Plumeria Serviced Apartment 3*– Atsauksmes

19
Novērtējums 7.110
№43 viesnīcas reitingā Pataja
8.3 Numurs
8.4 apkalpošana
8.4 Tīrība
7.6 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2005. gadā, renovēta 2010. un 2015. gadā. Tas sastāv no divām 3 stāvu ēkām bez lifta un 1 stāvu villām. Mājīga zaļa teritorija, plaši numuri ar atsevišķu virtuvi, Atrodas Pattajas ziemeļu daļā, pāri ceļam no pludmales, zināmā attālumā no aktīvās tūrisma zonas (pie viesnīcas ieejas atrodas nelieli Family Mart pārtikas veikali). Reģistrējoties nav jāmaksā depozīts. Viesnīca ir piemērota relaksējošām brīvdienām visu kategoriju tūristiem.Vairāk →
аватар oxanakyueva
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kluss, ē rts, blakus jū ra. Zaļ š un ar baseinu. Numuri ar virtuvi un balkonu. … Tomēr ▾ Kluss, ē rts, blakus jū ra. Zaļ š un ar baseinu. Numuri ar virtuvi un balkonu.
Вид с номера.
аватар sone
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patika . Veļ a tika mainī ta ik pē c divā m dienā m. Dvieļ i katru dienu. Pludmales apģ ē rbs tiek mainī ts ik pē c divā m dienā m, bet patiesī bā to var mainī t, kad tas kļ ū st slapjš . Reiz, redzot, ka bē rns nā k ar slapju dvieli, apstā jā s reģ istratū rā un nomainī ja dvieli. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika . Veļ a tika mainī ta ik pē c divā m dienā m. Dvieļ i katru dienu. Pludmales apģ ē rbs tiek mainī ts ik pē c divā m dienā m, bet patiesī bā to var mainī t, kad tas kļ ū st slapjš . Reiz, redzot, ka bē rns nā k ar slapju dvieli, apstā jā s reģ istratū rā un nomainī ja dvieli. Numurs ir tī rs, Ā zijas tī rī š ana katru dienu. Nekā di kukaiņ i vai citas lietas istabā netika manī tas, tikai vā vere uz balkona un gā rnis dī ķ ī . Dzī vokļ iem ir divas galvenā s ē kas un villas. Liela, chmstoy teritorija ar daž ā diem augiem, kas ieskauj ē kas un divus baseinus. Brokastī s ir zupa, visu veidu olas ar desā m, sē nes, bekons, siers. Glā ze sulas (trī s veidi) Atseviš ķ i neierobež ota pieeja salā tu galdam, mē rcē m, mī kstajā m vafelē m, cepumiem ar kā rtiņ u, tē jai, kafijas maisiņ iem, pienam, ū denim, sviestam, ievā rī jumam, maizei un tosteriem. Diezgan pieklā jī gas brokastis trijotnei, bet, ja mā jā s ē d vairā k, tad tavā rī cī bā ir veikals (gandrī z pie viesnī cas kā pnē m), makaroni, kafejnī ca. . nu vai var maksā t par brokastī m pirmajā pieciniekā pretī (domā ju, ka apmē ram 1 tū kst. ) Apmainī tā js ar vidē jo kursu (starpī ba kapeikā s) atrodas uzreiz aiz stū ra, tad kafejnī cas un veikali un citas lietas gludi iet iekš ā galvenā iela ziemeļ os. Jū ra ir tī rā ka nekā dienvidos, protams, ja ne vē tra. Personā ls dzī voklī ļ oti pieklā jī gs, izpalī dzī gs, smaidī gs. Paturiet prā tā , ja jums ir bē rns ar jums, tad viņ š ir viesis numur 1, jū s jau vē lā k. Klusuma cienī tā jiem ir ļ oti maz bē rnu, viesnī ca ir ļ oti klusa, ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Katru stundu no viesnī cas kursē bezmaksas tuk-tuk lī dz tuk-tuk, lī dz 18. ielai. Bet jū s varat arī staigā t 10-20 minū tē s. Zivis var barot uz vietas. Ir trenaž ieru zā le. Internets ir bezmaksas reģ istratū rā , pie baseina un daž os numuros. Telpas lielas, ja istabā ir tumš s, ieslē dziet visas gaismas, santehniku ​ ​ bez mī nusiem. Pā rsteigts, lasot par karstā ū dens trū kumu. Vienreiz 7 no rī ta bija tieš ā m silts, pē c pusstundas jau karsti. Atš ķ irī ba starp A un B ē ku ir tikai telpas lielumā , kas ļ oti nedaudz atš ķ iras.
