Jautājums par viesnīca Rabbit Resort Pattaya 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai man līdzi jāņem gludeklis un svari?
Vai man ir jāņem līdzi gludeklis un svari (ceļojumā)? Vai arī tas ir pieejams viesnīcā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2014-05-1310 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  42
аватар travelsita
Obligāti! Kā gan bez gludekļiem un svariem? Jāpaķer arī veļas mašīna un gludināmais dēlis.
аватар nikitaegorov967
Kārtējais ledusskapis un TV ar antenu krievu kanāliem!
аватар nikitaegorov967
Kārtējais ledusskapis un TV ar antenu krievu kanāliem!
аватар lvkobzar
Tik asprātīgas atbildes nebiju gaidījis. Vai tu tur traks? Vai arī skaudība tevi smacē, tāpēc tu tik ļauni atbildi?
аватар OLA14
lvkobzar, bagāžas svari tev noderēs. Es domāju, ka viņi izglāba daudz cilvēku no liekā svara.
аватар OLA14
Es nenēsāju līdzi gludekli, tāpēc man būtu interesanti dzirdēt, kā tūristi saved kārtībā, kad istabā nav gludekļa? Vai tiešām saburzīts iet..
аватар travelsita
Dārgais, vai esat redzējuši daudz tūristu saburzītās drēbēs? Paņemiet drēbes, kas nesaburzās. Ņemiet līdzi mini tvaikoni. Un, ja tas tā nav, tad pietiek ar kokvilnas trikotāžas t-krekliem-tēmām apkaisīt ar ūdeni, krunciņas tiek izlīdzinātas. Atkārtoti pārbaudīts.
Un tālāk! Kāpēc mums vajadzētu aizrīties no skaudības? Dzelzs un zvīņu dēļ? Smieklīgi!
аватар sent2008
Pirms daudziem gadiem nopirku ceļojumu gludekli ar salokāmu rokturi, tas sver 350-400g, aizņem maz vietas. Es pērku lietas atpūtai no audumiem, kuriem ir minimāla kopšana, vai vispār nav jāgludina, ar atkārtotiem braucieniem, guvu pieredzi, kā salocīt, teiksim, vīriešu klasiskos kreklus tā, lai tie būtu nedaudz jāgludina , ar T-krekliem vispār viss ir vienkārši: ieslēdziet karsto ūdeni dušas režīmā ar pilnu jaudu, lai telpa piepildītos ar tvaiku, bet ūdens nedrīkst nokļūt uz mantām, pakariet T-kreklu uz pakaramā uz aizkara bārs un pēc dažām minūtēm T-krekls pārstāj būt saburzīts. Bija gadījumi, kad gludeklis visa brauciena laikā bez darba gulēja koferī.
аватар lvkobzar
Paldies par atbildi. Bet vispār man ir mazs ceļojumu gludeklis. Piemēram, paņēmu līdzi uz Itāliju (autotūre) un Grieķiju. Visi tūristi no manis paņēma gludināšanu... Viesnīcās īrē gludekļus. no 12 līdz 20 eiro vienā reizē. Tāpēc es jautāju. Es nezinu par Pataiju. Man ir arī mazi ceļojumu svari, un man tas ir vajadzīgs veselības apsvērumu dēļ. Tāpēc es nesaprotu "asprātīgos" komentārus par ledusskapjiem un veļasmašīnām. Jūs varat vienkārši atbildēt, ja zināt kaut ko par to. Un paldies par padomu.
аватар travelsita
Jā, neapvainojies. Jūs esat jauns šajā vietnē, un mēs šeit esam sēdējuši vairākus gadus. Jautājumi par gludekļiem un bērnu podiem ir biežākie, jau apnikuši - tāpēc pinam.
аватар lvkobzar
:-) Meklēju un meklēju un neatradu. Es negribu ņemt pārāk daudz. Dzelzs nolēma neņemt. Es izsmidzināšu. ))) bet svari (man tie ir mazi, sver 200 gramus) laikam būs jāņem. Tas ir patiešām smieklīgi, es to saprotu. Varbūt aptiekās ir svari? Nepievērsa uzmanību?
аватар malahovaap
Mitrums Taizemē daudz ko izlīdzina. Un svari ir katrā viesnīcā, restorānā. Un neņem par daudz!
аватар lvkobzar
Paldies !!!!!
аватар 4yuka
Būtībā visi jautā par tējkannas un fēna klātbūtni istabā.Gludekli var paņemt reģistratūrā gandrīz visās viesnīcās.Daudzām viesnīcām ir arī svari.iela vai lielveikalos par 1 batu.
