Wongamat Privacy Resort & Residence 3*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.110
№79 viesnīcas reitingā Pataja
5.8 Numurs
5.8 apkalpošana
5.8 Tīrība
4.8 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Populāra dzīvokļu viesnīca ar plašiem numuriem atrodas uz ziemeļiem no Patajas pilsētas, Naklua rajonā un Wong Amat pludmalē. Viesnīca tika atvērta 2009. gadā. Tas sastāv no četrām 7 stāvu ēkām un vienas 6 stāvu ēkas. Reģistrējoties nav jāmaksā depozīts. Viesnīca ir piemērota klusai, noslēgtai atpūtai.Vairāk →
аватар olga.k.2013
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ņ emot vē rā , ka Taizemē viesnī ca ir 3 *, bijā m apmierinā ti, lai gan bija neē rtī bas. Atraš anā s vieta. Ļ oti labi. Netā lu no centra, bet nedaudz tā lā k no trokš ņ ainā s ielas, netā lu no pludmales, no Patiesī bas svē tnī cas, no Mini Siam Park un no Walker Street un ostas, bet jums ir jā dodas uz tiem ar tuk- tuk (10 bati vienā virzienā ) Numurs. … Tomēr ▾ Ņ emot vē rā , ka Taizemē viesnī ca ir 3 *, bijā m apmierinā ti, lai gan bija neē rtī bas.
Atraš anā s vieta.
Ļ oti labi. Netā lu no centra, bet nedaudz tā lā k no trokš ņ ainā s ielas, netā lu no pludmales, no Patiesī bas svē tnī cas, no Mini Siam Park un no Walker Street un ostas, bet jums ir jā dodas uz tiem ar tuk- tuk (10 bati vienā virzienā )
Numurs.
Ļ oti plaš s. Mē beles kā koloniā lajā ī paš umā : ), vecas, bet pamatī gas. Milzī gas gultas, masī vs tualetes galdiņ š ar koka "ķ eblī ti", galdiņ š (no koka lī stē m), uz tā tē jkanna (bez krū zē m), zem tā neliels ledusskapis. Diezgan liela plazma-viens krievu kanā ls. Balkona nav, bet nevajag-pat logu vaļ ā nevajadzē ja, ā rā par karstu un smacī gi. Kondicionieris ļ oti trokš ņ ains, bet nā cā s paciesties : ( Vannas istabā liela duš a, pie sienas duš as ž eleja. Bet mē s to apzinā jā mies, tā pē c paņ ē mā m lī dzi roku ziepes un š ampū nu. labi, dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Bijā m lasī juš i par problē mā m ar veļ u, ka prasī ja maksā t, ja veļ a ir netī ra. Mē s sapratā m, kā pē c tas tā varē tu bū t: istabā nav absolū ti nekā du krē slu un nav arī galda, pie kura ē st. Tā pē c ē st var tikai sē ž ot gultā , un daudzi augļ i un taizemieš u ē dieni, nokļ ū stot palagā , to sabojā s! ū dens, bet, lai nomazgā tu grī du, man bija jā pieraksta lū gums reģ istratū rā trī s reizes : )
Uzturs.
Brokastis bija patī kams pā rsteigums. Bija daudz negatī vu atsauksmju. Normā las brokastis. Trī s veidu musli un karstais piens (un jogurts), tomā ti, gurķ i, cukurkukurū za, salā tu asorti. Viņ iem ir divu veidu mē rces. Rī si, kartupeļ i un makaroni. Viņ iem desas, sautē jums vai vista (vienreiz - zivs). Turklā t ī paš s cilvē ks pagatavoja omleti ar dā rzeņ iem, un jū s pats varē jā t pagatavot pankū kas karstas, tā m bija konfitū ra vai tas pats jogurts. Tē jas kafija. Un jā , divu veidu zupas. Brokastī s tas noteikti ir dī vaini, bet kā dam tas der. Piemē ram, tieš i tur nogarš ojā m visslavenā ko taizemieš u Tom Yam zupu ar vistu (ne sliktā k kā ar garnelē m kafejnī cā ).
Uzņ emš ana.
Reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene, pā rē jā s runā angliski. Visi vadī tā ji ir draudzī gi, smaidī gi, kas ir ļ oti raksturī gi Taizemei. Pludmales dvieļ us izsniedz vienu reizi uz visu dienu, bet ja vakarā aizmirsti iedot, tad no rī ta bez problē mā m nomainī s. Wi-Fi reģ istratū rā ir labs, bija arī istabā , bet ne vienmē r : (
Pludmale.
Jums jā iet lī dz pludmalei apmē ram 10 minū tes, varbū t mazā k - viņ i to nepamanī ja. Pludmale ir tik tī ra, cik vien var bū t pā rpildī tā vietā . Ļ oti liels un gleznains peldbaseins kompleksa centrā . Bet sauļ oš anā s krē sli grib bū t labā ki, daž i ir salū zuš i. Bet mē s peldē jā mies baseinā vē lu vakarā , tā pē c sauļ oš anā s krē sli mums nebija noderī gi : )
Un visbeidzot, viesnī cas viesi mū su atvaļ inā juma laikā galvenokā rt bija Krievijas, ī paš i Tā lo Austrumu, pilsoņ i. Daudzi cilvē ki izvē lē jā s š o viesnī cu ne pirmo reizi. Ķ ī nieš u vispā r nebija. Kaut kas tamlī dzī gs.
Фото из нашего корпуса, напротив здание с рецепцией (2-й этаж) и столовая (1-й этаж)
аватар Wviktoriaw
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tur jau bija draugi, brokastis ar neceptā m olā m un zupu, 6 dienas nemainī ja gultu, istabiņ ā s pat ziepes nebija, pē c iereģ istrē š anā s gaidī jā m autobuss, pē c 20 minū tē m mums lika samaksā t 800 batus, par it kā sabojā ju palagu, pirms tam par dvieli, bet tikko izmazgā ju! Un tad nebija laika! Nekaunī gi ņ irgā jā s un smē jā s sejā ! Visur netī rumi, nekad nav mazgā tas grī das. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tur jau bija draugi, brokastis ar neceptā m olā m un zupu, 6 dienas nemainī ja gultu, istabiņ ā s pat ziepes nebija, pē c iereģ istrē š anā s gaidī jā m autobuss, pē c 20 minū tē m mums lika samaksā t 800 batus, par it kā sabojā ju palagu, pirms tam par dvieli, bet tikko izmazgā ju! Un tad nebija laika! Nekaunī gi ņ irgā jā s un smē jā s sejā ! Visur netī rumi, nekad nav mazgā tas grī das...wi-fi darbojas tikai uz atsperes vai istabā vē lu vakarā , nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, konders trokš ņ o tā , ka nav iespē jams gulē t, atveriet balkonu, odi ē d to! Pirmo reizi Taizemē ! Saindē jies ar to bufeti! Es nekad vairs nelidos! Kauns!!!!! ! ! Fuuuuuuuuuuuu
аватар yulia-bir
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mums bija paredzē ts doties uz citu viesnī cu, tač u rezervā cija tika atteikta. Viņ i piedā vā ja apmaiņ ā Wongamat Privacy Residence 3 *. Mī nusi: pirmajā dienā pē c ieraš anā s viņ i gaidī ja reģ istrē š anos lī dz pulksten 14. … Tomēr ▾ Mums bija paredzē ts doties uz citu viesnī cu, tač u rezervā cija tika atteikta. Viņ i piedā vā ja apmaiņ ā Wongamat Privacy Residence 3 *. Mī nusi: pirmajā dienā pē c ieraš anā s viņ i gaidī ja reģ istrē š anos lī dz pulksten 14.00, lai gan bija brī vas istabas. Istaba standarta, mē beles vecas, bet skats pieklā jī gs, 14 dienā s vienreiz istabiņ a tika iztī rī ta un tad kad samaksā ja 20 TNB un stā vē ja blakus Google tulkam. Katru dienu viņ i mainī ja dvieļ us un uzlika ū deni uz š ī s telpas uzkopš anas un bija. Ja ilgi guļ , tad brokastī s nav ko ē st, brokastis ir niecī gas (ola, desiņ as, spageti, gurķ i, tomā ts) un tā katru dienu, kam nebija laika un tas nenotiks. Pludmales dvieļ us nav iespē jams mainī t tikai pastā vī gi. Izejot no viesnī cas tikai atkritumi, smird un atkritumi. Plusi: Wi-Fi, seifs numurā , peldbaseins (tī ra katru dienu).
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir apvienota ar dzī vokli, daudzi ķ ī nieš i, kas atbrauc uz divā m vai trim dienā m, ir ļ oti trokš ņ aini un nav iespē jams atpū sties. Slinki apsargi, pā rejas pagalms. un apsargi tik bļ auj, ka naktī s nevar gulē t. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir apvienota ar dzī vokli, daudzi ķ ī nieš i, kas atbrauc uz divā m vai trim dienā m, ir ļ oti trokš ņ aini un nav iespē jams atpū sties. Slinki apsargi, pā rejas pagalms. un apsargi tik bļ auj, ka naktī s nevar gulē t. Nav trenaž ieru zā les un viss kas norā dī ts. Personā ls bija slikti iztī rī ts, izlutinā ja pā rē jo.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар yakovleva_ei
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Naklua rajonā . Viesnī ca 2009. gadā , bez teritorijas, 4 ē kas un baseins pa vidu. Atpū tā mies deluxe istabiņ ā , ļ oti lielā istabiņ ā (70m2), garantē ti ar balkonu un seifu atš ķ irī bā no superior. Skats no istabas uz ceļ u. … Tomēr ▾ Naklua rajonā . Viesnī ca 2009. gadā , bez teritorijas, 4 ē kas un baseins pa vidu. Atpū tā mies deluxe istabiņ ā , ļ oti lielā istabiņ ā (70m2), garantē ti ar balkonu un seifu atš ķ irī bā no superior. Skats no istabas uz ceļ u. Tikai puse no grandiozajiem luksusa numuriem ir ar skatu uz baseinu. Mē beles, flī zes, sienas labā stā voklī . Viss darbojā s. Gultas veļ a teicamā stā voklī , tomē r dvieļ i ir mazliet veci (gan numurē ti, gan pludmales). Mums istabā atradā s problemā tisks seifs, bez viesnī cas darbinieka palī dzī bas to nevarē jā m atvē rt, nā cā s atteikties. Reģ istratū rā ir seifs, bet viesi no telpā m, kur ir seifs, tur netika ielaisti. Tas ir mī nuss. Tika piedā vā tas tikai duš as cepures un duš as ž eleja. Š ampū na un ziepju nav. Viss pā rē jais ir labi. Istabas tī rī š ana un ū dens katru dienu. Wongamat pludmale bez sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Liels pluss ir bezmaksas Wi-Fi numuros un vestibilā un bez depozī ta. Priekš "troikas" ir diezgan pieklā jī ga viesnī ca, iesaku.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Aprī lī palikā m š ajā viesnī cā kā pā ris. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar cenas un kvalitā tes attiecī bas izvē li. Mē s neko daudz no viesnī cas negaidī jā m, jo ​ ​ tā tiek reklamē ta kā.3 zvaigznes. … Tomēr ▾ Aprī lī palikā m š ajā viesnī cā kā pā ris. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar cenas un kvalitā tes attiecī bas izvē li. Mē s neko daudz no viesnī cas negaidī jā m, jo ​ ​ tā tiek reklamē ta kā.3 zvaigznes. Ļ oti labā vietā , piecas minū tes lī dz noslogotai š osejai (Naklua iela). Pa to tuktuki dodas uz pilsē tas centru, cena vienai personai 10 bati. Netā lu atrodas daudzi diennakts veikali ar visdaž ā dā kajā m lietā m. Ir ē dinā š anas vietas. Vakarā augļ u tirdziņ i. 5 minū tes lī dz jū rai - publiskā pludmale, pazī stama arī kā pieczvaigž ņ u viesnī cas "Tsentara" pludmale, ejot kā jā m, tā ir tuvu. Pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu, tā pē c ņ emiet lī dzi savus pludmales paklā jiņ us. Jū ra pilsē tā , protams, nav strū klaka. Pē c salu apmeklē juma viņ i pilsē tā vairs nepeldē jā s. Viesnī cā ir liels peldbaseins, kas ir sadalī ts trī s zonā s: pieauguš ajam ir ļ oti dziļ a, otrā ir paredzē ta pusaudž iem, bet treš ā ir sekla bē rniem. Baseini ir atvē rti lī dz vē lam vakaram. Viesnī cas teritorija ir ļ oti zaļ a: palmas, ziedoš i krū mi. Viss ir ļ oti labi kopts un skaists. Ap baseinu ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, ir vietas, kur atpū sties terasē . Visa viesnī cas teritorija ir ieskauta ar ē kā m. Vakarā uz vietas tika nopirkti odi, aerosoli, lieliski ietaupī ja, nelielu tilpumu ē rti nē sā t lī dzi somiņ ā . Mū su istaba bija uzlabotas kategorijas, ļ oti plaš a, kā studija (ar mini virtuvi). Vannas istabā ir gan vanna, gan duš a. Papildus galvenajai gultai ir papildu gulta atpū tai. Ā zijas viesnī cā m brokastis ir ļ oti pieklā jī gas, lai gan to klā sts nemainā s. Kam pievē rst uzmanī bu, izvē loties š o viesnī cu: ķ ī nieš u klā tbū tne, viņ u viesnī cā ir ļ oti daudz. Labi, ka viņ iem baseins neinteresē , visu dienu ir ekskursijā s. Bet, kad viņ i ierodas, viņ i dzird kliedzienus viesnī cā . Vē rts arī atzī mē t, ka viesnī ca vairs nav jauna, mē beles istabā s ir mazliet noguruš as, bet uz santehnikas nav pelē juma. Tī rī š ana ir ļ oti viduvē ja - mū su atvaļ inā juma ziņ ā m grī das ī sti nav mazgā tas. Dvieļ i tika nodroš inā ti katru dienu, istabā bija fē ns. Vē rts pievē rst uzmanī bu arī mū su tikš anā s puses – “Anex” – gidu bargajai attieksmei. Uz tikš anos ar gidiem labā k neiet vispā r, viss, ko viņ i saka, ir pilnī ga dezinformā cija par reģ istrā ciju utt. . Paldies par mū su brī vdienu organizē š anu vietē jam gidam Aleksandram Gromiko. Ekskursiju izmaksas viņ a uzņ ē mumā ir daudz zemā kas nekā gidu izmaksas viesnī cā . Gidi ir gudri, runā , atbild uz jautā jumiem. Man ļ oti patika ekskursija "Breath of the Islands", izvē lē jā mies viesnī cu "Ramayana", un bijā m ļ oti apmierinā ti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika viesnī ca, atpū tā mies luksā , korpusā B. Istabas lielas, regulā ra uzkopš ana, dvieļ i mainī ti katru dienu, ū dens nepā rtraukti tika likts 2 pudelē s, mazgā š anas lī dzekļ i kā lietoti. Personā ls ir draudzī gs, aktī vi reaģ ē ju uz visiem pieprasī jumiem. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, atpū tā mies luksā , korpusā B. Istabas lielas, regulā ra uzkopš ana, dvieļ i mainī ti katru dienu, ū dens nepā rtraukti tika likts 2 pudelē s, mazgā š anas lī dzekļ i kā lietoti. Personā ls ir draudzī gs, aktī vi reaģ ē ju uz visiem pieprasī jumiem. Viņ i nevarē ja atvē rt seifu istabā , viņ i vē rsā s pie reģ istratū ras, paskaidroja ar ž estiem, pē c 10 minū tē m ieradā s meistars un visu izdarī ja. Vē lu vakarā tualetes durvis aizcirtā s pa pogu, pagriezā mies uz reģ istratū ru, meitene kaut kur pa radio zvanī ja, kamē r tiku lī dz istabiņ ai (dzī vojā m 7 stā vā ), saimnieks bija jau nā k klajā . Mans ieteikums, uzrunā jot taizemieš us, ir nekliegt vai ž estikulē t ar rokā m, skaidrot ar ž estiem un mierī gi. Sasveicinieties, pasmaidiet, un tad jū s saņ emsiet uzmanī bu un labo gribu. Mums vispā r nebija problē mu sazinā ties ar personā lu, viņ i mū s nolaida kā radiniekus, un tas bija jauki. Paņ emiet lī dzi savu kafiju un tē ju, istabā tikai tē jkannu un glā zes. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, jū ra ir lē ni 7 minū tes, pa ceļ am ir daudz veikalu ar augļ iem un citu pā rtiku. Lī dz strū klakai ar delfī niem Naklua galvenajā ielā un Tesco Lotus mierī gi gā jā m kā jā m, kam grū ti, tuk tuk nemitī gi staigā pa galveno ielu. Pastaigas vakarā nav biedē još as, esiet uzmanī gs velosipē distiem, bija gadī jumi, kad ceļ ā tika sagriezti maisi. Dievs apž ē lo mū s. Brokastis diezgan normā las 3*, katru rī tu augļ u salā ti, jogurts, 2 ķ ī nieš u zupas, svaigu dā rzeņ u izcirtņ i, ceptas olas, 3 ē dieni sautē tas nū deles vai dā rzeņ i ar vistu, cū kgaļ u vai soju, desiņ as (man patika), maize priekš . grauzdiņ i, sviests, 2 veidu ievā rī jumi, un ievā rī jumi ir ļ oti garš ī gi, kafija, tē ja, sulas, piens un pā rslas, arbū zs un sagriezti ananā si. Pludmalē cilvē ki, kas dzī vo netā lu esoš ajā s viesnī cā s, pat 4 * (ī paš i Plumeria u. c. ), kur nav bufetes, bet tiek celti pasū tī jumi, sū dzē jā s par trū cī go ē dienu, tikai olu kulteni un omleti, un, atklā ti sakot, apskauž mū s. . Tā pē c ļ oti nav nepiecieš ams ticē t atsauksmē m par sliktu uzturu. Kam tas vajadzī gs, tas visur atradī s trū kumus. Mē s paņ ē mā m lī dzi virvi un daž as drē bju š ķ ipsnas, izvilkā m uz balkona un drē bju ž ā vē š anas jautā jums mums bija atrisinā ts. Pā rē jais patika, ja vē l brauksim uz Pataiju ar vī ru, tad brauksim uz š o viesnī cu un laikam pat superio, lai nepā rmaksā tu par luksusa.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies D korpusā , kur atrodas superior numuriņ i. Istaba liela, liela lodž ija, bet to nevar izmantot, jo nav mē beļ u. nav krē slu, nav atzveltnes krē slu, nav sauļ oš anā s krē slu un arī nav galda. Man bija jā ē d tieš i uz grī das. … Tomēr ▾ Atpū tā mies D korpusā , kur atrodas superior numuriņ i. Istaba liela, liela lodž ija, bet to nevar izmantot, jo nav mē beļ u. nav krē slu, nav atzveltnes krē slu, nav sauļ oš anā s krē slu un arī nav galda. Man bija jā ē d tieš i uz grī das. Tī rī š ana notiek katru dienu, BET - santehnika nekad netiek mazgā ta! Putekļ us nenoslauka, logus nemazgā , lodž iju nekad nemazgā . Tī rī š ana - ir lā pī t ar netī ru lupatu istabas centrā (protams - nemazgā t zem gultā m). Tik netī ru korpusu mē s vē l neesam redzē juš i! Un teritorija ir lieliski sakopta! Brokastis sliktas un maz daž ā das. Pluss ir ē rtā viesnī cas atraš anā s vieta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар tutitam
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Istabā s ir virtuve ar plī ti, kas Taizemē principā ir retums. Netā lu no viesnī cas ir bū vlaukums, bet tas mani ī paš i netraucē . Viesnī cas ekonomiskā iespē ja, cena = kvalitā te. Nav nogalinā ts, tu vari dzī vot … Tomēr ▾ Istabā s ir virtuve ar plī ti, kas Taizemē principā ir retums. Netā lu no viesnī cas ir bū vlaukums, bet tas mani ī paš i netraucē .
