Sawasdee Sunshine 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 2.810
№120 viesnīcas reitingā Pataja
2.0 Numurs
2.0 apkalpošana
3.5 Tīrība
3.5 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Sawasdee Sunshine ir neliela mājīga viesnīca Patajas kūrorta centrālajā daļā. Viesnīcas teritorijā ir vairāki veikali, pateicoties kuriem jūs varat noorganizēt iepirkšanos, neizejot no viesnīcas. Viesnīca atrodas pilsētas centrā, iepretim tirdzniecības centram Mike un pastaigas attālumā no Patajas veikaliem, restorāniem un izklaides vietām. Viesnīca tika atvērta 2003. gadā un atjaunota 2016. gadā. Sastāv no vienas 7 stāvu ēkas, bez lifta, bez balkoniem. Reģistrēšanās laikā ir jāiemaksā depozīts.Vairāk →
аватар Gizma007
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pē c ieraš anā s Krievijā ir ļ oti grū ti atcerē ties viesnī cas pozitī vos aspektus, bet tomē r es mē ģ inā ju un atcerē jos š o: laba atraš anā s vieta un labs gaisa kondicionē tā js. Citā di, dā rgie draugi, š ī s ir klusas š ausmas. … Tomēr ▾ Pē c ieraš anā s Krievijā ir ļ oti grū ti atcerē ties viesnī cas pozitī vos aspektus, bet tomē r es mē ģ inā ju un atcerē jos š o: laba atraš anā s vieta un labs gaisa kondicionē tā js.
Citā di, dā rgie draugi, š ī s ir klusas š ausmas. Es saprotu, ka viesnī ca ir 2 zvaigznes un. utt. , bet kā jū s domā jat, ka telpā pastā vī gi ir mitrs un lietas nemaz neizž ū st 2-3 dienā s. Pelē jums, kas ir visur, ierodoties mā jā s, visas lietas - pilnī gi viss, arī jakas, lietas, kas netika ā rā no koferiem, bija jā mazgā pelē juma dē ļ . Sievai pā rstā ja darboties skaļ runis telefonā , nā cā s to izž ā vē t (man tas notika, kad nokritu telefonu sniegā ), bet tad viņ š vienkā rš i bija istabā . Mū su istaba bija aprī kota bez loga, lai gan bija logi, pat divi, bet ar brī niš ķ ī gu skatu uz koridoru. TRĪ S REIZES! ! ! lauzī tā angļ u valodā , izmantojot telefonu un internetu, viņ š mē ģ inā ja paskaidrot, ka mums vajag citu istabu, ar logu UZ IELU vai vismaz bez pelē juma un katru reizi, kad administratore teica / a - nā c rī t 12.00 viesi pā rvā ksies. ā rā un atrisinā t jautā jumu - OK, rī t, tā tad rī t, pē c treš ā s reizes sapratā m, ka ir bezjē dzī gi viņ iem kaut ko prasī t un atstā jā m š o ideju.
Par pā rē jo - š ī s ir tā da paš a veida brokastis, nobruž ā tas mē beles, skudras istabā ir cits stā sts, ar tā dā m vismaz var sadzī vot.
Un pā rē jais bija veiksmī gs.
17.10. 2018 lī dz 28.10. 2018
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
viesnī ca nevar bū t sliktā ka, netī rs numurs, 24h bū vniecī ba aiz loga, tī rī š ana tikai pē c pieprasī juma, pē c tam uz gultas bija melni mati, paldies Dievam, vismaz kondicionieris strā dā ja, duš a nebija atdalī ta no … Tomēr ▾ viesnī ca nevar bū t sliktā ka, netī rs numurs, 24h bū vniecī ba aiz loga, tī rī š ana tikai pē c pieprasī juma, pē c tam uz gultas bija melni mati, paldies Dievam, vismaz kondicionieris strā dā ja, duš a nebija atdalī ta no tualete pat pie aizkara, ē diens bija pretī gs, katru dienu viens un tas pats, it kā pretī ieejai masā ž as salons, kur masē bet ne, var izmantot tikai retu nakš ņ oš anu starp ekskursijā m un izbraucieniem pa salā m , pilnī gi neiespē jami iet ar bē rniem
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca **+ - atrodas bā ru centrā , tā pē c š ķ iet, ka diskotē ka notiek aiz durvī m lī dz č etriem no rī ta. nē , nav kur ž ā vē t drē bes un dvieļ us - nav skapja, ir atvē rta niš a ar pakaramiem - brokastis 2 zvaigznē m - istabā ir fē ns, seifs, TV, ledusskapis - tas ir + - kalpotā ji visi jauni - dzī vo paš i - tuvu pludmalei, bet netī rs. … Tomēr ▾ Viesnī ca **+ - atrodas bā ru centrā , tā pē c š ķ iet, ka diskotē ka notiek aiz durvī m lī dz č etriem no rī ta. nē , nav kur ž ā vē t drē bes un dvieļ us - nav skapja, ir atvē rta niš a ar pakaramiem - brokastis 2 zvaigznē m - istabā ir fē ns, seifs, TV, ledusskapis - tas ir + - kalpotā ji visi jauni - dzī vo paš i - tuvu pludmalei, bet netī rs. labā k uz salā m - istabā ja ū dens pudelē s vaļ ā un nav izdzerts - jaunu neliks. Ja tu ej visu nakti tusē t un tad tev ir vienalga kur gulē t - š is ir tava viesnī ca!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар eakem
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ja biļ ete maksā vairā k nekā.15 000 rubļ u, nekad nesamierinieties ar š o viesnī cu, kuru nevar saukt par viesnī cu. Tev rā da otrā s ē kas bildes, un tevi ieliek š ķ ū nī , kur 1. istabā lija lietus, otrajā istabā gultā bija blaktis, starp citu neizskatā s pē c mū su lielajā m un ir valkā ts kā traks, tā pē c, ja pamostaties un esat visi sakosti un uz palaga jū su asiņ u pē das - tā s ir tā s, vispā r nekrī tot uz ē smu, tikai tad, ja lidojat pa degš anu par niecī gu naudu. … Tomēr ▾ Ja biļ ete maksā vairā k nekā.15 000 rubļ u, nekad nesamierinieties ar š o viesnī cu, kuru nevar saukt par viesnī cu. Tev rā da otrā s ē kas bildes, un tevi ieliek š ķ ū nī , kur 1. istabā lija lietus, otrajā istabā gultā bija blaktis, starp citu neizskatā s pē c mū su lielajā m un ir valkā ts kā traks, tā pē c, ja pamostaties un esat visi sakosti un uz palaga jū su asiņ u pē das - tā s ir tā s, vispā r nekrī tot uz ē smu, tikai tad, ja lidojat pa degš anu par niecī gu naudu
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmo reizi atpū tā s kopā ar jaunu vī rieti Taizemē . Tū risma aģ entū ra mums rezervē ja š o viesnī cu, mū s tik ļ oti interesē ja ekonomiskais variants. Viņ i teica, ka viesnī cas kategorija ir 3 *, bet izrā dī jā s, ka tā ir tikai 1 *. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā s kopā ar jaunu vī rieti Taizemē . Tū risma aģ entū ra mums rezervē ja š o viesnī cu, mū s tik ļ oti interesē ja ekonomiskais variants. Viņ i teica, ka viesnī cas kategorija ir 3 *, bet izrā dī jā s, ka tā ir tikai 1 *. Viesnī ca ļ oti ekonomiska, vienkā rš a. Bet numuriņ i ir diezgan tī ri par š o cenu. Numurā nebija fē na. Brokastis ir sliktas, tikai divas iespē jas izvē lē ties. Kopumā atpū ta bija lieliska, pat tā dā viesnī cā . Plus ir tas, ka centrs, netā lu no augļ u tirgus, iepirkš anā s centri un daudzi restorā ni, kafejnī cas))). Vairā k š ajā viesnī cā nepaliksim un nevienam neieteiksim. 18.08. 2011 Jeļ ena, Irkutska
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums krujara
mēs paliekam Sawasdee Sunshine, kas ir netālu no pārtikas, vai kur jūs ieteiktu
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Sawasdee Sunshine — небольшой уютный отель в центральной части курорта Паттайя. На территории отеля есть несколько магазинов, благодаря чему вы можете устроить шоппинг не выходя из отеля. Отель расположен в центре города, напротив торгового центра Mike, в нескольких минутах ходьбы от магазинов, ресторанов и мест развлечений Паттайи. Отель был открыт в 2003 году, обновлен в 2016 году. Состоит из одного 7-этажного здания, без лифта, без балконов. При заселении взимается депозит.

