Sawasdee Sabai 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.210
№48 viesnīcas reitingā Pataja
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Labā vietā (netālu no pludmales un Central Festival iepirkšanās centra) neliela budžeta pilsētas viesnīca ar ierobežotiem pakalpojumiem. Telpas ir mazas, bet labā stāvoklī. Blakus atrodas daudzi bāri, masāžas saloni, veikali. Viesnīca tika atvērta 1999. gadā un atjaunota 2015. gadā. Sastāv no vienas 6 stāvu ēkas, bez lifta, bez balkoniem. Viesi var izmantot Sawasdee Siam peldbaseinu. Reģistrēšanās laikā ir jāiemaksā depozīts. Viesnīca piemērota aktīvai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар lelianna
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brokastis bija ok, tas ir labi. Izvē lē jā mies nevis standarta numuriņ u, bet labā ku variantu, ar istabu viss bija kā rtī bā , tī ri labi. Apstā jā mies 2* viesnī cā , tā kā meklē jā m budž eta variantu, nav teritorijas, nav baseina, bet viesnī ca atrodas paš ā centrā un tieš i pie jū ras. … Tomēr ▾ Brokastis bija ok, tas ir labi. Izvē lē jā mies nevis standarta numuriņ u, bet labā ku variantu, ar istabu viss bija kā rtī bā , tī ri labi. Apstā jā mies 2* viesnī cā , tā kā meklē jā m budž eta variantu, nav teritorijas, nav baseina, bet viesnī ca atrodas paš ā centrā un tieš i pie jū ras. Visi apskates objekti ir blakus, tas bija ļ oti ē rti.
аватар Alex714
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es lidoju uz Tai ar budž etu atpū sties, tā pē c viesnī ca bija nepiecieš ama kā tramplī ns, lai mazgā tos un gulē tu. Normā ls divnieks, istaba ar gultu, vecs skapis, 32 collu LCD televizors, ledusskapis un galvenā atrakcija ir kondicionieris, bez tā var pakā rties, it ī paš i lietus sezonā , kad nezina kur iet aizlikts. … Tomēr ▾ Es lidoju uz Tai ar budž etu atpū sties, tā pē c viesnī ca bija nepiecieš ama kā tramplī ns, lai mazgā tos un gulē tu. Normā ls divnieks, istaba ar gultu, vecs skapis, 32 collu LCD televizors, ledusskapis un galvenā atrakcija ir kondicionieris, bez tā var pakā rties, it ī paš i lietus sezonā , kad nezina kur iet aizlikts.
Paņ ē mu kopā ar brokastī m, bet velti - ē du tikai vienu reizi, jo izbraucu ekskursijā s pirms brokastī m. Vannas istaba ir vienkā rš a, bet viss darbojas. Viesnī cas galvenais pluss ir atraš anā s vieta, gandrī z viss ir pastaigas attā lumā vai Songthaew, ja plī st vai lī st.
Š ķ iet, ka viņ i izsniedza biļ etes uz baseinu tuvē jā viesnī cā , bet es to neizmantoju, atbraucu uz citu atvaļ inā jumu, man vajadzē ja redzē t vairā k.
Gidi ieraudzī ju tikai pirmajā dienā , atkā rtoju kaut ko par droš ī bu un pierakstī ju SIM kartes vietē jo numuru, uz kuru dienu pirms izlidoš anas nosū tī ju SMS ar reisa numuru un cik mani savā ks (aizbraucu vienatnē tajā dienā )
Personā ls ir draudzī gs, neviens nezina krievu valodu, bet lauzī tā angļ u valodā jū s varat atrisinā t lielā ko daļ u jautā jumu. No nepatī kamā - reģ istratū rā strā dā nervoza, ķ ildī ga pilna sieviete, vienmē r ar kaut ko ir neapmierinā ta, ī paš i krievu tū risti (kuru skaitā ir ukraiņ i un baltkrievi).
Iesaku visiem, kas nav atnā kuš i uz viesnī cu, pasē dē t pie baseina, bet aktī vi pā rvietoties pa apskates vietā m, un nomazgā ties duš ā un gulē t viesnī cā .
Номер, ЖК телек. Номер. Санузел. Номер. Китайский храм. Храм ада и рая Зоопарк Бангкок,вид с небоскреба.
аватар Timyr_Kozlov
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Manuprā t, tā ir normā la viesnī ca, ja gribi aizbraukt uz Tai ar zemu budž etu un neko sev neliegt, nevis sē dē t viesnī cas teritorijā un izbaudī t, cik naudas par to samaksā ji. Vairā kas reizes uzturē jā s š eit ar draugiem. Patiesī bā mē s tur tikai nakš ņ ojā m un brokastojā m, bet tur viss ir ļ oti labi. … Tomēr ▾ Manuprā t, tā ir normā la viesnī ca, ja gribi aizbraukt uz Tai ar zemu budž etu un neko sev neliegt, nevis sē dē t viesnī cas teritorijā un izbaudī t, cik naudas par to samaksā ji. Vairā kas reizes uzturē jā s š eit ar draugiem. Patiesī bā mē s tur tikai nakš ņ ojā m un brokastojā m, bet tur viss ir ļ oti labi. Netā lu no centra, netā lu no pludmales, no kurienes laivas aizvedī s uz salā m, vispā r skaistums un nekas vairā k
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Istabas klusas, regulā ri tiek mainī ta gultas veļ a, lai gan tualetes papī ru nenesa katru dienu, tas laikam vienī gais nopietnais mī nuss. Ē diens ir diezgan normā ls. Reģ istratū rā ir informā cija krievu valodā , vispā r normā la viesnī ca par tā du naudu. … Tomēr ▾ Istabas klusas, regulā ri tiek mainī ta gultas veļ a, lai gan tualetes papī ru nenesa katru dienu, tas laikam vienī gais nopietnais mī nuss. Ē diens ir diezgan normā ls. Reģ istratū rā ir informā cija krievu valodā , vispā r normā la viesnī ca par tā du naudu. Daudzi krievi un indieš i / Viesnī ca atrodas paš ā centrā , viss ir pastaigas attā lumā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s pie drauga 2011. gada martā , devos pirmo reizi. Tā kā bijā m Patajas centrā - viesnī ca ir ļ oti laba, lai vienkā rš i pastaigā tos pa ielā m - ietaupī jā m uz viesnī cu - bet uz ekskursijā m netaupī jā m un pā rē jais izvē rtā s ļ oti notikumiem bagā ts!!!! ! ! Jau no paš a rī ta viņ i tevi ved ekskursijā un vakarā tu ierodies, pastaigā jies pa apkā rtni un pa nakti guli))))) brokastis nav strū klaka - bet dzī vot var - no rī ta vismaz kaut ko iemet, un tur pa dienu var ē st ko gribi))))) )) pastelis tika mainī ts katru dienu, kukaiņ u nebija, tik mierī gi, var sarunā t ar personā lu lauzī tā angļ u valodā . … Tomēr ▾ Atpū tā s pie drauga 2011. gada martā , devos pirmo reizi. Tā kā bijā m Patajas centrā - viesnī ca ir ļ oti laba, lai vienkā rš i pastaigā tos pa ielā m - ietaupī jā m uz viesnī cu - bet uz ekskursijā m netaupī jā m un pā rē jais izvē rtā s ļ oti notikumiem bagā ts!!!! ! ! Jau no paš a rī ta viņ i tevi ved ekskursijā un vakarā tu ierodies, pastaigā jies pa apkā rtni un pa nakti guli))))) brokastis nav strū klaka - bet dzī vot var - no rī ta vismaz kaut ko iemet, un tur pa dienu var ē st ko gribi))))) )) pastelis tika mainī ts katru dienu, kukaiņ u nebija, tik mierī gi, var sarunā t ar personā lu lauzī tā angļ u valodā . Ar viesnī cu bijā m ļ oti apmierinā ti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Удачно расположенный (недалеко от пляжа и торгового центра Central Festival) небольшой бюджетный отель городского типа, с ограниченными услугами. Номера небольшие, но в хорошем состоянии. Рядом множество баров, массажных салонов, магазинов. Отель был открыт в 1999 году, обновлен в 2015 году. Состот из одного 6-этажного здания, без лифта, без балконов. Гости могут пользоваться бассейном отеля Sawasdee Siam. При заселении взимается депозит. Отель подходит для активного молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в центре города Паттайя, рядом с крупным торгово-развлекательным центром Central Festival (350 м, 4 мин ходьбы), в 1,4 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (16 минут ходьбы), в 123 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 30 минут), в 43 км от аэропорта U-Tapao (45 минут езды).
Pludmales apraksts Пляж в 400 метрах от отеля. Пляжных полотенец нет.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, room service: с 08:00 до 16:00, Wi-Fi в лобби (платно), интернет-уголок c 2 компьютерами (платно).

  • restorāns
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 75 номеров:

65 standard (20 кв.м, 56 dbl/9 twin, макс. 2+1 чел, без возможности доп.кровати, 1-6 эт, вид на соседнее здание/город);

10 superior (28 кв.м, двуспальная кровать, макс.3/2+1 чел, 1-6 эт, вид на соседнее здание/город).

Istabās

Кондиционер, телевизор, кабельное ТВ, Wi-Fi (платно), мини-холодильник, сейф в номере — superior (standard — на ресепшен, бесплатно), 2 небольшие бут.воды ежедневно бесплатно, электрочайник (номера superior), душ (с туалетными принадлежностями: пакетики шампуня, небольшое мыло), фен. Ежедневная уборка, смена постельного белья: 3 раза в неделю, room service: с 08:00 до 16:00.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis
  • droši (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese 501/27 Soi 10, Pattaya 2nd road, Pattaya City, Thailand
Tālruņi: Tel: +66 038 720 201
Fax: +66 038 720 202
Tīmekļa vietne: Sawasdee Sabai
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.