Es gribu vairāk!!!!

Rakstīts: 14 marta 2012
Ceļošanas laiks: 24 oktobris — 1 novembris 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Tā bija pirmā reize Taizemē , un viesnī ca tika izvē lē ta ilgu laiku. Man ļ oti gribē jā s sajust valsts eksotiku, iegū t mā jas komfortu un atpū sties no drudž ainā s darba dzī ves. Nav pazudis, ilgi meklē jumi ir nesuš i augļ us. Viesnī ca ir tikai zelts.
Tas neatrodas centrā , bet nokļ ū t lī dz tam nebū s grū ti - tuk-tuku ir daudz un pē c 5-7 minū š u brauciena esi klā t.
Viesnī cu no krasta atdala neliels ceļ š , kas tiek bloķ ē ts transportam no 10 lī dz 15 un tā kļ ū st par gā jē ju zonu.

Pludmale nepieder viesnī cā m, tā ir viscaur urbā na. Viesnī cas tajā aizņ em nelielas platī bas ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Okeā ns silts, bet nedaudz dubļ ains-netī rs (piekrastes iež u sastā va specifika). Lai iegū tu skaidru debeszils okeā nu, varat doties uz salā m.
Pati viesnī ca sastā v no villu kompleksa, kas atrodas ap baseiniem vai to tuvumā un ko ieskauj tropiski augi, krū mi un ziedi. Mē s dzī vojā m vienas villas pirmajā stā vā . Š auri celiņ i ved uz katru ieeju. Ļ oti labi pā rdomā ts, jo atpū š oties uz terases jū s nevarat redzē t un nedzirdē t kaimiņ us. Tikai tropu skaistums, putnu dziesma un vā veres, kas steidzas pa kokiem.
Kā jau rakstī ju, bijā m iekā rtojuš ies pirmajā stā vā . Mū su istabā bija liela gulta, dī vā ns, tualetes galdiņ i un kumode nacionā lā stilā . Istabā bija virtuve, kas aprī kota ar visu sadzī ves tehniku: plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna, liels ledusskapis. Virtuvē bija trauki (š ķ ī vji, glā zes, galda piederumi utt. ). Kopumā viss nepiecieš amais ir pa rokai. Saimniece Debora katru dienu jautā ja par mū su vajadzī bā m un atpū tu. Gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Gulta bija dekorē ta ar orhidejā m.
Brokastu bufete ar daž ā diem gaļ as ē dieniem un piedevā m, svaigiem dā rzeņ iem un augļ iem, konditorejas izstrā dā jumiem. Š efpavā re gudra, ļ oti labi gatavo. Vakariņ as Truš u restorā nā nelika vilties.
Saimnieki nodroš ina lielisku apkalpoš anu mā jas komforta atmosfē rā .

Pē c vienas no tropiskajā m viesuļ vē trā m piekrastē tika atslē gta elektrī ba. Saimnieki rū pī gi nolika aizdegtas sveces pie visā m takā m, ap baseiniem, uz terases un istabā s. Vakars bija romantisks. Neskatoties uz to, ka tas ilga ne vairā k kā.3 stundas, katrs numurs saņ ē ma atlaidi pasū tī jumiem restorā nā . Tas bija negaidī ti un ļ oti patī kami, lai gan nekā du diskomfortu nejutā m.
Vispā r Taizeme ir vieta, kur gribas atgriezties vē lreiz. Un, ja Pataja, tad tas ir Truš u kū rorts.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu