājās !!! Iespējams, ka tuvums ekvatoram ietekmē, iespējams, ļoti nepatīkamais, sāļais un netīrais Taizemes līča ūdens kaut kā iedarbojās uz ādu, kamēr pludmalē nav nevienas dvēseles. Nevienam nebija tādas pašas atsauksmes no draugiem – labs, skaists iedegums! Es pat redzēju apdegušos melnos, prieka pēc! )))
Īsāk sakot, uzklājiet sev vismaz tonnu krēmu, bet iedegums nesanāks, tur ir tāds bēdīgs klimats (jūra, saule, es nezinu kas, uzsveriet pareizo!)))
Lai veicas un neapdedzies! )))
аватар Pachok
Taizemes līča ūdens ir tīrs un caurspīdīgs. Bet ne Pataijā. Peldēties Pataijā vispār nevienam neiesaku.
Saules apdegums, pareizi lietojot saules aizsargkrēmu, ir labāks par vietējo ražošanu, tas izrādās labi. Labāk sauļoties ēnā, pēc pludmales izmantot speciālos Aloe Vera želejas, vietējo vai amerikāņu firmu "Banana Bot".
Bet kopumā, ja sauļošanās ir pašmērķis, tad pirms sauļošanās ir labi uzņemt īpašus beta karotīnu (A provitamīnu) un E vitamīnu saturošus vitamīnus. Vetoron, piemēram. Iedegums ir tumšāks, vienmērīgāks un saglabājas ilgāk. Jūs varat aktīvi ēst burkānus ar olīveļļu, efekts arī būs.
аватар Angelika55
Es nezinu .. Es ieguvu normālu iedegumu ... Man bija brīnišķīgs iedegums, ne sliktāk par Ēģiptes, Turcijas un Emirātu, un vēl jo vairāk par mūsu Melnās jūras iedegumu. Un draugi visi nāk ar skaistu iedegumu, varbūt tas viss ir atkarīgs no ādas tipa... un no ķermeņa, bet ne kā Taizemes līča netīrais ūdens!Bet tas, ko var viegli apdedzināties, ir JĀ!!! Nu, aizsargkrēmus vajag lietot pirmām kārtām AIZSARDZĪBAI!!! Saules aizsarglīdzekļi aizsargā pret UVA/UVB !!! bet ne jau par skaistu iedegumu!
аватар Angelika55
Lai kur es devos, pirmajās dienās es nekad ļaunprātīgi neizmantoju sauļošanos. Tikai ēnā un tikai ar aizsargkrēmiem. Citādi vēlāk par skaistu iedegumu nedomāsi.. bet kā vispār nepazaudēt veselību... Un mans draugs gaišādainais vienmēr pirms ceļojuma iet uz solāriju 4x, lai āda pielāgojas un pēc tam neizdeg. Un tas labi iedegas.
аватар betty90
Es nevaru iet uz solāriju
аватар Pachok
Solāriji ir ļauni!
аватар Angelika55
Duc ... ja nevar iet uz solāriju, tad nevar sauļoties pludmalē ... Vai tikai ar saules aizsargkrēmu .. vai nesauļoties vispār ... Te jāuzmanās ... Tiešā saules gaisma, īpaši pēc 12 stundām, arī ir ļoti bīstama...
аватар Angelika55
Nu es domāju.. varbūt draugs tad velti sauļojās solārijs, jo solārijs ir ļaunums?
аватар Stanka
Civilie atpūtnieki, solārijs, protams, ir ļaunums (saka, ka tas provocē krūts vēzi (tas ir F :))) un ādu ... brrr ...), bet vienu vai divas reizes gadā pirms ceļojuma uz dienvidiem ir vēl nevienam nav traucējis. Un man ir ļoti slikta pieredze no saules apdegumiem Tae ... nu, ne tādā nozīmē, ka es izdegu, bet vienkārši NEIEdegu! Iedegums izrādījās kaut kādā vājā un ķieģeļsarkanā krāsā, ļoti neglīts, tāpēc salauzu visu galvu, kā dēļ? :/
аватар Dace_Cibule
Krēms ir vienkārši nepieciešams cilvēkiem ar sniegbaltu ādu! Un jo augstāks ir SPF, jo labāk. Pirmajās dienās vienmēr lietoju 50, un kad āda iedeg, tad 20-30. Lai sagatavotu ādu intensīvai saulei, ikvienam iesaku aptiekā iegādāties Bioactive Carotene beta-carotene kapsulas. Tas ir koncentrēts burkānu ekstrakts, kas aizsargā ādu un padara iedegumu vienmērīgāku.
аватар spolina582
Un man, gluži pretēji, neatkarīgi no tā, kā atpūsties, es ārstēju saules apdegumus pēc tā. Iedegums man ātri pielīp. Zinot to, es vienmēr ņemu Panthenolspray līdzi atvaļinājumā un uzklāju to tieši uz apdegumiem. Tiesa, viltojumu tagad ir daudz, bet no Eiropas ražotāja jāiegādājas medicīniskais, ar smaidošu seju. Tas satur dekspantenolu, kas labi dziedē un atjauno ādu. Es nedodos atvaļinājumā bez šī aerosola.
аватар ilya.bocharov.71
arī mums vīriešiem patīk sauļoties, bet ne bez entuziasma)))
аватар svetlana.kubrack
Tāpēc neviens neapstrīd, ka arī vīriešiem patīk sauļoties, mans vīrs šogad kaut ko ir izdomājis. Nodomāju, ka uz jau esošā iedeguma saule tik ļoti "nepielips", un jau pirmajā dienā izdegu atvaļinājumā. Āda kļuva sarkana, veidojās saules apdegumi. Nu, es paredzēju šādu situāciju, un, savācot aptieciņu, es tajā ievietoju Panthenolspray, par kuru mēs jau rakstījām iepriekš. Starp citu, es arī ņemu uz dekspantenola bāzes, ar smaidiņu uz pudelītes. Tāpat kopš šī gada uz iepakojuma parādās marķējums Made in Europe. Tā viņš palīdzēja manam vīram dažu dienu lietošanas laikā, apdegumi sadzija.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Pataja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl