Rabbit Resort Pattaya 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 8.810
№5 viesnīcas reitingā Pataja
9.3 Numurs
9.4 apkalpošana
9.9 Tīrība
9.7 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Patajas dienvidu daļā, tika atklāta 2001. gadā, atjaunota 2014. gadā. Sastāv no 1-2 stāvu kotedžu/villu kompleksa tradicionālā taju stilā, kas atrodas plašā teritorijā, tropiskā dārzā. Ērta atrašanās vieta Dong Tarn pludmales promenādes gājēju daļā, starp Pattajas parku un Welcome World viesnīcām. Reģistrēšanās laikā ir jāiemaksā depozīts. Mājīga kluba iespēja ceļotājiem, kuri dod priekšroku relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар StellaArtua
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, tī ri un ē rti numuri. Bijā m iekļ ā vuš i tikai brokastis, tā s bija garš ī gas un daudzveidī gas. Ja atkal dosimies uz Pataiju, tad paliksim š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, tī ri un ē rti numuri. Bijā m iekļ ā vuš i tikai brokastis, tā s bija garš ī gas un daudzveidī gas. Ja atkal dosimies uz Pataiju, tad paliksim š ajā viesnī cā .
аватар svetlanalyanska
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi tas bija Dienvidaustrumā zijā . Ļ oti interesanti. Aizņ ē ma divas dienas Bangkokā . Viņ i to nenož ē loja. Tur vajag doties ekskursijā s, tad bū s daudz iespaidu. Vakarā viņ i brauca ar laivu, pē cpusdienā uz tempļ iem un vakarā devā s uz Bayok Sky. … Tomēr ▾ Pirmo reizi tas bija Dienvidaustrumā zijā . Ļ oti interesanti. Aizņ ē ma divas dienas Bangkokā . Viņ i to nenož ē loja. Tur vajag doties ekskursijā s, tad bū s daudz iespaidu. Vakarā viņ i brauca ar laivu, pē cpusdienā uz tempļ iem un vakarā devā s uz Bayok Sky. Viss ir lieliski. Treš ajā dienā paņ ē mā m zoodā rzu. Viņ i priecā jā s kā bē rni. Ieradā mies Pataijā , apmetā mies "Rabbit Resort". Pirmajā stā vā mums likā s mitrs, bet otrajā viss bija kā rtī bā . Vairā k problē mu nebija. Viesnī ca atbilst maniem priekš statiem par Taizemi. Tropu dā rzs ar putniem un vā verē m. Pilnī ga relaksā cija. Uz salā m peldē ties negā jā m. Bijā m apmierinā ti ar savu pludmali, sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem bez maksas. Viesnī ca maza, publika pieklā jī ga, komunikā cija patī kama. Ļ oti laba atraš anā s vieta. Mums bija liels prieks. Ja braucam vē lreiz, tad uz to paš u viesnī cu. Cilvē ki dodas uz š o viesnī cu 6-8 reizes. Lai visiem laba atpū ta.
аватар inga-ilyina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
viesnī ca ir maza, sastā v no 2 stā vu mā jā m ar 2 istabā m. 1 apakš ā un 1 augš pusē . Numuros ir virtuvī te, duš a, dalī tā sistē ma, griestu ventilators, dī vā ns, divguļ amā gulta, plazma, fē ns, telefons. … Tomēr ▾ viesnī ca ir maza, sastā v no 2 stā vu mā jā m ar 2 istabā m. 1 apakš ā un 1 augš pusē . Numuros ir virtuvī te, duš a, dalī tā sistē ma, griestu ventilators, dī vā ns, divguļ amā gulta, plazma, fē ns, telefons. Katru dienu katram bez maksas tiek nodroš inā ta ū dens pudele, virs jumta tiek izdalī ti pludmales dvieļ i. Tī rī š ana katru dienu. Teritorijā ir 2 peldbaseini, bē rnu vienā ir ž iromasā ž as, tā dziļ ums ir pieklā jī gs. nevis varde. Apkā rt pieauguš ajam ir wi-fi, viņ š arī ķ eras restorā na atvē rtajā daļ ā . Ir publiskais dators, bet tastatū ra ir angļ u-taju valodā . teritorijā ir daudz zaļ umu, tikai paradī zes dā rzs. Vā veres lec pa palmā m.
Pludmale ir privā ta (publisks), pludmalē ir arī dvieļ i.
Viesnī ca atrodas 1. lī nijā Jomtienas pludmales dienvidu daļ ā . Viesnī ca nav pieejama ar sabiedrisko transportu. bet ir bezmaksas tuk tuk, kas aizvedī s uz brauktuvi. No viesnī cas ir 2 izejas: promenā de, kas pa dienu ir aizliegta, ved uz veikalu "7-11" un vē l viena, uz augš ē jo ielu, tiek izbraukta tieš i pa dienu.
