InterContinental Pattaya Resort 5*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.910
№42 viesnīcas reitingā Pataja
9.8 Numurs
9.4 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.4 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas uz zemesraga ar skatu uz Taizemes līci, tikai divu stundu brauciena attālumā no Bangkokas, 2,5 km attālumā no Patajas naktsdzīves centra - Walking Street (8 minūšu brauciens). Viesnīca tika atvērta 2005. gadā. Piemērots jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар memav
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pē c kā zā m viņ i lidoja uz Taizemi. Apmetā mies viesnī cā Intercontinental. Ekskursija tika iegā dā ta t/a TPG. Viesnī ca visos aspektos atbilst savā m zvaigznē m. Istaba jauka, ar skaistā m mē belē m, labā m mē belē m un sniegbaltu veļ u. … Tomēr ▾ Pē c kā zā m viņ i lidoja uz Taizemi. Apmetā mies viesnī cā Intercontinental. Ekskursija tika iegā dā ta t/a TPG. Viesnī ca visos aspektos atbilst savā m zvaigznē m. Istaba jauka, ar skaistā m mē belē m, labā m mē belē m un sniegbaltu veļ u. Telpā bija viss nepiecieš amais aprī kojums un duš as/higiē nas preces. Skats uz jū ru no logiem. Teritorija liela, daudz apstā dī jumu. Ir peldbaseini, uzkodu bā ri un restorā ns. Personā ls ir kā bites, visu laiku skraida, kaut ko dara. No viesnī cas tikai kā das 10 minū tes un bijā m pilsē tas centrā . Tur jau ir cita atmosfē ra, viss ir dzī vs un rosī gs. Pludmale pie viesnī cas ir tī ra, bet netī rumi jū rā nedaudz sabojā bildi, bet tā ir visā Taizemē , tā ka viņ i sauļ ojā s pludmalē un peldē jā s baseinā . Pilnī gi nekas nevarē ja sabojā t mū su iespaidu par š o viesnī cu. Ja bū s karstas tū res, tad noteikti pirksim.
аватар a-lana
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Brī niš ķ ī gs piecinieks - telpas milzī gas, ē diens nevainojams, teritorija gleznaina, personā ls pieklā jī gs. Starp trū kumiem ir akmeņ aina pludmale (ieeja no mola), bezmaksas Wi-Fi trū kums istabā s, depozī ts 1000 batu par nakti. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gs piecinieks - telpas milzī gas, ē diens nevainojams, teritorija gleznaina, personā ls pieklā jī gs. Starp trū kumiem ir akmeņ aina pludmale (ieeja no mola), bezmaksas Wi-Fi trū kums istabā s, depozī ts 1000 batu par nakti. Bezmaksas transporta pakalpojumi uz tirdzniecī bas centriem tiek nodroš inā ti 5 reizes dienā .
аватар neboanna
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viņ i pirmo reizi ieradā s Taizemē . Ekskursija tika organizē ta mums, tā tad Pataijā.5 dienas, 7 dienas Koh Chang salā , 2 dienas Bangkook. Vienī gā neē rtī ba bija tā , ka ieradā mies pus 10 pē cpusdienā , un reģ istrē š anā s viesnī cā. … Tomēr ▾ Viņ i pirmo reizi ieradā s Taizemē . Ekskursija tika organizē ta mums, tā tad Pataijā.5 dienas, 7 dienas Koh Chang salā , 2 dienas Bangkook.
Vienī gā neē rtī ba bija tā , ka ieradā mies pus 10 pē cpusdienā , un reģ istrē š anā s viesnī cā.14. 00.13:00 mū s apsē dā s.
Solids 5. Viesnī cas teritorija ir liela. Magnolijas zied, viss, kas dzī vo apkā rt, aromā ti, putni, viss ir zaļ š . Pilnī ga atpū ta! ! ! Viss ir tī rs, kā rtī gs un kā rtī gs! Viesnī cas darbinieku ir daudz, bet viņ i nav redzami, viņ i ir kā ē na, viņ i ir, bet tajā paš ā laikā nav.
Ē dieni - paņ ē mā m brokastis, viss ļ oti garš ī gi, izvē le milzī ga, katrai gaumei, ir viss, ko vien var izdomā t.
Numuri ir eleganti. Ir viss nepiecieš amais. Vienkā rš i, kodolī gi un izsmalcinā ti. Bez glamū ra, teiksim tā . Tī rī š ana notiek katru dienu, spilveni tika dekorē ti ar dzī vā m orhidejā m. Sī kums, bet jauki.
Pludmale ir netī rs ū dens. Kad paisums izskaloja krastu. 2 dienas no 5 nepeldē jā mies jū rā . Bet Pataja ir tā da, kā da tā ir, ū dens ir netī rs. Bet pie š ī s viesnī cas vē l pacieš ams, centrā man liekas vispā r nav iespē jams peldē t.
Kopē jais iespaids labs, ja atbrauksim uz Pataiju vē lreiz, tad paliksim tikai š ajā viesnī cā .
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s 2009. gada septembrī . Viesnī ca super! Neticiet Aleksandram! Vienkā rš i cilvē kam nebija tā labā kā sē rija dzī vē...Lietus sezona nemaz nav biedē još a, lietus lī st 5 minū tes dienā , tas tikai notriec siltumu. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2009. gada septembrī . Viesnī ca super! Neticiet Aleksandram! Vienkā rš i cilvē kam nebija tā labā kā sē rija dzī vē...Lietus sezona nemaz nav biedē još a, lietus lī st 5 minū tes dienā , tas tikai notriec siltumu. . . Temperatū ra dienā.32, naktī.27. VIP viesnī ca. Bet izklaides nav vispā r! Starp citu, pē c ieraš anā s viesnī ca no numura iekasē depozī tu USD 500 apmē rā , lai kompensē tu visus viesnī cas izdevumus. Atvaļ inā juma beigā s starpī ba tiek atgriezta, vai arī jū s maksā jat papildus. Viesnī cu iesaku dā mā m - ir lieliska iespē ja pastaigā ties viesnī cā ar pludmales cepuri, pareo, matu sprā dzē m utt. . Jū s sapratī s. Brokastis ir lieliskas. Ē š ana viesnī cā ir dā rga. Aptuveni 2500 rubļ u par diviem. Restorā nos piekrastē - 800-1000 rubļ u diviem. Ja tas ir ekonomiski, tad jū s varat ē st "Centrā lā festivā lā " pirmajā stā vā par 100-150 rubļ iem uz cilvē ku, starp citu, pieklā jī gi. Ekskursija uz Kwai upi – forš i. Masā ž a - ja tiek ā rstē ta - tad SPA salons "7colors". Ir bijis 3 reizes. Suzanne, ī paš s paldies! Pā rskaitī jums uz iestā des rē ķ ina. Starp citu, š is salons ir arī uz Rubļ ovkas, tikai cenas jautrā kas. Jū rā , peldoties, var iekost medū za, tā pē c vakarā labā k neatlaisties. Jā , un ar sauli esiet uzmanī gi, jū s apdegī sit, pat ja tas ir dū makā . Tā pē c krē mam jā bū t ar aizsardzī bu 30-35. Kopumā iesaku viesnī cu tiem, kas vē las atpū sties. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nekad! 2009. gada aprī lis-maijs bija Sheraton. Viens patī kams iespaids: laba istaba (deluxe paviljons ar skatu uz okeā nu), plaš a, ē rta gulta, piramī das jumts virs galvas. Veranda ar skatu uz jū ru atstā j daudz vē lamo. Dī vā nos nav dvieļ u, zem jumta ventilators trokš ņ o, kā notriekta Junkers lidmaš ī na. … Tomēr ▾ Nekad!
2009. gada aprī lis-maijs bija Sheraton. Viens patī kams iespaids: laba istaba (deluxe paviljons ar skatu uz okeā nu), plaš a, ē rta gulta, piramī das jumts virs galvas. Veranda ar skatu uz jū ru atstā j daudz vē lamo. Dī vā nos nav dvieļ u, zem jumta ventilators trokš ņ o, kā notriekta Junkers lidmaš ī na.
Viesnī cā ieradā mies 20. aprī lī , Pataijā temperatū ra bija + 40 ē nā , nolē mā m peldē ties baseinā , temperatū ra baseinā izrā dī jā s +42 - +45, varbū t vairā k, viss atgā dina turku pirtis (dzesē š anas sistē ma bija acī mredzami bojā ta). Nolē mā m peldē ties jū rā . Divas dienas - divi mē ģ inā jumi. Pirmā diena grieza zoli uz rifiem, otrā grieza ceļ galus 70 metru attā lumā no krasta. Peldē ties nav iespē jams, visur ir rifi un daudz atkritumu, kas peld no Patajas centra. Pludmalē smiltis tiek uzbē rtas uz piecu centimetru plastmasas plē ves slā ņ a, ja paklupsi, piezemē sies uz plē ves. Pludmale tiek tī rī ta reizi trijā s dienā s, visur netī rumi, kaut kā ds sarū sē jis vads spolē , 20 metru garumā .
Pē c 5 dienā m galvenais baseins tika slē gts remonta dē ļ . Pā rē jie divi baseini, viens maziem bē rniem ar dziļ umu 90 cm, otrs lieliem bē rniem, rakstī ts 1 m. 20 cm. No rī ta ū dens bija normā ls, pē cpusdienā ļ oti karsts. No rī ta lī dz vakaram baseinos taju un ķ ī nieš u bē rni vecumā no 4 lī dz 14 gadiem. Troksnis ir kā stabulī š u bars, kas peldas!
Pē c nedē ļ as it kā tika salabots galvenais baseins, nomainī ta daļ a flī ž u un nokrā sota. Viņ i aizķ ē ruš i divas caurules, no vienas caurules iztecē ja ū dens, ieplū da otrā , iespē jams, tā bija filtrā cijas sistē ma. Tā ū dens plū da iekš ā un ā rā divas dienas. Ū dens brī ž iem bija dzeltens, brī ž iem dubļ ains, bet, kad treš ajā dienā kļ uva zaļ i zili rozā (vara sulfā ta krā sa), ģ enerā lmenedž eris pasludinā ja peldsezonu par atklā tu. Dzī vojā m virs baseina un visas atlikuš ā s dienas baseins palika krā sains. Pateicoties dež urantiem, slepus (lai ģ enerā lmenedž eris neuzzina) viņ i krievu tū ristiem ausī s teica, lai neiet tajā baseinā .
Taizemē.15 gadus tas nekur nav noticis.
Uz Taizemi jā ! Nekad Sheratonā!! !
Aleksandrs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sasha8152
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viena no labā kajā m 5* viesnī cā m. Sheraton ietilpst kvalitatī va servisa, lieliska apkalpoš anas un elegantas atraš anā s vietas kategorijā . Tajā ir viss iespē jamais un neiespē jamais, ko pieņ emt par pā rē jo. Es ļ oti iesaku apmesties š ajā brī niš ķ ī gajā vietā . … Tomēr ▾ Viena no labā kajā m 5* viesnī cā m. Sheraton ietilpst kvalitatī va servisa, lieliska apkalpoš anas un elegantas atraš anā s vietas kategorijā . Tajā ir viss iespē jamais un neiespē jamais, ko pieņ emt par pā rē jo. Es ļ oti iesaku apmesties š ajā brī niš ķ ī gajā vietā . Lielisks skats uz jū ru, lieli un ē rti numuri, kas ļ auj justies ļ oti ē rti. Š ajā viesnī cā atradī sit visu nepiecieš amo ģ imenes brī vdienā m. Bē rniem ir kvalificē tas aukles (pē c pieprasī juma), peldbaseins, bē rnu gultiņ as (pē c pieprasī juma) un spē ļ u istaba. Milzī ga teritorija ar lieliem peldbaseiniem (dž akuzi), restorā niem (izcila virtuve, katrai gaumei), bā ru (ar jaukiem taizemieš u bā rmeņ iem), spa centru (tikai negribas iet prom), milzī gu biznesa centru ar konferenč u telpā m (piemē rota) jebkurai biznesa Hangout sesijai), daudzi modes preč u veikali (iepirkš anā s cienī tā jiem). Un arī tiek nodroš inā ti seifi (bez maksas), ķ ī miskā tī rī š ana (kas ir ļ oti svarī gi atvaļ inā jumā ) un numuriņ i katrai gaumei un ieskatiem. Liels paldies mū su gidam Faik par š o atvaļ inā jumu.
Jauka Ā zijas valsts atmosfē ra, jū tama kvalitā te un apkalpoš ana. Palieciet š ajā viesnī cā , jū s to nenož ē losit. Pā rē jā galvenais ir maksā t naudu par kvalitatī vu apkalpoš anu un š iku atvaļ inā jumu ! ! !
аватар Lara-Larisa
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir labs ī sts piecinieks, pieklā jī gs, izpalī dzī gs personā ls. Atrodas pludmalē , bet jū ra visā Pataijā ir pretī ga (dzī vojā m vē l Hard Rock), ieeja jū rā slikta, bet bijā m bē guma sezonā , varbū t labā k ziemā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir labs ī sts piecinieks, pieklā jī gs, izpalī dzī gs personā ls. Atrodas pludmalē , bet jū ra visā Pataijā ir pretī ga (dzī vojā m vē l Hard Rock), ieeja jū rā slikta, bet bijā m bē guma sezonā , varbū t labā k ziemā . Viesnī ca maza, cilvē ku maz, viesnī ca pilna ar atpū tu, miegu un garlaicī gā m lietā m. Masā ž a, ē š ana, ballī tes – tas viss Pattajas centrā (ar tuk-tuk 5-7 minū tes).
Ja vajag jū ru, dodieties uz salā m (bija uz Koh Chang - tieš ā m Bounty), ja vajag ballī ti, iesaku Hard Rock, ja kā da iemesla dē ļ vajag Pataja, un tajā paš ā laikā jums patī k š ika vientulī ba, vai tavs statuss neļ auj dzī vot 4*, tad Sheraton ir priekš tevis. Veiksmi!
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Klusa skaista mierī ga oā ze … Tomēr ▾ Klusa skaista mierī ga oā ze
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар HotLineTunis
… Tomēr ▾
Фотографии из инфотура Фотографии из инфотура Фотографии из инфотура Фотографии из инфотура Фотографии из инфотура Фотографии из инфотура Фотографии из инфотура Фотографии из инфотура


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен на мысе с видом на Сиамский залив всего в двух часах езды от Бангкока, в 2,5 км от центра ночных развлечений Паттайи – Walking Street (8 минут езды). Отель открыт в 2005 году. Подойдет для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 140 км от аэропорта Suvarnabhumi.
Pludmales apraksts Собственный песчано-каменистый пляж (насыпная платформа).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Услуги консьержа, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, места для курения, сувенирный магазин, доставка прессы, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sporta zāle  FREE 
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 156 номеров. Отель состоит из четырех зданий разной этажности (3 и 4 этажа), десяти 2-этажных корпусов Pavilion (в каждом 4 номера: 2 на первом этаже и 2 на втором) и двух вилл.

Istabās

В просторных номерах с традиционным азиатским декором и современными удобствами имеются принадлежности для чая/кофе, бесплатный Wi-Fi и телевизор с плоским экраном. С большого собственного балкона открывается вид на сад или океан.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese 437 Phra Tamnak Road, Pattaya, Chonburi 20150 Thailand
Tālruņi: +66 (0)38 259888
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.