Welcome Jomtien Beach Hotel 3*– Atsauksmes

33
Novērtējums 6.410
№56 viesnīcas reitingā Pataja
7.0 Numurs
6.9 apkalpošana
6.7 Tīrība
6.4 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Ekonomiskās klases viesnīca, kas atrodas Jomtienas pludmales zonā, pāri ceļam no jūras. Atvērts 1991. gadā, atjaunināts 2016. gadā. Sastāv no 18 stāvu ēkas. Piemērots jauniešiem, individuāliem ceļotājiem un pāriem bez bērniem.Vairāk →
аватар alekclisa
Reģ istrē š anā s viesnī cā notika ā tri. Viesnī cas profesionā ļ i 1) no istabas var redzē t jū ru 2) tuvu pludmalei, tuk-tukiem un visā diem veikaliem mī nusi 1) Wi-Fi tikai reģ istratū rā . 2) istabā nav fē na 3) nav plauktu apģ ē rbu salocī š anai 4) istabā nav tē jkannas 5) dot tikai 2 dvieļ us istabā 6) ē diens (brokastis) ir vienmuļ š . … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s viesnī cā notika ā tri.
Viesnī cas profesionā ļ i
1) no istabas var redzē t jū ru
2) tuvu pludmalei, tuk-tukiem un visā diem veikaliem
mī nusi
1) Wi-Fi tikai reģ istratū rā .
2) istabā nav fē na
3) nav plauktu apģ ē rbu salocī š anai
4) istabā nav tē jkannas
5) dot tikai 2 dvieļ us istabā
6) ē diens (brokastis) ir vienmuļ š .
Pati viesnī ca nav slikta. Bet pē c uzkopš anas pā rbaudiet dvieļ u pieejamī bu, jo izrakstoties var pakā rt par tā s neesamī bu par samaksu.
аватар Mik_26
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki! Ļ aujiet mums, parastiem Sibī rijas tū ristiem, atstā t savu viedokli par š o viesnī cu. Pilnī gi pareizi raksta tie, kas Velkam Dž omtienu ī paš i neslavē , bet arī neuzskata to par tū risma servisa virsotni. Galu galā patiesī ba, kā vienmē r, ir kaut kur pa vidu. … Tomēr ▾ Sveiki!

Ļ aujiet mums, parastiem Sibī rijas tū ristiem, atstā t savu viedokli par š o viesnī cu.

Pilnī gi pareizi raksta tie, kas Velkam Dž omtienu ī paš i neslavē , bet arī neuzskata to par tū risma servisa virsotni. Galu galā patiesī ba, kā vienmē r, ir kaut kur pa vidu. Š ī viesnī ca ir laba vieta, kur palikt. Tiem, kas izvē las aktī vu atpū tu, vajadzē tu doties š eit, un viņ i nemē dz visu savu atvaļ inā jumu pavadī t istabā . Vē lreiz par ī stas Taizemes trī s rubļ u banknotes plusiem un mī nusiem. Ī sā k sakot, un "bez ū dens";

ATRAŠ ANĀ S VIETA:

- Blakus ir jū ra, transports ir akmens sviediena attā lumā . Ē rti. Precī zā k, tas ir ļ oti ē rti.

ISTABAS:

- Vecs, a la "70. gadu padomju sanatorija". Istabā s (virs 8. stā va) ir pilna vannas istaba, gaisa kondicionieris, TV un ledusskapis visur. Mazie balkoni, galds, krē sli, skapji, skapji un spoguļ i. Mums paveicā s - ā tri iekā rtojā s, istabiņ a tī ra, skats panorā mas, prusaku un blakš u, lai kā arī meklē tu, neatrada.

PERSONĀ LS:
- Viņ i ir taizemieš i. Smieklī gi, smaidī gi un nesteidzī gi. Nekliedz uz viņ iem, neko skaļ ā balsī neprasi, sazinies ar smaidu, iedod naudu dzeramnaudai un viss bū s kā rtī bā . Mums nekas netika nozagts, nekas nav pazudis, neviens nav saindē ts, visi atgriezā s sveiki un veseli.

UZTURS:

– Pā rgulē t brokastis – daudz nezaudē si. Augļ i, sviestmaizes, kafija, salā ti - izvē le ir maza, bet vairā k nekā pietiekama. Viesnī ca ir trī s zvaigznes, un brokastis ir C klases.

VIESNĪ CAS PAPILDUS PAKALPOJUMI:

– Pieminē š u baseinu. Tī rs ū dens, labi lieli lietussargi, ē rti sauļ oš anā s krē sli. Neko citu gaiš u un superē rtu viesnī cā neatceros.

BRĪ VĀ AIKA:

- Secinā jā m, ka viens no labā kajiem scenā rijiem atpū tai Pataijā bū s apskates dienu mijas ar brī vdienā m pludmalē . Ekskursiju un programmu ir daudz, uz ielas ir daudz tū risma aģ entū ru (ekskursijas no gidiem neņ ē mā m, nolē mā m vispirms izpē tī t cenas), iesakā m tikai to, ko esam personī gi pā rbaudī juš i.
Atradā m krievu Petju, kuru mums ieteica draugi. Un dolā ra / rubļ a maiņ a ir izdevī ga, un ekskursiju izvē le nav tā da pati kā visur citur, un pats cilvē ks tur dzī vo ilgu laiku, viņ š jums visu pastā stī s.

Iepirkš anā s Pataijā - tikai tirgos. Veikalu cenas (Center Festival, Royal Garden u. c. ) ir salī dzinā mas ar Krievijas cenā m un nav ī paš as jē gas tur pirkt.

Ja pavadā t vairā k laika ā rpus viesnī cas, Welcome Jomtien pilnī bā attaisno savu cenu. Draugi, ievē rojiet vienkā rš o cilvē ku padomus; jums ir jā ceļ o nevis no ledusskapja uz balkonu un nevis no tualetes uz ē damistabu, bet no Kwai upes uz Koh Samet vai vismaz no Siam Park uz Nong Nooch Garden.

Novē lam jums visiem jaukus svē tkus! Olja un Vladimirs ir parastie tū risti no Krasnojarskas pilsē tas. Paldies
аватар nadia377
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es paliku š ajā viesnī cā ar savu ģ imeni! Man patika viss, bet š ikais restorā ns "Happy Begemot" atstā ja ļ oti labu iespaidu! Garš ī gs ē diens, silta atmosfē ra, skaists interjers, labi viesmī ļ i! Ja vajag atpū sties, iesaku … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā ar savu ģ imeni! Man patika viss, bet š ikais restorā ns "Happy Begemot" atstā ja ļ oti labu iespaidu! Garš ī gs ē diens, silta atmosfē ra, skaists interjers, labi viesmī ļ i! Ja vajag atpū sties, iesaku turp doties! Iesaku nogarš ot pildī tos kalmā rus, grilē tas karaliskā s garneles, č aumalas ķ iploku mē rcē ))))
slavenā s taju zupas Tom - Yam, Tom - Khai!
Iesaku apmeklē t restorā nu "Happy Behemoth" Chic restorā ns, garš ī gs ē diens, mā jī ga atmosfē ra kopumā , viss ir super! ! ! Atrodas viesnī cas apakš ā !
аватар theingvar8
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atbrauca tikai vakar lidoja ar Transaero tur lidoja Boeing 747-400 - lidojums izdevā s ideā li un bez kavē š anā s, ē diens labs, personā ls super. nedeva nosē š anos. tā pē c ieteikums lidot vai nu ar Aeroflot vai Thai aviokompā nijā m. ierodoties Taizemē viņ i ā tri izgā ja muitu, pē c tam gaidī ja vē l 40 minū tes, lai tiktu aizvesti uz viesnī cu (es nopirku biļ eti caur Pax) viņ i reģ istrē jā s viesnī cā. … Tomēr ▾ Atbrauca tikai vakar
lidoja ar Transaero
tur lidoja Boeing 747-400 - lidojums izdevā s ideā li un bez kavē š anā s, ē diens labs, personā ls super. nedeva nosē š anos. tā pē c ieteikums lidot vai nu ar Aeroflot vai Thai aviokompā nijā m. ierodoties Taizemē viņ i ā tri izgā ja muitu, pē c tam gaidī ja vē l 40 minū tes, lai tiktu aizvesti uz viesnī cu (es nopirku biļ eti caur Pax) viņ i reģ istrē jā s viesnī cā.5 minū š u laikā . Personā ls ir ļ oti draudzī gs, istaba bija tī ra, viņ i to tī rī ja katru reizi dienā , viesnī cā nebija neviena dzī va radī ba. Var ē st bufetes tipa brokastis. Laba atraš anā s vieta 100 metri lī dz pludmalei. Ne vairā k kā.5-10 minū tes lī dz visā m izklaidē m. ar tuk-tuk 10 bati. vispā r ar braucienu biju apmierinā ts, viss super.
аватар evklid88
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jā atzī st, ka vecā s mē beles un vannas istabas stā voklis tieš ā m atstā j daudz ko vē lē ties. bet mums tas bija tikai iegansts, lai papļ ā pā tu un pasmieties par to ar forš ajiem cilvē kiem, kas dzī voja kopā ar mums š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Jā atzī st, ka vecā s mē beles un vannas istabas stā voklis tieš ā m atstā j daudz ko vē lē ties. bet mums tas bija tikai iegansts, lai papļ ā pā tu un pasmieties par to ar forš ajiem cilvē kiem, kas dzī voja kopā ar mums š ajā viesnī cā .
Atpū tas cienī tā ji viesnī cā s Turcijā un Ē ģ iptē , kur vispā r nevar izkļ ū t no istabas un ā rpus viesnī cas, diez vai novē rtē s š o viesnī cu, tač u jums ir adekvā ti jā saprot, kā ds ir atvaļ inā juma pavadī š anas š arms Taizemē . Deklarē tā.3 zvaigž ņ u viesnī ca simtprocentī gi attaisnojas. Personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs, uzkopš ana notiek regulā ri. Par nestrā dā još o baseinu pat nebija padomā ts par 11 atpū tas dienā m. peldē jā s jū rā.4 reizes. Patajai ir savā dā ks š arms! Brauciet drosmī gi.
Daž as frā zes par to, kur doties un ko darī t:
tifā nijas š ovs
pastaigu iela
vietē jais akvā rijs (ja iepriekš neesat bijis akvā rijā )
elektronikas centrs Tuk com - ja patī k blenzt uz gadž etiem, tad tur ir paradī ze
skatu laukums un liels zelta Buda
Mē s vienkā rš i paņ ē mā m karti no Viesnī cas un skatī jā mies, kur varam doties! Tad viņ i noī rē ja motociklu un ripinā ja to, kur vien vajadzē ja. Starp citu, iesakā m ņ emt lī dzi motociklu! pirmā diena ir nenormā li baisi : ) tad pierod un saproti, ka ir ļ oti forš i un ē rti - pa taisno no viesnī cas durvī m ar vē smu dodies uz visiem tirgiem, iepirkš anā s centriem un visu vispā r!
Velosipē ds paņ emts divas reizes, pa ielu, kas iet paralē li galvenajai ielai no viesnī cas lī dz jū rai kreisajā pusē - kreisajā pusē ir neliels ofiss, apmē ram pa vidu - ir velosipē di uz ielas un iekš ā . biroja aizmugurē . Maza auguma, paš pā rliecinā ta sieviete labā angļ u valodā (ko Taizemē reti kad redzi : )) pastā stī s visu par velosipē du un parā dī s kā tas darbojas.
Emisijas cena ir 200 bati dienā + 1000 droš ī bas nauda + pē c velosipē da atgrieš anas par benzī nu samaksā jā m apmē ram 100 batus. Nekrā pj. Ja Jū su slē poš anas laikā neparā dā s jauni skrā pē jumi, tad aprakstī tā s izmaksas ir ierobež otas. Tā pē c esiet uzmanī gi uz ceļ a!
Ja vē lies tikt tā lā k par pilsē tas robež ā m (un vienkā rš i ir jā grib), tad dodies ekskursijā s - tā s ir ļ oti interesantas un tieš i no tā m veidojas galvenais iespaids par pā rē jo. Ekskursijas piedā vā gan viesnī cu gidi, gan vietē jā s aģ entū ras.
Iepriekš izlasot atsauksmes internetā , visas ekskursijas tika ņ emtas no viesnī cai tuvā kā s Oleg-tour aģ entū ras. Jauki puiš i un bagā tī gas ekskursiju programmas. Visas ekskursijas ņ ē mā m no viņ iem - dabū jā m (ar savu 4 ekskursiju komplektu) par 3 tū kstoš iem lē tā k nekā ņ emtu no Coral Trevela, ar kuru kopā atbraucā m uz Tai. Vē lā k mē s uzzinā jā m, cik daudz uzvarē ja cilvē ki, kas nā ca no Pegaza. . tur skaitlis ir daudz ievē rojamā ks. Kopumā ņ emiet vē rā sevi! =) pirms pirkš anas visu ilgi pievienojā m un rē ķ inā jā m =)
Mē s ļ oti iesakā m Oļ ega ceļ ojumu! pasveicini Ļ enu un Borisu un viņ u dē lu Andreju.
Iesakā m ē st t/c Central Festival mī nus pirmajā stā vā Pā rtikas parkā - lē ti un garš ī gi un daudzveidī gi. Mums bija labas vakariņ as par 300-370 batiem.
Kafejnī ca "U Misha" - arī ļ oti forš a. nav lē ts, bet ļ oti garš ī gs un viss ir krievu valodā . Viesmī les diezgan labi runā lieli un vareni.
Visi bija apmierinā ti! Mē s lieliski atpū tā mies. Noteikti brauksim vē l =) jo ne visiem bija laiks pamē ģ inā t un ne visur apciemoja! Lai laba atpū ta!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā atpū tā mies ar draudzeni 2012. gada septembrī , pirms tam biju pabijusi daudzā s valstī s un apmetusies respektī vi daudzā s viesnī cā s, tā pē c uzreiz atzī mē š u, ka š ai viesnī cai vajadzē tu pielikt vē l vismaz vienu zvaigzni, jo par š ā du apkalpoš anu tur ir tā lu no 3 *, bet vismaz visi 4 *. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies ar draudzeni 2012. gada septembrī , pirms tam biju pabijusi daudzā s valstī s un apmetusies respektī vi daudzā s viesnī cā s, tā pē c uzreiz atzī mē š u, ka š ai viesnī cai vajadzē tu pielikt vē l vismaz vienu zvaigzni, jo par š ā du apkalpoš anu tur ir tā lu no 3 *, bet vismaz visi 4 *. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, lī dz jū rai ir tikai pā ris minū tes, lai gan tas netiek uzskatī ts par pirmo lī niju. Dodieties ar tuk-tuk lī dz Walking Street 10 minū tes, ejiet 25-30 minū tes. Teritorija parasta, neko pā rdabisku tur neredzē ju izņ emot baseinu, kas tā dā karstumā noderē ja, lai gan jū ra ir divu soļ u attā lumā , bet nu, tā da normā la teritorija))))) Istaba ir ļ oti ē rti, ir televizors, balkons, dzī voklis, fē ns, č ī bas ar halā tu, mini bā rs, kas ir arī ledusskapis utt. . Tī rī š ana, kā jau pienā kas katru dienu, visu izdarī ja labi! personā ls atsaucī gs uz lū gumiem, kopumā visi ļ oti draudzī gi! Ē diens labs. Es š eit lieliski atpū tos! Veiksmi visiem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар smasha15
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki! KOPĀ VIESNĪ CA NAV SLIKI: izpalī dzī gs personā ls, omulī gi numuriņ i (14 stā vs) labs baseins un netā lu no jū ras, bet jū ra ir netī ra. Viss ir labi ja ne: 1) Braucā m ekskursijā , ieradā mies nebija auksta ū dens, divas dienas bija pagā juš as, devā mies lejā uz reģ istratū ru tikai tad mū s pā rcē la uz citu istabu. … Tomēr ▾ Sveiki! KOPĀ VIESNĪ CA NAV SLIKI: izpalī dzī gs personā ls, omulī gi numuriņ i (14 stā vs) labs baseins un netā lu no jū ras, bet jū ra ir netī ra. Viss ir labi ja ne:
1) Braucā m ekskursijā , ieradā mies nebija auksta ū dens, divas dienas bija pagā juš as, devā mies lejā uz reģ istratū ru tikai tad mū s pā rcē la uz citu istabu.
2) Skats no balkona ir bū vlaukums, viss mū su atvaļ inā jums tika izdobts, kaut kas tika bū vē ts
3) UN BRIESMĀ KAIS MINUSS IR KA Ē DAMISTABĀ IR PUSAKĀ NI. VIŅ I ISTABĀ NAV, TIKAI SKUDRAS MAZĀ S
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ziniet, es vienmē r domā ju, ka lē ts vienmē r nozī mē sliktu kvalitā ti, tagad saprotu, ka kļ ū dī jos. Visu pasū tī ju caur online rezervē š anas sistē mu Sunmar, sanā ca gan kvalitatī vi, gan lē ti. Viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga, un to negaidī ju no 3 zvaigznē m. … Tomēr ▾ Ziniet, es vienmē r domā ju, ka lē ts vienmē r nozī mē sliktu kvalitā ti, tagad saprotu, ka kļ ū dī jos. Visu pasū tī ju caur online rezervē š anas sistē mu Sunmar, sanā ca gan kvalitatī vi, gan lē ti. Viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga, un to negaidī ju no 3 zvaigznē m. Man bija ekonomiskā istaba, bet pat tā bija ļ oti ē rta un mā jī ga. Viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i lieliska un apkā rtne ir ļ oti skaista, lai gan tuvumā ir neliels bū vlaukums, kas bojā skatu. Personā ls ļ oti labi saprot angļ u valodu un pat daž us vā rdus krievu valodā . Ir daudz atpū tnieku no Krievijas, tā pē c vienmē r ir kā ds, ar ko papļ ā pā t, ja nezinā t angļ u valodu. Brokastis trī szvaigž ņ u viesnī cā ir diezgan normā las. Tā pat kā citviet Taizemē ir jā seko lī dzi lietā m, visu vē rtī go labā k atstā t seifā reģ istratū rā . Ir baseins, ar sauļ oš anā s krē sliem un dvieļ iem, viss ir ok. Telpa ir diezgan piemē rota trim zvaigznē m, aprī kojums ir nedaudz vecs, paš ā telpā nav ī paš u dekorā ciju, bet vienmē r ir tī rs un ē rts. Pat ekonomikai bija balkons. Vispā r jau ne Hiltone protams, bet man patika, ja skatā s uz cenas un kvalitā tes attiecī bu, tad lielisks variants.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos š ajā viesnī cā ar dē lu no 02.06. 12-16.06. 12 viss bija pilnī bā apmierinā ts, vispā r nesaprotu tos cilvē kus, kuri tik virspusē ji apraksta savas pretenzijas uz viesnī cu. Galu galā jū s atbraucā t uz eksotisku valsti, nevis sē dē t istabā , lai gan es atpū tos ar 8 gadus vecu bē rnu, mē s katru dienu devā mies ekskursijā s. … Tomēr ▾ Atpū tos š ajā viesnī cā ar dē lu no 02.06. 12-16.06. 12 viss bija pilnī bā apmierinā ts, vispā r nesaprotu tos cilvē kus, kuri tik virspusē ji apraksta savas pretenzijas uz viesnī cu. Galu galā jū s atbraucā t uz eksotisku valsti, nevis sē dē t istabā , lai gan es atpū tos ar 8 gadus vecu bē rnu, mē s katru dienu devā mies ekskursijā s. Viss ir ļ oti forš i, un viesnī cā pabaroja ar kā rtī gā m brokastī m, daudz netī rī ja, bet mē s katru dienu savā s mā jā s ar putekļ u sū cē ju nesū cam un dvieļ us tik biež i nemainā m, kā pē c ar š o sabojā t atvaļ inā jumu. . Mums ļ oti patika, un 2012. gada septembrī plā nojam braukt ar vī ru uz š o viesnī cu, patika, ka ceļ š uz jū ru iet gar daž ā dā m kafejnī cā m, kur pat ir krievu virtuve - garš ī gi un lē ti, iesaku visiem ! ! ! Lai jaukas brī vdienas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mihlik_78
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sā kš u ar labo. Viesnī ca atrodas brī niš ķ ī gā vietā . Pakalpojums ir vairā k vai mazā k labs. personā ls ir draudzī gs. Viņ i labi saprot angļ u valodu. visas problē mas tika nekavē joties novē rstas Brokastis par trī s rubļ iem bija atbilstoš as ​ ​ (bekons, olas daž ā dā s formā s, gurķ i, tomā ti, sī poli, pā ris mē rces dā rzeņ iem, grauzdiņ i, grauzdiņ i, desiņ as, bulciņ as, sula, kafija (sliktā ), tē ja, atš ķ aidī tas sulas, sausais piens. … Tomēr ▾ Sā kš u ar labo. Viesnī ca atrodas brī niš ķ ī gā vietā . Pakalpojums ir vairā k vai mazā k labs. personā ls ir draudzī gs. Viņ i labi saprot angļ u valodu. visas problē mas tika nekavē joties novē rstas
Brokastis par trī s rubļ iem bija atbilstoš as ​ ​ (bekons, olas daž ā dā s formā s, gurķ i, tomā ti, sī poli, pā ris mē rces dā rzeņ iem, grauzdiņ i, grauzdiņ i, desiņ as, bulciņ as, sula, kafija (sliktā ), tē ja, atš ķ aidī tas sulas, sausais piens. + nedaudz daž ā da ķ ī nieš u virtuve, kuru cenš as mainī t(rī si, dā rzeņ i, graudaugi u. c. )Brokastis vienmē r vienā das. Bet viss svaigs. Galvenais iedzī votā ju kontingents ir krievi un ķ ī nieš i. Recepcijā ir seifi Neviens no viņ iem nepazuda.
Sporta zā le ir briesmī ga. viss ir salauzts. Ap viesnī cu nav teritorijas.
Ir baseins. ū dens ir silts. mazs. sekla. bē rniem patika. Ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nav, bet dvieļ us izsniedza tikai lī dz plkst. 15. Baseins bija atvē rts lī dz pulksten 18:00. Baseinā , flī ž u asā s malas, bē rni griež kā jas. Pie baseina ir bā rs. Bet viņ š nekad nestrā dā ja. Bet velti.
Istabā ļ oti smirdē ja. visas dienas dzī voja ar atvē rtā m balkona durvī m. Gaisa kondicionieris daž reiz ir trokš ņ ains. skats uz istabu ir nož ē lojams. Vannas istaba ir briesmī ga. Bet ir balkons. Skats no balkona ir pieļ aujams, ja neskaita zemā k esoš o bū vlaukumu. Televizors bija vecs. ir krievu kanā li. Vienī gais mī nuss ir tē jkannas trū kums istabā . Uz verdoš u ū deni jā skrien uz pirmo stā vu ē damistabā . Gultas ir neē rtas. spilveni ir grū ti.
Parādīt vairāk »


iemiesojums glavbuch1975
Ceļojumu ir grūti atcelt - naudu noteikti neviens neatdos, gribu zināt kā sagatavoties kādam "atvaļinājumam"
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 17 atbildes
iemiesojums lidia_
Vai vēlaties uzzināt iespaidu par šo viesnīcu?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель эконом-класса, расположен в районе пляжа Джомтьен, через дорогу от моря. Был открыт в 1991 году, обновлен в 2016 году. Состоит из 18-этажного здания. Подходит для молодежи, индивидуальным путешественникам и парам без детей.

Atrašanās vieta Расположен южнее города Паттайя, на пляже Джомтьен, через дорогу от моря (300 м), в 5,4 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (10 мин езды, остановка маршруток сонгтео 10 бат рядом – 3 мин ходьбы), в 128 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 25 мин), в 34 км от аэропорта U-Tapao (35 мин езды).
Pludmales apraksts Пляж в Джомтьен в 300 м от отеля, через дорогу. Пляжные полотенца — бесплатно (в номере).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги коньсержа, экскурсионное бюро, room service: круглосуточно, Wi-Fi только в лобби (бесплатно), 8 конференц-залов (20-800 чел), 1 бар, 1 ресторан, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Тайский массаж платно, водные виды спорта платно (на пляже, принадлежат 3-й компании).
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 381 номер:

332 standard (27 кв.м, 27 dbl/305 twin, макс. 2+1 чел, боковой вид на море);

26 superior (32 кв.м, 20 dbl/6 twin, макс. 2+1 чел, боковой вид на море);

23 deluxe (32 кв.м, кровать dbl (двуспальная), макс. 2+1 чел, панорамный вид на море);

1 suite (100 кв.м, кровать dbl (двуспальная), макс. 4+2 чел, боковой вид на море).

Istabās

Кондиционер, телевизор, кабельное ТВ, телефон, сейф — на ресепшен (бесплатно), мини-холодильник, 2 бут.воды ежедневно бесплатно, душ (с туалетными принадлежностями), фен (по запросу, на ресепшен), балкон, room service: круглосуточно.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 427 Moo 12 Jomtien Beach Rd, Pattaya City Chonburi 20150, Thailand.
Tālruņi: Tel: +66 (0)38 232 701-15, +66 038 232 703
Fax: +66 038 232 716, +66 038 232 724
Tīmekļa vietne: Welcome Jomtien Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.