Carunda Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.510
9.5 Numurs
9.5 apkalpošana
10.0 Tīrība
8.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Atrodas uz dienvidiem no Patajas, 800 metru attālumā no Na Jomtien Beach (9 minūšu gājiena attālumā), 800 metru attālumā no Mimosa iepirkšanās un izklaides centra (10 minūšu gājiena attālumā), 600 metru attālumā no veikala 7 eleven (7 minūšu gājiena attālumā), 12 km attālumā no Patajas naktsdzīves centra - Walking Street (25 minūšu brauciens). Viesnīca tika atvērta 2016. gadā.Vairāk →
аватар rita.vakhrusheva
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lasī jā m atsauksmes, apskatī jā m viesnī cas vē rtē jumu, visiem patī k, nolē mā m arī to izvē lē ties un nezaudē jā m. Istabas tī ras, patī kami uzturē ties, uzkopš ana tiek veikta katru dienu, mē beles nav vecas un nav nobruž ā tas. … Tomēr ▾ Lasī jā m atsauksmes, apskatī jā m viesnī cas vē rtē jumu, visiem patī k, nolē mā m arī to izvē lē ties un nezaudē jā m. Istabas tī ras, patī kami uzturē ties, uzkopš ana tiek veikta katru dienu, mē beles nav vecas un nav nobruž ā tas. Pieklā jī gs personā ls, ieradā mies agrā k par 12.00, bet nebija sā pī gi jā gaida, uzreiz paņ ē ma istabiņ u un iekā rtojā s, viesnī cā nav depozī ta, kas arī patī kami, istabiņ ā ir seifs . Mums bija bufetes tipa brokastis. Garš ī gi, bet katru dienu viena un tā pati ē dienkarte. Viesnī cas teritorija ir tī ra, jauks baseins, š eit nedzī vo daudz cilvē ku, tā pē c nav drū zmē š anā s, jauki. Gaisa kondicionieris un WiFi darbojā s lieliski. No mī nusiem ir garlaicī ga pati viesnī cas atraš anā s vieta. Te nav ko ī paš i darī t, vienmē r vajag uz centru, lī dz 21:00 kursē tuk-tuki, tad taksis (200-300 bati). Istabā rā po skudras. Acī mredzot viņ i mū s naktī sakoda (bet tā das dzī vas radī bas, iespē jams, ir visur, š ī ir Taizeme) un joprojā m nepatika, ka jū s no rī ta guļ at, un 5 cilvē ki uzkā pj uz grī das un sā k kā rtot zeltu. Miega vairs nav, jā ceļ as. Un tā katru dienu
аватар filippova14122006
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā s palikā m 14 naktis. Viesnī ca tī ra, numuriņ i labi iztī rī ti. Kluss, nav daudz cilvē ku. Baseins ir non-stop, tī rs ar vannu. Lī dz jū rai 10 min (maksimā lais gā jiens). Brokastis, tā pat kā citviet Taizemē , ir viena sē juma, bez jebkā das globā las daž ā dī bas, bet garš ī gas. … Tomēr ▾ Viesnī cā s palikā m 14 naktis. Viesnī ca tī ra, numuriņ i labi iztī rī ti. Kluss, nav daudz cilvē ku. Baseins ir non-stop, tī rs ar vannu. Lī dz jū rai 10 min (maksimā lais gā jiens). Brokastis, tā pat kā citviet Taizemē , ir viena sē juma, bez jebkā das globā las daž ā dī bas, bet garš ī gas. Wi-fi darbojas, ķ er un pie baseina.
Personā ls ļ oti laipns. Gultas pā ru istabā ir š ikas, milzī gas, ē rtas! Veļ a tiek mainī ta, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, tī rī š ana arī ir katru dienu. Viņ i paš i ilgu laiku izvē lē jā s starp viesnī cā m, jo ​ ​ viņ i jau bija Pataijā , viņ i nevē lē jā s iekļ ū t netī rā viesnī cā . Pati viesnī ca ir 16 gadus veca, blakus ir vairā ki viena saimnieka gabali. Nirvana pludmale ir brī niš ķ ī ga, devos tur peldē ties. Septembrī cilvē ku nebija vispā r, pludmale bija gandrī z tukš a. Ķ ī nieš us atved uz viesnī cu, ķ ī nieš i ir ļ oti skaļ i, naktī s trokš ņ o. Bijā m paē st uz tirgu (pretī viesnī cai Ambassador City), ļ oti izdevī gi. Viesnī cā paņ ē mā m tikai pamata brokastis. Blakus ir lielveikals, tā lu nav jā iet, viss ir blakus. Lielveikali ir atvē rti 24 stundas diennaktī , un tur ir viss. Istabā m ir balkoni, uz tiem ir ē rti ž ā vē t drē bes (uz galda un krē sliem). Viesnī ca ir nevis 3 * bet 5 * velk, ar savu tī rī bu, personā ls. Teritorija tieš ā m nav nemaz, bet uz Ambassador var staigā t, pa pludmali var pa taisno 15 min. . Baseins labs, peldē jā mies dienu un nakti.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Расположен южнее города Паттайя, в 800 м от пляжа На-Джомтьен (9 минут ходьбы), в 800 м от торгово-развлекательного центра Мимоза (10 мин ходьбы), в 600м от магазина 7 eleven (7 мин ходьбы), в 12 км от центра ночных развлечений Паттайи – Walking Street (25 минут езды). Отель был открыт в 2016г.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта У-Тапао — Районг — Паттайя составляет 21 км.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Непосредственно на месте можно взять напрокат велосипеды.
  • džakuzi
Telpu apraksts

В отеле 84 номера.

Istabās

Номера оборудованы телевизором с плоским экраном. В некоторых номерах есть гостиная зона. В числе удобств чайник. Предоставляются тапочки и бесплатные туалетно-косметические принадлежности. На всей территории отеля Carunda доступен бесплатный Wi-Fi.

Adrese 18/16 Moo.2 Najomtien, Sattahip Chonburi 20250 Thailand
Tālruņi: +66 (0) 38 255 239-40
Tīmekļa vietne: Carunda Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.