Natural Park Resort 3*– Atsauksmes

56
Novērtējums 6.610
№40 viesnīcas reitingā Pataja
6.9 Numurs
6.7 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.5 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas lielā parka zonā, pāri ceļam no jūras. Tas tika atvērts 1990. gadā, pēdējais remonts standarta, "superior", "junior suite", bungalo ģimenes "suite" numurā (2, 3 un 4 guļamistabas) tika veikts 2016. gadā. Reti sastopams viesnīcās Patajas mazstāvu ēkās. Tas sastāv no divstāvu un trīsstāvu ēku kompleksa, kā arī bungalo tropu dārzā (no visām istabām paveras skats uz dārzu). Ielu kafejnīcas un jūras velšu restorāni atrodas pastaigas attālumā no viesnīcas. Viesnīca ir piemērota jauniešiem un visu vecumu pāriem bez maziem bērniem.Vairāk →
аватар galinasest
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ties vienkā rš i lieliski. Uzreiz jā saka, ka cena par kvalitā ti š ajā viesnī cā atbilst. Mums visiem ļ oti patika. Protams, ir daž i trū kumi, kuriem principā vajadzē tu aizvē rt acis, bet es domā ju, ka ir vē rts tos pieminē t. … Tomēr ▾ Atpū ties vienkā rš i lieliski. Uzreiz jā saka, ka cena par kvalitā ti š ajā viesnī cā atbilst. Mums visiem ļ oti patika. Protams, ir daž i trū kumi, kuriem principā vajadzē tu aizvē rt acis, bet es domā ju, ka ir vē rts tos pieminē t. Jo ī paš i tas ir bezmaksas seifa trū kums istabā un reģ istratū rā ir seifs, tā di skapī š i ar slē dzenē m, starp citu, jums ir jā pē rk atseviš ķ i. Attiecī bā uz internetu viņ i to darī ja, jo daudzi izmantoja vietē jo SIM karti, jo viesnī cā internets ir tikai reģ istratū rā . Bet viesnī cai ir sava teritorija diezgan zaļ a. Visi kopti. Baseini tiek tī rī ti katru dienu, un ķ ī mija principā gandrī z nesmarž o. Jā , un viņ i sā k strā dā t tikai no desmitiem no rī ta, lai gan kā pē c agrā k, ja tu guli, kamē r brokasto. Brokastis kā brokastis ir daudz daudzveidī gā kas nekā mā jā s, lai izvē lē tos no tā , kas vienmē r ir, un tas nav garlaicī gi visu atvaļ inā jumu. Atraš anā s vieta ir ļ oti laba izvē le, bet atkal ir kā das piecpadsmit minū tes lī dz pludmalei, bet tuvumā ir tirgus un kafejnī cas un aptieka, un cenas kafejnī cā s ir adekvā tas. Apkā rtnē dzī vo daudz kaķ u un daudz putnu. . Pā rskatos daž i minē ja, ka ir redzē juš i ž urkas. Es š eit neko nevaru pateikt, mē s neredzē jā m ž urkas, peles. Un kaķ i nekā dā veidā netraucē atpū sties. Mē s arī neredzē jā m nevienu dzī vu radī bu istabā . Istaba laba, viss sakopts. Notī riet diezgan rū pī gi. Mē beles normā la gulta ē rta, lai labi gulē tu. Vienī gais, kas var nopietni sasprindzinā t, ir tas, ka viesnī cā neviens nerunā krieviski. Bet angļ u valodā viņ i var labi izteikties, tā pē c tas vispirms ir jā ņ em vē rā . Viesnī ca nepā rprotami nav piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Bē rniem nav izklaides. Lai gan š eit atpū š as arī ģ imenes ar bē rniem, manā skatī jumā viņ iem te ir garlaicī gi. Ja viņ i izveidotu mini klubu, viesnī ca bū tu ē rtā ka. Piemē ram, mā sai, kurai ir bē rns, es jau nevaru viņ u ieteikt. Kas attiecas uz pā rē jo, viss ir ļ oti labi. Kopumā cena atbilst kvalitā tei!
аватар Tanya.tomaeva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Beidzot nolē mā m ar draugiem doties atvaļ inā jumā uz ā rzemē m. Es ļ oti gribē ju nokļ ū t neparastā vietā , un vissvarī gā k siltā )) Tā pē c mē s izvē lē jā mies Taizemi. Protams, daudziem tas droš i vien pā rstā ja bū t eksotika, bet mums vē l nav nā cies apmeklē t š ā dus kū rortus. … Tomēr ▾ Beidzot nolē mā m ar draugiem doties atvaļ inā jumā uz ā rzemē m. Es ļ oti gribē ju nokļ ū t neparastā vietā , un vissvarī gā k siltā )) Tā pē c mē s izvē lē jā mies Taizemi. Protams, daudziem tas droš i vien pā rstā ja bū t eksotika, bet mums vē l nav nā cies apmeklē t š ā dus kū rortus. Tā pē c no ceļ ojuma tika gaidī ts kaut kas ī paš s. Raugoties nā kotnē , cerī bas bija pilnī bā pamatotas, un no labā kā s puses. Tū risma aģ entū rai bija vajadzī gs ilgs laiks, lai izvē lē tos pareizo viesnī cu. Salī dzinoš i mazā budž eta dē ļ tika izvē lē ts Natural Park 3 * Pataijā . Trī s zvaigznes mums pirmo reizi š ķ ita labā kais variants, ko piesaistī ja skaistā zaļ ā zona un krasta tuvums.

Izlidojā m no Maskavas, ļ oti labi nokļ uvā m. Iepriekš vairā kas reizes nā cā s lidot ar lidmaš ī nu, tač u nebija tik garu lidojumu. Gandrī z visu ceļ u nogulē jā m, jo ​ ​ pirms tam bija jā ceļ as ļ oti agri.
Viesnī cā ieradā mies pē cpusdienā un gandrī z uzreiz (pē c 10-15 minū tē m) mums iedeva istabiņ u. Tas izrā dī jā s labs trī svietī gs variants bungalo tipa mā jā , pirmajā stā vā . Starp citu, mums ir sava veranda, kur biež i vakaros sē dē jā m, lī dz beigā s nograuzuš i odi (veikalā noteikti iegā dā jieties aizsargsprejus). Istaba ir plaš a. Ir viss nepiecieš amais: tē jkanna, fē ns, kondicionieris, ledusskapis. Katru dienu tika papildinā ts ū dens, mainī ti dvieļ i, izvesti atkritumi. Mē beles pieticī gas, interjers bez volā niem, bet trī s zvaigznes, ir trī s zvaigznes.

Bet viesnī cai ir skaists rajons. Palmas, ziedoš i koki un citi tropu augi radī ja viesnī cas atmosfē ru. Tā pē c š ajā ziņ ā mē s bijā m ļ oti apmierinā ti. Netā lu no reģ istratū ras atrodas neliels baseins.
Man ir grū ti novē rtē t uztura lī meni (brokastis), jo pagaidā m nevaru to salī dzinā t ar citā m viesnī cā m, bet teikš u uzreiz, ka klā sts stipri atpaliek no bufetes, vismaz tajā paš ā Ē ģ iptē . rī ts. Š is fakts mū s ī paš i neapbē dinā ja, mē s balstī jā mies uz vietē jo eksotiku - augļ iem un jū ras veltē m. Svaigas garneles, plaukstas lielumā , krabji, garš ī gi kalmā ri. Un kā ds mango!

Pietika arī eksotikas, piemē ram, rati ar ceptiem kukaiņ iem. Nu, arī neē damā s eksotikas ir vairā k nekā pietiekami: transvestī ti, š ovi pieauguš ajiem (ļ oti atklā ti. Kur gan citur es to redzē tu), un smakas pilsē tas centrā - re, ar elpu var atsapinā t. Starp citu, vē l viens viesnī cas pluss ir atraš anā s vieta. Lai gan rajons atrodas tā lu no kū rorta centra, tas nesmird kā tur un ir diezgan mierī gs (it ī paš i, ja runa ir par satiksmi uz ceļ iem). Pastaigas attā lumā no veikaliem un masā ž as saloniem, kafejnī cā m un restorā niem.

Kopumā pats kū rorts ir ļ oti savdabī gs. Ja Tu domā.
ka viņ š nā ks un gulē s š eit pludmalē visu dienu, jū s maldā ties. Gribi vienu un otru. un piektais un desmitais. Neesmu ekskursiju cienī tā ja, tač u š eit nevar liegt sev prieku apmeklē t viņ u zoodā rzu, Nong Nooch dā rzu, ceļ ot pa skaistā m pludmalē m un salā m, vizinā ties ar ziloņ iem, skatī ties transvestī tu š ovus.

Katru dienu mums bija ieplā nota kā da izglī tojoš a vai izklaides programma.

Vienreiz nokļ uvā m Koh Lan (tuvā kā sala no Patajas), pagā ja ilgs laiks, lai nokļ ū tu no viesnī cas. Devā mies ar ekskursiju uz Militā ro pludmali (300 bati no cilvē ka), tieš i no viesnī cas transportā ar kondicionieri - ļ oti ē rti. Turklā t tur ir lē tā k nekā uz salas. Pludmalē ir lieliskas kafejnī cas, un tā ir ļ oti skaista.

Mums patika, Pataja ir piemē rota gan pludmales brī vdienā m, gan izziņ as un uzkodu un jautrī bas cienī tā jiem. Un mū su viesnī ca – zaļ ais stū rī tis, ir kļ uvusi par brī niš ķ ī gu papildinā jumu pā rē jam.
аватар sofiabarbos
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas lieliskā vietā . Tur ir viss rindā s un tirgus un tirdzniecī bas centrs, kafejnī ca, aptieka. Turklā t normā lu kafejnī cu cenas ar mū su pā rtiku ā tri apnika vietē jā s pā rtikas. Brokastis iekļ ā vā m konteinera cenā un nenož ē lojā m, ka paņ ē mā m, saskaitī juš i, sapratā m, ka tā ir izdevī gā k. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas lieliskā vietā . Tur ir viss rindā s un tirgus un tirdzniecī bas centrs, kafejnī ca, aptieka. Turklā t normā lu kafejnī cu cenas ar mū su pā rtiku ā tri apnika vietē jā s pā rtikas. Brokastis iekļ ā vā m konteinera cenā un nenož ē lojā m, ka paņ ē mā m, saskaitī juš i, sapratā m, ka tā ir izdevī gā k. Ļ aujiet brokastī m viesnī cā un ne pā rā k daudzveidī gas, bet izsalcis noteikti neaiziesiet) Mū su rī cī bā bija bufete. Bija pat svaigi spiestas sulas un ļ oti laba kafija. Desiņ as, bekons, dā rzeņ u un augļ u piedevas, vispā r normā li visu neuzskaitī š u) Bijā m vakariņ ā s un pusdienā s divā s kafejnī cā s ar krievu ē dienu, viss kulturā li tī rs un ē diens garš ī gs. Pā ris reizes nopirkā m augļ us tirgū , no topiem nekas nenotika) Jā , principā ar š o var ē st visur, š eit nav nekā du problē mu) Jū s pat varat nopirkt pā rtikas preces un viņ i pagatavos jū s kafejnī cā no jū su, kas ir ļ oti forš i, jū s zinā t, ko gatavo no svaigā kajiem produktiem. Pludmale nemaz nav tā lu kā das desmit minū tes ejot kā jā m un ceļ š nav kaitinoš s. Pludmale ir plaš a, nu, kā das pludmales stā stī t un tik pilna ar informā ciju) No viesnī cas jū s aizved uz pludmali un tas ir bez maksas, bet tikai no rī ta un pē c grafika, bet man š ķ iet, ka ir vieglā k staigā t. Viesnī cas teritorija ir sakopta, tī ri, tī ri baseini, sā kotnē ji gribē jā m viesnī cu ar normā lu baseinu, mums te viss derē ja. Viesnī cas darbinieki ir patī kami, adekvā ti cilvē ki, un, lai gan viņ i nerunā krieviski, viņ i to saprot diezgan labi. Tā tad, ja jū s pat nezinā t angļ u valodu, tad visu ir viegli izskaidrot uz pirkstiem) Internets ķ er tikai vestibilā , bet par papildu samaksu viņ i to darī s telpā . Visparastā kā istaba iztī rī ta labi, gulta ē rta, par vannas istabu sū dzī bu nav. No mī nusiem istabā nav seifa, bet reģ istratū rā ir, man š ķ iet vē l uzticamā ks. Kopumā esam apmierinā ti.
аватар ianagavrih
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca. Ē rti atrodas. Piecpadsmit minū š u gā jiens lī dz jū rai. Bangla Road ir arī apmē ram piecpadsmit un divdesmit minū š u gā jiena attā lumā . Un piecpadsmit minū tes lī dz tirdzniecī bas centram. Plus, tuvumā ir daudz kafejnī cu, divas no tā m ir tieš i ar mū su virtuvi, vietē jā mums apnika treš ajā dienā ) Brokastis viesnī cā ļ oti garš ī gas, bet sortiments mazs. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Ē rti atrodas. Piecpadsmit minū š u gā jiens lī dz jū rai. Bangla Road ir arī apmē ram piecpadsmit un divdesmit minū š u gā jiena attā lumā . Un piecpadsmit minū tes lī dz tirdzniecī bas centram. Plus, tuvumā ir daudz kafejnī cu, divas no tā m ir tieš i ar mū su virtuvi, vietē jā mums apnika treš ajā dienā ) Brokastis viesnī cā ļ oti garš ī gas, bet sortiments mazs. No lidostas braucā m salī dzinoš i ilgi, kā das č etrdesmit piecas minū tes. Uzreiz paņ ē mā m depozī tu 1000 batu, š eit vari izvē lē ties ieķ ī lā t pasi. Nauda tika atgriezta bez problē mā m pilnī bā . Uz pludmali trī s reizes dienā ved tikai vienā virzienā , bet mē s š o pakalpojumu neizmantojā m. Nav nekā du problē mu nokļ ū t jebkurā vietā no viesnī cas. Pludmale ir liela ar daudzā m ū dens aktivitā tē m. Bijā m arī uz citā m pludmalē m, bet Patonga man iepatikā s arvien ē rtā k. Vispā r iesaku viesnī cu pā riem, lai arī var nā kt ar bē rniem, bet tomē r nekas ī paš s viņ iem nav. Neliels rotaļ u laukums. sekcijas baseinā . Un droš i vien viss, ko mē s tur redzē jā m. Teritorija lieliska. Divi peldbaseini, daudz zaļ umu, tī rs. Rajons ir kluss. No ielas neko nevar dzirdē t. Tieš i tas, ko gribē jā m un ballī te tuvu un pludmale nav tā lu un tajā paš ā laikā mierī ga. Nu, budž ets) Pat viesnī cā vestibilā ir labs bezmaksas internets. Jū s varat savienot ar istabu par papildu samaksu. Istaba ir ē rta un diezgan plaš a. Viņ i labi attī ra. Labas mē beles, tī ra, moderna elektronika. Vē l viena iezī me ir tā da, ka fē ns ir tikai Deluxe bungalow un Deluxe bungalow baseina piekļ uves numuros, otrajā variantā mē s dzī vojā m. Ļ oti ē rti doties tieš i uz baseinu. Personā ls runā angliski, bet kopumā jū s varat izskaidrot sevi ar ž estiem un vā rdnī cu) Personā ls ir pieklā jī gs un atbildī gs. Budž eta viesnī ca! Mums patika viesnī ca!
аватар maria.kelarewa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas rosī gā rajonā . Un pludmale ir tikai apmē ram desmit minū š u attā lumā . Pā rā k slinks, lai iet, var sasniegt ar autobusu kursē trī s reizes dienā . Netā lu no viesnī cas atrodas pā ris tirgi un liels iepirkš anā s centrs. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas rosī gā rajonā . Un pludmale ir tikai apmē ram desmit minū š u attā lumā . Pā rā k slinks, lai iet, var sasniegt ar autobusu kursē trī s reizes dienā . Netā lu no viesnī cas atrodas pā ris tirgi un liels iepirkš anā s centrs. Blakus ir valū tas maiņ as punkts ar parastu kursu. Labs masā ž as salons. Un diezgan daudz kafejnī cu. Brokastis viesnī cā ir standarta. Nekā ī paš a desa, bekons, olu kultenis utt. . Pietiks ar brokastī m. Teritorija ir maza, bet tī ra. Ir divi baseini. Diezgan daudz zaļ umu. Kā rtī gas takas, pat ja lietus ir patī kami staigā t. Skaitlis ir normā ls. Gultas televizors. Ir pat apgaismots spogulis. Ir tē jkanna un krū zes. Vannas istaba sakopta, bet neē rta duš a. Gultas veļ a ir normā la, nav izmazgā ta bez traipiem un caurumiem. Seifa nav tikai reģ istratū rā . Tī rī š ana katru dienu. Dvieļ u maiņ a arī . Gulta tiek mainī ta vai nu katru otro dienu, vai katru dienu. Dzī ves apstā kļ i ir normā li. Un kaimiņ u normu trokš ņ u izolā cija nav dzirdama. Runā jot par ekskursijā m, mū s nesavaldzinā ja un izgā jā m uz ielas. Mū su ceļ vedis ir dā rgā ks. Viesnī ca ir piemē rota arī ģ imenē m ar bē rniem. Kopumā laba viesnī ca, bez sū dzī bā m.
аватар dogleb
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, ā tri iekā rtojā s, numuriņ š labs, personā ls izpalī dzī gs, lieliski ē dieni restorā nā . Netā lu, ja atstā j viesnī cas teritoriju un nogriež as pa kreisi, 10 metrus uzreiz pē c veikala 7Eleven atvē rā s krievu kafejnī ca Lisa (nosaukta saimnieku Valera un Maš as meitas vā rdā ), Tatjana viņ iem palī dz. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, ā tri iekā rtojā s, numuriņ š labs, personā ls izpalī dzī gs, lieliski ē dieni restorā nā . Netā lu, ja atstā j viesnī cas teritoriju un nogriež as pa kreisi, 10 metrus uzreiz pē c veikala 7Eleven atvē rā s krievu kafejnī ca Lisa (nosaukta saimnieku Valera un Maš as meitas vā rdā ), Tatjana viņ iem palī dz. Ļ oti laipni jaunieš i. Un viņ i gatavo - tu laizī si pirkstus ! ! ! Visu gatavo paš i (mā jas nū deles, pelmeņ us, karbonā des, kotletes, BORŠ U!! ! ). Cenas ļ oti saprā tī gas, divas reizes zemā kas nekā restorā nā . Ir skaidrs, ka Tom Yum nav atcelts, bet daž reiz jū s vē laties savu. Iesaku aizbraukt pasveicinā ties no Krievijas (Lisa mī l mū su š okolā di, viņ ai ir 5 gadi). Veiksmi visiem! ! !
аватар koszhukov
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nopietnu sū dzī bu nav. Izcila viesnī ca. Viņ i atpū tā s kopā ar vecā kiem, un viņ iem tas š ķ ita skaļ š . Labs rajons. Jomtienā mums tas bija svarī gi. Tū risma aģ entū ra ieteica š o viesnī cu. Vienkā rš i lieliski piemē rots trijotnei. … Tomēr ▾ Nopietnu sū dzī bu nav. Izcila viesnī ca. Viņ i atpū tā s kopā ar vecā kiem, un viņ iem tas š ķ ita skaļ š . Labs rajons. Jomtienā mums tas bija svarī gi. Tū risma aģ entū ra ieteica š o viesnī cu. Vienkā rš i lieliski piemē rots trijotnei
аватар wdw47
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 28.04. 114. lī dz 12.05. 14. Š ī ir mū su otrā vizī te Pataijā . Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atraš anā s vietu (mums patī k Jomtienā ) un pieejamī bu zaļ ā teritorija. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 28.04. 114. lī dz 12.05. 14. Š ī ir mū su otrā vizī te Pataijā .
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atraš anā s vietu (mums patī k Jomtienā ) un pieejamī bu
zaļ ā teritorija. Un nemaz nenož ē loju! Viss bija labi.
Ieradā mies naktī , reģ istrē š anā s noritē ja bez problē mā m, ā tri.
Par skaitu pretenziju nebija, viss ir paredzams un sagaidā ms, jo tā jau ir
tā lu no pirmā s C klases pie mums (pirms tam bija Turcija, Ē ģ ipte, Puketa). Ir skaidrs, ka mē beles
nav jauns, un televizors ir vecs utt. Bet jū s nenā kat š eit skatī ties televizoru.
Nu, odi pastā v. Bet vai tie ir odi, salī dzinot ar mū sē jiem!
Ir tikai vieni smiekli, tos gandrī z nedzirdat un kodienus pat nejū tat.
Ķ irzakas ir mazas, ļ oti mī ļ as, un to ir ļ oti maz. Gaisa kondicionieris darbojā s
teicami - kluss un diezgan precī zi regulē jams.
Viesnī cas teritorija ir brī niš ķ ī ga, jautā jumiem principā nevajadzē tu bū t.
Viss ļ oti labi kopts, tī rs, skaists. Vienkā rš i lieliski!
Baseins labs, strā dā gandrī z visu diennakti, vakarā var nā kt pasē dē t
ar alu neviens prom nebrauks.
Personā ls slikti saprot krievu valodu, bet ļ oti draudzī gs, korekts, pieklā jī gs.
Tā pilda savas funkcijas simtprocentī gi.
Istaba tika iztī rī ta katru dienu bez dzeramnaudas.
Kopumā par viesnī cu mums palika ļ oti labs iespaids. Nā kamajā Potaijas apmeklē jumā
Mē s centī simies š eit atgriezties!
аватар tutitam
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jauka teritorija, mā jī ga bungalo tipa viesnī ca. Laba zaļ a viesnī ca. … Tomēr ▾ Jauka teritorija, mā jī ga bungalo tipa viesnī ca. Laba zaļ a viesnī ca.
аватар Vater
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lū k, otrais brauciens uz Tai, un atkal uz pazī stamo un iemī ļ oto viesnī cu. Augstā kā sezona, gandrī z visas viesnī cas atrodas pieturā . Rezervē ts Tezturā , vē l novembrī , superior numurs. Viesnī cā ieradā mies 18-00, numuriņ š , kuru vē lē jā mies, tika aizņ emts. … Tomēr ▾ Lū k, otrais brauciens uz Tai, un atkal uz pazī stamo un iemī ļ oto viesnī cu. Augstā kā sezona, gandrī z visas viesnī cas atrodas pieturā . Rezervē ts Tezturā , vē l novembrī , superior numurs. Viesnī cā ieradā mies 18-00, numuriņ š , kuru vē lē jā mies, tika aizņ emts. Uzkā pu pie Antonio(galvenais viesnī cā ), piedā vā ju istabiņ u uz 4 dienā m un tad dā vanā nakš ņ oš anu Suite. 200 rubļ i (bā ts) pateicī bā , smaids un esam istabā . Istaba jauna, iepakojums celofā ns vē l nav norauts no gultas. Trū kumi, neliela vannasistaba ar duš u un neliels balkoniņ š ar skatu uz nesakoptiem tropiem un tā lumā bū vlaukums. Saskaņ ojā mies, jo pē c dienas braucam uz Kambodž u (atseviš ķ s jautā jums). Pē c ieraš anā s mē s gulē jā m savā istabā , un nā kamajā dienā pulksten 12:00 Antonio pā rvā cas uz atseviš ķ u bungalo ar piekļ uvi tropiskajam dā rzam. Smaids un vē l 500 rū pijas pateicī bā . Kungi, atcerieties, ka Taizemē lamā ties ir bezjē dzī gi, ar to jū s neko nepanā ksit. Smaids sejā jebkurā situā cijā un neliela naudas summa atrisina visas problē mas!! !
Brī vdienas bija lieliskas! ! ! Viesnī ca divu gadu laikā kļ uvusi vē l zaļ ā ka, lai gan koks ar impī ti tika nocirsts uz pusē m. Lielā kā iekš pagalmā tika uzstā dī ti dzesē tā ji, tā pē c ū dens nav jā pē rk. Vakaros ir bā rs ar izlejamo alu, brī vdabas, ir paplaš inā jusies bezmaksas Wi-Fi zona / Vispā r kā pirmo reizi Man tas patika. Iesaku ģ imenē m ar bē rniem un cilvē kiem, kuri nevē las skaļ as ballī tes.
Parādīt vairāk »


iemiesojums oksana4891
Vai tā ir taisnība, ka jūra Pataijā ir ļoti netīra? Vai es varu peldēt vai labāk neriskēt? Mēs brauksim septembrī.
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 41 atbildi
iemiesojums oksana4891
Standarta numurs - vai tas tiešām atrodas tualetē uz grīdas?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums bander54
Sīkāk aprakstiet Taizemes mājas un aprakstiet istabu (vai ir kādi tējas piederumi, vannas istaba, gulta utt.)
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums ShiShi-ga
cienījamie biedri, kas lidojāt ar Natural Park Resort 3 *, sakiet man lūdzu .. kaut kur apskatos lasīju, ka cilvēki tika ievietoti standartos, bet vannas istaba / tualete bija 1 uz 2 istabām. Gribētos saprast vai tā ir un vai tā ir visās "standarta" istabās? Nu .. vai ir kādi triki reģistrējoties! Būšu ļoti pateicīga par atbildēm!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 13 atbildes
iemiesojums gorokhova.tanya
cik maksā ekskursijas un cik aptuveni naudas vajag ekskursijām un vakariņām ????
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен на большой парковой территории, через дорогу от моря. Был открыт в 1990 году, последняя реновация номеров Standard, Superior, Junior Suite, Bungalow Family Suite (2, 3 и 4 спальни) прошла в 2016 году. Редкая для отелей Паттайи низко этажная застройка. Состоит комплекса из двух- и трехэтажных корпусов, а также бунгало в тропическом саду (все номера с видом на сад). Уличные кафе и рестораны морепродуктов в пешей доступности от отеля. Отель подходит молодежи и парам всех возрастных категорий без маленьких детей.

Atrašanās vieta Расположен в южной части побережья Джомтьен, через дорогу от моря, в в 9 км от центра Паттайи, в 7,5 км от Walking Street (15 минут езды), в 129 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 25 минут), в 35 км от аэропорта U-Tapao (35 минут езды).
Pludmales apraksts Пляж в 20 метрах, через дорогу от отеля. Вход в море: песчаный. Пляжные полотенца — бесплатно (выдача у бассейна).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), 1 конференц-зала (макс. 200 чел.), Wi-Fi на всей территории отеля, включая номера — бесплатно, ТВ-зал, 2 бара, 2 ресторана — ресторан Fern, где подается завтрак в стиле «шведский стол», ресторан Rim Layy — с видом на море, тайская и западная кухня, диетическое и вегетарианское меню: по запросу, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в основном бассейне, игровая площадка/качели.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Массаж (платно), водные виды спорта на пляже (платно).
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 204 номера:

92 Standard Room (26 м2, 15 dbl/77 twin, макс. 2 чел, душ или ванна, вид на сад/дорожку);

55 Superior Room (32 м2, 8 dbl/47 twin, макс. 3/2+1 чел, душ или ванна, на 1м этаже –терраса, на 2-3 эт, балкон, вид на сад);

12 Deluxe Room (42 м2. 8 dbl/4 twin, макс. 3/2+1 чел, душ, спальня + кухня (холодильник, СВЧ, столик, посуда) — 6 номеров на 1м эт; или спальня+балкон вместо кухни — 6 номеров на 2м эт, вид на сад);

3 Family Suite 2-bedroom bungalow (78 кв.м, макс. 4+1 чел, 2 спальни, гостиная, кровати dbl/twin, 2 ванные, вид на сад/дорожку);

10 Family Suite 3-bedroom bungalow (104 кв.м, макс. 6+1 чел, 3 спальни, гостиная, кровати dbl/twin, 2 ванные, вид на сад/дорожку);

21 Junior Suite (60 м2, 10 dbl/11 twin, макс. 3/2+1 чел, ванна, отдельные спальня, гостиная c софой, 2 кондиционера, 2 ТВ, вид на сад);

8 Thai Teak Wood Houses (40 м2, 1эт.деревянные самобытные домики из тика, деревянный пол в спальне, 7 dbl/1 twin, макс.3/2+1 чел, душ, 6 номеров — отдельностоящие, 2 номера — смежные, вид на сад);

1 Bavaria Suite 5 bedrooms (300 м2, кухня с СВЧ, 4 ванные: душ или ванна, гостиная, 5 спален — 3 спальни-на 1 м эт, 1 спальня –на 2 м эт, 1 спальня-на 3 м эт: кровати dbl / twin, макс. 10 чел, вид на сад /дорожку);

1 Euro Suite 7 bedrooms (300 кв.м, кухня с СВЧ, 7 ванных: душ или ванна, гостиная, 2 спальни-на 1м эт, 3 спальни–на 2м эт, 2 спальни-на 3м эт: кровати dbl/twin, макс. 14+7 чел, вид на сад /дорожку)

1 Grand Family Suite 7-bedroom (300 м2, макс.14+7 чел, 2 этажа, 4 спальни-на 1м эт, 3 спальни-на 2м эт: кровати dbl / twin, гостиная, 5/7 ванных: душ или ванна, вид на сад/дорожку).

Istabās

Кондиционер (бесплатно), телевизор: плазменная панель, кабельное ТВ, телефон (внутренний), Wi-Fi (бесплатно), сейф бесплатно (рекомендуется пользоваться сейфом на ресепшен, бесплатно), стол и стул, софа (номера suite), мини-бар (платно), мини-холодильник, 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе, только душ или только ванна с душем над ней (кроме superior, junior suite – ванна с душем над ней; deluxe, thai house — только душ), с туалетными принадлежностями, фен, кухня с СВЧ, электроплитой — 6 номеров Deluxe, номера bavaria suite, euro suite, балкон или терраса (кроме standard, family suite; в номерах grand family suite, bavaria suite, euro suite — некоторые спальни – с балконом или террасой).

  • vanna/duša (ne visās istabās)
  • fēns (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 412 Moo 12, Jomtien Beach Road, Banglamung, Pattaya City, Chonburi, 20260, Thailand
Tālruņi: Tel: +66 038 231 561-4
Fax: +66 038 231 565
Tīmekļa vietne: Natural Park Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.