Visas ērtības un neērtības Pinnacle

Rakstīts: 14 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 26 aprīlis — 4 maijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 5.0
Tieš ā m jauka, liela, kopta teritorija. Daudz zaļ umu, patī kami atpū sties un uzturē ties viesnī cā . Ir neliels dī ķ is ar zivī m.

Mē s ieguvā m 1469. istabu (septiņ stā vu ē kas sestais stā vs) ar frontā lo skatu uz jū ru. Pati telpa nav nekas ī paš s, bet ir jaukas detaļ as: lieli balkoni (ar ž ā vē š anas lī niju). Uz balkona durvī m ir moskī tu tī kls, varbū t tā pē c istabā nebija odu. Lai gan viņ i atradā s teritorijā un reģ istratū rā.


Istabā atradā s divas stikla pudeles ar ū deni, kas katru dienu tika papildinā tas. Arī tē jkanna, krū zes, glā zes, kafija, sausais krē jums un cukurs. Ir ledusskapis (tukš s) un liels seifs (var paslē pt portatī vo datoru). Ir peldmē teļ i, č ī bas un lietussargs, kurus neizmantojā m).

Vannas istabā ir viss nepiecieš amais: zobu birstes (apš aubā mas kvalitā tes, labā k ņ emt savas), ausu nū jiņ as, duš as cepures, ziepes. Duš as š ampū ns, duš as ž eleja. Krievu kanā ls ar labā m filmā m (lai gan daudz reklā mas).
Visi korpusi atrodas kompakti. Ir trī s baseini. Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, bet ir sistē ma iepriekš ē jai solā riju rezervē š anai zem nojumē m. Un tie ir jā rezervē . Pretē jā gadī jumā š ī s vietas likumī gie ī paš nieki varē s jū s padzī t. Protams, jū s varat lū gt gidu ar rezervā ciju, tač u mū su viesnī cu gidi ir aizņ emti, pā rdodot tikai dā rgas ekskursijas. Vairā k par to vē lā k.

Paņ ē mā m istabiņ as ar brokastī m - ir ļ oti laba un liela izvē le - ir olas visā dos, musli, visa veida gaļ a (liellopu gaļ a, vista, cū kgaļ a), vairā ku veidu desiņ as, pietiekami daudz konditorejas izstrā dā jumu. Un augļ i. Brokastis no 7:00 lī dz 10:00. Ē dienu vienmē r bija pietiekami daudz. (skat. foto).

Personā ls nerunā ļ oti labi angliski, un vē l jo vairā k krievu valodā . Tikai reģ istratū rā jū s varat kaut ko izskaidrot, tā pē c jums ir jā bū t pacietī gam un jā paskaidro zī mju valodā . Ja viņ i mū s nesaprata, tad izmantoja Google tulkotā ju : ).

Starp citu WI FI viesnī cā bezmaksas, ā trums labs.

Ir marš ruta autobuss uz pilsē tas centru - tas kursē pē c grafika un maksā.80 batus vienai personai vienā virzienā - ē rti. Bet, ja atrodat ceļ abiedrus, lē tā k ir braukt ar taksometru - 300 bati.

Pludmale pie viesnī cas ir laba, ū dens nav netī rs (neticiet š ausmu stā stiem). Tas vienkā rš i nav caurspī dī gs, jo apakš ā ir nogulsnes. Lai iegū tu tī ru ū deni, jums jā dodas uz salā m.

No mī nusiem - tuvumā nav normā lu veikalu, vismaz viens 7-vienpadsmit bū tu. Tuvā kais bija 15 minū š u gā jiena attā lumā . Un viesnī cas teritorijā notiek bū vniecī ba, bet tas mums netraucē ja un netraucē ja.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu