Amari Residences Pattaya 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Pratamnak kalnā starp Pataiju un Džomtienas pludmali, 3,7 km attālumā no Central Festival Pattaya Beach un neliela brauciena attālumā no Patajas izstāžu un sanāksmju zāles. Walking Street un tās naktsdzīve atrodas 7 minūšu brauciena attālumā, savukārt Cozy Beach atrodas 10 minūšu pastaigas attālumā. Atvērts 2016. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes atpūtai vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар r.i.rafikov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā ksim ar to, ka tas ir novietots kā.5 * Tā tad, apsveriet piedā vā to viesnī cu - Amari Residences uz Pratumnak. Uzturē š anā s laiks - no 21.05. 17. lī dz 06.04. 17. Viesnī ca jauna, tī ra. Viesnī cā ieradā mies dienas otrā s stundas sā kumā - uzreiz tika piedā vā ts sagaidī š anas dzē riens (ledus tē ja) un slapjš dvielis. … Tomēr ▾ Sā ksim ar to, ka tas ir novietots kā.5 *
Tā tad, apsveriet piedā vā to viesnī cu - Amari Residences uz Pratumnak. Uzturē š anā s laiks - no 21.05. 17. lī dz 06.04. 17.
Viesnī ca jauna, tī ra. Viesnī cā ieradā mies dienas otrā s stundas sā kumā - uzreiz tika piedā vā ts sagaidī š anas dzē riens (ledus tē ja) un slapjš dvielis. Mē s gaidī jā m reģ istrē š anos apmē ram 10 minū tes - laiks, kas nepiecieš ams, lai aizpildī tu anketu un izsniegtu kvī ti par depozī tu USD 100 par numuru par visu uzturē š anā s laiku, mums nekavē joties tika pieš ķ irta Wi-Fi parole. Reģ istratū rā krieviski runā još ā darbiniece Annafeja ir visa krievvalodī gā kontingenta glā bē ja. Par visu -
ī paš s paldies!! !
Saņ ē mā m 2 (divas! ) atslē gu kartes un tā lā k uz istabu.
Istaba (bez virtuves): lieliska viedā s mā jas stila istaba. Ir balkons, no 6 stā va var redzē t jū ru (kaut arī tā lu). Ir USB ligzdas mobilo ierī č u uzlā dē š anai. Istabā Wi-Fi nozvejas pā rliecinoš i. Televī zijā - ir viens krievu kanā ls. Pieejams: Tē jkanna, pā ris krū zes, tē ja/cukurs/kafija, seifs, tukš s minibā rs (kas ir ļ oti labi), pludmales soma, č alpa, peldmē teļ i, ziepes/š ampū ns/vates kociņ i utt. Nav skuvekļ u. Zobu birstes un gludeklis - pē c pieprasī juma tiks atnests no reģ istratū ras. Pā ris (reizē m trī s) ū dens pudeles. Tī rī š ana ir normā la. Ja paņ emat istabu ar virtuvi un pē rkat pā rtiku Big C, varat daudz ietaupī t.
Brokastis/restorā ns: Brokastis bija labas - kā di ir divi daž ā di pelē juma sieri, aukstie gaļ as izstrā dā jumi, rullī š i (kaut arī vienkā rš i, bez zivī m), zupas, rieksti, augļ i u. c. Divi kafijas automā ti tika nomainī ti pret jauniem.
Teritorija / infrastruktū ra: Ir laba trenaž ieru zā le, ar skatu uz baseinu, protams pats baseins ar bā ru (un zirga cenu zī mi alum tajā ) un slidkalniņ u. Ir bankomā ts.
Pludmale: lī dz Cozy Beach man kopā Google Fit sasniedza 850 m jeb 13 min. Vai tas ir daudz vai maz, spriediet paš i. Pati pludmale (salī dzinot ar 2013. gadu) ir kļ uvusi sliktā ka - vairā kas kafejnī cas ir pazuduš as, vai varbū t tas ir saistī ts ar nesezonu. Bija spē cī gs bē gums, tad lejupielā dē ju aplikā ciju ar bē guma grafiku un sā ku iet uz pludmali, kad bija ū dens : )
Apkā rtne: Blakus atrodas masā ž as saloni, veikali 11.7. un ģ imenes veikals, augļ u, suvenī ru, koferu, kafejnī cas, aptiekas un makaronu tirgotā ji. Ē dienu un suvenī ru cenas ir pieņ emamas. Kā dam te ir garlaicī gi un tuk-tuki te nebrauc (tikai taksometra rež ī mā ), bet viena no Amari svarī gā m priekš rocī bā m - transfē rs uz Pataiju un atpakaļ , nepaliek garlaicī gi. Pastaigas attā lumā un skatu laukums - Patajas skatu punkts (ap 1 km. Ar kā jā m) un Budas templis (ap 1.5 km. )
Secinā jums / kopsavilkums: Viesnī ca ir cienī ga, ieteicams apmeklē t. Atpakaļ š eit? - Protams, jā . Pagaidiet.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель находится на холме Пратамнак, между Паттайей и пляжем Джомтьен, в 3,7 км от торгового комплекса Central Festival Pattaya Beach и в нескольких минутах езды от Паттайского выставочного зала и конгресс-холла. Поездка до улицы Уокинг-стрит и ее ночных клубов занимает 7 минут, а прогулка до пляжа Коузи – 10 минут. Открыт в 2016 году. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха или для романтического путешествия.

Atrašanās vieta Отель расположен в 125 км от международного аэропорта Суванапум (Бангкок).
Pludmales apraksts Расстояние до моря – 600 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по продаже билетов. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Специальные диетические меню (по запросу). Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего 173 номера.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, телефон, спутниковые/кабельные каналы, телевизор с плоским экраном, сейф, кондиционер, рабочий стол, стул, гостиный уголок, диван, шкаф/вешалка для одежды, фен, халат, тапочки, бесплатные туалетные принадлежности, ванная комната, мини-бар, электрический чайник, услуга «звонок-будильник», кровать, прикроватные тумбочки.

Не во всех номерах: мини-кухня, холодильник, микроволновая печь, кухонные принадлежности, балкон/терраса, обеденный уголок.

Adrese 382/14 Moo 12, Pratumnak Hill, Nongprue, Banglamung, Chonburi, 20150 Паттайя Юг, Таиланд
Tālruņi: +66 (0) 3893 3222
Tīmekļa vietne: Amari Residences Pattaya
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).