аватар GrigoryDm
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī nav pirmā reize, kad atpū š os Pataijā , ir ar ko salī dzinā t! Par viesnī cu - sastā v no divā m ē kā m un katrai ir savs baseins ar bē rnu zonu plata pakā piena veidā , ja tā teikt. Kas attiecas uz uzturu - brokastis ir ola - ceptas olas un omlete ar sē nē m, sieru vai š ķ iņ ķ i pē c izvē les. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad atpū š os Pataijā , ir ar ko salī dzinā t!
Par viesnī cu - sastā v no divā m ē kā m un katrai ir savs baseins ar bē rnu zonu plata pakā piena veidā , ja tā teikt. Kas attiecas uz uzturu - brokastis ir ola - ceptas olas un omlete ar sē nē m, sieru vai š ķ iņ ķ i pē c izvē les. Nav biezs, bet ne vairā k, un nosaukums saka - dzī vokļ i! Tas nav Turcija ultra viss iekļ auts.
Istaba tika nodroš inā ta tī ra, virtuve arī ir tī ra, ir pieejami dvieļ i, ziepes utt.
Kas attiecas uz dvieļ u nomaiņ u - vismaz maini katru dienu - ar š ķ ē rē m reģ istratū rā top-top un nekā du problē mu! Veļ as maiņ a reizi nedē ļ ā , bet mū s mainī ja apmē ram ik pē c trim dienā m (gan tu viņ iem, gan viņ i tev)
Kas attiecas uz atraš anā s vietu - pā ri ceļ am no Centara Grand Mirage, pludmale tieš ā m ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , 10 minū š u gā jiens lī dz tuk-tukam, 15-20 minū tes lī dz delfī niem (labā kais tirgus).
Te lasī ju negatī vas atsauksmes, pā rsvarā no dā mā m - š oferi nav 5 minū š u attā lumā no pludmales - fufelis!
Brokastis ir sliktas - jā , tā s ir gandrī z visur Taizemē , jū s, iespē jams, ietaupī jā t naudu - jū s neuzdroš inā jā ties sasniegt 5 zvaigznes, bet jū s to salī dzinā t ar turku bufeti, es domā ju! Neesmu izvē lī ga – brokastis man derē ja! Visa Taizemes bū tī ba ir ē diens ā rpus viesnī cas!
Š oferiem vajag vilkt matrač us uz sauļ oš anā s krē sliem - fakts ir tā ds, ka koka sauļ oš anā s krē sli un matrač i tiek turē ti atseviš ķ i augstā mitruma dē ļ , bet.....nebū s grū ti pā rvietot matraci, lai gan draudzī gie taizemieš i piedā vā ja man atvest matracis, man lieliski derē ja uz koka solā rija!
Es arī lasī ju par izklaidi un trenaž ieru zā li - tu esi no prā ta ? ? ? Kā da veida izklaide viesnī cā , kurā jū s faktiski nā kat atpū sties ? ? ? Ir peldbaseins - ar to pietiek! Ja vē lies izklaidi, animatorus utt. , tad esi Turcijā vai jebkurā citā valstī ar viss iekļ auts!
Secinā jums - 3 zvaigž ņ u viesnī ca! Klusa vieta. Istabas pieklā jī gas, personā ls draudzī gs, telpu uzkopš ana diezgan apmierinoš a! Wi-Fi nav - kompensē ju ar taizemieš u mobilo internetu - cenas nekož ! Tieš i pie viesnī cas atrodas tirgus. Taksometrs arī tepat netā lu, bet kā ds bombardē ja, izslā pis plē st dā rgā s cenā s, bet ir arī godī gi puiš i, satiku vienu godī gu - braucu ar viņ u. Tā tad viss ir atkarī gs no jums - Taylan noteikti nav viesnī cas brī vdienas, nesalī dziniet. Kamē r tu smaidi taizemieš iem, viņ i smaida tev! Padomi, š okolā de. . . tas viss tikai uzlabos tavu komfortablu uzturē š anos jebkurā viesnī cā – atceries! Visu to labā ko!
аватар katanosova64
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija ar draugu, atrada lē tu ekskursiju uz š o viesnī cu par 70 tū kstoš iem diviem. Es dodu stabilu č etrinieku. Pirmkā rt, ir sava laba teritorija: zaļ a, sakopta, labs baseins - lai arī lī dz pludmalei nav tā lu, bet reizē m radā s vē lme vienkā rš i laiski ienirt baseinā un apgulties sauļ oš anā s krē slā , malkojot kokteili. … Tomēr ▾ Bija ar draugu, atrada lē tu ekskursiju uz š o viesnī cu par 70 tū kstoš iem diviem. Es dodu stabilu č etrinieku. Pirmkā rt, ir sava laba teritorija: zaļ a, sakopta, labs baseins - lai arī lī dz pludmalei nav tā lu, bet reizē m radā s vē lme vienkā rš i laiski ienirt baseinā un apgulties sauļ oš anā s krē slā , malkojot kokteili. Numuri ir glī ti, tī ri, bez greznī bas - bet tas nebija gaidī ts. Brokastis bija iekļ autas biļ etē - š eit tā s ir diezgan niecī gas - tā kā agrā k ē du sā tī gas brokastis - pē c 2 stundā m nā cā s trī skā rš ot savas otrā s brokastis
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ieradā mies caur Anex Tour. Viesnī ca ir netī ra, apkalpoš ana 0, izklaide 0, ē diens 0 (krā pš anā s)! Iebraucā m istabā , pat grī das nebija mazgā tas, nebija fē ns, ziepes, š ampū ns, saplē sti dvieļ i, putekļ i bija briesmī gi! Virtuve ir pilna ar taukiem, tostarp salauztu ledusskapi. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies caur Anex Tour. Viesnī ca ir netī ra, apkalpoš ana 0, izklaide 0, ē diens 0 (krā pš anā s)! Iebraucā m istabā , pat grī das nebija mazgā tas, nebija fē ns, ziepes, š ampū ns, saplē sti dvieļ i, putekļ i bija briesmī gi! Virtuve ir pilna ar taukiem, tostarp salauztu ledusskapi. Gidi tiek audzē ti ceļ ojumiem paš ā pirmajā tikš anā s dienā , viņ i neļ auj domā t, viņ i paskaidro, ka jums tagad ir jā sniedz atbilde, jā maksā uzreiz, jo viņ iem ir daudz viesnī cu 14-20 katrai. Uz ielas biļ etes ir divas reizes lē tā kas. Ē diens pilnī gs krā pnieks, ē dienkarte paredzē ta, bet ir omlete ar speķ i (1 plastmasa) vai omlete ar š ķ iņ ķ i (1 plastmasas), sula 100g. , Maize, sviests 20g. , 2 veidu ievā rī jums, maize 3 š ķ ē les, kafija, tē ja, cik daudz vē laties augļ us: arbū zu, ananā su. Kopumā š ķ irne vē las to labā ko, un tas ir katru rī tu! Lī dz jū rai vienī gais + 300 metri, bet ļ oti netī rs. Visas ielu notekcaurules (atkritumi, ekskrementi, ž urkas. . . ) ieplū st jū rā . Piekrastē redzamas zī mes par planktona kodumiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ivan_fesuk
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Plumeria tika izvē lē ta apzinā ti, mums vajadzē ja dzī vokli ar virtuvi, jo braucā m ar bē rniem, un tad tū risma aģ entū ra piedā vā ja labu variantu - dzī vokli ar virtuvi, un var paņ emt 2 blakus istabas ar durvī m. Ko tev vajag! Un bē rni atrodas savā istabā un tiek uzraudzī ti. … Tomēr ▾ Plumeria tika izvē lē ta apzinā ti, mums vajadzē ja dzī vokli ar virtuvi, jo braucā m ar bē rniem, un tad tū risma aģ entū ra piedā vā ja labu variantu - dzī vokli ar virtuvi, un var paņ emt 2 blakus istabas ar durvī m. Ko tev vajag! Un bē rni atrodas savā istabā un tiek uzraudzī ti. Dzī vojā m istabā s otrajā stā vā , vienā bē rni, otrā mē s, istabā s ar skatu uz baseinu. Kad viņ i nekur negā ja, bē rni pludinā ja baseinā , viņ us var pieskatī t no istabas, kā savā pagalmā . Numuriem ir balkons ar krē sliem un galdu.
Viesnī cai ir sava skaista teritorija, daudz apstā dī jumu, ir daž as dzī vas radī bas, bē rniem ļ oti patika iet paskatī ties uz pā vu. Gekoni atskrien (mazas ķ irzakas, pilnī gi droš i). Ja jū s kaut ko neieliekat ledusskapī , tad nā ks skudras. Iedzī votā ju vispā r nebija daudz, tikai krievvalodī gie, ķ ī nieš u nebija, un tas ir pluss, es redzē ju, kā viņ i pulcē jā s trokš ņ ainā pū lī pie kaimiņ u viesnī cas, es negribē tu bū t viņ iem tuvu. Virtuvē ir viss nepiecieš amais paš gatavoš anai, flī zes, katli un pannas. Numuri ir plaš i un regulā ri tiek uzkopti. Mē beles un iekā rtojumu var saukt par "kā laukos", tas ir, noguruš i un bez volā niem. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un, ja jums kaut kas ir nepiecieš ams, viņ i cenš as palī dzē t. Neskatoties uz mū su angļ u valodu pamatklaš u lī menī , saziņ as grū tī bas nebija, viesnī cas darbinieki ļ oti labi prot izskaidrot zī mju valodu, zī mē jumus)) galvenais, lai ir vē lme vienam otru saprast.
Viesnī ca atrodas labā vietā ģ imenē m ar bē rniem - apkā rtnē ir kluss (nevis centrs), un tuvu (centram), un netā lu ir pludmale (kā dreiz 2000. gadu sā kumā mē s ar draugu dzī vojā m Longā Pludmale, tā ir gandrī z netā lu, un tad, protams, no rī ta nebija cukura, lai tiktu no Volkin ielas, tad š is rajons vispā r bija ciems). Pastaigas lī dz jū rai ir ļ oti tuvu. Netā lu atrodas Centara viesnī ca, kur var iziet pastaigā ties pā rmaiņ ā m, liela teritorija, bet no jū ras mū s nelaida iekš ā , prasī ja viesu kartes, ja gribi cauri, labā k no plkst. galvenā ieeja. Tiesa, bija grū tī bas ar jū ru, pa dienu bija liels bē gums, tā pē c pa dienu var teikt, ka bojas ir lī dz ceļ iem, un uz Koh Lan ir tā pat, tikai ū dens un smiltis ir daudz tī rā kas.
Infrastruktū ra ap viesnī cu ir pietiekama (salī dzinot ar to, kas bija), ir vairā ki veikali 7/12, daudz hawkers, rati ar visā diem augļ iem un taizemieš u virtuve. Ē dienu pirkā m vai nu Best Supermarket, vai Big C vai Tesco, attā lums apmē ram tā ds pats. Labā kais ir vistuvā k, ir daudz mums pazī stamu produktu (marinē ti gurķ i, saldais krē jums, biezpiens, pelmeņ i, tā pē c tie, kam pietrū kst “mū su” vai ar bē rniem, var tur iegā dā ties preces).
Bijā m jū ras velš u tirdziņ ā , izvē le š ika, letiņ os plī vo viss dzī vais. Ū dens letiņ os lī dz potī tē m, zivju smaka 100 metru garumā ! Ī paš i novē rtē ju karaliskā s garneles (250 bati par kg).
Pā rvietojā mies galvenokā rt ar sabiedrisko tuk-tuk, jums jā nokļ ū st uz ceļ a, un tad jā iekā pj tumš i zilā automaš ī nā ar virsbū vi aizmugurē , kurā ir uzstā dī ti 2 soliņ i, zem zvana pogas griestiem - stop pē c pieprasī juma, kur jā izkā pj, noklikš ķ inā jis, klusi izgā jis, piegā ja pie š ofera loga un iedeva naudu, likmi 10 bati no personas (lai brauktu uz centru, jā š ķ ē rso ceļ š , jo satiksme notiek pa kreisi). Tuk tuk dodas uz strū klaku, ko visi sauc par "delfī niem", un nogriež as pa kreisi uz Severnaya ielu, brauc garā m Best Supermarket veikalam, sasniedz apgriezienu un dodas atpakaļ "pie delfī niem", jo jū s nesaņ emsit. centrs uzreiz gar gredzenu, taisa cilpu. Tiesa, š ajā brī dī (apgrieziens Severnaja ielā ) kā ds krievvalodī gais krī t panikā , ka nogā jis nepareizo ceļ u, tā pē c bū tī bā raksta, ka jā brauc uz centru ar pā rsē š anos. Pē c “piruetes” ziemeļ os tuk-tuk brauc pa pludmales ielu gar jū ru “Patajas sirdī ”. Ja vajag "Tesco", tad pagriezienā jā kā p ā rā un jā brauc tā lā k, 400 metri, ja "Big C" - tad izbrauc uz delfī niem un taisni pa Otro ielu, pret satiksmi.
Bet Taizeme ir ne tikai viesnī ca un veikali – tā ir arī daudzveidī ga ekskursiju programma un š o brī niš ķ ī go valsti gribē jā s redzē t vē lreiz. Š obrī d ir daudz vairā k ekskursiju nekā pirms 10 gadiem. Un tos vada krievu gidi, mū su iepriekš ē jo atvaļ inā jumu pavadī ja taizemietis, kurš ne pā rā k labi runā ja krieviski. Š oreiz mū s pavadī ja krievu gidi. Kad devā mies uz Kwai upi, mū su gide bija Alena, es vispā r nevaru saprast, kā var runā t veselas 2 dienas. Bija arī ekskursija uz Kambodž u, Discovery un Nong Nooch Tropical Garden. Kambodž a mū s patieš ā m pā rsteidza! Tiesa, bē rni bija nedaudz noguruš i no ceļ a. Discovery ir ļ oti bagā ta tū re, ī paš i patika Khao Kheo Zoo. Visas ekskursijas pasū tī jā m no krievu gida, kurš š eit dzī vo, pē c mū su draugu ieteikuma, kuri jau ir izmantojuš i viņ a pakalpojumus. Ar operatoru nolē mā m nekontaktē ties, jo jau pirms brauciena bijā m lasī juš i neglaimojoš as atsauksmes par viņ u darbu. Kopumā mū su ceļ vež i viesnī cā ir pilnī bā audzē ti, vtyuhivaya visi triporogo. Ī paš s paldies Aleksandram, viņ š vienmē r mums palī dzē ja ar darbiem un padomiem. Kad mū su bē rns saslima, viņ š atbrauca uz mū su viesnī cu, pats zvanī ja uz apdroš inā š anu Krievijā , paskaidroja, kur atrodas slimnī ca un kā viss notiks, vienmē r sazinā jā s. Cieņ a par š o. Par ekskursiju, kurā nevarē jā m doties (plā noja Siam Park), bē rna slimī bas dē ļ viņ š mums atdeva naudu pilnā apmē rā . Patī kami, ka citā valstī ir cilvē ki, uz kuriem var paļ auties.
Taizeme iekaro, š eit lieliski apvienoti svarī gā kie kritē riji atpū tai - silta jū ra, karsta saule, tropiskā daba un viesmī lī gi cilvē ki. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, tajā jū taties ē rti un mā jī gi. Pā rē jo mē s sev apsolī jā m tuvā kajā laikā atkā rtot š eit.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauks kluss mierī gs taju stils. Brokastis nav tik karstas, bet Taizemē š ī ir piektā lieta. Lī dz jū rai 150 metri. Mums patī k bū t 13 gados pē c nedē ļ as, mē s atkal steidzamies š eit. Iesaku visiem! ! ! … Tomēr ▾ Jauks kluss mierī gs taju stils. Brokastis nav tik karstas, bet Taizemē š ī ir piektā lieta. Lī dz jū rai 150 metri. Mums patī k bū t 13 gados pē c nedē ļ as, mē s atkal steidzamies š eit. Iesaku visiem! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар safina_elza
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī gada oktobrī atpū tā mies Plumeria Resort 4 *. Kuponus iegā dā jā mies Anex tū rē , pret tū roperatoru pretenziju nav, lidostā tikā m sirsnī gi sagaidī ti un izsū tī ti, ekskursijas bija tā s labā kā s. Es jums visu izstā stī š u kā rtī bā . … Tomēr ▾ Š ī gada oktobrī atpū tā mies Plumeria Resort 4 *. Kuponus iegā dā jā mies Anex tū rē , pret tū roperatoru pretenziju nav, lidostā tikā m sirsnī gi sagaidī ti un izsū tī ti, ekskursijas bija tā s labā kā s. Es jums visu izstā stī š u kā rtī bā . Braucā m ar divā m ģ imenē m, reģ istratū rā prasī ja divas istabas kaimiņ os, bijā m iekā rtojuš ies, kā gribē jā m, bez pierunā š anas un piemaksā m. Mums palī dzē ja ienest bagā ž u uz istabu, viss gods ar godu. Numuri ir lieli, plaš i un gaiš i. Visa tehnika ir darba stā voklī , veļ a tī ra, nav veca. Mē beles izgatavotas no dabī gā koka, nav skaidu, gultas milzī gas, ļ oti ē rtas. Balkonā ir galds ar krē sliem, skats ir brī niš ķ ī gs. Viesnī cas teritorija ir sakopta, ir dī ķ i ar zivī m, mā kslī gais ū denskritums. Un cik skaisti putni dā rzā !
Baseins atvē rts tikai lī dz 20.00, tad sā kas sanitā rā tī rī š ana. Peldē ties pē c š ī s stundas principā ir aizliegts, bet tū ristiem no Krievijas un Ukrainas ar to nav nekā da sakara. Viņ i komentē , bet lē nprā tī gi, tā pē c neviens no mū sē jiem nereaģ ē .
Paņ ē mā m tikai brokastis, par tā m uzrakstī š u. Gardi, bet vienmuļ i. Ja jums netraucē katru rī tu ē st desiņ as (ļ oti garš ī gas), olas, aukstos gaļ as izstrā dā jumus, sieru, tad bū siet apmierinā ti, tā pat kā mē s. Pē c eksotiskiem ē dieniem un nacionā lā s krā sas devā mies uz lē tā m kafejnī cā m. Par laimi, viesnī ca atrodas ļ oti labi, pastaigas attā lumā no veikaliem un ē dinā š anas jebkurai gaumei. Lī dz centram var braukt - transports arī pie rokas.
Viesnī cas personā ls zina krievu valodu un diemž ē l ne no labā kā s puses. Tā pē c jau no pirmā s dienas smaidiet pretī , uzvedieties nevis kā plantā cijas ī paš nieks, bet kā draudzī gs viesis, un pret jums izturē sies kā pret ģ imeni! Ir š ausmī gi apkaunojoš i skatī ties, kā daž i biedri lejupielā dē savas tiesī bas un bļ auj, ka nopirkuš i tū ri uz 4* viesnī cu, kas nozī mē , ka viņ i ir parā dā visu un visus. Pretī gi un apkaunojoš i. Bet, ja parā dī si, ka esi no cita testa, tad pā rē jais izdosies lieliski.
Par pludmali. Atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā . Nož ogots ar bojā m. Smiltis tī ras, bet jū ra dubļ aina. Kā man stā stī ja pieredzē juš ie tū risti, š ī pludmale nemaz nav tā sliktā kā , centrā lajā s pludmalē s ū dens ir daudz sliktā ks. Iesaku noteikti aizbraukt uz salā m - tur ū dens kā kristā ls!
Iesaku viesnī cu.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pirmo reizi bija Taizemē . Viesnī cā ir vā ja C pakā pe (((Netī rī ba un eļ ļ ainā grī da virtuvē ir vienkā rš i apbrī nojama! ! ! Pretī gi tur iet! Trauki smird, netī ri, taukaini! Dvieļ i un veļ a tiek mainī ti 2x nedē ļ ā - skā rda ! ! ! Piemaksā jā m par istabeni un viņ a mainī jā s biež ā k. … Tomēr ▾ Pirmo reizi bija Taizemē . Viesnī cā ir vā ja C pakā pe (((Netī rī ba un eļ ļ ainā grī da virtuvē ir vienkā rš i apbrī nojama! ! ! Pretī gi tur iet! Trauki smird, netī ri, taukaini! Dvieļ i un veļ a tiek mainī ti 2x nedē ļ ā - skā rda ! ! ! Piemaksā jā m par istabeni un viņ a mainī jā s biež ā k. Sienas ir š ausmī gi dzeltenā netī rā krā sā . Tu pamosties un domā pē c iespē jas ā trā k tikt prom no š ejienes!!!!! ! Pie malas ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. baseins. Bet matrač us vajag vilkt paš iem! ! Bē rnu baseina nav! Dvieļ i baseinam tiek doti vienam un mainī ti 1 reizi 3 dienā s -kapets!! ! Un š ie dvieļ i ir baigi brū nā krā sā! ! ! !!!! ! Ir 2 trenaž ieru zā les, bet vienā nedarbojas skrejceļ š , un otrajā nav gaisa kondicioniera)) Un paš as telpas ir tik mazas un tumš as, š ī nav sporta zā le! Par pludmali: 5 min gā jiens kā te visi raksta)) Jā , ja nu vienī gi skriet! ! Viegla skrieš ana min 7! ! Un, izejot no viesnī cas, jums jā š ķ ē rso ceļ š , pē c tam jā iet pa taku. . . un tur min 10 pastaiga un brī niš ķ ī ga sapuvuš as gaļ as smaka! ! Turiet bē rnus cieš i, garā m brauc maš ī nas un motocikli. Un š eit ir pludmale: viss ir piebā zts, nav aprī kots, nav ē rti, kanalizā cijas smarž a ir vienkā rš i iedvesmojoš a! ! Cilvē ki, kuri rakstī ja labas atsauksmes par š o viesnī cu, PAR KO?? ? ? Bija tik kauns dzī vot š ajā sū dā!!!! ! ! Un vē l viena lieta: brī niš ķ ī gā kompā nija Aletia (viņ i pā rdod nedē ļ u izmitinā š anu, piemē ram, kluba brī vdienas) — par ekskursijā m viņ i bezkaunī gi noplē š trī s dā rgi. Es biju pā rsteigts, kad viņ i mums teica, ka par divā m stundā m telpas pagarinā š anu jums ir jā maksā.70 dolā ri! Tagad Alethia uzņ ē mums pieprasa 70 USD par 2 stundā m elles caurumā , kā teica mū su viesnī cas kaimiņ š . Mū s pierunā ja nopirkt no viņ iem nedē ļ u naktsmā jas it kā viņ u viesnī cā par 800 eiro!! ! ! Dzī voklis daudzdzī vokļ u mā jā ar greznu remontu maksā.600 dolā rus mē nesī!!!! ! ! Kluba brī vdienas ir pilnī ga krā pš ana!!! ! ! Tagad zinu no pieredzes!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma Taizemē . Apmetā mies viesnī cā Plumeria. Viesnī ca mums ļ oti patika. Izejot no viesnī cas, pagriež ot pa labi un nedaudz pastaigā joties, jū s atradī sit 2 restorā nus, ē diens nav slikts un lē ts. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma Taizemē . Apmetā mies viesnī cā Plumeria. Viesnī ca mums ļ oti patika. Izejot no viesnī cas, pagriež ot pa labi un nedaudz pastaigā joties, jū s atradī sit 2 restorā nus, ē diens nav slikts un lē ts. 1000 batu robež ā s varat ieturē t ļ oti garš ī gu maltī ti diviem cilvē kiem. Viesnī cas teritorija ir vienkā rš i milzī ga. Trī s dū š ī gi baseini ar dž akuzi, liela apstā dī jumu un dā rzu klā tbū tne, viss ir lieliski, š eit nav nekā du jautā jumu. Viesnī cas teritorija ir lieliska 5+ Istabas izmē rs ir vienkā rš i pā rsteidzoš s, ļ oti plaš s un ē rts. Uzkopš ana katru dienu, duš as vanna, balkons ar skatu uz jū ru, baseins, dā rzs - pē c saviem ieskatiem, bet labā k pie jū ras : ). Numuri ir ļ oti tī ri un plaš i, pilnī bā atbilst starptautiskajiem standartiem. Personā la draudzī gums, kompetence, telpu uzkopš anas kvalitā te un apkalpoš ana restorā nā ir visaugstā kajā lī menī . Virtuve ir lieliska, es teiktu, ka eiropeiska. Ē dienu daudzveidī ba un daudzveidī ba ir lieliska. Viss ir ļ oti garš ī gi. Viesnī cā ir trenaž ieru zā le, lai gan tā nav ī paš i liela, bet amatieru apmeklē jumam tā derē s. . Toties atnā cā t atpū sties, nevis svī st no rī ta lī dz vakaram zem stieņ a spieš anā guļ us: ) Baseinā ir arī telpa galda tenisam un spē lē m. Svaigā gaisā pā ris reizes redzē ju, kā vā cieš i spē lē kaut kā du spē li, bet es nesapratu bū tī bu. Attā lums no istabas lī dz jū rai ir 25 metri. Vienī gais negatī vais š eit ir tas, ka pludmalē par sauļ oš anā s krē sliem tiek maksā ti 100 bati vienai personai. Iesaku celties agri ap pusseptiņ iem no rī ta, lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slus pie baseina, nolikt dvieļ us, jo tad viss bū s paņ emts. Lī dz ar to pie baseina var atpū sties zem lietussarga un, ja vē lies peldē ties jū rā , vienkā rš i noej 10 metrus un nopeldies : ) Bet par pludmales krē sliem nav jā maksā . Sauļ oš anā s krē sli pie baseina, protams, ir bez maksas. Kopumā.2 nedē ļ u laikā ietaupiet uz 1 ē dienreizi restorā nā . Biļ eti rezervē jā m ceļ ojumu aģ entū rā Alfa, no Kaļ iņ ina 13, protams, ka viņ i ir kaitinoš i puiš i, bet savu darbu prot.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums galina1203
Pataja, Plumeria viesnīca. Dosimies augusta sākumā. Pastāstiet, lūdzu, par viesnīcu, kur varat ēst netālu no viesnīcas. Ko ir vērts redzēt? Ko pirkt suvenīriem? Kāds ārā laiks? Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju un padomu. Gaļina.
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
iemiesojums belanova3
cik ilgs laiks nepieciešams, lai ar tuk-tuk nokļūtu pastaigu ielā
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums snuker
Daudzās atsauksmēs ir ļoti ieteicams nedoties uz pilsētas pludmalēm, jo. tie ir netīri. Vai tas ir tik bezcerīgi?
14 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 15 atbildes
iemiesojums snuker
Uzminiet, kas šeit bija?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums snuker
Tūroperators sola, ka sauļošanās krēsli un saulessargi ir bez maksas
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель был открыт в 2005 году, обновлен в 2010 и 2015 гг. Состоит из двух 3-х этажных корпусов без лифта, и 1-этажных вилл. Уютная зеленая территория, просторные номера с отдельной кухней, Расположен в северной части Паттайи, через дорогу от пляжа, на некотором удалении от активной турзоны (у входа в отель есть небольшие продуктово-вещевые магазины Family Mart). Депозита при заселении нет. Отель подходит для спокойного отдыха всех категорий туристов.

Atrašanās vieta Расположен к северу от города Паттайя, в 5 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (12 мин езды), в 123 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 35 мин), в 48 км от аэропорта U-Tapao (50 мин езды).
Pludmales apraksts Пляж Вонг Амат в 250-350 м от отеля, через дорогу. Полотенца для бассейна (можно использовать для пляжа, но обязательно ежедневно возвращать) — бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации, комната для хранения багажа, Wi-Fi в лобби, ресторане, у бассейна (бесплатно), Coffee Shop — 8:00–20:30 (тайская, международная кухни), конференц-зал (на 25 чел.), 2 бассейна (9 х 21 м, глуб.0.2-1.5м; 9 х 21 м, глуб.0.2-1.5м 8:00-20:00), джакузи, шаттл-сервис до основной дороги, где ходят сонгтео 10 бат до центра Паттайи (каждый час, 8:00-21:00, бесплатно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 секции в общих бассейнах (1,7 х 2,3 м/1,2 х 1,5м; 8:00-20:00).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж (рядом со входом в отель).
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 106 номеров. Во всех номерах — двуспальная кровать (кроватей twin нет). Все номера оборудованы кухней — с холодильником, микроволновкой, электроплиткой, набором столовых принадлежностей.

Istabās

Кухня (электроплитка, холодильник, микроволновка, электрочайник), 2 бут.воды ежедневно бесплатно, кондиционер, телевизор, Wi-Fi (платно), сейф, стол, стул, софа, ванна (garden villa, pool side villa — душ) с туалетными принадлежностями, фен, балкон/терраса, смена полотенец и постельного белья: 2 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese 279/30 Moo 5 Soi. Wong-Amat, Pattaya-Naklua Rd., Banglamung, Chonburi 20150, Thailand
Tālruņi: Tel: +66 (0) 38 415-135-8
Fax: +66 (0) 38 415-134
Tīmekļa vietne: Plumeria Serviced Apartment
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.