аватар Oleksii64
Jā, uzmetu kaut ko sev virsū un uz priekšu, gludeklis Tae... Svari - nu ja mazi, bet ko, vai tie paredzēti 20-30 kg? 4yuka raksta pareizi, tur ir svari, bet ir arī 10 bati. Labāk paņemiet 3-4 metrus auklas, ir problēmas ar žāvēšanu.
аватар Oleksii64
OLA14 - "Kā tūristi saveda kārtībā bez gludekļa" Tāds ir jautājums! Ar reidu un neatbildi. Nu, piemēram, es neņemu līdzi trīsdaļīgu uzvalku, baltu kreklu un kaklasaiti. Zeķes negludinu, jo eju tur bez tām. Atvainojiet, bet es nenēsāju apakšbikses zem šortiem...
аватар Oleksii64
atbildēja pirms 2016 gadiem - viņi tik ilgi nedzīvo ;)))
аватар travelsita
Ir kaut kāda neveiksme. Piemēram, es neredzu savas atbildes savā plūsmā. Redaktors nestrādā. Ceru, ka drīzumā problēmas novērsīs.
аватар travelsita
Šķiet, ka viss ir kārtībā!
аватар OLA14
Dārgais, es dodos atvaļinājumā nevis domāt par tūristiem, bet gan izbaudīt savu atvaļinājumu ;-).
аватар travelsita
Šeit un izbaudi! Izbaudiet brīvdienas un mazāk saburzītus tūristus!
аватар ovkomissarova
Kā ar uzvalkiem, krekliem, kaklasaitēm? Ko, glāstīja tikai viņus? Grumbu izturīgā apģērbā ir liels sintētikas procents, un dabīgie audumi, ar kuriem karstumā ir ērti staigāt, ļoti saburzās. Es neesmu bijis Taizemē, esmu bijis Vjetnamā, Hainaņā. Arī tur ir mitrs, un drēbes nevēlējās nogludināt pašas no sevis. Ja istabā nav gludekļa, vienmēr ņemu līdzi ceļojumu gludekli, īpaši ceļojot ar bērniem. Katru dienu pēc mazgāšanas kaut kas jāgludina vai pat vairāk nekā vienu reizi, tāpēc īrēt gludekli uz visu atvaļinājumu? Vai arī visi dod lietas veļai? Es nezinu, kā izskatās mini tvaikonis, gandrīz mazāks par ceļa gludekli.
аватар irina_1901
Jebkurā gadījumā es ņemu mini gludekli. Es negribu skriet pēc viņa uz reģistratūru. Nu, un, protams, es atlasu lietas, kas ir minimāli saburzītas. Un es nezinu par svariem, es pat nevēlos tiem tuvoties atvaļinājumā. Viss vēlāk...
аватар travelsita
Mini tvaikonis nav mazāks par ceļa gludekli, bet sver mazāk, ir saliekams un ērtāk lietojams. Ūdens tvertne 150 ml. Drēbes tiek tvaicētas tieši uz pakaramā. Man ir ceļojumu gludeklis, bet es to NEKAD nebiju paņēmis līdzi.
аватар hendo7
Gludināmais dēlis un gludeklis bija istabā visas 23 dienas.Izmantojām vienu reizi.Neuztraucieties.
аватар lvkobzar
Pirmo reizi forumā. Es pat negaidīju atbildi. Paldies visiem. Es neņemšu svarus))) noteikti. Bet par Oleksii64 atbildēšu (pēkšņi interesanti). Svari, kuru izmēri ir aptuveni 14 x 20 cm, un svars ir līdz 100 kg. Uzņēmuma nosaukumu neatceros. Ja interesē, ielikšu rīt.
аватар Marina530
Es nekad neņemu līdzi gludekli un svarus. Pirmkārt, daudzās viesnīcās tie atrodas numurā. Un otrkārt, mājās gludinu drēbes, pēc iespējas rūpīgāk ielieku koferī, tad jau pirmajā ierašanās dienā gandrīz visas drēbes izkarinu skapī. mitrā klimatā viss kā svaigs no dzelzs, pat lina bikses. Lai laba atpūta!
аватар OLA14
paldies ceļojumu vietnei! Jūs esat ļoti laipns un īpaši taktisks.
аватар travelsita
Es ņemu piemēru no jums!
аватар Oleksii64
Nē, nē, jums nav jāņem svari no 14 līdz 20 :))
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Rabbit Resort Pattaya 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl