Jautājums o Pataja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1113 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Auto noma Pataijā
Pastāstiet man, kur un kā jūs varat iznomāt automašīnu Pataijā. Cik tas aptuveni maksā un kas tam nepieciešams? Starptautisks likums?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
19 abonenti  • prasīja 2010-07-0714 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  23
аватар Pachok
Parasta vadītāja apliecība, pase kā ķīla, maksā no aptuveni 700 batiem dienā. Ar automātisko pārnesumkārbu - nedaudz dārgāk, kaut ko džipisku - vēl dārgāk. Jūs varat to ņemt jebkurā nomas birojā. Neaizmirstiet līgumā salabot visus esošos bojājumus (un vēl labāk - nofotografēt), mēģināt iedarbināt un nedaudz pabraukt, pārbaudīt vai ir ieslēgti visi lukturi.
аватар svtol
un ka šai mašīnai bija apdrošināšana, un tāpēc viss ir pareizi. izmaksas ir no 50 dolāriem dienā un līdz ... atkarībā no mašīnas.Sākumā ir grūti ar pagriezieniem.
аватар svtol
[email protected] - cilvēks dzīvo un strādā Pataijā - viņa vārds ir Anatolijs. raksti man, viņš visu izstāstīs sīkāk, vajadzības gadījumā palīdzēs uz vietas.
аватар Amir1
tagad ne visi biroji iznomā automašīnas uz farangu. Daudzi pieprasa, lai problēmu gadījumā būtu atbildīgs otrs taju cilvēks. kā galvotājs. Es vienmēr īrēju automašīnu no viena un tā paša uzņēmuma, tāpēc tas vienmēr ir mans slepenais paraksts dokumentā par atbildību par mani. No viņas kā ķīlu paņem ID karti, un man ir tikai pases kopija un 3000 batu depozīts. Lētāk par 800 batiem tagad Pataijā ir ļoti grūti atrast automašīnu, kas varētu normāli braukt.
аватар Pachok
Oho! Huahinā paņēmām bez depozīta un bez pases, tikai ar fotokopiju. Un paši, bez taizemiešu garantijas. Mazais Toyota automāts par 900 batiem dienā.
Arī uz Koh Samui bez depozīta un bez pases "Suzuki Vitara" automāts 1200 dienā.
аватар Anelichka
Pačokam: tātad viss, pase kā ķīla vai bez ķīlas, savādāk vienā komentārā iedevi pasi, bet otrā jau nav?
аватар Pachok
Pataijā paņem pasi, bet tur mēs mašīnu neīrējām, tikai uzzinājām. Uz Koh Samui un XX viņi paņēma automašīnu, bet bez pases depozītu.
аватар rolling
ja ņem uz mēnesi, tad var atrast lētāk par 700 batiem dienā. Viņi paņēma bez ķīlas, saskaņā ar pases fotokopiju. Biroja Maks Rent, zvanīja. Toyota Vios uz mašīnas, izrādījās kaut kas apmēram 650 rubļu dienā. Iepriekš tomēr piezvanīja. vietne thai-rent-car.com
аватар Pattaya-Tours
uz ripošanu
+1
Manuprāt, šis ir vispiemērotākais variants, kaut vai tāpēc, ka tas jau ir pārbaudīts.
аватар qel8ogld
Vispār maksimālu pases kopiju nav kur iedot kā ķīlu.Savādāk problēmas būs daudz un ne mazas !!!!
аватар konstantino
Auto noma Pataja ar Maks Car Rent vienmēr ir draudzīgs serviss, optimālas cenas un minimāls laiks.
Automašīnas ir aprīkotas bez maksas ar GPS-navigatoriem, bērnu sēdeklīšiem.
Viss, kas Jums nepieciešams, ir jāiesniedz pieteikums automašīnas nomai vietnē thai-rent-car.com vai pa tālruni, automašīna tiks nogādāta uz jūsu viesnīcu Pataijā jums ērtā laikā. Līdzi jābūt tikai pasei un autovadītāja apliecībai (vēlams iepriekš sagatavot autovadītāja apliecības un pases fotokopijas).
Reģistrācijas procedūra ir pēc iespējas vienkārša un aizņem 5-10 minūtes.
MAKS automašīnu noma — ceļojiet savā tempā
+(6684) 636 70 32
аватар bas-665140
Endrjū atbrauca uz Pataiju, es nevaru atrast auto uz mēnesi budžeta versijā un man nav max auto.ko man darīt??? reklāma ir visur, ka par 15 mēnesī var atrast, bet nav tādas cenas.
аватар kanysalpo
Nesen visa ģimene atpūtās Pataijā. Mēs noīrējām automašīnu no Maks auto nomas par 934 batiem dienā. Auto bija Toyota Vios - teicamā stāvoklī, tīrs. Manam vīram ir starptautiskās tiesības, tāpēc nekādu problēmu nebija. Apceļojām daudzus dabas skaistumus un vēsturiskus apskates objektus. Iespaidi no ceļojuma ir neticami! Viss ļoti, ļoti!
аватар karina98d
Nolēmām maija brīvdienās doties uz Taizemi. Mēs noīrējām automašīnu iepriekš, lai varētu to paņemt pēc ierašanās. Mums skaidri paskaidroja, kur to meklēt - īre bija labā sasniedzamībā un netālu no viesnīcām. Apskatījām izvēlēto auto, parakstījām papīrus un devāmies ceļā. Viss bija brīnišķīgi. Mums bija starptautiskas tiesības. Tas maksāja apmēram 800 batus.
аватар DenisLan
Nolēmām paņemt pikapu ar labām apvidus spējām, tas mums izmaksāja 1329 batus. Viņi paņēma arī no Maksa. Auto bija tīrs un kopts, uz ceļa nelika vilties. Bija ar starptautiskajiem tiesību aktiem. Piegādes laikā mums jautāja, vai viss ir izdevies, vai ir kādas pretenzijas. Mums viss derēja.
аватар salnikov.wladimir
Nesen biju Taizemē, pasūtīju auto no thai-rent-car.com, man tas maksāja 720 batus. Mani sagaidīja lidostā, ļāva visu rūpīgi izskatīt un visu sīki izskaidrot. Nedēļas laikā nobraucu 700 kilometrus, nezinu, vai tas ir daudz vai maz. Man bija starptautiskas tiesības, jo šī nav pirmā reize, kad es īrēju automašīnu atvaļinājumā. Atklāju daudz jauna un interesanta.
аватар 84Lanskoy
Decembrī noīrējām automašīnu no nomas kompānijas, kuru mums ieteica draugi. Šeit ir viņu tālruņa numurs +66846367032. Mēs runājām pa viber. Mēs jau esam redzējuši, ka bez automašīnas nav iespējams pa īstam redzēt valsti un iepazīt tās īpatnības. Autobusos var trakot, ietaupījumi nav tā vērti. Mašīna mums izmaksāja 691 batu. Mūsu tiesības bija starptautiskas. Saņēmām ko pasūtījām, visi solītie pakalpojumi tika sniegti, bija bērnu sēdeklītis, bija kondicionieris. Pretenzijas nebija.
аватар butsin.zhora
Ilgi novēroju auto nomas kompānijas, bet kaut kā neuzdrošinājos pasūtīt auto. Bet pirms mēneša es nokļuvu internetā vietnē max car rental un nolēmu pasūtīt automašīnu. Tas man izmaksāja 664 batus. Mēs ieradāmies nedēļas nogalē, mūs sagaidīja lidostā. Ātri nokārtojām visas formalitātes un saņēmām savu auto. Man līdzi bija starptautiskā autovadītāja apliecība. Visi bija apmierināti. Ar automašīnu mēs redzējām daudzas valsts skaistules.
аватар a.stelnikov
Sazinājās arī ar šo uzņēmumu. Mums bija tīri vīrišķīgs ceļojums - braucām uz Taizemi ar diviem dēliem. Vienam ir 15, otrai 11. Izīrēju Toyota Vios par 825 batiem. Man ir starptautiska autovadītāja apliecība. Kāpēc viņai ir? Droši vien noteicošais faktors bija krievvalodīgais personāls. Es negribētu kaut kā sazināties ar taizemiešiem, kad rodas nepatīkama situācija. Patika arī cenas un labā reputācija. Noīrējām auto uz 8 dienām, dabūjām neierobežotu nobraukumu. Varu teikt, ka automašīnas noma Pataijā ir labākais, kas var notikt atvaļinājumā. Nost ar viesnīcām un to piecu zvaigžņu pludmalēm. Esam apmeklējuši tik skaistas vietas, ka visi apskauž, ieraugot fotogrāfijas. Mums bija pieejami mājīgi pamesti līči. Protams, ne bez izglītības tūrisma. Iesaku pamest komforta zonu un pašiem izpētīt Taizemi!
