Man patika, bet nav balkonu un istabiņa ir maza uz ilgu uzturēšanos

Rakstīts: 1 marta 2017
Ceļošanas laiks: 29 — 31 janvārī 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
1. Izvē lē jā mies viesnī cu uz 2 naktī m - gribē jā m š ajā rajonā (Dž omtienas un Dongtanas krustojumā ), tad dzī vojā m blakus iepriekš rezervē tā citā viesnī cā , bet nā kotnei vē lē jā mies izpē tī t ko citu. Un kā vē l zinā t, ja neesat dzī vojis vismaz nedaudz? Mē s sasniedzā m viesnī cu kā jā m no autoostas, kur Foodmart ir 15 minū š u nesteidzī ga pastaiga laulā tam pā rim ar mugursomā m)) . Viņ i ā tri nokā rtojā s, es reģ istratū rā pacienā ju adminu ar krievu p / c desu un viņ š parā dī ja vairā kas telpas, no kurā m izvē lē ties )) .
2. Man ļ oti patika skats uz pagalmu - apstā dī jumi, baseini, mī ļ i dzī vokļ i apkā rt). Skats nav sliktā ks par "seaview" . Un caur pagalmu var izbraukt gan uz Jomtien, gan uz Tapraya ceļ u.
3. Istaba maza uz ilgu uzturē š anos, nav balkona - divi trū kumi. Kondicionieris nav trokš ņ ains, netraucē ja gulē t. Interesants izkā rtojums - duš a un tualete atrodas aiz caurspī dī ga stikla, bet ž alū zijas var aizvē rt arī no iekš puses, Daž os gadī jumos ļ oti interesanti)))

4. Rezervē ts bez brokastī m, likā s nedaudz dā rgi. Bet uz ielas "aiz stū ra" viss vienmē r ir, tā pē c tā nav problē ma. Starp citu, turpat joslā ir lē tā kā s cenas augļ iem apkā rtnē .
5. Principā man patika viss. Ja ne uz ilgu laiku. Kā ds rakstī ja, ka, iekā rtojoties uz ilgu laiku, piedā vā apmesties pretī esoš ajā tā da paš a nosaukuma dzī voklī , ja par tā du paš u cenu, mē s to darī tu arī turpmā k. Tas tiesa !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар

CITAS ATSAUKSMES PAR VIESNĪCU
  • Man patika, bet nav balkonu un istabiņa ir maza uz ilgu uzturēšanos

SKATĪT ARĪ