Briesmīga viesnīca.

Rakstīts: 4 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 17 — 28 oktobris 2018
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 8.0
Pē c ieraš anā s Krievijā ir ļ oti grū ti atcerē ties viesnī cas pozitī vos aspektus, bet tomē r es mē ģ inā ju un atcerē jos š o: laba atraš anā s vieta un labs gaisa kondicionē tā js.
Citā di, dā rgie draugi, š ī s ir klusas š ausmas. Es saprotu, ka viesnī ca ir 2 zvaigznes un. utt. , bet kā jū s domā jat, ka telpā pastā vī gi ir mitrs un lietas nemaz neizž ū st 2-3 dienā s. Pelē jums, kas ir visur, ierodoties mā jā s, visas lietas - pilnī gi viss, arī jakas, lietas, kas netika ā rā no koferiem, bija jā mazgā pelē juma dē ļ . Sievai pā rstā ja darboties skaļ runis telefonā , nā cā s to izž ā vē t (man tas notika, kad nokritu telefonu sniegā ), bet tad viņ š vienkā rš i bija istabā . Mū su istaba bija aprī kota bez loga, lai gan bija logi, pat divi, bet ar brī niš ķ ī gu skatu uz koridoru. TRĪ S REIZES! ! ! lauzī tā angļ u valodā , izmantojot telefonu un internetu, viņ š mē ģ inā ja paskaidrot, ka mums vajag citu istabu, ar logu UZ IELU vai vismaz bez pelē juma un katru reizi, kad administratore teica / a - nā c rī t 12.00 viesi pā rvā ksies. ā rā un atrisinā t jautā jumu - OK, rī t, tā tad rī t, pē c treš ā s reizes sapratā m, ka ir bezjē dzī gi viņ iem kaut ko prasī t un atstā jā m š o ideju.
Par pā rē jo - š ī s ir tā da paš a veida brokastis, nobruž ā tas mē beles, skudras istabā ir cits stā sts, ar tā dā m vismaz var sadzī vot.

Un pā rē jais bija veiksmī gs.
17.10. 2018 lī dz 28.10. 2018
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu