Pattaya Park Beach Resort 3*– Atsauksmes

79
Novērtējums 7.610
№14 viesnīcas reitingā Pataja
8.4 Numurs
8.2 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Jomtienas krastā, 300 metru attālumā no pludmales. Uzcelta 1987./1996.gadā, pēdējo reizi renovēta 2016.gadā. Populāra pludmales viesnīca ar ūdens atrakciju parku un augstceltni ar atrakcijām, funikulieri, rotējošu restorānu 54. stāvā. Piemērots ekonomiskai atpūtai ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар zhenya.shoyer
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi Taizemē. TRANSPORTS UN IZMITINĀ Š ANA: Lidojums no Maskavas uz Bangkoku - 9 stundas, atpakaļ -10. Transfē rs no Bangkokas lidostas uz viesnī cu ilga vairā k nekā.3 stundas, jo lī dz mū su viesnī cai bija vē l trī s stundas. Viņ i visus nokā rtoja stundas laikā . … Tomēr ▾ Pirmo reizi Taizemē.
TRANSPORTS UN IZMITINĀ Š ANA: Lidojums no Maskavas uz Bangkoku - 9 stundas, atpakaļ -10. Transfē rs no Bangkokas lidostas uz viesnī cu ilga vairā k nekā.3 stundas, jo lī dz mū su viesnī cai bija vē l trī s stundas. Viņ i visus nokā rtoja stundas laikā . Mē s saņ ē mā m istabu 2016 (20. stā vs). Istabā ir viss nepiecieš amais: tē jkanna, ledusskapis, fē ns, ziepes, š ampū ns, duš as ž eleja. Minibā rs par maksu, izņ emot 2 pudeles ū dens, tē ju, kafijas maisiņ us. Uz balkona ir 2 sauļ oš anā s krē sli.
TERITORIJA: liela un skaista. Ir neliels akvaparks, atrakcijas, daudz apstā dī jumu. Vā veres lec pa kokiem. Ir 2 baseini: viens ē kā ar torni (kur mē s dzī vojā m), otrs uz ielas. Loungers un tur, un tur bija pietiekami daudz. Mums vairā k patika pavadī t laiku torņ a baseinā.
PĀ RTIKA: brokastis ir normā las, bet nez kā pē c pilnī gi bezgarš ī gas un novecojuš as smalkmaizī tes. Tē ja nav iepakota, man personī gi par stipru. No augļ iem arbū zi un ananā si. Ē damistaba ir milzī ga, un tajā ir daudz cilvē ku.
INTERNETS: bezmaksas, reģ istrē joties tiek izsniegta parole, katram numuram individuā li. Ā trums ir atkarī gs no tī kla pā rslodzes, daž reiz izrā dī jā s normā li runā t WhatsApp un skatī ties video. Bet! Tiklī dz jū s pā rtraucat lietot, Wi-Fi nekavē joties izslē dzas, jums vē lreiz jā ievada parole. Un tā.100 dienā , stipri sasprindzinā ti.
TULU VIESNĪ CAI: tirdziņ š , kur var iegā dā ties pā rtiku (pagatavotu jū su priekš ā ), suvenī rus. Cenas tirgū iepriecina: cū kgaļ as un vistas iesmi par 50 batiem, garneles no 100 lī dz 200 batiem, pica 150 bati, zivis vidē ji 100 bati, š ķ ī vī sagriezti augļ i - 40 bati, pankū kas ar banā nu - 30 bati.
EKSKURSIJAS: uzņ emts uzņ ē mumā "Nika Travel Pattaya". Atgriež oties Krievijā , viņ i caur vietni pasū tī ja cenrā di, palī dzē ja mums sastā dī t grafiku, Mē s atstā jā m avansa maksā jumu, pā rskaitot uz Sber karti, un viņ i mums nosū tī ja kuponus. Pirms katras ekskursijas mums piezvanī ja un pateica precī zu laiku, kad viņ i tiks izņ emti no viesnī cas. Pā rē jo summu samaksā jā m gidam autobusā . Cenas ir zemā kas nekā operatoram, pakalpojums ir lī menī.
Viņ i arī saņ ē ma dā vanā ekskursiju uz Khao Kheo.
Kopumā ar pā rē jo ļ oti apmierinā ts! Brī niš ķ ī ga valsts, mē s noteikti š eit atgriezī simies. Un varbū t tajā paš ā viesnī cā !
аватар Elena55155
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta ar draugiem. Es personī gi esmu Taizemē.5. reizi, man patī k š ī zeme, pā rē jais ir lē ts un vienmē r interesants. Viesnī cas "tornis" jau 3. reizi. Reģ istrā cijas laikā radā s problē mas: nez kā pē c paš i Biblio Globus gidi izrī kojas, kam kurā ē kā iekā rtoties (un biļ eti paņ ē mā m tikai uz torni). … Tomēr ▾ Atpū ta ar draugiem. Es personī gi esmu Taizemē.5. reizi, man patī k š ī zeme, pā rē jais ir lē ts un vienmē r interesants. Viesnī cas "tornis" jau 3. reizi. Reģ istrā cijas laikā radā s problē mas: nez kā pē c paš i Biblio Globus gidi izrī kojas, kam kurā ē kā iekā rtoties (un biļ eti paņ ē mā m tikai uz torni). Viņ i mani aizsū tī ja uz nelielu ē ku, ieguva N601 ar skatu uz tirgu, un zem loga skaļ i dungoja milzī ga izplū des turbī na. Mē s atteicā mies, tad mums piedā vā ja 802, tas pats. . . Kā ds atteicā s arī no 517 numura, jo. logus aizsedza kaimiņ mā jas zaļ ais jumts, protams, mē ģ inā ja arī mums pā rdot. Vispā r atpū tā mies uz raga. Vecā kais vī rs reģ istratū rā gribē ja mums izkrā pt naudu, it kā mainot numuru jā piemaksā pā ris. tū kstotis! Bet redzot, ka mums te nekas neder, bet lauž amies "tornī ", meitene reģ istratū rā zvanī ja tur, un mē s devā mies uz lielu ē ku. Mums uzreiz iedeva N2403 ar burvī gu skatu uz jū ru un pilsē tu! Viss š is skandalozais stā sts ilga 3 stundas, un beigā s mums nebija laika aizbraukt lī dz jū rai. . . Noskaņ ojums tika "izlabots" tikai pē c vakariņ ā m ar alu un vietē jo rumu "San Sanych".
Mani pā rsteidza jū ra: š oreiz tā ir caurspī dī ga un tī ra! (Vienmē r bija mā koņ ains un nedaudz uzpeldē ja gruveš i). Arī pludmale bija tī ra un noņ ē ma pontonus, kaķ i. pā rklā ja pludmali. Nedaudz kaitinā ja tas, ka nebija boju, jo. parasti peldē t uz priekš u un atpakaļ . Neņ ē mā m sauļ oš anā s krē slus, tie neapdegā s ne reizi, ievē rojā m saules rež ī mu.
Krievu iela joprojā m ir pilna ar kafejnī cā m, ir vairā k veikalu. Biež ā k braucā m uz "Konboran", kur ē diens bija lē ts un garš ī gs. Man nepatika "Syto-drunk", "12tveelve restorant", "Pie Natā lijas" un citos. Un dā rgā k. Piemē ram, zivis uz oglē m ar frī kartupeļ iem, garš augiem, mē rcē m maksā.150 bantes, citā s kafejnī cā s 250-300 bantes. Mē s arī salī dzinā jā m cenas nakts tirgos - š eit ir lē tā k, un augļ i, un kosmē tika, un drē bes. Tā pē c iegā dā jieties visu š eit un netē rē jiet savu laiku! Iet uz "Vovan veikalu" pē c ā das, tur vienmē r ir izpā rdoš anas un lē ti. Jostas, piemē ram, bija pa 100 bantē m (220 rubļ i) Reizē m paņ ē mu maisus ar 100 bantē m, vasaras.
Viņ i negribē ja pirkt ekskursijas, jo mē s jau esam bijuš i visur, bet nevarē jā m pretoties "Jū ras braucienam" par 2590 lokiem: viesnī cas gide Jeļ ena zī mē ja, ka tur bū s maksimums 30 cilvē ki. pa visu salu, tī ras smiltis, skaidra jū ra, viss iekļ auts! SCHCHAZZZ! Gribē ju eksotiku! Mū s sabā za divā s mazā s laiviņ ā s pa 35-38 cilvē kiem, no laivas lē cā m lī dz krastam lī dz viduklim ū denī , un bija arī neliela vē tra, tā pē c mani satricinā ja, un man uz kā jas bija milzī gs zilums. Papildus visam, š ī "neapdzī votā " sala ir tik piegruž ota, ka nav kur sē dē t š aurā piekrastes joslā , neapdomā jot š ī s kaudzes. . . Gids Sems (korejietis Vjač eslavs Khans) izglā ba situā ciju. Viņ š bija tik optimistisks, asprā tī gs, visus izklaidē ja lī dz galam! Liels paldies viņ am! Ū dens, ē diens, kokteiļ i bija vairā k nekā pietiekami visiem!
Man patika arī tū risma operatora pā rskats: beidzot viņ i izslē dza juvelierizstrā dā jumu un dā rgo ā das veikalus un salika "Augļ u dā rzu" ar č ū sku š ovu un gaiļ u cī ņ ā m, devā s uz Khao Chi Chan kalnu ar zelta budu (iepriekš tie bija atseviš ķ i). maksas ekskursijas), erawad aptieka, tē jnī ca , kur izmē ģ inā ja tē jas un tinktū ras, č ū sku kosmē tiku, lateksa fabriku (un tikai spilvenu vajadzē ja nopirkt dā vanā ), kopumā.6 stundas ar labumu, bijā m apmierinā ti .
Atseviš ķ i par Elenu, viesnī cas gidu. Pē c ekskursijas iegā des viņ a pat nejautā ja par iespaidiem, nepalī dzē ja ar SIM karti, kad pagriezā mies, telefonu. viņ a to nedarī ja, it kā viņ i bū tu noguruš i no zvaniem, un kopumā viņ a bija ļ oti nedraudzī ga. Pagā juš ajā gadā gide Tatjana, kas izskatā s pē c aktrises Merialas Strī pas, bija vienkā rš i super visā dā ziņ ā !
Par viesnī cu: tī ra katru dienu, bet mazgā ju tikai istabas centrā . Gultas mainī tas 3 reizes 2 nedē ļ u laikā , dvieļ i - katru dienu. Ū dens, tē ja, kafija, cukurs, š ampū ns, ž eleja - nekā du problē mu. Bet š ī ir otrā reize, kad mē s sastopam skudras. Paprasī jā m istabenei lī dzekli, apkaisī jā m, viss ok. Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet izsalcis nepaliks, ē du olu kulteni, grauzdiņ a gabaliņ u, desiņ as, zaļ umus, š ķ iņ ķ i, musli ar pienu. "Nomazgā ja" ar arbū ziem un ananā siem, ļ oti salds!
Pā rē jie augļ i tika nopirkti: mango, mangostā ns, sapadila, melones koks, papaija, saldais ā bols, mazie ananā si ar hercogienes garš u, mmm!
Augļ u karalis - durians tika ē sts jau 2 reizes, tikai vajag paņ emt veselu. Viņ i to nogriež jū su priekš ā , izņ em dī gļ lapas (4-7 gab. , tā m jā bū t dzeltenā m, mī kstā m un eļ ļ ainā m), iedod cimdus un 15-20 minū š u laikā jū s ē dat š o dieviš ķ o augli!
P. S. Esam apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu un noteikti atgriezī š os š eit vē l!
аватар nmelnik2
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms brauciena izlasī ju daudz atsauksmju, arī daudz negatī vu. Atpū tos kopā ar dē lu (8 gadi). Gribu teikt, ka viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga un nebija nekā tā da, kas man nebū tu piemē rots. BROSTAS: pieņ emamas. . . teiksim, bija no kā izvē lē ties. … Tomēr ▾ Pirms brauciena izlasī ju daudz atsauksmju, arī daudz negatī vu. Atpū tos kopā ar dē lu (8 gadi). Gribu teikt, ka viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga un nebija nekā tā da, kas man nebū tu piemē rots.
BROSTAS: pieņ emamas. . . teiksim, bija no kā izvē lē ties.
Augļ i: ananā ss, arbū zs katru dienu.
Dā rzeņ i: tomā ti, Pekinas kā posti.
Zivis: reti, bet izskrē ja cauri.
Bē rnam: olu kultenis, olu kultenis, graudaugi ar pienu.
ISTABA: liela, balkons bija ar sā nu skatu uz jū ru (bez papildus maksas), uzkopts katru dienu, katru dienu mainī ta arī veļ a.
Š ampū ns, ž eleja, tē ja, kafija, ū dens - arī atstā j katru dienu istabā .
TERITORIJA: iegremdē ts apstā dī jumos, ir atrakciju parks ar slidkalniņ iem (amerikā ņ u kalniņ i u. c. ) - maksas, akvaparks - maksā.200 bati / no personas.
Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta: blakus tirgus, kur var taupī t un ieturē t ļ oti garš ī gu un lē tu maltī ti pie galdiņ iem vai paņ emt lī dzi (citā s Patajas vietā s tieš ā m viss bija dā rgā k).
Pastaigas attā lumā no viesnī cas: lielveikals "7 eleven", ģ imenes tirgus.
Uzkā piet pa ielu - brauciet ar tuk-tuk un nokļ ū stiet tur, kur jums nepiecieš ams (10 bati / persona).
Mē s devā mies ekskursijā s: Kwai upe, pilsē tas maksimums, Kolizeja š ovs (neiesaku, nav par ko maksā t 45 USD / 2 cilvē ki).
Ekskursijā s, kā ierasts, uz č ū sku fermu tiks piegā dā tas tē jas u. c.
Es iesaku iegā dā ties č ū sku preparā tus ekskursijā s, kur iekļ auts Peldoš ais tirgus - tur Taizemes zā ļ u preparā ti ir 2x lē tā ki (nekā City excursion maksimumā - tuvā k Patajai, cenas attiecī gi augstā kas).
аватар vodolei124
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atsauksme ir tikai par viesnī cu. Ē ka numur 1 (15 stā vi) Ierodoties iedeva istabiņ u 12 stā vā , istabiņ a plaš a, tī ra, ar skatu uz jū ru un pilsē tu, mē beles normā las, plakans TV, 2 kanā li krievu valodā , a neliels ledusskapis, dzī voklis (labā k ņ emt divas kartes uzreiz - atslē ga, viena vienmē r darbosies elektrī ba istabā ). … Tomēr ▾ Atsauksme ir tikai par viesnī cu. Ē ka numur 1 (15 stā vi) Ierodoties iedeva istabiņ u 12 stā vā , istabiņ a plaš a, tī ra, ar skatu uz jū ru un pilsē tu, mē beles normā las, plakans TV, 2 kanā li krievu valodā , a neliels ledusskapis, dzī voklis (labā k ņ emt divas kartes uzreiz - atslē ga, viena vienmē r darbosies elektrī ba istabā ). Reģ istratū rā viņ i nesaprot krievu valodu, bet kaut kā var izskaidrot (ar seifu istabā bija problē mas, otrreiz izdomā jā m ar pā rstā vi), darbinieki smaida, sveicina, galvenais esi pats vī rietis. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, tī ri, balti, gultas veļ u mainī ja pē c 5 dienā m, arī normā li. Istaba tika iztī rī ta, katru dienu tika mainī tas ar vā ciņ iem noslē gtā s ū dens pudeles, tika papildinā ti kafijas un tē jas maisiņ i, jo to nebija, bija tē jkanna, fē ns, glā zes, krū zes. Ē damzā lē brokastis ir daudzveidī gas, lai arī asas, arbū zi un ananā si garš ī gi, ceptas olas vai ceptas no abā m pusē m, ī si sakot, izsalcis nepaliks. Pludmales dvieļ i ir nedaudz pelē cī gā kā krā sā nekā viesnī cas dvieļ i, bet tī ri. Ir divi lifti, kas darbojas labi. . Ir apmaiņ as iekā rta, bet naudu labā k mainī t pilsē tā , kursi labā ki. Wi-fi slikts, internetu labā k pieslē gt vietē jai kartei (gā jā m no Biblioglobusa, personī gi nodevā m istabā ), neierobež ots, 201 bahts uz 7 dienā m. Mū su viesnī cā dzī voja maz ķ ī nieš u, viņ i bā zē jā s ē kā ar torni Nr. 2. Ir divi baseini, viens parkā , otrs ē kā Nr. 2, peldē jā mies parkā , nekā du problē mu. Kopē jais iespaids par viesnī cu labs, bū s iespē ja, atbrauksim vē l. Uz salā m labā k pa jū ru, tur ir tī rs, apkalpoš ana normā ls.
аватар gannamaklik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija iespē ja izvē lē ties nedā rgu viesnī cu normā lā vietā un ar slidkalniņ iem, lai bē rnam ir ko darī t. Izvē lē jā s ilgu laiku, bet galu galā atrada š o iespē ju, kas atbilst mū su budž etam. Kopumā viesnī ca ir laba. … Tomēr ▾ Bija iespē ja izvē lē ties nedā rgu viesnī cu normā lā vietā un ar slidkalniņ iem, lai bē rnam ir ko darī t. Izvē lē jā s ilgu laiku, bet galu galā atrada š o iespē ju, kas atbilst mū su budž etam. Kopumā viesnī ca ir laba. Attaisnota par naudu. Es nezinu, kurš bumba sastapā s č etrinieka apskatos, mē s to nopirkā m tieš i kā trī s. Un trijotnei tā ir diezgan normā la viesnī ca. Istaba ir veca, bet es nevaru teikt, ka tā vispā r ir mirusi. Normā las gultas mē beles kopumā viss darbojas. Viss nepiecieš amais ir tur. Galvenais, kā daudzi raksta, neizmest ū dens pudeles, ko viņ i atnes uz istabu bez maksas. Pretē jā gadī jumā maksā jiet par tiem. Kopē jā tī rī š ana ir visaugstā kajā lī menī . Personā ls pirmajā dienā neš ķ ita draudzī gs, bet turpmā k mē s sā kā m ar viņ iem sazinā ties, sveicinā ties, atstā t dzeramnaudu, un attieksme pret mums ļ oti uzlabojā s. Krievi un ķ ī nieš i atpū š as viesnī cā , esiet tam gatavi. Ķ ī nieš i, kas nepazī st cilvē kus, ir diezgan trokš ņ aini, bet ar viņ iem vairs nav problē mu. Teritorija ir patī kami zaļ a, ir daž i baseini, bet ne dziļ i. Tā saucamais akvaparks ir nekas cits kā trī s slidkalniņ i kaut kā laiska upe) Un tas maksā.100 batus vienai personai kopumā , tas varē tu to padarī t par brī vu, bet patiesī bā tas derē s. Jā , mē s parasti zinā jā m par visā m viesnī cas niansē m iepriekš , pateicoties mū su ceļ ojumu aģ entam. Es iesaku š im speciā listam savā biznesā lieliski saprot un izmaksas ir lē tā kas nekā ņ emt tieš i no tū risma operatoriem. Viņ a vā rds ir Ruslans Kusto, to var viegli atrast pē c uzvā rda VKontakte sociā lajā tī klā . Viesnī cai ir laba atraš anā s vieta no tirgus un no ielas ar kafejnī cā m un citiem kū rorta priekiem) Godī gi sakot, brokastis viesnī cā nav paredzē tas visiem. Izsalkuš i nepalikā m, bet normā li arī neteikš u. Tirgū var garš ī gi paē st kafejnī cā s, tā kā man gatavo mazā k garš ī gi. Pludmale ir kā visur citur reģ ionā . Ū dens ir dubļ ains, peldē ties, protams, var, bet Pataju pludmales brī vdienā m vispā r neizvē lē tos. Mē s ieradā mies š eit, lai izbaudī tu ekskursijas pa parkiem. Mē s paš i devā mies uz Nong Nooch botā nisko dā rzu. Mē s piedalī jā mies vairā kā s ekskursijā s. Neredzu iemeslu š eit braukt ar maziem bē rniem. Ar vecā kiem bē rniem viņ iem bū s interesantā k. Kopumā tas ir diezgan pienā cī gs risinā jums par saprā tī gu cenu! Ir labi vienreiz apmeklē t.
аватар 3447226
NEPATIKA: 1. Sā kš u, iespē jams, ar personā lu. Darbinieki maz runā angliski, reizē m pat izliekas, ka tevi nesaprot un jā sazinā s ar tulka starpniecī bu. Izlaidī š u, ka viņ i nekad nesveicinā jā s un maz smaidī ja. 2. Tī rī š ana istabā s. … Tomēr ▾ NEPATIKA:

1. Sā kš u, iespē jams, ar personā lu. Darbinieki maz runā angliski, reizē m pat izliekas, ka tevi nesaprot un jā sazinā s ar tulka starpniecī bu. Izlaidī š u, ka viņ i nekad nesveicinā jā s un maz smaidī ja.
2. Tī rī š ana istabā s. Mē s kaut kā noturē jā mies istabā lī dz vakariņ ā m un atradā m istabu uzkopš anu... Grī das ar netī ru lupatiņ u slauka tikai gaitenī un nedaudz pie gultā m. Balkoni netiek tī rī ti. Aizkars vannas istabā ir ļ oti vecs un netī rs. Tualetes netiek tī rī tas. Galdi, naktsgaldiņ i netiek noslaukti. Maina tikai palagu (segas pā rvalks, spilvendrā nas par papildus samaksu).
3. Brokastis. Brokastī s var dabū t tikai kuponus, un ja pazaudē ji, tad atvainojos. Praktiski nekā nav. Viss ē diens galvenokā rt ir paredzē ts ķ ī nieš iem (kaut kā di sautē jumi, dī vaini salā ti, rī si). No augļ iem tikai arbū zs, ananā si un banā ni (ne pā rā k garš ī gi, dī vainā kā rtā ). Ceptas olas ir vā rī tas, bet ļ oti nejaukas, taukainas, smirdoš ā eļ ļ ā.
Nav jogurtu, saldumu, siera un vispā r nav piena produktu.
4. Pastā stī š u vē l par daž iem nepatī kamiem atgadī jumiem. Istabā ir stikla pudeles ar ū deni (bez maksas, bet ne gluž i), š ī s pudeles nedrī kst izmest, jo tā s nemaina, bet vienkā rš i uzpilda ū deni! Un ja izmet, tad naudas sods 15 bati.
Es aizmirsu jums pastā stī t par dvieļ iem. Ar dvieļ u kvalitā ti, kā laime, daž reiz tī ri, balti, bet daž reiz pelē ki un nobruž ā ti. Tā nu mango dvieļ us kaut kā notraipī jā m, tā pē c apkopē ja atteicā s tos mainī t un teica, ka jā maksā , kad prasī jā m "par ko? " tos vajag tikai nomazgā t, kā jau visi, viņ a izlikā s, ka nesaprot un iebā za mū s uz cenu plā ksnī tes "pazaudē š anas vai bojā jumu gadī jumā ", atsaucoties uz to, ka mē s tā s sabojā jā m. Mē s vē rsā mies pie reģ istratū ras, viņ i paraustī ja plecus un teica, ka maksā , bez argumentiem.
Protams, ka neko nemaksā jā m, bet pie izrakstī š anā s mums tomē r iedeva š o sodu un teica, ka nelaidī s, kamē r nesamaksā sim 150 batus!!!
5. Viesi pā rsvarā ķ ī nieš i, 10-20 cilvē ki krievi/ukraiņ i
6. Baseins. Baseins tā dai viesnī cai ir mazs, sā nos kaut kā ds netī rums un izskatā s pē c sē nī tes. Ir maz gultu.

PATIKA:
1. Es gribu atzī mē t skatu no loga. Mē s dzī vojā m ē kā , kas NAV tornis. Tas ir jaunā ks. Paņ ē mā m luksusa numuru ar skatu uz jū ru un nenož ē lojā m. Mums tika pieš ķ irta istaba 14 no 15 stā viem. Saulrieti ir brī niš ķ ī gi, telpa ir plaš a, uz balkona ir krē sli.
2. Atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta. 100 metrus no jū ras, bet ir netī rs, dubļ ains un peldē ties nav ī paš i patī kami. Blakus ir arī maksas akvaparks, bet tas vairā k paredzē ts bē rniem, jo ​ ​ baseins ir lī dz viduklim. No viesnī cas uzreiz nokļ ū stat tirgū un "Krievu ielā ", ir daudz kafejnī cu, restorā nu, masā ž as salonu, augļ u veikaliņ u, veikalu utt. 7 minū tes lī dz tuvā kajai tuk-tuk pieturai.
Vispā r, ja neesi ī paš i izvē lī gs, tad vari izvē lē ties š o viesnī cu. Pietiekami kluss, mierī gs, ē rts, bet apkalpoš anas kvalitā te, protams, pievī la.
аватар aniraM_2011
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mums ar vī ru nepatika viesnī ca. Par viesnī cu ir daudz normā lu un pozitī vu atsauksmju un tā pē c izvē lē jā mies to, bet vē lā k nož ē lojā m. Tā tad no sliktā : 1. Absolū ti nedraudzī gs un pieklā jī gs personā ls, kas nevē las palī dzē t tū ristam jautā jumu vai grū tī bu gadī jumā . … Tomēr ▾ Mums ar vī ru nepatika viesnī ca. Par viesnī cu ir daudz normā lu un pozitī vu atsauksmju un tā pē c izvē lē jā mies to, bet vē lā k nož ē lojā m. Tā tad no sliktā :
1. Absolū ti nedraudzī gs un pieklā jī gs personā ls, kas nevē las palī dzē t tū ristam jautā jumu vai grū tī bu gadī jumā . Turklā t š ī ir pirmā viesnī ca, kurā reģ istratū ra uz mani kliedza (!!! ! ), lai gan es runā ju mierī gi, viņ am vienkā rš i nepatika, ka mani izlika, es negribē ju maksā t ū dens pudeli. . Bet es skaidri sapratu, ka man nekas nav jā maksā . Rezultā tā viņ š uzkliedza uz mani un aizgā ja, pienā ca cita sieviete un teica, ka varu iet. Tā pē c esiet gatavi tam, ka š ī viesnī ca var bū t rupja un mē ģ inā t krā pties par naudu.
2. Visas mē beles ir briesmī gas, vecas, biež i netī ras un visur: pie baseina, istabā , restorā nā un paš ā viesnī cā .
3. Viesnī cas teritorija absolū ti nav kopta
4. Istabas ir iztī rī tas ļ oti slikti, balkons nav tī rī ts vispā r. Un š ķ iet, nekas briesmī gs, ka balkons netiek noņ emts, bet vē jš no tā istabā iepū š smiltis, kā dam matus un sī kus gruž us. Un uz baltajā m flī zē m uz istabas grī das tas viss ir ļ oti skaidri redzams.
5. Ē diens brokastī s nav garš ī gs, š ķ ī vji, neskatoties uz to, ka š ķ iet izmazgā ti, biež i vien ir netī ri! Turklā t daž ā dā s dienā s mē s ar vī ru brokastī s š ajā viesnī cā saindē jā mies ar pā rtiku. Tas, ka tā ir saindē š anā s ar pā rtiku no viesnī cas, ir nepā rprotams. Tā kā es ē du no rī ta, pē c 2h man sā ka justies slikti, vē l pē c 4h kļ uva ļ oti slikti, ar visā m saindē š anā s sekā m. Un ņ emot vē rā , ka no brokastu brī ž a viņ a nekur neko nav ē dusi un dzē rusi, nevar bū t š aubu, ka tas ir pē c brokastī m.
6. Pie baseiniem ir maz sauļ oš anā s krē slu, dvieļ i sauļ oš anā s krē sliem ir ļ oti ī si.
Neiesaku doties uz š o viesnī cu cilvē kiem, kuri no viesnī cas gaida vismaz kaut kā du servisu un ir pieraduš i pie vairā k vai mazā k normā liem apstā kļ iem. Pat 3 zvaigž ņ u viesnī ca varē tu bū t daudz labā ka
аватар Tynik77777
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir lieliska par savu cenu. Labs ē diens, istabenei arī ļ oti patika uzkopš ana, skats no istabas burvī gs. No mī nusiem lielas ir tikai problē mas ar mobilajiem sakariem un wi-fi saziņ ai ar Krieviju. Bija vē l viena nepatī kama situā cija ar viesnī cas krievu gidu, nosaukumu vairs neatceros, mobilais numurs palika tikai +66627092366 Sagadī jā s, ka mē s ar vī ru un mā su ieradā mies š ajā viesnī cā , viņ ai bija atseviš ķ a istabiņ a. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska par savu cenu. Labs ē diens, istabenei arī ļ oti patika uzkopš ana, skats no istabas burvī gs. No mī nusiem lielas ir tikai problē mas ar mobilajiem sakariem un wi-fi saziņ ai ar Krieviju.
Bija vē l viena nepatī kama situā cija ar viesnī cas krievu gidu, nosaukumu vairs neatceros, mobilais numurs palika tikai +66627092366 Sagadī jā s, ka mē s ar vī ru un mā su ieradā mies š ajā viesnī cā , viņ ai bija atseviš ķ a istabiņ a. No pirmā s bija regulā ras SMS no gida, tad viņ š visi deva mā jienus nā kt uz istabu, zvanī ja, visas š ī s SMS rā dī ja mana mā sa un zvani, kā rezultā tā bija atlikuš as divas dienas lī dz izbraukš anai, mā sa zvana un saka, ka man kā ds stipri klauvē , mans vī rs skrē ja tur bija tas pats gids piedzē ries. Uzrunā ja visus tur un tū roperatoram bez izpalī dzī giem vienkā rš i darbiem. Es to rakstī ju, lai glā btu meitenes un bū t uzmanī giem, neatkarī gi no viesnī cas, bet mums š ī situā cija nebija patī kama.
аватар mid
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies februā rī.2018. Pattaya Park viesnī cā - rotovī russ. Turklā t paš i viesnī cu ceļ vež i no Biblio-Globus par to brī dina: pē rciet paracetamolu un motiliju - 2 dienas un viss ir kā rtī bā . Es biju ā rā.7 dienas. … Tomēr ▾ Atpū tā mies februā rī.2018. Pattaya Park viesnī cā - rotovī russ. Turklā t paš i viesnī cu ceļ vež i no Biblio-Globus par to brī dina: pē rciet paracetamolu un motiliju - 2 dienas un viss ir kā rtī bā . Es biju ā rā.7 dienas. Un es domā ju, ka es nomirš u. No rī ta brokastoju viesnī cā , un vakarā sā kā s sā pes zarnā s, briesmī ga vemš ana un caureja. Gribu teikt, ka nepeldē jos ne jū rā , ne baseinā . Man nebija laika, , , es devos uz slimnī cu - viņ i 15 minū tes ievietoja pilinā tā ju, viņ i man iedeva tabletes, kas praktiski nepalī dzē ja, izņ emot to, ka tā s mazinā ja sā pes zarnā s. Tā du kā es bija pietiekami daudz. Draudzene 2 dienas bija nedaudz apmulsusi - nopirka rumu un stulbi dzē ra. Tū risti slimo – nav viesnī cu profilakses. Paldies kafejnī cas ī paš niekam krievam, kurš deva tableš u nosaukumu. Tā s tika pirktas aptiekā un pē dē jā s 3 dienas pirms atvaļ inā juma beigā m nā ca pie prā ta. Atvaļ inā jums sabojā ts. Neiesaku š o viesnī cu. Taē š ī nav pirmā reize, ē da gan uz makaroniem, gan tirdzniecī bas centrā - saindē š anā s nebija.
аватар arina11111
Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, jo ir tik daudz sliktu komentā ru. Manuprā t, ja jū s dodaties uz viesnī cu un vē laties, lai darbinieki ap jums lē ktu un laizī tu, lai numuriņ i spī dē tu no tī rī bas, un brokastis bija tā das, ka visa atvaļ inā juma laikā neatkā rtosies neviens ē diens, tad jums acī mredzot vajag meklē t citu cenu kategoriju. … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, jo ir tik daudz sliktu komentā ru.
Manuprā t, ja jū s dodaties uz viesnī cu un vē laties, lai darbinieki ap jums lē ktu un laizī tu, lai numuriņ i spī dē tu no tī rī bas, un brokastis bija tā das, ka visa atvaļ inā juma laikā neatkā rtosies neviens ē diens, tad jums acī mredzot vajag meklē t citu cenu kategoriju. Mē s nedzī vojā m daudzstā vu mā jā , ē ka ir jauna. Laba vide istabā .
Jā , personā ls praktiski nerunā krieviski, lai gan lielā kā daļ a viesu š ajā viesnī cā ir mū su tautieš i. Varbū t viesnī cas teritorija nav perfekti sakopta, par slidkalniņ iem ir atseviš ķ a maksa, pludmali slē dz pulksten astoņ os un ja nav bijis laika ieiet viesnī cā no jū ras puses, bū s jā iet apkā rt.
Bet, ja jū s atnā cā t atpū sties, nevis meklē t negatī vismu un nevē laties pā rmaksā t, lai jū s laizī tu, un nenā cā t stulbi sē dē t viesnī cā , tad š ī viesnī ca jums ir piemē rota.
Taizemei ​ ​ tas ir ļ oti moderns. Panorā mas logi, skaists skats, pieklā jī gs personā ls, labs galds.
Parādīt vairāk »


iemiesojums vodolei124
Vai ir kādi cilvēki, kuri ir iegādājušies vienas dienas ceļojumu biļetes savās tirdzniecības vietās šīs viesnīcas tuvumā? Lūdzu, sniedziet atsauksmes.
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
iemiesojums vodolei124
Otro reizi dodoties uz šo viesnīcu, mums patika. Ēdām "krievu" tirgū, blakus viesnīcai. Gribu nogaršot krokodilu, kafejnīcās gar ielu, kas ved uz galveno ceļu, piedāvā tā gaļu, bet negribas saskriet ar vistu. Kurš ir izmēģinājis šīs iestādes? Un vispār vēlos dzirdēt atsauksmes par šīm kafejnīcām, lai vēlāk nemocītu ar vēderu.
5 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 13 atbildes
iemiesojums kum-mihail
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums id349865443
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 3 atbildi
iemiesojums betty90
Pastāsti man, kas notiek BKK? Nemieri, mītiņi, streiki – vai atkal tiekam maldināti?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен на побережье Джомтьен, в 300 метрах от пляжа. Построен в 1987/1996 годах, последняя реновация проведена в 2016 году. Популярный пляжный отель с аквапарком и высотной башней с аттракционами, фуникулером, вращающемся рестораном на уровне 54 этажа. Подойдёт для экономичного отдыха семей с детьми и молодёжи.

Atrašanās vieta 4 км к югу от Паттайи. 43 км от аэропорта U-Tapao. 132 км от аэропорта Суварнабхуми.
Pludmales apraksts Пляж Dongtan в 300 м от корпусов отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан Gardenia Coffee shop (завтрак 6:00-10:00, круглосуточно/12:00-10:30).

Ресторан Intaplum (тайская, китайская, международная кухни, морепродукты, 11.00-24.00, внтури помещения).

Вращающийся ресторан (52-54 эт; обед, ужин – шведский стол, 600 бат на чел; 11:00-15:00 , 17:00-22:00, внтури помещения).

2 бассейна (Park wing, Tower wing, 9:00-18:00).

5 конференц-залов (150, 150, 220, 300, 700 чел; 147, 147, 225, 300, 595 кв.м).

Смотровая площадка (55 эт, платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Аквапарк (платно), парк аттракционов (платно), канатная дорога (платно)
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 697 номеров в двух корпусах (15-этажный Park Wing, 56-этажный Tower Wing).

Istabās

Кондиционер, телевизор (есть русскоязычный канал), телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф, стол, стул, мини-бар, 2 бут.воды ежедневно (бесплатно), набор для приготовления чая/кофе (бесплатно), ванна в ванной (с туалетными принадлежностями), фен, балкон.

  • vanna/duša
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • fēns (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese 345 Jomtien Beach, Pattaya City, Chonburi 20150 Thailand.
Tālruņi: Tel. [66-038] 251201-8, [66-038] 251373-6 [66-038] 364110-20,
Fax. [66-038] 364129, [66-038] 251985
Tīmekļa vietne: Pattaya Park Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).