TSix5 Hotel 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.010
№21 viesnīcas reitingā Pataja
9.0 Numurs
9.3 apkalpošana
9.5 Tīrība
8.7 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Mūsdienīga viesnīca modernā stilā. Plašie numuri ir iekārtoti gaišās krāsās ar mūsdienīgiem materiāliem. TSIX5 uzbūvēts 2009. gadā, TSIX 5.25 2012. gadā, TSIX 5 fenomenālais spārns 2015. gadā. Tas sastāv no divām blakus esošām 7 stāvu ēkām (TSIX5 un TSIX 5.25) un vienas 12 stāvu ēkas (TSIX 5 Phenomenal Wing). Piemērots jauniešiem un pāriem bez bērniem.Vairāk →
аватар Marina_Misevich
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s 2011. gada aprī lī . Viesnī ca ir lieliska! ! ! Iespē jams, ka tam ir 3 zvaigznes tikai tā pē c, ka trū kst savas pludmales un zaļ o zonu, bet viss pā rē jais ir 5 *. Viss, kas tika rakstī ts iepriekš ē jos apskatos, ir tī ra patiesī ba un praktiski nav ko piebilst. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2011. gada aprī lī . Viesnī ca ir lieliska! ! ! Iespē jams, ka tam ir 3 zvaigznes tikai tā pē c, ka trū kst savas pludmales un zaļ o zonu, bet viss pā rē jais ir 5 *. Viss, kas tika rakstī ts iepriekš ē jos apskatos, ir tī ra patiesī ba un praktiski nav ko piebilst. Var ieteikt uzreiz palū gt istabiņ u ar skatu nevis uz Naklua ielu, bet uz pagalmu, tur ir daudz klusā k, un pamosties nevis no motociklu trokš ņ a un autobusu rū koņ as, bet gan no dziesmas dziedā š anas. putni.
Ieteiktu arī masā ž as salonu iepretim viesnī cai, tur ir divi, gā jā m uz kreiso. Saimniece Dari, masieres Tan un Jian dara lielisku darbu, ja jū s visu laiku ejat pie viņ iem - viņ i veic atlaides par 50 batiem, un izmē ģ ina vē l vairā k!
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cas atraš anā s vietu. Netā lu no centra Garden Sea View Hotel pludmale ir brī niš ķ ī ga, visu brī vdienu laikā tikai vienu reizi ū denī bija atkritumi, bija maz cilvē ku. Ieraugot pilsē tas pludmali centrā , bijā m š okā . Un š eit - tikai pasaka! Ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija, mū s vairā k apmierinā ja smiltis un sauļ oš anā s krē sli zem palmā m. Un garš ī gs taju alus! (pē rc "septī tniekā ", lē tā k un vairā k).
Neliels mī nuss - tuvumā nav lē to augļ u tirgus. Vienreiz bijā m uz tirgu Naklua ielas sā kumā (pē dē jais tuk-tukiem), tur viss ir dā rgs un tā ls ceļ š ejams. Mē s iztikā m ar to, kas bija mū su ielā .
Varam arī ieteikt sazinā ties ar Oļ egu par ekskursijā m, netā lu no Garden Sea View, viss ir daudz lē tā k nekā tū roperatoriem. Uz upi Kwai braucā m par 3000 batiem no cilvē ka, mums viss patika! ! ! viss bija lieliski!! !
Varat arī ieteikt sievietē m ar bē rniem doties uz Taizemes aptieku "Parinda", bezmaksas transportu var pasū tī t pa tā lruni no TV reklā mas. Tur krievu puiš i visu izstā stī s un ieteiks, taju narkotiku klā sts ir milzī gs. Pats interesantā kais š ajā aptiekā ir runā još s putns bū rī ieejas priekš ā , ak, un smē jā s!
Plā nojam vē l vienu ceļ ojumu uz Pataiju pē c gada, vē lamies atgriezties š ajā viesnī cā !
аватар Lisichka1985
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar vī ru atpū tā mies viesnī cā no 23. marta lī dz 1. aprī lim. Mē s joprojā m esam pā rsteigti! Atpū ties vienkā rš i SUPER!! ! ! Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! ! ! Jauns, tī rs, gaiš s. Viesnī ca atrodas Pattajas ziemeļ os, Naklua rajonā . … Tomēr ▾ Ar vī ru atpū tā mies viesnī cā no 23. marta lī dz 1. aprī lim. Mē s joprojā m esam pā rsteigti! Atpū ties vienkā rš i SUPER!! ! ! Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! ! ! Jauns, tī rs, gaiš s. Viesnī ca atrodas Pattajas ziemeļ os, Naklua rajonā . Lī dz centram 10-15 min. uz tuk tuk.
No rī ta ieradā mies viesnī cā . Reģ istrē joties ir jā iemaksā depozī ts 50 USD apmē rā , tač u tas tiks atmaksā ts izrakstī š anā s laikā . Reģ istratū rā mums uzreiz iedeva 2 kartes, kas atver durvis uz istabu un ieslē dz elektrī bu, un kuponus brokastī m. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un izpalī dzī gs.
Dzī vojā m 7. stā vā , 706. istabiņ ā . Skats uz jū ru un bū vlaukumu (tiek celta jauna viesnī ca). Istaba ideā li tī ra, gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Viņ i arī tī rī ja katru dienu. Numurā ir kondicionieris, TV, seifs, fē ns, peldmē teļ i, č ī bas, ledusskapis, mini bā rs (par papildus samaksu), Wi-Fi. Š ampū ns, ziepes, vates tamponi, ķ ermeņ a losjons mainī ti pē c vajadzī bas.
Brokastis no 6:00 lī dz 10:30. Ē diens bija ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs.
Viesnī cā ir baseins, bet tas ir mazs. Bet tas nesagā dā ja nekā das neē rtī bas, jo. blakus viesnī cai atrodas viesnī cas Zign un Garden Sea View, kuras varē ja apmeklē t bez maksas, jo. viņ iem ir viens ī paš nieks. Ir vairā k baseinu, ir pludmale. Lai gan ū dens nav pilnī gi tī rs, jū s varat peldē ties. Varat arī izmantot trenaž ieru zā li un saunu.
Netā lu no viesnī cas atrodas valū tas maiņ as punkts, kafejnī cas, veikali, aptieka, masā ž as saloni.
Vispā r viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga!!!! ! ! Lai visiem jaukas brī vdienas!!! ! !
аватар vLuckyv
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nerakstī š u daudz, ī si par galveno: viesnī ca laba, jauki moderni numuriņ i, labs personā ls, ē rta atraš anā s vieta, un pludmale ir tuvu blakus esoš ajai viesnī cai, kur ir daudz lielu baseinu un izklaides nav tā lu. . mums nepatika vienmuļ ā s brokastis, bet labā ziņ a ir tā , ka Taizemē var ē st ik uz soļ a, apkā rt ir labas ielu kafejnī cas. … Tomēr ▾ Nerakstī š u daudz, ī si par galveno: viesnī ca laba, jauki moderni numuriņ i, labs personā ls, ē rta atraš anā s vieta, un pludmale ir tuvu blakus esoš ajai viesnī cai, kur ir daudz lielu baseinu un izklaides nav tā lu. . mums nepatika vienmuļ ā s brokastis, bet labā ziņ a ir tā , ka Taizemē var ē st ik uz soļ a, apkā rt ir labas ielu kafejnī cas. un jū ra ir tik-tā , labā k braukt uz salā m.
Kopumā varat droš i doties uz š o viesnī cu! bet vajag prasī t telpas ne augstā kas par 6 stā viem, jo ​ ​ gaisa kondicionieri uz jumta trokš ņ o
аватар Ruzali
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
tsix5! Viesnī ca bija ļ oti apmierinā ta! Tī rs, viss jauns, bija prieks uzturē ties! ! ! Arī brokastis bija labas! Arī viesnī cas personā ls ir brī niš ķ ī gs! Kuram vajag daudz teritorijas pie viesnī cas, te tā das nav, visi iet peldē ties uz Garden Sea vai Zeyn? viņ i ir ļ oti tuvi. … Tomēr ▾ tsix5! Viesnī ca bija ļ oti apmierinā ta! Tī rs, viss jauns, bija prieks uzturē ties! ! ! Arī brokastis bija labas! Arī viesnī cas personā ls ir brī niš ķ ī gs! Kuram vajag daudz teritorijas pie viesnī cas, te tā das nav, visi iet peldē ties uz Garden Sea vai Zeyn? viņ i ir ļ oti tuvi. =) Dzī voju 4 stā vā , sarkanajā istabā , no gaisa kondicioniera nebija trokš ņ a, protams skats pa logu varē tu bū t labā ks (ir bū vlaukums), citā di sū dzī bu nebija =)
аватар Irysay
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atbraucu mā jā s 13. martā un joprojā m bez vā rdiem. tikai emocijas!!!!!!!!!!!! ! Viesnī ca ir lieliska! ! ! Jauns. tī rs, kā rtī gs!!! ! ! Personā ls draudzī gs un izpalī dzī gs!! ! ! Viņ i pā rsvarā runā angliski, tikai viens nedaudz zina krievu valodu. … Tomēr ▾ Atbraucu mā jā s 13. martā un joprojā m bez vā rdiem. tikai emocijas!!!!!!!!!!!! !
Viesnī ca ir lieliska! ! ! Jauns. tī rs, kā rtī gs!!! ! ! Personā ls draudzī gs un izpalī dzī gs!! ! ! Viņ i pā rsvarā runā angliski, tikai viens nedaudz zina krievu valodu.
Nokā rtots uzreiz, 10 minū tes, aizpildot papī rus minimā li! ! ! Eskorts uz istabu. Viņ i visu izskaidro un parā da, kā tas darbojas. iedod kuponus brokastī m un 2 plastikā ta kartiņ as durvju atvē rš anai un kondicionieri!! !
Biju ar meitu (1 gads 9 mē n. ), man uzreiz tika nodroš inā ta gultiņ a, un pat uz riteņ iem. lai bū tu vieglā k pā rvietoties. Bē rns ar visu bija apmierinā ts! Mums bija istaba ar vienu lielu gultu spilgtā s krā sā s, duš a, tualete, vanna ir atseviš ķ i. No istabas atdalī ta ar vidē ja augstuma sienu (ir foto), daž ā m istabā m vē l ir durvis. Ir seifs, tē jkanna, tē ja, kafija, dzeramais ū dens (0.5 no personas), kondicionieris, ledusskapis, mini bā rs par maksu, telefons, 2 peldmē teļ i, 2 pā ri č ī bu, 2 lietussargi, ž eleja, š ampū ns, ķ ermeņ a losjons ( papildinā ts katru dienu). Gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Nu viss ir vienkā rš i lieliski!
Istabas ir vē rstas uz ielu un daļ ē ji uz pludmali (sā kot no 5 stā va un vienmē rī gā kā rtī bā ) Dzī vojā m 6 stā vā . 615. istabā ar skatu uz pilsē tu. Protams, tā s nav super ielas ar jaunā m tī rā m mā jā m, bet viss ir diezgan normā li un nekā di nenomā c ! ! ! Vienī gais mī nuss istabā ir tas, ka nav galda ar krē sliem, ja iesi pasē dē t ar kompā niju, tad nebū s kur. Lai gan izdomā jā m, kā situā ciju mainī t - pabī dī jā m televizoru malā , pabī dī jā m dī vā nu un mierī gi uzklā jā m galdu)))) (ir foto)
Brokastis no 6 lī dz 10, ir viss. ko vien gribi, augļ us. salā ti, smalkmaizī tes, gaļ as ē dieni, zupas ar daudz gaļ as, piena, sulu u. c. Mana meita ē da visu. lī dzi paņ ē mā m tikai putras, jo brokastī s tā s š eit nevā ra.
Katrai personai dvieļ i tiek izsniegti reģ istratū rā .
Viesnī cai nav savas pludmales, bet arī tā nav problē ma! Jū s pasū tā t (kur jū s saņ emat dvieļ us) elektromobili, mē s to saucā m par AUTO. un jū s bez problē mā m aizved uz Garden Sea View Hotel pludmali, š is brauciens aizņ em lī dz 3 minū tē m un nekā di nepasliktina atpū tu. Š ī m viesnī cā m ir viens ī paš nieks, tā pē c varat ē rti izmantot jebkuras viesnī cas infrastruktū ru, tajā skaitā arī Zain Hotel. Mū su viesnī ca ir pirmā (prom no pilsē tas). tad "Zine" un nā kamais "Garden Sea View". No rī ta pludmalē bija problē mas ar sauļ oš anā s krē sliem, ī paš i saniknoja tas, ka viņ i vienkā rš i uzlika panamas cepuri vai T-kreklu un neparā dī jā s lī dz pusdienā m vai lī dz vakaram ((((bet lī dz pusdienas laikam cilvē ki iet uz viņ u istabiņ as, un mierī gi atradā m sev sauļ oš anā s krē slus. Jū ra tī ra lī dz pusdienā m. . . un tad parā dā s visi netī rumi un labā k peldē ties baseinā . Pludmalē ir 2 kafejnī cas ar normā lā m cenā m. Var paē st par viens cilvē ks pa 150 batiem (rubļ iem) un pā rē dies! Tā pat ir masā ž as namiņ š un nav jā brauc meklē t pa ielā m, cenas nekas neatš ķ iras.
Vakarā jautrī ba sā kas! ! ! Jū s varat atstā t viesnī cu uz pilsē tu, pasū tī t tuk tuku caur apsardzi un par 150 batiem (rubļ iem) viņ š jū s aizvedī s uz jebkuru vietu. Izgā jā m uz Naklua ielu (5min gā jienā no viesnī cas). mierī gi noķ ē ra tuk tuku un aizbrauca par 10 batiem (rubļ iem) no cilvē ka. Pilsē tā ir daudz iepirkš anā s centru, ekonomiskā s klases lielveikali un vienkā rš i visā di veikali. Vispā r š eit iepirkties ir lieliski un lē ti!!! !
Netā lu no viesnī cas atrodas lielveikali "Seven Eleven" un "Family Mart", cenas ir identiskas un jū s varat iegā dā ties jebkuru produktu. Tū lī t mē s nopirkā m SIM kartes par 135 batiem (rubļ iem) un 100 bati (rubļ i) paliek kontā . NEKĀ DĀ GADĪ JUMĀ NEIEGĀ DĀ JIETIES SIM KARTES NO OPERATORIEM. NAUDU PĀ RMAKSĀ JIET JAU 2 REIZES!!! ! VIŅ IEM IR PAR 250 THB (RUB) UN KONtā BŪ S TIKAI 25 THB (RUB). SARUNA AR KRIEVIJU MAKSA 4 BAT(RUB) MINŪ TE, SMS - 9BAT(RUB).
Viesnī cas stū rī ir jauka kafejnī ca, ar garš ī giem ē dieniem un saprā tī gā m cenā m! ! ! Mē s pusdienojā m vai nu pilsē tā , vai š ajā kafejnī cā .
No Garden Sea View Hotel jū s varat doties uz salā m (kur var peldē ties tī rā jū rā ) par 400 batiem (rubļ iem) vienai personai turp un atpakaļ . devā mies uz molu ar tuk tuku un tur ar laivu par 150 batiem (rubļ iem) devā mies uz salā m. Protams, ka lieliski! ! ! Solā riji ir maksas, jo tuvā k jū rai, jo dā rgā k (100 bati (rub) viens solā rijs). Ir kafejnī cas, tirgi, motorolleri, tuk tuks, lai izpē tī tu salu un viss. Cenas arī saprā tī gas visam. Kopumā viņ i aizved uz 3 salā m: pirmā ZAĻ Ā (lielā kā un tā ir publiska), tad SARKANĀ un ORANŽ Ā - vislabā kā , š eit labā k doties. Pē dē jais kuģ is atiet pulksten 17.30 uz Pataiju.
Labā k paņ emt lī dzi dolā rus (cita valū ta tur nav vajadzī ga), nomainiet pret vietē jo valū tu BAT. Siltummainis stā v apmē ram viesnī cas priekš ā un ir arī Zain Hotel priekš ā , valū tas kurss pastā vī gi mainā s. Labā k nomainī t 50 un 100$ banknotes, jo mazie rē ķ ini mainā s pē c minimā lā s likmes. Taizemieš iem nepatī k maza nauda
Es pat nezinu, ko vē l rakstī t! Tā tad, ja kas, jautā jiet atbildi!! !
Vispā r PĀ RĒ JAIS BIJA Ļ OTI POZITĪ VS UN SUPER! ! ! lieliska viesnī ca. TELPAS, APKALPO PERSONĀ LS UN VISU INFRASTRUKTŪ RU!!! ! ! ES BRĪ DOSU UZ Š O VIESNĪ CU ATKAL UN VĒ L!! ! ! NĀ C UN TU NENOŽ Ē LS! ! !
аватар znadezhda0403
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2011. gada februā rī ar vī ru, Pataijā tā nebija pirmā reize, viesnī ca ir ļ oti laba ! ! ! ieteiktu! ! ! iesim tur vē lreiz! Viesnī ca jauna, personā ls draudzī gs, brokastis normā las. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2011. gada februā rī ar vī ru, Pataijā tā nebija pirmā reize, viesnī ca ir ļ oti laba ! ! ! ieteiktu! ! ! iesim tur vē lreiz! Viesnī ca jauna, personā ls draudzī gs, brokastis normā las. Viņ iem nav savas pludmales, bet tā nav problē ma, viņ i ar mazo automaš ī nu aizved uz Garden Hotel pludmali, tas ir viens tī kls, tikai atpakaļ , brauciet 3-4 minū tes, varat arī nokļ ū t Zain, š is ir tuvē jais piecinieks un izmanto tā baseinu, ir un savs, peldē t var vismaz visu nakti, neviens mums nav aizliedzis peldē t. Tā tad, ņ emot 3-ku, jū s saņ emat jaunu viesnī cu ar forš ā m istabā m, 3 baseiniem (ieskaitot Garden un Zayn), bet ja jū s braucat uz centru, tad ē rtā k ir nokļ ū t no Tsix 5, ja braucat ar tuk-tuk, jū s vajag 10-15 minū tes ejot ir taisnī ba, bet atvaļ inā jumā tas nav biedē još i. Kas attiecas uz ē š anu tuvumā , tad devā mies uz Biezo garneļ u, ē diens garš ī gs, vai arī pusdienojā m centrā , Rasputinā var pavakariņ ot. Tā pat kā viss, aiziet, jū s to nenož ē losit!


iemiesojums krujara
labdien, pasakiet man, uz kuru lidostu rezervēt biļetes. un vai starp tām ir kāda atšķirība, paldies jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums olesya2483
Pastāsti man, pliz, vai es varēšu izņemt naudu no maestro kartes? Paldies visiem!!!!!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums olesya2483
Gribētos dzirdēt atsauksmes par šo viesnīcu un kas ceļos 2011. gada februāra vidū atsaucieties!!!!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Современный отель в стиле модерн. Просторные номера оформлены в ярких тонах с использованием современных отделочных материалов. TSIX5 построен в 2009 году, TSIX 5.25 — в 2012 году, TSIX 5 Phenomenal Wing — в 2015 году. Состоит из двух рядом стоящих 7-этажных корпусов (TSIX5 и TSIX 5.25) и одного 12-этажного здания (TSIX 5 Phenomenal Wing). Подходит для молодежи и пар без детей.

Atrašanās vieta Расположен в уединенном месте, к северу от города Паттайя, в 250-500 м от пляжа отеля The Zign (5 мин ходьбы), недалеко от храма Sanctuary of Truth (Храм Истины-музей всех религий), в 6 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (13 мин езды), в 123 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 30 мин), в 48 км от аэропорта U-Tapao (50 мин езды). В 500 м от отеля (6 мин ходьбы) — ходят маршрутки сонгтео, в центр Паттайи (10 мин езды) или на рынок морепродуктов (3 мин езды).
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж отеля Garden Sea View (250-500 метров). Пляжные полотенца — бесплатно. Лежаки, зонтики — бесплатно (в отеле Garden Sea View). Трансфер до отлелей Zign, Garden Sea View — по запросу, бесплатно. Бар/кафе на пляже (платно)
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, room service (06:00–24:00), Wi-Fi в лобби (бесплатно), 7 конференц-залов (на 45–450 чел.), шаттл-бас до отеля Garden Sea View (бесплатно, по запросу), 1 открытый бассейн (7:00-19:00), гости отеля TSIX5, могут бесплатно пользоваться бассейнами отелей Zign и Garden Sea View, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно.

Рестораны и бары:

Ресторан D.M.Y — тайская и европейская кухня (6.00-23.00);

Ресторан SAT5 — тайская и европейская кухня (6.00-23.00);

Ресторан Analog (6.00-23.00);

Ресторан Plaza Zone (Hotel Arcade) — тайская и европейская кухня (10.00-24.00, живая музыка);

A Co Bistro Wine Bar — тайская и европейская кухня (10.00-23.00);

Бар Shade (10.00-23.00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж: платно.
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 452 номера:

TSIX5 (79 номеров):

78 Deluxe (вид на город, балкон, макс. 2+1 чел., 48 м²);

1 Junior Suite (вид на город, спальня с гостиной зоной, макс. 2+1 чел., 96 м²).

TSIX 5.25 (110 номеров, открыт в 2012 году):

90 Premium Deluxe (вид на город, макс. 3 или 2+2 чел., 35 м²);

10 Corner Suite (вид на город, спальня с гостиной зоной, макс. 3 или 2+2 чел., 98 м²);

10 Royal Suite (вид на город, спальня с гостиной зоной, макс. 3 или 2+2 чел., 126 м²).

TSIX 5 Phenomenal Wing (263 номера, открыт в 2015 году):

245 Club Deluxe (вид на город или море, макс. 3 или 2+2 чел., 37 м²);

14 Suite One Bedroom (вид на море, спальня с гостиной зоной, макс. 3 или 2+2 чел., 100 м²);

4 Suite Two Bedroom (вид на море, 2 спальни, гостиная, макс. 4 или 4+2 чел., 125 м²).

Istabās

Центральный кондиционер, телевизор, Wi-Fi (бесплатно), сейф, стул/кресло (номера premium deluxe, club deluxe), софа (номера suite), мини-холодильник, 2 бут. воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая, кофе, душ и ванна (с туалетными принадлежностями), фен, халаты и тапочки, балкон. Ежедневная уборка номера, смена постельного белья: 2 раза в неделю, room service (06:00–24:00).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
Adrese 555/85 Moo 5, 12 Naklua Rd., Banglamung, Chonburi 20150 Thailand
Tālruņi: Tel: +(66 038) 225 800
Fax: +(66 038) 225 890
Tīmekļa vietne: TSix5 Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).