The Zign Hotel 5*– Atsauksmes

14
Novērtējums 7.610
№35 viesnīcas reitingā Pataja
8.4 Numurs
8.0 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.8 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Mūsdienīga viesnīca Patajas ziemeļu daļā, Na Klua pludmales rajonā. Tā sastāv no divām 14 stāvu ēkām un villu kompleksa - The Zign Premium Villa (Flint, Terra un Wicker) darbojas kopš 2007. gada, pēdējais renovācija 2018. gada jūnijā, ZThrough By The Zign Hotel (Light, Viva, Ozone un Emotion) darbojas kopš 2009. gada, pēdējā renovācija veikta 2018. gada septembrī. Plašas telpas, augsts apkalpošanas līmenis. Modernisma un taju stila kombinācija interjerā. Paisumi ir izteikti pludmalē. Ierodoties viesnīcā, ir jāiemaksā depozīts. Viesnīca ir piemērota relaksējošām un romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар meb-surgut
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies jau 2 reizes. Pirmo reizi villā . Tagad istabā ar logiem uz Patiesī bas templi. Istaba, protams, jau ir nedaudz nobruž ā ta, salī dzinot ar 2009. gada villā m. Bet tomē r pozitī vā bija daudz vairā k nekā mazu trū kumu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies jau 2 reizes. Pirmo reizi villā . Tagad istabā ar logiem uz Patiesī bas templi. Istaba, protams, jau ir nedaudz nobruž ā ta, salī dzinot ar 2009. gada villā m. Bet tomē r pozitī vā bija daudz vairā k nekā mazu trū kumu. Netā lu mē s atklā jā m vē l divas brī niš ķ ī gas viesnī cas, kuras piedā vā ja tas pats ī paš nieks. Mazs un mā jī gs. Š ajā laikā parā dī jā s liels pluss, no tuvā kā s mola uz salā m sā ka braukt laiva. Jums nav jā iet uz centru. Mums viss tik ļ oti patika, ka domā jam par reinkarnā ciju kā taizemieš i. Nevienam neieteiksim. Mē s gribam tur dzī vot.
аватар kari69ka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirms nedē ļ as atgriezā mies no Taizemes. Pataijā bijā m 4 dienas. Pirms viesnī cas izvē les izlasī ju DAUDZ atsauksmju, un izvē le krita uz The Zign Hotel. Atbraucot izkrā mē jā m 4 koferus, neviens nepalī dzē ja ienest istabā . Reģ istratū rā meitene ne pā rā k labi runā ja angliski un uz jebkuru jautā jumu atbildē ja ar vienu vā rdu vai vienkā rš i teica, ka nezinu! ! Iegā jā m liftā , aizsmakums un briesmī ga smaka, paklā js bija klā ts ar smiltī m. … Tomēr ▾ Pirms nedē ļ as atgriezā mies no Taizemes. Pataijā bijā m 4 dienas. Pirms viesnī cas izvē les izlasī ju DAUDZ atsauksmju, un izvē le krita uz The Zign Hotel. Atbraucot izkrā mē jā m 4 koferus, neviens nepalī dzē ja ienest istabā . Reģ istratū rā meitene ne pā rā k labi runā ja angliski un uz jebkuru jautā jumu atbildē ja ar vienu vā rdu vai vienkā rš i teica, ka nezinu! ! Iegā jā m liftā , aizsmakums un briesmī ga smaka, paklā js bija klā ts ar smiltī m. Gultas veļ a netika mainī ta 4 dienu laikā . Viesnī cā s ir ļ oti maz eiropieš u, tu ej kā balta vā rna starp ķ ī nieš iem. Ļ oti kaitinā ja tas, ka ķ ī nieš i baseinā peldē jā s drē bē s (lai gan pie baseina bija noteikums, kur bija rakstī ts peldē ties tikai peldkostī mos). Kā du dienu visa atpū tas telpa (visi dī vā ni) tika slē gta, jo viņ i tī rī ja (mazgā ja grī das), un TAS ILGA VISU DIENU!
Pozitī vi, ka ē diens un liels baseins, tas ir viss, ko varu teikt uz pozitī vo pusi. . Gaidī ju daudz labā ku!
аватар mihlik_78
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca: komfortabli numuri, balkons, skats uz jū ru. Tī ri. (Bet daž reiz tī rī ja ne pā rā k tī ri, ja durvis uz balkonu bija ciet, tad netī rī ja) Ļ oti ē rta gulta! ! ! Labas brokastis (liels Ķ ī nas, Taizemes un Eiropas virtuves klā sts. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca: komfortabli numuri, balkons, skats uz jū ru. Tī ri. (Bet daž reiz tī rī ja ne pā rā k tī ri, ja durvis uz balkonu bija ciet, tad netī rī ja) Ļ oti ē rta gulta! ! ! Labas brokastis (liels Ķ ī nas, Taizemes un Eiropas virtuves klā sts. viss ir svaigs). Jauki baseini, bet ū dens decembrī bija auksts. Baseins tika slē gts pulksten 17:00. Es vē los, lai tas darbotos ilgā k. Lieliska fitnesa zā le viesnī cā . bezmaksas. Profesionā li apkalpojami simulatori (skrejceliņ i, velotrenaž ieri, elipses. Daudz spē kstaciju, brī vie svari), tiem, kas vē las, notiek grupu un individuā lā s nodarbī bas (aerobika, joga u. c. ). ir sporta bā rs, bezmaksas sauna. viss ir lī menī !
pludmale ir skaista un labi kopta, bet ū dens ir netī rs. Es neiesaku peldē t. Uz vietas ir pieejams spa centrs. Mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā bija maz viesu. Tas arī bija pluss. personā ls ir draudzī gs. Visas problē mas tika ā tri atrisinā tas. Vestibilā ir bezmaksas internets. (divi datori) Uzstā dī tas visas nepiecieš amā s programmas. Laiks nav ierobež ots. Viesnī cā (vienu kvartā lu pirms galvenā s ē kas) ir dā vanu veikals. Izvē le milzī ga, cenas patī kami pā rsteidz. Turpat var iegā dā ties arī apavus, apģ ē rbu un peldkostī mus. Blakus ir arī labs masā ž as centrs. Sabayi. ES iesaku.
Mī nusi: attā ls rajons. Bet ar tuktuku nokļ ū t lī dz centram nav grū ti. Brauciens ir apmē ram 10-15 minū tes. Nav pludmales kā tā das. Peldē ties š ajā zonā nav iespē jams. Lai nokļ ū tu Naklua ceļ ā , jums jā iet cauri pamestiem kaktiem un spraugā m. Esi uzmanī gs. Tur mū s aplaupī ja. Nu nav attī stī ta izklaides infrastruktū ra. Kluss mierī gs rajons.
аватар O-l-g-a-07
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar 10 gadī gu bē rnu viesnī cā THE ZIGN. Man ļ oti patika, netī rumus tur neredzē ju, numuriņ i lieliski (kaut arī dzirdama), tī ri, labi iztī rī ti. , bet blakus esoš ajā viesnī cā "Siv u Garden" var nopeldē ties un maš ī nas tiek aizvestas tieš i uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar 10 gadī gu bē rnu viesnī cā THE ZIGN. Man ļ oti patika, netī rumus tur neredzē ju, numuriņ i lieliski (kaut arī dzirdama), tī ri, labi iztī rī ti. , bet blakus esoš ajā viesnī cā "Siv u Garden" var nopeldē ties un maš ī nas tiek aizvestas tieš i uz viesnī cu. Starp citu, tajā s paš ā s viesnī cā s kuģ ī š i brauc uz salā m, nevajadzē ja lī got ne uz viena mola. Tā lu no lidostas Kā das nož ē lojamā s viesnī cas es tur redzē ju , protams, mū sē jā bija savā dā ka, man ļ oti patika. Brauciet tur droš i, jū s nevarat kļ ū dī ties.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Jū ras nav Neē rtā vietā - tā lu no centra, teritorija ir tī ra, bet neliela … Tomēr ▾ Jū ras nav
Neē rtā vietā - tā lu no centra, teritorija ir tī ra, bet neliela
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nav slikta, drī zā k primitī va un garlaicī ga, bet personā ls ļ oti izpalī dzī gs, brokastis brī niš ķ ī gas, ļ oti garš ī gas. Jū ras nav, pat nemeklē jiet, bē gumi ir briesmī gi, tuvē jā viesnī cā var peldē ties bez problē mā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, drī zā k primitī va un garlaicī ga, bet personā ls ļ oti izpalī dzī gs, brokastis brī niš ķ ī gas, ļ oti garš ī gas. Jū ras nav, pat nemeklē jiet, bē gumi ir briesmī gi, tuvē jā viesnī cā var peldē ties bez problē mā m. Viesnī ca relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m ar bē rniem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар polly_os
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī gada marta beigā s atpū tā mies Pataijā , viesnī cā The Zign. Mē s devā mies no operatores Natalie Tours. Aeroflot lidojums izdevā s labi, lai gan tas, protams, nav Thai Airlines, ar kuru lidoju iepriekš , bet kopumā nav nekā du pretenziju. … Tomēr ▾ Š ī gada marta beigā s atpū tā mies Pataijā , viesnī cā The Zign. Mē s devā mies no operatores Natalie Tours. Aeroflot lidojums izdevā s labi, lai gan tas, protams, nav Thai Airlines, ar kuru lidoju iepriekš , bet kopumā nav nekā du pretenziju. Es ļ oti mī lu Taizemi, iepriekš esmu bijusi Bangkokā un salā s, š oreiz nolē mā m doties uz Pataiju, jo vī ram š ķ iet, ka salas ir garlaicī gas. Mē s bijā m č etri – mē s ar vī ru un vē l viens precē ts pā ris – mū su draugi.

Man ļ oti patika viesnī ca. Mē s paņ ē mā m daž ā das istabas: draugi dzī voja standarta istabā , un mē s dzī vojā m Junior Suite ar skatu uz jū ru 10. stā vā . Viesnī cas numuriņ i ir dizainiski, ir vairā ki apdares veidi, mū sē jo sauca par kubismu, mū su draugiem bija popā rts. Abi š ie dizaina risinā jumi ir ļ oti interesanti.

Mē s izvē lē jā mies "Junior Suite" numuru kā da iemesla dē ļ . Istaba sastā v no divā m istabā m: guļ amistabas ar tualeti un vannasistabu un viesistabas ar lielu dī vā nu, kafijas galdiņ u un garo leti - vai nu bā ru, vai virtuves.
Plazmas paneļ i - abā s telpā s. Mē s nolē mā m, ka mums ir vajadzī ga vieta, kur mē s č etri varē tu pavadī t laiku, un š ī dzī vojamā istaba kalpoja tieš i š im nolū kam. Telpas izmē rs - vairā k nekā.70 kvadrā tmetri. m Un guļ amistaba ir tikai standarta istabas izmē ra. Tas ir, mums bija guļ amistaba katrai ģ imenei, kā arī kopē ja dzī vojamā istaba. Nolē mā m, ka tā bū s ē rtā k, un nekļ ū dī jā mies. Kā dam var š ķ ist dī vaini atbraukt uz Pataiju un tusē t viesnī cā , bet mē s bijā m 2 nedē ļ as un zinā jā m, ka bā ros var kļ ū t garlaicī gi, man vispā r nepatī k staigā t vē lu vakarā , bet pavadī t vakaru jaukā istaba ar alu un pļ ā pā t nav sē ž ot uz gultas, tas ir ļ oti patī kami.

Galvenā s ē kas, kurā s dzī vojā m, tika nesen renovē tas (pirms pā ris gadiem, cik man zinā ms), tā pē c viss ir pilnī gi jauns. Zā le milzī ga, vienmē r ir kur ē rti pasē dē t ar portatī vo datoru (zā lē ir bezmaksas Wi-Fi, istabiņ ā s neuzķ ē ru).
Personā ls ļ oti pieklā jī gs, pacē lā ji paņ em zem pā rsega) Tiesa, viesnī cā bija daudz cilvē ku, tā pē c katram viesim netika pievē rsta ī paš a uzmanī ba, bet tas arī nebija nepiecieš ams.

Brokastis ir ļ oti garš ī gas un daudzveidī gas – brokastī s var ieturē t pusdienas un vakariņ as, jo vienmē r ir siltie ē dieni, piedevas un pat zupas. Pusdienas un vakariņ as ieturē jā m centrā vai tuvē jos restorā nos.

Viesnī cas baseins ir liels un ļ oti interesants – daudzlī meņ u, ar daž iem stū riem un spraugā m, ko varat izpē tī t, un ū denskritumu. Pā ri ceļ am no ē kā m - tā s paš as viesnī cas villu teritorija, ir peldbaseins, bet mazā ks un garlaicī gā ks. Un mū su baseinā vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, kas priecē ja.

Viesnī ca atrodas diezgan tā lu no centra, ejot vajag pusotru stundu, kas karstumā nav ī paš i patī kami.
Bet ar maš ī nu jā brauc 10 minū tes - taksometrs maksā ap 150 batiem (bahts un rublis gandrī z vienā ds, ē rti, ka nevajag pā rsē sties), lī dz tuk-tuk pieturai var arī iet 5 minū tes un nokļ ū t centrā par 20 batiem vienai personai. Pats centrs ir Walking Street - kā gids stā stī ja, tas ir kaut kas lī dzī gs Arbatam) Es tā neteiktu, bet jē ga ir skaidra - gā jē ju iela, kur vakaros ir tikai tū risti. Izklaides patieš ā m ir daudz, lielā kā daļ a ir neķ ī tras) Bet, manuprā t, nav jē gas ī paš i gleznot Pataju, un par to ir daudz atsauksmju.

Uz vienu nakti devā mies uz Koh Samet. Iesaku - paradī zes sala, baltas smiltis, dzidra jū ra. Tur tieš ā m nav ko darī t, bet pludmales brī vdienas ir brī niš ķ ī gas – tieš i pretē js Patajai.
Viesnī cā gandrī z katru vakaru stundu vai divas pavadī jā m savā viesistabā : skatī jā mies un š ķ irojā m pa dienu uzņ emtā s bildes, dzē rā m vietē jo (starp citu, ļ oti patī kamo) alu, skatī jā mies filmas (krievu tikpat kā nav kanā lus, bet mē s skatī jā mies angļ u valodā ). Tā pē c mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar š o skaitļ u kombinā ciju.
Отдых в Паттайе Отдых в Паттайе Отдых в Паттайе Отдых в Паттайе
аватар skyrider
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man simpatizē paš mā ju tū ristu sajū tas, kuras var iepriecinā t ikdienas gultas veļ as maiņ a un vairā ku kafejnī cu un masā ž as salonu klā tbū tne 20 metru attā lumā no viesnī cas (nu, protams - un nebū s jā dodas prom no viesnī cas). … Tomēr ▾ Man simpatizē paš mā ju tū ristu sajū tas, kuras var iepriecinā t ikdienas gultas veļ as maiņ a un vairā ku kafejnī cu un masā ž as salonu klā tbū tne 20 metru attā lumā no viesnī cas (nu, protams - un nebū s jā dodas prom no viesnī cas). viesnī cā vispā r uz 2 nedē ļ ā m! ). Tiem, kuriem atpū ta neaprobež ojas tikai ar brokastī m un baseinu, gribu brī dinā t - viesnī ca atrodas netī rā kajā kū rorta viesnī cā (atpū tos daž ā dā s Patajas vietā s, tā pē c varu teikt ar pā rliecī bu). Apkā rt smirdī gas un netī ras ielas, suņ i, bū vlaukumi (viesnī ca atrodas aktī vā s attī stī bas zonā ), lē tas nejaukas kafejnī cas ar krievu izkā rtnē m un krievu virtuvi (ak jā ! Lidojam virs 9 tū kst. km ē st borš č u un pelmeņ us! ). Pludmales nemaz nav – tā ir izgā ztuve! Kurš teiks - var peldē ties tuvē jā viesnī cā - neticiet. Tur lī cī ir smirdī ga un netī ra virca.
Ja rakstā t par paš u viesnī cu - tas ir 4, kaut arī bez dvē seles. Personā ls nav tik nedraudzī gs, vispā r it kā NAV ! ! ! Neviens nepiedā vā s sulu, kafiju pie baseina. . Izņ ē mums ir viesmī les brokastī s, viņ as darī ja visu, lai iepriecinā tu viesus! Atpū tā mies VILLAS spā rnā - tas ir vienī gais, kas jā ņ em lī dzi (ja, protams, nolemjat uz to doties) - kopī gas ē kas - 60. gadu š vaki. . Varu iedomā ties, kā da airē š ana baseins grī dā s! Villu gadī jumā tieš ā m ir ļ oti skaists dā rzs (! ) Un peldbaseins. Istabas ir normā las (bet bez kucē na prieka). KOPSAVILKUMS: ja neplā no pamest viesnī cas teritoriju un peldē ties tikai baseinā – š ī bū s pareizā izvē le. Ja vē lies ko citu, padomā divreiz!
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms 2 nedē ļ ā m atgriezā mies no atvaļ inā juma. Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s, ko ļ oti atviegloja viesnī ca. Dzī vojā m galvenajā ē kā.9. stā vā - telpas veidotas "Pure Art" stilā - kaut kas lī dzī gs minimā lismam. … Tomēr ▾ Pirms 2 nedē ļ ā m atgriezā mies no atvaļ inā juma. Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s, ko ļ oti atviegloja viesnī ca. Dzī vojā m galvenajā ē kā.9. stā vā - telpas veidotas "Pure Art" stilā - kaut kas lī dzī gs minimā lismam. Istaba plaš a, gaiš a, ļ oti interesanta dizaina. No balkona paveras skats uz pilsē tu, t. sk. un villas. Viesnī ca ir ļ oti tī ra, labi uzturē ta, vestibils izskatā s vienkā rš i krā š ņ s.
Mums bija tikai brokastis - bet brokastis ir ļ oti labas, liela ē dienu izvē le, daudz garš ī gu konditorejas izstrā dā jumu. Brokastis no 6 00 lī dz 1.30, kas arī ir ļ oti ē rti. Pā rsvarā viesnī cā atpū š as krievi, ķ ī nieš i (ļ oti trokš ņ aini) un korejieš i. Š ī ir viesnī ca tiem, kam ballī š u vietas pastaigas attā lumā nav obligā ts nosacī jums. Jo viesnī ca atrodas pilsē tas nomalē . Bet braukt ar tuk-tuk ir ok. 15 minū tes lī dz centram. Viesnī cā pludmale tieš ā m ir tikai pludmale, un jū rā neviens nepeldā s. Bet lī dz jū rai Garden Sea View viesnī cā ir apm. 3 minū tes, un staigā t 7 minū tes. Bet baseins ir krā š ņ s!
No ekskursijā m man ļ oti patika brauciens uz Kwai upi – iesaku visiem). Uz tā - peldoš ā tirgus apmeklē jums, vizinā š anā s ar ziloņ iem, nakš ņ oš ana viesnī cā uz ū dens un, protams, raftings pa upi. Un patika arī Koh Samet sala ar baltajā m smiltī m.
Vispā r iesaku š o viesnī cu, manuprā t, kurš to ņ em, tas nekad vē lā k nesaka, ka Pataja ir baigais kū rorts. Tač u viesnī cas pilsē tas centrā pā rsvarā ir pieticī gas, biež i vien bez baseina un tikai ar pilsē tas pludmali. Bet tas jau ir amatieris). Taizemē biju pirmo reizi, nebiju domā jusi, ka tik ļ oti patiks. Tagad es pat nevē los doties uz Ē ģ ipti, bet gan medī t Dienvidaustrumā zijā . Vispā r Taizemes pluss ir liels pozitī vs lā diņ š , ko tur dabū . Tā da valsts - visi smaida, klimats auglī gs, budisma reliģ ija demokrā tiska, visas krā sas koš as (pat taksi rozā , spilgti zaļ i). Tā tad daž i plusi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар MariaMaria000
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Esam iesā cē ji tū risti, nav izlutinā ti, nav ar ko ī paš i salī dzinā t, bet, palasot atsauksmes par Turcijas viesnī cā m (viesnī cu izvē los jau vairā kas dienas), saprotu, ka esmu bijusi paradī zē . Viesnī ca ir sadalī ta divā s daļ ā s: villā s un 2 augstceltnē s. … Tomēr ▾ Esam iesā cē ji tū risti, nav izlutinā ti, nav ar ko ī paš i salī dzinā t, bet, palasot atsauksmes par Turcijas viesnī cā m (viesnī cu izvē los jau vairā kas dienas), saprotu, ka esmu bijusi paradī zē .
Viesnī ca ir sadalī ta divā s daļ ā s: villā s un 2 augstceltnē s. Reģ istratū ra ir atseviš ķ a. Dzī vojā m villā s. Ļ oti kluss un mierī gs, lieliski piemē rots ģ imenē m. Teritorija ir tī ra, daudz apstā dī jumu. Krieviski neviens nerunā , bija jā atceras skolas programma. Nekā du problē mu nebija.
Iekā rtojā s bez problē mā m istabā , kas tika samaksā ta. Istaba tī ra, mē beles jaunas. Istabā : vanna un duš a, halā ti, č ī bas, lietussargi, seifs, TV, DVD. Tē jkanna, krū zes, tē ja, kafija, krē jums, cukurs (viss maisos). Dzeramais ū dens mini bā rā ir bez maksas. Viņ i to ievietoja katru dienu, pat ja viņ i to visu neizdzē ra.
Ziepes, š ampū ni, ķ ermeņ a losjons, vates tamponi, duš as cepures, diegi, skū š anā s komplekts vienmē r atradā s, ja kaut kas tika lietots, viņ i ziņ oja uzreiz. Tī rī š ana katru dienu. Katru dienu atstā ja 20 batus. Pat vakarā reizē m pieklauvē ja, prasī ja, vai nevajag ko. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, gultas veļ a katru otro dienu. Kā du rī tu es izlē ju nedaudz pulvera uz tī ras gultas, nomainī ju to tajā paš ā dienā .
Mē s maksā jā m tikai par brokastī m. Viņ i ē da lī dz kaulam. Ē dienkarte ir standarta, bet ē dienu skaits to kompensē ja. Ikdienā : olu kultenis (pē c izvē les), olu kultenis, rī si ar garnelē m, zupa (pievienojā t visas garš vielas, kas jums patika), desiņ as, bekons, zivju un gaļ as kotletes, grauzdiņ i, kaut kas lī dzī gs gaļ as un dā rzeņ u sautē jumam, salā ti, siers, dā rzeņ i, graudaugi, jogurti, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i. 13 dienas es pat neko neizmē ģ inā ju. Pē c ieraš anā s viesnī ca iedeva bezmaksas ielū gumu uz 1 vakariņ ā m viņ u restorā nā . Acis platas ar pā rpilnī bu. Es ē du jū ras veltes un suš i. Viņ i bija apmierinā ti. Bet mē s vairs negā jā m, tas bija pā rā k dā rgi. Pusdienas bija reti, pā rsvarā tikai vakariņ as. Apmeklē jā m jū ras restorā nu (es teiktu - kafejnī cu) 5 minū š u gā jienā no viesnī cas. Pasū tī jā m zupu ar kokosriekstu pienu ar haizivi un garnelē m. Ļ oti garš ī ga zivs saldskā bā mē rcē . Reiz devā mies uz saldē juma kafejnī cu pie viesnī cas ieejas. Tas attiecas uz mū su viesnī cu. Kafija bija pacieš ama, bet saldē jums man nebija pa prā tam. Vairs negā ja.
Viesnī cas mī nusi ietver pludmali, tač u tā ir visas Patajas nepatikš anas. Bija jā dodas uz pludmali lī dz augstceltnē m (1 min. ). Ekskursijā s devā mies gandrī z katru dienu, ar pludmales brī vdienā m nerē ķ inā jā mies. Ž ē l tē rē t laiku : ) No rī ta un vakarā peldē jā mies baseinā . Reiz mē s devā mies uz salā m.
Reiz es pamodos gultā ar mazā m sarkanā m skudriņ ā m un nesapratu, no kurienes tā s nā k. Bet iepriekš ē jā vakarā ē da augļ us, varbū t slikti nomazgā ja rokas ? ? ? Š ī bija vienī gā reize, kad neviens cits no telpā esoš ajā m dzī vajā m bū tnē m netika novē rots.
Kondicionieris strā dā ļ oti skaļ i, pirmajā naktī cieta, tad uz nakti neieslē dza, nedaudz atvē ra logus, nenosmaka.
Un, visbeidzot, ja dodaties uz š o viesnī cu, noteikti apmeklē jiet Patiesī bas templi. Tā atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Mē s to vē l neesam redzē juš i. Lielā kā koka konstrukcija pasaulē !
виллы основной корпус
Parādīt vairāk »


iemiesojums kuks0810
dzirdējis par neredzīgo masāžu, kur un kā to atrast?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
iemiesojums anika-33
taisamies braukt oktobrī, ļoti uztraucamies par pārējo jūru.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Современный отель в северной части Паттайи, в районе Na Klua Beach. Представляет собой два 14-ти этажных здания и комплекс вилл — The Zign Premium Villa (Flint, Terra и Wicker) функционирует с 2007 года, последняя реновация в июне 2018 года, ZThrough By The Zign Hotel (Light, Viva, Ozone и Emotion) функционирует с 2009 года, последняя реновация в сентябре 2018 года. Просторные номера, высокий уровень сервиса. Сочетание модернистского и тайского стиля в интерьере. На пляже ярко выражены приливы и отливы. При заезде в отель взимается депозит. Отель подходит для спокойного и романтического отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 126 км от аэропорта Suvarnabhumi, в 40 км до аэропорта У-Тапао, в северной части Паттайи, 5 км от центра города, на пляже Crescent Moon.
Pludmales apraksts Пляж Crescent Moon. Длина: 100 м. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, room service: круглосуточно, Wi-Fi в лобби (бесплатно), TV room, 7 конференц-залов, 4 ресторана — международная, азиатская кухня, морепродукты (3 a la carte платно), 2 бара, 2 открытых бассейна с пресной водой (с джакузи), часы работы с 07:00-23:00, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей до 4 лет открыт с 07:00-20:00.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Пляжный волейбол (бесплатно), массаж (платно), сауна (бесплатно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 959 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер, балкон или терраса, сейф (бесплатно), телевизор, кабельное ТВ, CD/DVD-проигрыватель, Интернет: бесплатно (Wi-Fi/ LAN), IDD-телефон (платно), мини-бар (платно), холодильник (бесплатно), ванна и душ (раздельно), туалетные принадлежности, фен (бесплатно), халаты и тапочки (бесплатно). Уборка номера: ежедневно, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 555/65 Moo 5, 12 Naklua Rd., Banglamung, Chonburi 20150, Thailand
Tālruņi: Tel: +66 (0) 3890-9800-20
Fax: +66 (0) 3890-9888-90
Tīmekļa vietne: The Zign Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.