Viesnī cā ir ļ oti laba virtuve. Tas ir milzī gs nopelns. Brokastis iekļ autas, vakariņ as pē c izvē les. 1 reizi numurā ir atlaiž u kupons vakariņ ā m viņ u restorā nā . Pā ris reizes ē dā m viesnī cā . Garš ī gas, milzī gas porcijas. bet cenas augstas. Tuvumā ir daudz citu restorā nu. Es vispā r nerunā ju par centru. Viņ i ir ik uz soļ a. Esam ļ oti apmierinā ti ar apkalpoš anu un pā rē jo. ES iesaku
Храм Истины машина надежно защищена от духов Храм Истины жительница джунглей охрана труда по-тайски завтрак бегемота
аватар fon_dolgikh
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
аватар fon_dolgikh
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi atpū tā s ar sievu Taizemē . Pilnī gi piekrī tu visā m pozitī vajā m atsauksmē m par š o viesnī cu. Tā ir tikai pasaka! Ejiet, nenož ē losiet. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā s ar sievu Taizemē . Pilnī gi piekrī tu visā m pozitī vajā m atsauksmē m par š o viesnī cu. Tā ir tikai pasaka! Ejiet, nenož ē losiet.
аватар helen_7_
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā bija pirmā reize Taizemē , un viesnī ca tika izvē lē ta ilgu laiku. Man ļ oti gribē jā s sajust valsts eksotiku, iegū t mā jas komfortu un atpū sties no drudž ainā s darba dzī ves. Nav pazudis, ilgi meklē jumi ir nesuš i augļ us. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Taizemē , un viesnī ca tika izvē lē ta ilgu laiku. Man ļ oti gribē jā s sajust valsts eksotiku, iegū t mā jas komfortu un atpū sties no drudž ainā s darba dzī ves. Nav pazudis, ilgi meklē jumi ir nesuš i augļ us. Viesnī ca ir tikai zelts.
Tas neatrodas centrā , bet nokļ ū t lī dz tam nebū s grū ti - tuk-tuku ir daudz un pē c 5-7 minū š u brauciena esi klā t.
Viesnī cu no krasta atdala neliels ceļ š , kas tiek bloķ ē ts transportam no 10 lī dz 15 un tā kļ ū st par gā jē ju zonu.
Pludmale nepieder viesnī cā m, tā ir viscaur urbā na. Viesnī cas tajā aizņ em nelielas platī bas ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Okeā ns silts, bet nedaudz dubļ ains-netī rs (piekrastes iež u sastā va specifika). Lai iegū tu skaidru debeszils okeā nu, varat doties uz salā m.
Pati viesnī ca sastā v no villu kompleksa, kas atrodas ap baseiniem vai to tuvumā un ko ieskauj tropiski augi, krū mi un ziedi. Mē s dzī vojā m vienas villas pirmajā stā vā . Š auri celiņ i ved uz katru ieeju. Ļ oti labi pā rdomā ts, jo atpū š oties uz terases jū s nevarat redzē t un nedzirdē t kaimiņ us. Tikai tropu skaistums, putnu dziesma un vā veres, kas steidzas pa kokiem.
Kā jau rakstī ju, bijā m iekā rtojuš ies pirmajā stā vā . Mū su istabā bija liela gulta, dī vā ns, tualetes galdiņ i un kumode nacionā lā stilā . Istabā bija virtuve, kas aprī kota ar visu sadzī ves tehniku: plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna, liels ledusskapis. Virtuvē bija trauki (š ķ ī vji, glā zes, galda piederumi utt. ). Kopumā viss nepiecieš amais ir pa rokai. Saimniece Debora katru dienu jautā ja par mū su vajadzī bā m un atpū tu. Gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Gulta bija dekorē ta ar orhidejā m.
Brokastu bufete ar daž ā diem gaļ as ē dieniem un piedevā m, svaigiem dā rzeņ iem un augļ iem, konditorejas izstrā dā jumiem. Š efpavā re gudra, ļ oti labi gatavo. Vakariņ as Truš u restorā nā nelika vilties.
Saimnieki nodroš ina lielisku apkalpoš anu mā jas komforta atmosfē rā .
Pē c vienas no tropiskajā m viesuļ vē trā m piekrastē tika atslē gta elektrī ba. Saimnieki rū pī gi nolika aizdegtas sveces pie visā m takā m, ap baseiniem, uz terases un istabā s. Vakars bija romantisks. Neskatoties uz to, ka tas ilga ne vairā k kā.3 stundas, katrs numurs saņ ē ma atlaidi pasū tī jumiem restorā nā . Tas bija negaidī ti un ļ oti patī kami, lai gan nekā du diskomfortu nejutā m.
Vispā r Taizeme ir vieta, kur gribas atgriezties vē lreiz. Un, ja Pataja, tad tas ir Truš u kū rorts.
аватар Chechylina
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca, mē s ar vī ru esam vienkā rš i sajū smā , viena no galvenajā m priekš rocī bā m ir mū su paš u pludmale, personā ls super, viesnī cas saimniece vienmē r draudzī ga, katru dienu uzzinā ja, vai ar mums viss ir kā rtī bā , lielā kā daļ a par visu es biju pā rsteigts, ka kalpi nekad neko neņ ems. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, mē s ar vī ru esam vienkā rš i sajū smā , viena no galvenajā m priekš rocī bā m ir mū su paš u pludmale, personā ls super, viesnī cas saimniece vienmē r draudzī ga, katru dienu uzzinā ja, vai ar mums viss ir kā rtī bā , lielā kā daļ a par visu es biju pā rsteigts, ka kalpi nekad neko neņ ems. Mē s atstā jā m tē ju uz galda, nevis uz gultas, tā pē c pē c tī rī š anas tos neņ ē ma, nā kamajā dienā viņ i to atstā ja uz gultas un tikai tad tika paņ emti! Lieliska daba, putni dzied, tur dzī vo vā vere, varbū t ne viena, bet tā du redzē jā m! Iesaku visiem, ja ieš u nā kamreiz, tad tikai uz š o viesnī cu! Pē c netī rā s Patajas atgriež aties viesnī cā un saprotat cik dzī ve ir brī niš ķ ī ga! Vienī gais mī nuss, ka nav neviena krieviski runā još a personā la, neviena !
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s no 2011. gada 21. lī dz 29. aprī lim. Pirmā lieta, kas tevi pā rsteidz, ir ļ oti draudzī gā personā la attieksme. Viesnī ca atrodas gandrī z tropiskā dā rzā . Bī dā mā s durvis uz lodž iju naktī nebija aizvē rtas. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2011. gada 21. lī dz 29. aprī lim. Pirmā lieta, kas tevi pā rsteidz, ir ļ oti draudzī gā personā la attieksme. Viesnī ca atrodas gandrī z tropiskā dā rzā . Bī dā mā s durvis uz lodž iju naktī nebija aizvē rtas. No rī ta pamostos no putnu dziesmā m un orhideju smarž as. Starp citu, pē c katras telpas uzkopš anas gulta bija nokaisī ta ar orhidejā m. Takas arī daž u pastā vī gi ziedoš u koku rī tos ir kaisī tas ar ziediem. Vakarā visu teritoriju izgaismo starp vī nogulā jiem un brī niš ķ ī giem augiem paslē ptas eksotiskas lampas. Es nevaru pilnī bā novē rtē t ē dienu. Astoņ as dienas es nepaspē ju izmē ģ inā t visu ē dienkarti. Lai gan viņ š ļ oti centā s. Bet bufete nepā rtraukti mainā s. Nebija iespē jams notievē t. Baseini, tā dam atpū tnieku skaitam vienmē r ir bez maksas. Pludmale pā ri gā jē ju celiņ am. Ir vairā k zviļ ņ u nekā atpū tnieku. Nav ieteicams jaunieš iem. Mā jiņ as atrodas tā , ka citus atpū tniekus neredz, pat nezina, vai viņ i ir. Jū s varat satikt kā du tikai pie baseina. Ir grū ti iedomā ties labā ku vietu medusmē neš iem. Aleksandrs
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Asya48
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir vienkā rš i super, jū ties kā ciemos pie tuviem radiem. Darbinieki mū s dievinā ja, ī paš i mū su bē rnus. Mums patika Jaungada programma - ī paš i uguns š ovs un sacensī bas ar viesnī cas viesu piedalī š anos, neviens bē rns nepalika bez dā vanas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i super, jū ties kā ciemos pie tuviem radiem. Darbinieki mū s dievinā ja, ī paš i mū su bē rnus. Mums patika Jaungada programma - ī paš i uguns š ovs un sacensī bas ar viesnī cas viesu piedalī š anos, neviens bē rns nepalika bez dā vanas. jū ra ir kā jū ra, pilnī gi parasta (kā Vidusjū ra vai melna), protams, nav caurspī dī ga un smiltis nav baltas, bet ne netī ras. vienreiz no rī ta novē rojā m dubļ us jū rā - pē c jaunā gada, bet uz dienas vidu tika iztī rī ti un viss kā rtī bā . un joprojā m nav trokš ņ a un Pattajas centra smakas. tā lā atraš anā s vieta no transporta nemaz netraucē...5-10 minū tes kā jā m un esi uz brauktuves, ja bū s slinkums, tad aizvedī s viesnī cas elektromobilis, bet ja pavisam slinks, tad nē . norā vā s ar 2 bē rniem un staigā ju. vē l jo vairā k, vienmē r vajag ieiet 7-11, vispā r mums atpū ta nebija apnikusi, pat nebiju gaidī jis, ka Pataijā var tik labi un mierī gi atpū sties.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Taizemē bijā m 7 reizes, Pataijā - ceturto. Pē dē jos gados atpū ties uz salā m villā s un bungalo. Tā pē c arī Pataijā meklē jā m bungalo tipa viesnī cu (kas nebū t nav viegli). Atsauksmes par tū ristiem, kuri iepriekš apmeklē ja "Zaķ i", bija ļ oti noderī gi. … Tomēr ▾ Taizemē bijā m 7 reizes, Pataijā - ceturto. Pē dē jos gados atpū ties uz salā m villā s un bungalo. Tā pē c arī Pataijā meklē jā m bungalo tipa viesnī cu (kas nebū t nav viegli). Atsauksmes par tū ristiem, kuri iepriekš apmeklē ja "Zaķ i", bija ļ oti noderī gi. Atpū ta atstā ja visievē rojamā ko iespaidu. Mē s nekad neesam dzī vojuš i zem 5 zvaigznē m. Bet š eit viss ir lieliski. Eiropas vadī bai ir ļ oti spē cī ga ietekme, darbinieki ir apmā cī ti, visi jums visu laiku smaida, jebkurš pieprasī jums ir tū lī tē ja atbilde. Saimniece un saimnieks katru rī tu parā dā s brokastī s, apiet katru ciemiņ u, noteikti aprunā jies, pasaki komplimentu. Tagad viesnī cai ir savs pludmales gabals, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi bez maksas. Pludmale ir laizī ta, darbinieki staigā pa jū ru ar groziem, savā c atkritumus no ū dens, kad tos atnes paisums. Dzī vojā m atseviš ķ ā kotedž ā bez kaimiņ iem pie baseina. Baseini ir stingri nodalī ti, bē rniem peldē ties pieauguš o baseinā nav atļ auts, tā pē c baseins ir ļ oti kluss, pa dienu var gulē t kotedž ā , nekas netraucē . Istaba tiek uzkopta katru dienu, gultas veļ a tika mainī ta katru dienu (nerunā jot par dvieļ iem). Brokastis klasiskas, pa druskai no visa, lai nepā rē stos, svaigā kie jogurti, restorā nā ļ oti labs pavā rs, vairā kas reizes vakariņ ojā m viesnī cā - ļ oti garš ī gi. Putni patieš ā m dzied daž ā dā s balsī s, jū s pat nevarat noticē t, ka esat pilsē tā . Cienī gas Jaungada vakariņ as, desmit minū tē s lī dz 12 visi devā s uz pludmali, ir galdi ar franč u š ampanieti, salū ts utt.
Pirmo reizi Jauno gadu sagaidī jā m pludmalē - super! Ja atkal dosimies uz Pataiju, tad tikai uz Rabbit. Ticiet izsmalcinā tiem un izlutinā tiem tū ristiem – tur ir lieliski! Jā , tas ir svarī gi – ierasto krievu lamā š anos neesmu dzirdē jis, visi cilvē ki inteliģ enti, mierī gi. Pē c 10 teritorijā ir pilnī gs klusums, neviens nedzer, un tas ir tik pā rsteidzoš i Patajai.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums lvkobzar
Sakarā ar karastāvokli Taizemē, vai ir kādas ekskursijas, kuras NEDRĪKST apmeklēt? Izbraucam 24. maijā.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums lvkobzar
Vai man ir jāņem līdzi gludeklis un svari (ceļojumā)? Vai arī tas ir pieejams viesnīcā?
10 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 42 atbildi
iemiesojums Vvg23
Es janvārī atpūšos trusī, bet nav spa. Pastāsti man, kur ir labākā vieta, kur doties uz Mamaiju. Es gribētu pirtiņu vienā vārdā spa
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums lenchik68
Mans vīrs ir krievs, es ukrainis, mums ir dažādi uzvārdi un neesam krāsoti, kas zina, viņi apmetīsies dažādās istabās ??
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums jihihi
ar suni apmesties tavā viesnīcā?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен в южной части Паттайи, был открыт в 2001 году, обновлен в 2014 году. Состоит из в комплекса 1-2-этажных коттеджей/вилл, в традиционном тайском стиле, расположенных на большой территории, в тропическом саду. Удачное расположение на пешеходной части набережной Dong Tarn Beach, между отелями Pattaya Park и Welcome World. При заселении взимается депозит. Уютный клубный вариант для путешественников, предпочитающих спокойный отдых.

Atrašanās vieta Расположен на пляже Донгтан/Джомтьен, на берегу моря, через небольшую дорожку от пляжа, в 3,5 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (10 мин езды), в 127 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 30 мин езды), в 40 км от аэропорта U-Tapao (50 мин езды).
Pludmales apraksts Пляж Донгтан/Джомтьен в 100 м от отеля, через небольшую дорожку.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, room service: платно, 1 конференц-зал (на 30 чел.), 1 ресторан Chefs Company: тайская, интернациональная кухня, 1 бар Rabbit Beach Bar, 2 бассейна (вкл. один — для семей с детьми, один — для взрослых), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

Размещение с животными до 10 кг — платно, только в номерах на 1-м этаже (животные должны быть чистыми, нельзя оставлять собаку без присмотра в номере, даже в клетке; собаке запрещено лаять на территории отеля, нельзя приводить собаку в ресторан во время завтрака; все время держать собаку на поводке; выгуливать вне номера; животным нельзя плавать в бассейне; отель вправе проводить осмотр животного при заселении).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн (Family Pool).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Комплекс одно- и двухэтажных 49 домиков в тропическом саду.

10 Silver Forest Room Forest View (вид на сад, кровать king-size и односпальная кровать, макс. 2+1 чел., 45 м2);

7 Gold Forest Room Forest View (вид на сад, кровать king-size и односпальная кровать, макс. 2+1 чел., 45 м2);

5 Gold Forest Room near Pool View (расположен рядом с бассейном, кровать king-size и односпальная кровать, макс. 2+1 чел., 45 м2);

2 Gold Antique Forest View (только на первом этаже, кровать king-size или queen bed, макс. 2+2 чел., 55 м2);

2 Gold Antique near Pool View (расположен рядом с бассейном, только на первом этаже, кровать king-size или queen bed, макс. 2+2 чел., 55 м2);

4 Silver Antique Room Forest View (только на первом этаже, кровать king-size или queen bed, макс. 2+2 чел., 55 м2);

2 Silver Antique Extra Bedroom Forest View (только на первом этаже, спальня с кроватью king-size, дополнительная комната с небольшой кухней и двумя двуспальными кроватями, макс. 2+2 чел., 60 м2);

1 Gold Antique Extra Bedroom near Pool View (только на первом этаже, спальня с кроватью king-size, дополнительная комната с небольшой кухней и двумя двуспальными кроватями, макс. 2+2 чел., 60 м2);

5 Gold Cottage Room (одноэтажный коттедж, рядом с бассейном, кровать king-size и односпальная кровать, макс. 2+1 чел., 55 м2).

Family Villas (двухэтажные виллы):

5 Silver Villa Extra King Bed (вид на лес, 2 или 3 спальни, 2 ванные комнаты, обеденная зона с небольшой кухней, макс. 4+3 чел., 110 м2);

1 Silver Villa with Living Room Forest View (вид на сад, 2 спальни, 2 ванные комнаты, кухня, обеденная зона, макс. 4 чел., 110 м2);

1 Gold Villa Extra King Bed (вид на бассейн, располагается рядом с бассейном, 3 спальни, 2 ванные комнаты, обеденная зона, макс. 4+3 чел., 110 м2).

Istabās

Мини-кухня с микроволновой печью (кроме gold cottage), кондиционер, вентилятор, ТВ, CD/DVD-проигрыватель, телефон (платно), Wi-fi (бесплатно), сейф (бесплатно), мини-бар (платно), 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе (бесплатно), душ, балкон/терраса, уборка номера: ежедневно, room service: платно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese 318/84 Moo 12, Soi Dongtan Police Station, Jomtien, Nongprue, Banglamung, Pattaya Thailand 20150
Tālruņi: Tel: +66 038 251730 (732)
Mob.: +6681 6596263, +6681 5515361
Fax: +66 038 251628
Tīmekļa vietne: Rabbit Resort Pattaya
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.