Atrašanās vieta Расположен в центре города Паттайя, рядом с крупным торгово-развлекательным центром Central Festival (400 м, 4 мин ходьбы), в 1,3 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (16 минут ходьбы), в 123 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 30 минут), в 43 км от аэропорта U-Tapao (45 минут езды).
Pludmales apraksts Пляж в 450 метрах отеля (5 минут ходьбы). Пляжных полотенец нет.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, room service: с 08.00 до 16.00, Wi-Fi в лобби (платно), интернет-уголок с 2 компьютерами (платно), ресторан-бар Smile (тайская, международная кухня, 08.00-16.00), магазин, тату-салон. Гости могут пользоваться бассейном отеля Sawasdee Siam (300 м, 4 мин ходьбы, необходимо предварительно взять карточку на ресепшен).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Библиотека.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 91 номер:

55 standard (18 кв.м, 47 dbl/8 twin, макс.2+1 чел, без возможности доп.кровати, 2-6эт, окна — в коридор);

36 superior (24 кв.м, 29 dbl/7 twin, макс.3/2+1 чел, 2-7эт, вид на город/соседние здания).

Istabās

Кондиционер, телевизор, кабельное ТВ, телефон, Wi-Fi (бесплатно), мини-холодильник, superior — сейф в номере; standard — на ресепшен (бесплатно), 2 небольшие бут.воды ежедневно бесплатно, электрочайник (superior), душ (с туалетными принадлежностями: пакетики шампуня, небольшое мыло), фен (superior). Ежедневная уборка номера, room service: с 08.00 до 16.00.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese 502/1 M.10 Soi 11, Pattaya 2 nd Rd . Pattaya city, Chonburi, Thailand
Tālruņi: Tel: +66 (0) 38 425-360 , +66 (0) 38 720-994
Reservation: +66 (0) 83 842 6052
Fax: +66 (0) 38 720-561
Tīmekļa vietne: Sawasdee Sunshine
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.