Viesnī cas ekonomiskā iespē ja, cena = kvalitā te. Nav nogalinā ts, tu vari dzī vot
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika viesnī ca. Atpū tā mies ar meitu 11 gadi. Dzī vojā m D korpusā . Tī rī ja katru dienu, kukaiņ u nebija izņ emot mazā s sarkanā s skudriņ as, santehnika darbojā s, kondicionieris netrokš ņ oja. Bija pat mazuļ i. Klusi, mierī gi, 10min lī dz jū rai. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca. Atpū tā mies ar meitu 11 gadi. Dzī vojā m D korpusā . Tī rī ja katru dienu, kukaiņ u nebija izņ emot mazā s sarkanā s skudriņ as, santehnika darbojā s, kondicionieris netrokš ņ oja. Bija pat mazuļ i. Klusi, mierī gi, 10min lī dz jū rai. Ē dienkarte nav ī paš i daudzveidī ga, recepcijā nav kondicioniera. Tā lu no centra. Visas vē rtī gā s mantas tika atstā tas reģ istratū rā seifā , nekas netrū ka. Personā ls izpalī dzī gs .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums norma57
Ekskursija no Permas, ierobežota lētu viesnīcu izvēle. Vai pie viesnīcas ir iespējams peldēties jūrā vai labāk ir doties uz salām un cik tālu ir mols no viesnīcas? Vai kāds var man kaut ko pastāstīt par Tune hotel Pattaya? Vai arī Welcome Plaza ir labāks? Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums dorovskih
kam būtu jātiek galā ar šiem netīrajiem plankumiem un cik ilgi var paciest šo šķiršanos?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
iemiesojums stunstun
vai ir vērts doties uz jauno gadu?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums greeneyes10
Precējies ilgu laiku. Pasei beidzies derīguma termiņš! Vai viņi mani izlaidīs no Krievijas Federācijas???Lūdzu, nomieriniet mani))) Es par to ļoti uztraucos!!!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Популярный апарт-отель, с просторными номерами, расположен к северу от города Паттайя, в районе Наклуа и пляжа Wong Amat. Отель был открыт в 2009 году. Состоит из четырех 7-этажных зданий и одного 6-этажного здания. Депозита при заселении нет. Отель подходит для спокойного уединенного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен к северу от города Паттайя, в районе Наклуа и пляжа Wong Amat (650 м, 7 мин ходьбы), в 400 м (5 мин ходьбы) от основной дороги с сонгтео, для поездок в центр Паттайи и обратно, в 4,6 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (15 мин езды), в 122 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 20 мин), в 43 км от аэропорта U-Tapao (45 мин езды).
Pludmales apraksts Пляж Wong Amat (650 м, 7 мин ходьбы). Пляжные полотенца — бесплатно (в лобби). Багги на пляж — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), room service, лимузин-сервис, Wi-Fi в лобби (платно), 1 конференц-зал (до 45 чел), мини-маркет, 1 ресторан-бар: европейская, тайская и вегетарианская кухня (6:00-20:00), 1 открытый бассейн (2 уровня: 105, 145 кв.м, 8.00-20.00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports Массаж (платно).
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 216 номеров:

42 superior — building C (32 кв.м, здание С, 5 dbl/23 twin/14 dbl+sngl bed, макс.2+1 чел, вид на сад);

40 superior — building D (39 кв.м, здание D, 5 dbl/20 twin/15 dbl+singl bed, макс.2+1 чел, вид на сад);

37 deluxe — building A (82 кв.м, здание A, 1 dbl/7 twin/29 dbl+singl bed, макс.2+1 чел, вид на сад);

65 deluxe — building B (82 кв.м, здание B, 10 dbl/16 twin/39 dbl+singl bed, макс.2+1 чел, вид на сад);

32 grand deluxe (47 кв.м, макс.3 чел, 8 dbl/24 dbl+singl bed, вид на бассейн).

Istabās

Кондиционер, телевизор, телефон, Wi-Fi (бесплатно), мини-холодильник, 2 бут.воды ежедневно бесплатно, электрочайник, пакетики чая (только grand deluxe), сейф, ванна (superior — душ), гель 3 в 1 (для рук, головы, тела), фен, зонтик (под депозит), балкон (кроме superior), room service.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 157/365 Moo 5 Soi Naklua 16/2 Naklua, Banglamung, Chon Buri, 20150 Thailand.
Tālruņi: Tel: +66 038 423612-4
Fax: +66 038 489122
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.