аватар leokalininn
Liels paldies par padomu 84Lanskoy, sazinājās ar jūsu norādīto numuru. Vispār sākotnēji uz Taizemi lidojām, lai tikai pagulētu saulītē un peldētos. Sākumā domājām iziet no viesnīcas tikai tāpēc, lai apmeklētu pludmali, bet pēc pāris dienām tik pasīvā atpūta apnika. Rezultātā mēs nolēmām īrēt automašīnu, rakņājāmies pa internetu un interesējāmies par jūsu atsauksmi. Viņi ātri atbildēja uz mūsu pieprasījumu, paņēma mašīnu un mēs saņēmām kārotās atslēgas. Ko lai saka, tas bija labs lēmums. Droši vien apceļojām visus apskates objektus un skaistās vietas apkārtnē, ne reizi nesūdzējāmies par mašīnu. Pārsūtīšanas akts bija ātrs un veiksmīgs. Bijām apmierināti un vēlamies šeit atgriezties vēlreiz.
аватар Maria505
Decembrī noīrējām mašīnu no Taizemes rent car - trešā mazda par 909 batiem. Atrasts ne internetā, ieteikusi vīra kolēģe darbā. Viņi pirms gada atpūtās un bija apmierināti. Mēs nolēmām sekot viņu piemēram un bijām patīkami pārsteigti. Zinošs un laipns personāls, viss bija visaugstākajā līmenī. Šeit viņi centīsies apmierināt jebkuru jūsu pieprasījumu un pārliecināties, ka pārējais ir veiksmīgs. Atzīmēju arī punktualitāti un lielisko auto. Vārdu sakot - bez pretenzijām! Mums līdzi bija starptautiskā autovadītāja apliecība, jo mums patīk atvaļinājumā braukt ar automašīnu.
аватар georgiysmolov1983
Jā piekrītu Marijai, jau otro gadu ņemu no viņiem auto, abas reizes izdarīju izvēli par labu Chevrolet Cruze. Tas man izmaksāja 902 batus. Ērta vietne, augsts apkalpošanas līmenis un normāla nauda par īri. Ja jūs domājat, ka tas ir daudz, tad jūs vienkārši nekad neesat bijis Taizemē un nezināt, cik taksists var iekasēt no jums par vienu braucienu. Automašīnas iegūšanas process vienmēr norit bez kavēšanās – ātri un precīzi. Uzreiz atbildēšu – man bija starptautiskas tiesības. Mašīna, ar kuru braucu abas reizes, ir lieliskā stāvoklī. Godīgi sakot, es nepamanīju atšķirību gada laikā, lai gan, iespējams, tas tika izmantots daudzkārt šajā laikā. Atsevišķa cieņa pret īpašniekiem, kuri nežēlo naudu, lai uzturētu auto atbilstošā līmenī. Pirms nodošanas nolēmu piestāt pie automazgātuves, jo iepriekšējā dienā lija lietus un mašīna bija dubļos. Darbiniece pat bija pārsteigta, ka mašīna tik tīra, un pateicās.
аватар ve.fockina
Mēs devāmies pie mammas atpūsties un mums vajadzēja mašīnu. Starp daudzām vietnēm es atradu maks auto nomu un tikko piezvanīju. Jautāju, vai nav iespējams noīrēt automašīnu nākamajai dienai, vaicāju, vai varu ieteikt transportlīdzekli, ar kuru būtu droši braukt pa Taizemes ceļiem. Mums Tayota ieteica par 934 batiem. No rīta ar taksi braucām uz nolikto vietu, satikām jauku darbinieci, kura mums atkārtoja nomas nianses. Ātri paņēmām mašīnu, atstājot depozītu. Sākumā šāds stāvoklis man likās nepatīkams, bet tad izlasīju, ka visi un vienmēr prasa depozītu. Tā kā mums ar mammu ļoti patīk pētīt valsts kultūras dzīvi, izveidojām sarakstu ar vietām, uz kurām noteikti būs jāiet. Apskatījām Sukhawadi pili un klostera kompleksu Wat Yannasangwararam, apmeklējām Zelta Budas kalnu un Patiesības svētnīcu. Mana vadītāja apliecība bija starptautiska.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Pataja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl