Rita Resort & Residence 3*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.910
№30 viesnīcas reitingā Pataja
9.2 Numurs
8.4 apkalpošana
9.6 Tīrība
8.6 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Patajas centrā, netālu no publiskās smilšu pludmales. Atvērts 2011. gadā. Sastāv no vienas 7 stāvu ēkas. Neliela, mājīga un ērta oriģināla dizaina viesnīca ar daudzām romānikas stila skulptūrām teritorijā. Sogteo mikroautobusi kursē netālu, līdz pilsētas centram vai Jomtien pludmalei - 5 minūšu brauciena attālumā. Reģistrējoties nav jāmaksā depozīts. Bērniem nav pakalpojumu. Viesnīca piemērota aktīvai, jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар lepa755
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopumā ar viesnī cu esmu apmierinā ta - ir balkons, skaists iekš pagalms, labas brokastis. Vienī gais negatī vais visam uzturē š anā s laikam viesnī cā bija gadī jums, kad mē s ar sievu reģ istratū rā prasī jā m paņ emt brokastis nā kamajā rī tā , jo mums bija agra ekskursija. … Tomēr ▾ Kopumā ar viesnī cu esmu apmierinā ta - ir balkons, skaists iekš pagalms, labas brokastis.
Vienī gais negatī vais visam uzturē š anā s laikam viesnī cā bija gadī jums, kad mē s ar sievu reģ istratū rā prasī jā m paņ emt brokastis nā kamajā rī tā , jo mums bija agra ekskursija. Š ā ds lū gums viesnī cā nebija nekas neiespē jams, drī zā k ierasta prakse, jo. mē s pē c tam runā jā m ar citiem tū ristiem ar tā dā m paš ā m situā cijā m - viss bija kā rtī bā . Reģ istratū rā viņ i teica: "jā , jā , labi, jū s varat paņ emt brokastis rī t no rī ta. " Nā kamajā rī tā mē s ierodamies pē c brokastī m: pusmū ž a taizemietis sā ka uz mums kliegt un teikt, ka viņ am nav norā dī jumu par brokastī m un mē s paš i esam vainī gi. Turklā t viņ š izmisī gi runā ja, lai gan mē s viņ am mierī gi jautā jā m tikai par brokastī m, kuras mums bija paredzē ts gatavot.
Š orī t devā mies ar sabojā tu garastā vokli jau no paš a rī ta, un arī palikā m izsalkuš i.
аватар uhfotyrj
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s bijā m pilnī bā apmierinā ti ar viesnī cu! Tuk-tuk apstā jā s tieš i pie viesnī cas, lai jū s varē tu nokļ ū t visur, kur vē laties. Turpat blakus viesnī cas masā ž as salons, bet mums nepatika. Par labu masā ž u iesaku doties uz Krievu ielu, kas atrodas netā lu, Santa Barbara masā ž as salonā par masā ž u ņ em 180 batus (citi 200), masierē m par dzeramnaudu var atstā t 20 batus. … Tomēr ▾ Mē s bijā m pilnī bā apmierinā ti ar viesnī cu! Tuk-tuk apstā jā s tieš i pie viesnī cas, lai jū s varē tu nokļ ū t visur, kur vē laties. Turpat blakus viesnī cas masā ž as salons, bet mums nepatika. Par labu masā ž u iesaku doties uz Krievu ielu, kas atrodas netā lu, Santa Barbara masā ž as salonā par masā ž u ņ em 180 batus (citi 200), masierē m par dzeramnaudu var atstā t 20 batus. Krievu ielā ir valū tas maiņ as aparā ti ar labā ko Pataijas kursu (rozā , cik atceros). Baseins pie viesnī cas ir atvē rts lī dz 23 (gribē tos lielā ku un dziļ ā ku, bet tas jau ir gnī da). Pie baseina var bez maksas dzert kafiju, tē ju (lī dzī gi kā kā dreiz pā rdotajam Zuko dzē rienam), ē st gardus cepumus. Reģ istrē joties nav jā maksā depozī ts. Personā ls ir draudzī gs un neuzkrī toš s, tač u dara visu iespē jamo, lai atpū ta tū ristiem sagā dā tu prieku. Bufetes brokastis, ē dienu silda ar ugunsvestē m, ē dieni nebeidzas. Ir sporta zā le ar labiem trenaž ieriem, bet mē s nekad neesam redzē juš i, ka kā ds tos izmanto. Telpas ir lieliskas! Plaš s, ar ledusskapi, elektrisko tē jkannu, mikroviļ ņ u krā sni, seifu. Istabā s ir 2 gultas - platas un š auras, vai arī dī vā ns kā otrā gulta. Televizori ir moderni ar plakaniem ekrā niem. Wifi nav ideā ls, bet ok. Sazinā jā s caur Skype ar mā ju no istabas un no baseina. Vannas istaba ir tī ra un gaiš a. No vienas puses ir izeja no viesnī cas uz ielu ar strauju satiksmi, no otras – neuzkrī toš a izeja uz Zelta Budas kalnu. Tur vietē jie nodarbojas ar sportu – pā rsvarā skrien. Š eit valda pilnī gs klusums un miers tiem, kas ir noguruš i no lielpilsē tas trokš ņ a. Š ī bija mū su treš ā vizī te Pataijā un treš ā viesnī ca. Noteikti tagad paliksim tikai Rita Resort & Residence 3*. Viesnī ca noteikti izdodas savas 3*!
аватар yulya.sidorova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man bija liels prieks atkal apmeklē t Pataiju. Iepriekš ē jā reizē , kad viesnī ca mū s bū tiski pievī la, atpū tā mies Queen Pattaya (noteikti neiesakā m), ja vien biļ ete maksā s diezgan santī mus. Š oreiz viesnī cas izvē lei piegā jā m rū pī gā k. … Tomēr ▾ Man bija liels prieks atkal apmeklē t Pataiju. Iepriekš ē jā reizē , kad viesnī ca mū s bū tiski pievī la, atpū tā mies Queen Pattaya (noteikti neiesakā m), ja vien biļ ete maksā s diezgan santī mus. Š oreiz viesnī cas izvē lei piegā jā m rū pī gā k. Es lasī ju daudz atsauksmju un neviena no tā m nebija negatī va! Pilnī bā paļ aujoties uz viņ iem, mē s iegā dā jā mies ekskursiju uz š o viesnī cu. Jau ierodoties viesnī cā , man radā s labs iespaids. Viesnī cā nav absolū ti nekā du trū kumu. Patī kams vestibils ar lielisku atpū tas zonu, smaidī gu un draudzī gu personā lu. Teritorija ir maza, bet ļ oti mā jī ga. Ir peldbaseins, mazs, bet nekad nav tū ristu pū ļ u. Pie baseina visu dienu kafija, cepumi tiem, kas vē las. Neskatoties uz atraš anā s vietu gar ceļ u, bez trokš ņ a. Vienī gais, ka vajag uzmanī gi š ķ ē rsot ceļ u (pā ri ceļ am atrodas bankomā ts un veikals). Tieš i no viesnī cas par 10 batiem varat doties uz pilsē tu vai Dž omtienu. Krievu iela ar daudzā m kafejnī cā m ir nedaudz tā lu, bet ne kritiska, jū ra, starp citu, tur nav ī paš i laba, labā ka par salu. Vakarā visa viesnī ca ir skaisti izgaismota, bet kopumā viesnī cas iekš puse ir iekā rtota baroka un rokoko stilā ar daudzā m gleznā m un statujā m. Numurs ir plaš s un tī rs, pilnī bā aprī kots mani iepriecinā ja, tā pat kā lieliskā s brokastis. Viesnī cā ir trenaž ieru zā le tiem, kas vē las. Viesnī cas teritoriju rotā dī vainas figū riņ as, ī paš i patika skrejoš ie burunduki))) un garu mā ja pie ieejas ar daž ā dā m figū riņ ā m un piedā vā jumiem. Mā jas pagalmā ir kā pnes uz skatu kalniņ u, bet negā jā m, jo ​ ​ daudz laika veltī jā m ekskursijai, paš ā viesnī cā nebijā m biež i. Bijā m uz Koh Kood salu, ļ oti patika. Iepriekš ē jā reizē apmeklē jā m daudz ekskursiju, pā rsvarā izglī tojoš as, š oreiz vairā k izlē mā m par salā m - gribē jā m apgulties kā zvaigznī tei. Bija uz Koh Kood, Koh Lan, Koh Samet, Blue Lagoon. Kokosriekstu sala nekonkurē , ceļ š nav tuvu, bet salas skaistums ir neaprakstā ms. Priekš ā plā nots ceļ ojums uz Kambodž u. Labprā t izvē lē š os Rita Resort viesnī cu, ja to atļ aus ekskursijas izmaksas.
аватар olga.kolechkina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cas izvē le manai sievai un es parasti neaizņ em daudz laika. Mū su labie draugi atpū tā s Rita Resort & Residence, kuri atgriezā s mā jā s ļ oti apmierinā ti un ieteica “tikai š ī vieta! ”: cena atbilst kvalitā tei, ē rta atraš anā s vieta, normā las brokastis un tī ras istabas. … Tomēr ▾ Viesnī cas izvē le manai sievai un es parasti neaizņ em daudz laika. Mū su labie draugi atpū tā s Rita Resort & Residence, kuri atgriezā s mā jā s ļ oti apmierinā ti un ieteica “tikai š ī vieta! ”: cena atbilst kvalitā tei, ē rta atraš anā s vieta, normā las brokastis un tī ras istabas. Bū tī bā mums nekas cits nav vajadzī gs. Mē s tur pavadī jā m divas nedē ļ as oktobra otrajā pusē . Un viņ i bija apmierinā ti! Viesnī ca tieš ā m atrodas labā vietā : netā lu no Jomtienas pludmales (starp citu, diezgan tī ra - iesakā m tur nopeldē ties). Tieš i pā ri ielai no viesnī cas atrodas pā rtikas preč u veikals, kas ir atvē rts 24 stundas diennaktī , 7 dienas nedē ļ ā , kur jū s varat iegā dā ties visu, ko vē laties.
Istaba bez volā niem. Tā s galvenā priekš rocī ba ir tā , ka viss ir salī dzinoš i jauns. Nav sajū tas, ka bū tu apstā jies antikvariā tā , kur visā m mē belē m jau simts gadus veca. Plazmas TV, ir ieeja zibatmiņ ai, lai var skatī ties filmas, kas paņ emtas lī dzi no mā jā m. Ir bezmaksas seifs, gaisa kondicionieris, neliels ledusskapis, fē ns. Blakus tē jkannai ir bezmaksas tē jas maisiņ i. Ledusskapī bija divas dzeramā ū dens pudeles, par kurā m arī nav jā maksā . Jaunums, starp citu, pē c telpu uzkopš anas ledusskapī parā dī jā s katru dienu - ar likmi viena pudele uz cilvē ku dienā .
Mani iepriecinā ja higiē nas priekš metu komplekts, sievai ī paš i patika ziepes ar ļ oti patī kamu taju aromā tu.
Viesnī cā ir peldbaseins, kas ir tuvā k naktij (tieš i tad, kad varē ja nopeldē ties pirms gulē tieš anas) ir pastā vī gi slē gts tī rī š anai.
Vē l mazliet tā lu no jū ras kā jā m. Tā pē c labā k ir braukt ar taksometru vai braukt ar tuk-tuk (brauciens ar to, iespē jams, ir obligā ts punkts marš rutā ikvienam, kas ceļ o uz Tai).
Brokastis ir normā las. Ir arī taizemieš u ē dieni, kas ir jauki: jū s braucat uz ā rzemē m, lai izmē ģ inā tu nacionā lo virtuvi, nevis no rī tiem sliekaties uz olu kulteni un desā m.
Viesnī cas personā ls, man š ķ ita, sazinā s tikai taju valodā . Angļ u vā rdi ar lielā m grū tī bā m sasniedz biedrus reģ istratū rā . Mē ģ inā jums izskaidrot taizemniecei, ka nā kamajā dienā mums agri jā mostas (lai braucam ekskursijā ) bija neveiksmī gs. Apmē ram tā dā paš ā situā cijā bija arī citi tū risti no Krievijas, kuru viesnī cā ir diezgan daudz.
Kas attiecas uz Wi-Fi, tas viesnī cā ir bez maksas. Bet ā trums (vismaz tā ds, kā ds bija mū su istabā ) ir zem kritikas. Nā cā s aizmirst par internetu un pievē rsties tikai atpū tai un atrakcijā m.
Un š ajā valstī ir ko redzē t. Apmeklē jā m Kwai tū ri, Kambodž u, Discovery, jū ras safari, Bangkoku un Koh Chang salu. No vakara Kolizejs un seksa š ovi. Visas ekskursijas tika pasū tī tas no Aleksandra Gromiko, Nika Travel. Viss ir skaidrs un pilnī gs
Nā kamreiz, kad dosimies uz Pataiju, izvē lē simies š o viesnī cu!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Laba viesnī ca. Reģ istrē š anā s ilga 5 minū tes. Bez depozī ta. "Superior" klases numurs ir plaš s un ē rts. Ļ oti ē rti, ka istabā ir seifs. Brokastis, tā pat kā visā s treshkā , ja kaut kas beidzas, nekavē joties papildiniet. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Reģ istrē š anā s ilga 5 minū tes. Bez depozī ta. "Superior" klases numurs ir plaš s un ē rts. Ļ oti ē rti, ka istabā ir seifs. Brokastis, tā pat kā visā s treshkā , ja kaut kas beidzas, nekavē joties papildiniet. Ē rta atraš anā s vieta. Tī rī ts katru dienu un labi. Mē s neredzē jā m nekā dus mī nusus. Atgrieš anā s pie Ritas no ekskursijā m bija kā atgrieš anā s mā jā s. Personā ls jauns un ļ oti draudzī gs. . Kad izgā jā m no istabas neviens nepieņ ē ma, tikai iedeva atslē gas. Viesnī cas vē rtē jums tieš ā m atbilda. Mē s dabū jā m pē dē jā brī ž a braucienus par 3.000 diviem, un viesnī cā s bija tū risti, kuri iepriekš rezervē ja Ritu par 9.000 un nemaz nenož ē loja), tā pē c bijā m divtik apmierinā ti. Nā kamreiz tikai pie Ritas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mazurova1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca! Š iki numuriņ i, lai arī.3 zvaigznes, bet ē ģ iptieš u 5 zvaigznes nebija pat tuvu! … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! Š iki numuriņ i, lai arī.3 zvaigznes, bet ē ģ iptieš u 5 zvaigznes nebija pat tuvu!
вот так выглядит обычный стандартный номер в номере есть микроволновка, чайник и холодильник!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena visiem. Vē los padalī ties iespaidos par pā rē jo. Vakar atgriezā mies no Patajas. Bija tur pirmo reizi. Iespaidi ir vispozitī vā kie. Mē s devā mies ar tū risma operatoru Biblio-Globus. Nav sū dzī bu par š o uzņ ē mumu. Sā kot no tikš anā s lidostā un beidzot ar vadiem - viss ir lieliski. … Tomēr ▾ Laba diena visiem. Vē los padalī ties iespaidos par pā rē jo. Vakar atgriezā mies no Patajas. Bija tur pirmo reizi. Iespaidi ir vispozitī vā kie. Mē s devā mies ar tū risma operatoru Biblio-Globus. Nav sū dzī bu par š o uzņ ē mumu. Sā kot no tikš anā s lidostā un beidzot ar vadiem - viss ir lieliski. Viss transports (gan autobusi, gan miniveni) ļ oti labs un ē rts. Visas ekskursijas tika uzņ emtas laikā . Visi ceļ vež i ir vienkā rš i gudri. Viesnī ca laba, tī ra. Ir peldbaseins. Viesnī cā nav depozī ta. Arī atraš anā s vieta kopumā ir laba. Ar tuk-tuk centru var nokļ ū t apmē ram 5 minū tē s. Pataijā viņ i jū rā nepeld, bet nav svarī gi, kur jū s dodaties uz salā m. Vienī gais slikti ir tas, ka nav veļ as un gludekļ a. Man bija jā pē rk gludeklis (159 bati). Taizemieš i nemaz netraucē gludinā t. Viņ iem piparmē tra nozī mē tī ru. Ekskursiju ir tik daudz, ka ar 10 dienā m mums nepā rprotami nepietika. Jā brauc uz 20. Lietus sezonā stiprs lietus pa dienu bija tikai vienu reizi. Neskatoties uz to, ka viesnī ca ir laba, nā kamreiz izvē lē tos viesnī cu tuvā k centram vai pludmales ielai. Tas ir priecī gā ks un dzī vā ks. Informā cijai: labas cenas ekskursijā m ar Smile Travel. Tie atrodas Otrajā ielā , netā lu no Walkin Street. Ja kā dam vajadzē s, uzrakstī š u koordinā tes. Lai visiem jaukas brī vdienas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca forš a, skaista, personā ls lielisks. Vienojā mies un peldē jā mies baseinā pa nakti))) vispā r tikai labā kie iespaidi par viesnī cu un Taizemi. . . ļ oti iesaku viesnī cu. lai gan ar draugu devā mies nevis relaksē još ā s ģ imenes brī vdienā s - viesnī ca mums ļ oti patika. … Tomēr ▾ Viesnī ca forš a, skaista, personā ls lielisks. Vienojā mies un peldē jā mies baseinā pa nakti))) vispā r tikai labā kie iespaidi par viesnī cu un Taizemi. . . ļ oti iesaku viesnī cu. lai gan ar draugu devā mies nevis relaksē još ā s ģ imenes brī vdienā s - viesnī ca mums ļ oti patika
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Sveiki! Es tur atpū tos ar sievu no 2012. gada 16. aprī ļ a lī dz 26. aprī lim. Mē s lidojā m no "Biblio-Globus" vai, kā viņ i to sauc citā di, "Saiyama-Travel", bet par to es runā š u nedaudz vē lā k. , vispirms par viesnī cu. Tas ir forš s, ļ oti skaists, ar ā rē jo un iekš ē jo arhitektū ru. … Tomēr ▾ Sveiki! Es tur atpū tos ar sievu no 2012. gada 16. aprī ļ a lī dz 26. aprī lim. Mē s lidojā m no "Biblio-Globus" vai, kā viņ i to sauc citā di, "Saiyama-Travel", bet par to es runā š u nedaudz vē lā k. , vispirms par viesnī cu. Tas ir forš s, ļ oti skaists, ar ā rē jo un iekš ē jo arhitektū ru. Istabas arī ir augš ā , mums bija liela istaba ar atseviš ķ u milzī gu virtuvi un bā ru, mums ļ oti patika. Personā ls ļ oti sirsnī gi pieklā jī gs, godī gi sakot, pirmo reizi savā praksē satieku š ā du cilvē ku, vienmē r palī dzē s un kā varē s, turklā t pilnī gi bez maksas. Gids gan mū s brī dinā ja, ka par papildus palī dzī bu taizemieš i var noplē st lieku naudu, bet mums nekas tā ds nenotika, viss bija visaugstā kajā lī menī ! Viesnī cai un personā lam pamatoti var pieš ķ irt č etras zvaigznes un pat ar plusu. Viesnī cā ir jauks peldbaseins. Viņ i arī sniedza diezgan pieklā jī gas brokastis, ņ emot vē rā , ka pirms ceļ ojuma mē s lasī jā m atsauksmes par brokastī m citā s viesnī cā s, turklā t ne pā rā k glaimojoš ā s. . Tā tad mū su brokastis bija ļ oti lī dzvē rtī gas! Kas atnā ks, tas novē rtē s! Pusdienas vai vakariņ as var ieturē t tuvē jā s kafejnī cā s vai turpat uz ielas – ē diens, ko taizemieš i piegā dā ar motocikliem, ir ļ oti garš ī gs un lē ts, turklā t tī ra gaļ a bez jebkā dā m piedevā m. Protams, diez vai jū s gribē siet peldē ties Pataijā vietē jā s pludmalē s, katrā ziņ ā mē s neuzdroš inā jā mies, jo ū dens ir ļ oti netī rs. Tā pē c labā k ir kuģ ot uz tā dā m salā m kā Koh Lan. Bet, ja katru dienu, tad tas tieš ā m ir nogurdinoš i, tā pē c neesiet dedzī gi ar to. Turklā t mē s atnā cā m ne tikai muļ ķ ī gi peldē ties jū rā , bet arī apskatī t taizemieš u valsti un kultū ru, nogarš ot viņ u virtuvi (kurš gan netic, ka tas tieš ā m ir ļ oti pikants, it ī paš i viņ u versijā daž us ē dienus vienkā rš i nav iespē jams pagatavot ē st). Kas atpū tī sies š ajā viesnī cā , iesaku aizbraukt uz Budas kalnu, jo ī paš i tā pē c, ka tas ir pavisam netā lu, viesnī cas otrā pusē , tur pat ir vā rti ar kā pnē m. Tieš ā m ļ oti skaisti! Ir ķ ī nieš u templis, kas veltī ts viņ u kultū rai un konfū cismam, kā arī budistu templis ar milzī gu Budas statuju. . Ir arī skatu laukums, no kura paveras lielisks skats uz visu Pataiju. Nu, kaut kā izstā stī ja visus pozitī vos uzturē š anā s aspektus, tagad par negatī vajiem. Par laimi viņ i nav saistī ti ar viesnī cu un tā s personā lu, bet gan ar mū su brī niš ķ ī go tū risma operatoru, pateicoties kuram nonā cā m tik brī niš ķ ī gā vietā . Tā tad lidojums normā ls, nakš ņ oš ana arī normā la, problē mas sā kā s ar mū su tū roperatora "Biblio-Globus" piedā vā tajā m ekskursiju programmā m. Nu, mē s, kā "ī sti krievu cilvē ki" - uzticamu un droš u piekritē ji, izvē lē jā mies pē c ceļ ojumu aģ entū ras meitenes ieteikuma, kā arī tā paš a ceļ ojumu rī kotā ja pakalpojumus, kurus reklamē ja uzņ ē muma Biblio-Globus ceļ vež i, Virsrakstā negribu atkā rtot. Viņ i mū s patieš ā m iebiedē ja, ka citas aģ entū ras var mū s izmest un nebū s par mums atbildī gas un ka tā s ir labā kā s Pataijā ! Gan jau citi gā ja un viss bija kā rtī bā , turklā t daudz lē tā k! Viena ekskursija mums bija bez maksas, tomē r, kā jau visi, tā , iespē jams, bija č ū sku audzē tava ar miljonu gadu vecu akmeņ u parku, kā arī Pataijas apskates ekskursija. . Mū su cienī jamais viesnī cas gids vā rdā Artems, rets dupsis, teica, ka mums ir bijusi ekskursija uz augļ u dā rzu, nepaskaidrojot, ka mū su č ū sku ferma tur ir iekļ auta, pā rliecinā ja mū s un daudzus citus, par papildu samaksu - 100 batiem no cilvē ka, doties uz krokodilu ferma. Nu gā jā m, viss bija labi, ķ ī vē š anā s nebija, tū re laba, bet tikai kur bija Patajas apskates tū re, diemž ē l nesapratā m, jo ​ ​ mū s aizveda tieš i uz š o fermu ar krokodiliem, apļ veida ceļ iem. Es, protams, nezinu, kā “Biblio-Globus” tiek saprasts jē dziens “apskates tū re”, bet personī gi manā koncepcijā tas nav brauciens nezin kur! Nu labi, tas nav svarī gā kais. Nu mē s no viņ iem paņ ē mā m arī "Alkazaru" - forš i, man ļ oti patika, lieliska izrā de; Kwai - arī nekas, bet ne tieš i super, kā daudzi par viņ u saka; Visa Pataja vienā dienā , kuru mē s pē c tam droš i pametā m. Nu, kā lai nerunā par "Bonzai Express" - tas ir tikai kaut kas. Nu, atš ķ irī bā no visā m pā rē jā m ekskursijā m, kurā s esam bijuš i, š ajā nebija neviena "Biblio-Globus" pā rstā vja. . Protams, viņ i mums neko ī sti nepaskaidroja. Vienī gais, ar ko bijā m bruņ ojuš ies pirms š ī brauciena, bija teksts š ī s ekskursijas izdrukā , ko jau paš ā sā kumā izdeva mū su cienī jamais dupsis Artems, kurā bija rakstī ts, ka jā bū t ē rtam apģ ē rbam un saules aizsargkrē miem (krē miem, aerosoliem, utt. ) . Kuģ is vai pareizi to saukt par kuģ i, uz kura kuģ ojā m, bija aprī kots ar izcilu komandu kapteiņ a "Ā ķ is" vadī bā – rets raksturs, un, protams, viņ a dzirkstoš ais humors. Vispā r likā s, ka burā jā m droš i, padzē rā m kafiju ar virtuļ iem, tad paē dā m pusdienas. Tad mē s ar sievu uzkā pā m sauļ oties augš ē jā klā jā . Pirms ieraš anā s koraļ ļ u salā mums priekš ā pagā ja milzī gs kravas kuģ is. Mū su kapteinis savas komandas vadī bā ilgi nedomā jot apstā jā s, lai viņ u izlaistu cauri, tač u, tiklī dz pabrauca mums garā m, uzreiz pilnā ā trumā metā s tā lā k, š ķ ietami steidzī gi. Nu vilnis ir, arī Ā frikā ir vilnis! Es domā ju, vilnis, ko radī jis milzī gs kravas kuģ is. Ī sā k sakot, viņ a gandrī z iemeta mū su kuģ i. Rezultā tā mē s ar sievu. gandrī z aizlidoja no augš ē jā klā ja pā ri bortam. Protams, es mī lu ekstrē mos sporta veidus, bet es nebiju viens, bet gan ar sievu. Pazī stamie puiš i, ar kuriem satikā mies reģ istrē joties viesnī cā , kuri devā s kopā ar mums š ajā ekskursijā , to visumā atceras ar š ausmā m. Gids jeb kapteinis, vispā r rets ekscentriķ is, visu ceļ u gulē ja, tikai ik pa laikam pieceļ oties un paskaidrojot, kas tā par salu, neko par to nepastā stot, devā s atkal pie miera. Mums bija sajū ta, ka viņ š ir no vakardienas dzerš anas un viņ š tieš ā m ir salū zis. Viņ š pat neuztraucā s mū s brī dinā t, ka pludmale uz pirmā s salas, uz kuras nokļ uvā m, nebija ī sti paredzē ta peldē š anai, jo š ī s skaistā s pludmales apakš ā ir daudz daž ā du jū ras ež u. Tā pat neviens mū s nebrī dinā ja, ka uz š ī s salas bū sim zem klajas dedzinoš as saules, jo nebija ne rezerves lietussargu, ne nojumju, un tie, kas bija - tie bija aizņ emti. Rezultā tā saules aizsarglī dzekļ i bija bezspē cī gi, un mē s vienkā rš i apdegā m. Tač u ar to pā rsteigumi nebeidzā s, neviens mū s sā kotnē ji nebrī dinā ja, ka savvaļ as pē rtiķ u izkrauš ana salā ir apmaksā ta - 20 bati no cilvē ka. Nu, tas arī nav biedē još i. Mū su ekskursija ietvē ra 3 (trī s) salu apmeklē jumu. Tā vietā mē s apmeklē jā m tikai divus, bet treš ajā mū s kaut kā neielaida Taizemes jū ras spē ku vingrinā jumu dē ļ . Patiesī bā mē s bijā m brī niš ķ ī gi tū roperatori, pa lē to nopludinā ja mū s uz kā du ielu aģ entū ru, jo bijā m tikai 6 (seš i). Cilvē ki, kuri kopā ar mums brauca ar š o kuģ i, ekskursiju nosauca par "Jū ras piedzī vojumiem", kas ietvē ra 2 (divu) salu apmeklē jumu. Tas izskaidro pē kš ņ o vingrinā jumu sā kumu un aizliegumu apmeklē t salu. kas vienkā rš i neeksistē ja! Un kā da mums starpī ba? Mē s par to nemaksā jā m! Ī sā k sakot, diena aizgā ja ellē un vienkā rš i tika zaudē ta. Mē s kolektī vi, manā stingrā vadī bā , rakstī jā m pretenziju uz Biblio-Globus, kurā prasī jā m atdot naudas starpī bu un citus neplā notos izdevumus (nosē š anā s pē rtiķ u salā ). Mē s piezvanī jā m mū su mī ļ ajam gidam Artemam un lū dzā m pieņ emt no mums pretenziju un parakstī ties uz otrā eksemplā ra, kā parasti parasti cilvē ki, uz ko viņ š atbildē ja, ka neko neparakstī s, jo. nav pilnvarots to darī t. Mē s, protams, mē ģ inā jā m viņ am paskaidrot, ka š ajā nav nekā apkaunojoš a un tas ir gluž i normā li, tač u tas bija bezjē dzī gi. Viņ š teica, lai atstā jam to reģ istratū rā , un viņ š vai viņ a darbinieks to paņ ems. Protams, tas mums, ī paš i man, nederē ja, jo nebija garantijas, ka š ī prasī ba nonā ks ī stā vietā . Zvanī jā m Artjoma priekš niekam, izskaidrojā m situā ciju un pieprasī jā m, lai kā ds no uzņ ē muma pā rstā vjiem formā li pieņ em prasī bu. Pē c ilgā m sarunā m Artjoma priekš nieks, vā rdā Vladimirs, tomē r piekrita maniem argumentiem (ne bez emocionā liem). Artjoms mums atzvanī ja un teica, ka pieņ ems prasī bu, bet ne š odien, bet pē c divā m dienā m. Un nā kamajā dienā pē c tam mums bija jā lido prom. Tad es sapratu, ka tā ir tikai krā pniecī ba un viņ i vē las š o lietu noklusē t, protams, neatgriež ot naudu. Piedraudē ju Artemam, ja viņ š prasī bu nepieņ ems, tad piezvanī š u uzņ ē muma direktoram un aprunā š os ar viņ u, kā arī slavinā š u viņ u uzņ ē mumu, kur vien iespē jams. Viņ š , protams, piekrita, sakot, ka piezvanī s pē c divā m stundā m. . Ierodoties trī s stundas vē lā k, viņ š , protams, pieņ ē ma prasī bu, vienlaikus saņ emot nebū t ne glaimojoš as atsauksmes par sevi un uzņ ē mumu, kurā viņ š strā dā . Ī sā k sakot, cī nī jā mies 6 (seš as) stundas, lai š ī it kā lielā kā kompā nija pieņ emtu prasī bu pret mums. Protams, naudu mums atdeva, bet, kā saka, ar to viss nebeidzā s. Dienu pirms izbraukš anas mums vajadzē ja piezvanī t mū su brī niš ķ ī gajam viesnī cas gidam Artemam, bez š aubā m, uzņ ē muma Biblio-Globus sejai un pastā stī t izbraukš anas laiku no viesnī cas un precī zu izbraukš anas laiku. Nē , š ī s muļ ķ ī bas, protams, zvanī ja no rī ta, kad nebijā m istabā (bijā m baseinā un tā pē c telefonu neņ ē mā m lī dzi), nu kā tika atzī mē ts. Tad lī dz vakaram nedzirdot garu. Un mū su lidojums sā kotnē ji bija paredzē ts 11:20. Attiecī gi mums bija jā pamet viesnī ca agri no rī ta. Esam jau sā kuš i nedaudz nervozē t, jo nebija ne zvana, ne informā cijas reģ istratū rā , ko vienmē r atstā j cienī jamas aģ entū ras. Pirms tam viņ i lidoja no Tez-Tour un Pegas-Tourist, bez sū dzī bā m. T. lī dz. Biblio-Globus dā vinā tajā SIM kartē vienkā rš i nebija naudas sakarā ar pā rrunā m par pretenzijas pieņ emš anu, nolē mā m 20:00 piezvanī t š ai mā miņ ai no reģ istratū ras. Kā jau gaidī ju, viņ š teiks, ka es tev zvanī ju, bet tu necē li klausuli. . . Bet rī t lidosim prom, bet viņ š mums neko neteica, ne vienmē r, neko vairā k! Tad viņ š saņ ē ma vē l pā ris glaimojoš us vā rdus, kas adresē ti sev un kompā nijai, un, kā mū s mierinot, teica, ka pulksten deviņ os vakarā uz istabu tiks nosū tī ta zī mī te, kurā bū s norā dī ts izbraukš anas laiks un izbraukš ana. Nu, protams, viņ š pa telefonu pateica, cikos bū s izbraukš ana. Un acī mredzot ar to viņ am š ķ ita pietiekami, jo mē s pē c tam nekad nesaņ ē mā m nevienu zī mī ti. Nu ko lai saka, rezumē jot, izslavē tā kompā nija izrā dī jā s nekas vairā k kā reta š araga, ar kuru, godī gi sakot, vē lā k negribē tu iesaistī ties. Ja, protams, vajadzē s, tad nekā dus papildu pakalpojumus ekskursiju veidā no viņ iem noteikti neņ emsim. Lai gan atsauksmē s pirms brauciena lasī ju viņ iem adresē tas diezgan pozitī vas replikas, patiesī bā viss izrā dī jā s ļ oti, ļ oti slikti. . Jā un par sevi kliedza, ka saplosī s dupsi par katru klientu, bet mū su gadī jumā tas diemž ē l netika ievē rots. Priecī gus svē tkus visiem! Paldies par uzmanī bu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pieklā jī ga viesnī ca, tī ra un pā rdomā ta. Viens trū kums ir tas, ka jā iet uz pludmali, bet ne uz ilgu laiku, š ķ ē rsoja ceļ u, iekā pa tuk-tukā un pē c 5 minū tē m uz Jomtien. Brokastis diezgan pieklā jī gas - pietiek. … Tomēr ▾ Pieklā jī ga viesnī ca, tī ra un pā rdomā ta. Viens trū kums ir tas, ka jā iet uz pludmali, bet ne uz ilgu laiku, š ķ ē rsoja ceļ u, iekā pa tuk-tukā un pē c 5 minū tē m uz Jomtien. Brokastis diezgan pieklā jī gas - pietiek. Pā ri ceļ am ir diennakts mini tirgus – vienmē r var nopirkt ko ē damu. Numurā ir ledusskapis, mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna, TV ar 5 krievu kanā liem. Katru dienu tiek pievienots ū dens, tē jas maisiņ i, kafija. Nav smaku, visiem numuriem ir balkoni ar skatu uz baseinu. Viņ i nezog naudu no seifa istabā , kā citā s viesnī cā s. Netā lu no siltummaiņ a - 300 metri ar labu kursu maiņ as dolā ri un pat rubļ i. Apmierinā ts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums virinea1955
Priekšroka tiek dota Eiropas virtuvei.
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен в центре Паттайи, недалеко от общественного песчаного пляжа. Был открыт в 2011 году. Состоит из одного 7-этажного здания. Небольшой уютный комфортабельный отель оригинального дизайна, со множеством скульптур в романском стиле на территории. Рядом ходят маршрутки сотгтео, в центр города или на пляж Джомтьен — 5 мин езды. Депозита при заселении нет. Услуг для детей нет. Отель подходит для активного, молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в районе Пратамнак, в 1,7 км пляжа Майруак/Mairuak - около отеля Adriatic (20 мин ходьбы), в 1,9 км от пляжа Йин-Йом/Yin Yom – около отеля Asia (23 мин ходьбы), в 1,7 км от пляжа Донгтан/Dongtan и аквапарка (100 бат), рядом с отелем Pattaya Park (20 мин ходьбы), в 2 км от пляжа Джомтьен (5 мин езды), в 2,2 км от пляжа Кози Бич/Cosy Beach (25 мин ходьбы), в 1,9 км от пирса (23 мин ходьбы), в 1,4 км от центра ночных развлечений Паттайи – Walking Street (5 мин езды/17 мин ходьбы), в 127 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 25 мин), в 39 км от аэропорта U-Tapao (40 мин езды).
Pludmales apraksts Пляж в 2 км от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Wi-Fi на территории (бесплатно), room service (10:00-15:00), ресторан Rita Cafe (тайская, международная кухни, 7.00-11.00; 11:30-15:00), открытый бассейн (8 х 16 м, 8:00-22:30).

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 62 номера.

Istabās

Кондиционер, 29 " ТВ с кабельными каналами, DVD-плеер, телефон, сейф, стол и стул, микроволновая печь, мини-холодильник, 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе, ванна в ванной (с туалетными принадлежностями), фен, утюг (по запросу), балкон. Ежедневная уборка, смена постельного белья: раз в 3 дня, room service (10:00-15:00).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 308 / 80 Moo 10, Tappraya Road, Nongprue, Banglamung, Chonburi 20150. Thailand
Tālruņi: Tel.: +66-38-364-882
Fax: +66-38-364-370
Tīmekļa vietne: Rita Resort & Residence
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.