Jomtien Thani Hotel 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 6.410
№74 viesnīcas reitingā Pataja
7.7 Numurs
7.8 apkalpošana
7.7 Tīrība
9.3 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Patajas ziemeļu daļā, gar Jomtien Beach Road. Sastāv no 11 stāvu ēkas. Viesnīca tika atvērta 2000. gadā un atjaunota 2017. gadā. Neliela viesnīca Jomtienas krastmalas sākumā. Piemērots ekonomiskai atpūtai visu kategoriju tūristiem.Vairāk →
аватар gumennaya77
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laba diena ! Š is ir mū su otrais ceļ ojums uz Tai, pirmo reizi atpū tā mies Puketā.2014. gadā . Gribē jā m atkal atpū sties Puketā , bet cenas ekskursijā m bija hoo! . Tā pē c mē s izvē lē jā mies Pataiju. Viesnī ca noteikti atpaliek no 4, stabilas C kategorijas. … Tomēr ▾ Laba diena ! Š is ir mū su otrais ceļ ojums uz Tai, pirmo reizi atpū tā mies Puketā.2014. gadā . Gribē jā m atkal atpū sties Puketā , bet cenas ekskursijā m bija hoo! . Tā pē c mē s izvē lē jā mies Pataiju. Viesnī ca noteikti atpaliek no 4, stabilas C kategorijas. Bet kam tas vajadzī gs; gaisa kondicionieris - jā , karstais ū dens - jā , gultas veļ a - tī ra. Kas vē l vajadzī gs nepretenciozam tū ristam? Jā , pati viesnī ca ir veca, depozī ta nav, vieta laba starp pirmo un otro rindu. Lī dz jū rai 2 minū tes. Nokļ ū t centrā nav problē mu.
Pē c atslē gu saņ emš anas mū su koferi uzreiz tika iekrauti ratos un aizvesti uz istabu. Numurā ir fē ns, tē jkanna, 2 pudeles ū dens, peldmē teļ i, č ī bas. Ziepes ir tikai š ķ idras uz dozatora sienas, vates kociņ iem un vā ciņ iem.
Brokastis no 6:00 lī dz 10:00, labi, ir izvē le: vā rī ti rī si (kā gan bez tiem), rī si ar dā rzeņ iem, taizemieš u makaroni un spageti, Boloņ as mē rce ar malto gaļ u, bekons, ceptas olas, ceptas olas un vā rī ti, grauzdiņ i, graudaugi, trī s zupas, augļ i augļ u salā tiem, jogurts, arbū zs un ananā si. Kafija un tē ja.
Wifi istabā , labs signā ls. Ir televizors, ir daudz kanā lu, bet ir tikai viens krievu. Baseins atrodas 4. stā vā . Bet mē s to izmantojā m tikai vienu reizi.
Ja dodaties uz Jomtien beach street, pagriezieties pa kreisi un ejiet kā du kilometru, bū s nakts tirgus. Tur var pavakariņ ot. Vidē jā č eka ir 400-500 bati diviem. Mums arī ieteica doties uz tirgu netā lu no Pattaya Park Hotel. Ar tuk tuk 5-6 min virzienā uz centru un tad pa Krievu ielu 5 min. Mums patika vairā k, izvē les ziņ ā.
Ekskursijas: pirms ceļ ojuma uz Taizemi, lasī š ana internetā , rakstī š ana vairā kā m aģ entū rā m (daž i pat neatbildē ja). Mē s izvē lē jā mies Nika Travel Pattaya aģ entū ru un sastā dī jā m atvaļ inā juma grafiku.
Pateicoties Anastasijai par to, viņ a vispā r noņ ē ma daž as ekskursijas, viņ a teica, ka tā s krustojas ar ekskursijā m, kuras mē s apmeklē sim. Pē c reģ istrē š anā s piezvanī ju Anastasijai un sarunā ju tikš anos. Pā rrunā ja visus punktus un saņ ē ma kuponus. Mums patika visas ekskursijas, viss bija skaidrs un bez kavē š anā s. Salī dzinā jumam, mū su operators: Kambodž a - 1200 (Nika - 6900 bati), Samet sala, 2 dienas - 4000 bati (Nika - 2600 bati). Kwai - 5200 (Nika - 3700 bati). Ko sauc, sajū ti atš ķ irī bu! Gā jā m mazā s grupā s, gidi bija krievi, stā stī ja interesantus stā stus. Mums ļ oti patika š ī uzņ ē muma darbs, par ko, liels paldies!
Bijā m arī uz zivju tirgu ziemeļ os (Naklua ielas galā ), garneles 320 - 400 bati kilogramā . Tur jū s tiksiet cepts, par 30 batiem. Pā ris reizes devā mies ar prā mi uz Koljanas salu). Patika pludmale ar pē rtiķ iem. Thien Beach ir arī laba, tač u maiga ieeja jū rā ir piemē rota tiem, kam ir bē rni. Devā mies uz tirdzniecī bas centru Terminal 21 un Central Festival.
Nekas ī paš s centri kā centri. Bet netā lu no Centrā lajiem svē tkiem no otrā s ielas puses var nogarš ot krokodila gaļ u. Sienā ž i, tarakā ni, skorpioni - viņ i neuzdroš inā jā s mē ģ inā t, lai gan redzē ja, ka tos pā rdod no galotnē m. Augļ i: mango - 50-80 bati, pasifloras auglis un pū ķ a acs - 80-100 bati, arbū zs - 25 bati (visi par kilogramu).
Ja salī dzinā m Pataju ar Puketu, vairā k emociju ieguvā m Pataijā . Un viss bija vienkā rš i un viegli. Vai atgriezī simies Taizemē - jā , Pataijā - jā . Š ajā viesnī cā - mē s nezinā m, viss bū s atkarī gs no cenas.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
21:00 vakarā iereģ istrē jā mies viesnī cā Jomtien Thani *4. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, vienmē r smaida un runā angliski. Pē c ieraš anā s mū s pacienā ja ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem un ievietoja istabā s. Bijā m 2 ģ imenes ar maziem bē rniem. … Tomēr ▾ 21:00 vakarā iereģ istrē jā mies viesnī cā Jomtien Thani *4. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, vienmē r smaida un runā angliski. Pē c ieraš anā s mū s pacienā ja ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem un ievietoja istabā s. Bijā m 2 ģ imenes ar maziem bē rniem. No rī ta pamostoties un izejot uz balkona, es aizrā vos no tā da skaistuma: visapkā rt zaļ umi, krā saini augi, un tad jū ra ir zila. Teritorija ir ļ oti zaļ a, ir soliņ i, kur var sē dē t un apskatī t krā sainas zivis. Draugi, mē s iesakā m visiem lidot uz Taizemi ar glanzu tū roperatoru, viņ i ir forš i...ī paš s paldies viņ iem par visu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар svetlana-malutina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir ļ oti nolietota. Numuri ir plaš i, bet ļ oti veci. Atraš anā s vieta ir laba. Brokastis ļ oti pieticī gas. viesnī ca ir knapi 3 zvaigznes. Depozī ta nav. Ir tē jkannas. Tē ja, kafija, nē . Ir fē ns. Pats kaitinoš ā kais ir tas, ka viesnī cā ū dens smird pē c kanalizā cijas! Pirkā m ū deni 5 litru pudelē s, tī rī jā m zobus, mazgā jā m augļ us tikai ar to, bet tas mū s neglā ba no zarnu infekcijas, ar kuru viesnī cā slimo daudzi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti nolietota. Numuri ir plaš i, bet ļ oti veci. Atraš anā s vieta ir laba. Brokastis ļ oti pieticī gas. viesnī ca ir knapi 3 zvaigznes. Depozī ta nav. Ir tē jkannas. Tē ja, kafija, nē . Ir fē ns. Pats kaitinoš ā kais ir tas, ka viesnī cā ū dens smird pē c kanalizā cijas! Pirkā m ū deni 5 litru pudelē s, tī rī jā m zobus, mazgā jā m augļ us tikai ar to, bet tas mū s neglā ba no zarnu infekcijas, ar kuru viesnī cā slimo daudzi. Tikai tad, kad viņ i pā rtrauca iet brokastī s, tas uzlabojā s! Dī vaini, ka š ajā vietnē neviens par to neraksta. Visas 14 atpū tas dienas bija slimas! Tiesa, divas dienas pirms izlidoš anas ū dens sā ka mazā k smirdē t, acī mredzot nomainī ti filtri. Es biež i apmeklē ju Taizemi, bet š ī ir pirmā reize.
аватар Raduga_Online
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tas Pataijā no 2017. gada 16. maija lī dz 31. maijam. Pirmo reizi Taizemē . Viesnī ca ir cienī ga, nemaz nenož ē loju! ) Istabā ir televizors (NTV, RTR), seifs, fē ns, tē jkanna un divas glā zes, tē jas un kafijas maisiņ us ledusskapī neliek. … Tomēr ▾ Atpū tas Pataijā no 2017. gada 16. maija lī dz 31. maijam. Pirmo reizi Taizemē .
Viesnī ca ir cienī ga, nemaz nenož ē loju! ) Istabā ir televizors (NTV, RTR), seifs, fē ns, tē jkanna un divas glā zes, tē jas un kafijas maisiņ us ledusskapī neliek. katru dienu divas pudeles ū dens, veļ as ž ā vē tā js, 5 pakaramie skapī -pleci, WI-FI (parole tika dota reģ istrē joties kopā ar atslē gu un kuponiem brokastī m! ). Vannas istabā dozatorā tikai duš as ž eleja! Š ampū nu, kondicionieri, ziepes ņ em lī dzi vai iegā dā jies tur! Tī rī ts pā rsvarā no rī tiem, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gulta reizi nedē ļ ā . Gulta ir milzī ga. Numurs bija plaš s ar skatu uz jū ru un baseinu. Baseins, starp citu, nav slikts, daž reiz gā ju peldē ties, pat vakarā un naktī . Dvieļ i pie baseina (zili) tiek izsniegti nekavē joties, savukā rt pludmales dvieļ i (brū ni) pie izejas no viesnī cas (pierakstī ties ž urnā lā ).
Noteikti ņ emiet lī dzi aizsargkrē mu, jo. bez tā ir grū ti neapdegties pat lietus sezonā , un tur tas ir nedaudz dā rgs ar labu aizsardzī bu!
Vienī gais negatī vais, bet tā nav viesnī cas vaina - tā ir ķ ī nieš i. Troksnis no viņ iem, tikai sargā jiet. Viņ i nā k un iet katru otro dienu, veselos autobusos un agri no rī ta kliedz uz visu koridoru. No otras puses, viņ i neļ auj gulē t pludmales laiku. Mē s centā mies neiet ar viņ iem brokastī s. Bez tiem klusums un viss ir pā rpilnī bā , nav jā gaida. Viss pā rē jais ir lieliski.
Brokastu bufete. Ceptas olas, skrē jieni, makaroni garnē jumam, pā ris gaļ as, 2 veidu zupas, tvaicē ti dā rzeņ i, tomā ti, gurķ i, salā ti, arbū zi un ananā si! 2 nedē ļ as bija pā ris reizes pankū kas. Kafijas automā ts, tē ja, dzē rieni!
Ap viesnī cu ir daudz veikalu 11.  septembris, siltummaiņ i un kafejnī cas. Trī ssimt metru un augļ u tirgus ar laukumu, uz kura vakarā klā j galdus. Lē ti un ne sliktā k par kafejnī cā m. Pa krastmalu uz dienvidiem kā das 10 minū tes lē nā m, vē l tirgus, lupatas...un ē diens. Daudz ē diena! Jū s varat ē st turpat, varat to ņ emt lī dzi. Tā tad š ajā ziņ ā viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba, ī paš i budž eta brī vdienā m.
Jū ra ir netī ra un biež i bija bē gums, tā pē c bija jā staigā apkā rt peldē ties! Pā rsvarā devā s ekskursijā s (Kwai upe - 2 dienas, Kambodž a - 2 dienas, Alkazar transvestī tu š ovs, slavenā Walking Street, Madam Nong Nooch Tropical Garden, 3D galerija, Patiesī bas templis un laivu braucieni pa salā m! Masā ž as saloni netā lu no viesnī cas pa ielu vienā un otrā virzienā ! Maiņ as punktos mainī ju ne tikai dolā rus, bet arī rubļ us (lieli rē ķ ini - 1000.5000 - kurss labā ks)
Diez vai es atgriezī š os Pataijā , pludmales brī vdienas ir labā kas salā s! ))
Вид с балкона!)) Сушка на балконе Балкон, хоть и небольшой, но есть! В номере В номере В номере В номере Ванная
аватар adwardv
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Noč lež ka. Pat ne 3-ku velk. Luksusa numurs. Š ī ir 5. reize Taizemē . Bū tī bā Puketa. Š ajā viesnī cā nokļ uvā m nejauš i, viss kā vienmē r bija steidzami un tika nogā dā ti pie ceļ ojumu aģ enta "pē c ieteikuma". … Tomēr ▾ Noč lež ka. Pat ne 3-ku velk. Luksusa numurs. Š ī ir 5. reize Taizemē . Bū tī bā Puketa. Š ajā viesnī cā nokļ uvā m nejauš i, viss kā vienmē r bija steidzami un tika nogā dā ti pie ceļ ojumu aģ enta "pē c ieteikuma". Ī paš i negatī vi viedokļ i uzreiz netika atrasti, acī mredzot tie tiek rū pī gi noņ emti. Brokastis ir sū dī gas. Pirmo reizi sanā k tā , ka cepš anā s nemaz nav. Pat ne vā rī tas olas. (cepts nav atļ auts). Skaidrs, ka uz daž ā dī bu ī paš i nav jā gaida, un lai Dievs viņ u svē tī . Bet Taizemē zaļ o ananā su kaut kā ir par daudz. . . Ī paš i forš i, kad tie nogriež ū deni. karsts. Un tu š obrī d atrodies duš ā . Tad lamā joties visā s valodā s, viņ i nā k smaidī gi, smaidot pagriež ot krā nus, pā rsteigti par kaut ko ļ oti smaidoš u un pazū d....Uz dienu. Ū dens, protams, nav. Bet viņ i smaida....Personā ls runā ļ oti slikti angļ u valodā . Jums ir jā meklē taizemietis ar angļ u valodu, lai viņ š viņ iem nodotu jū su jautā jumu. Viesnī ca ir veca! ! ! Remonts nekad nav bijis. Tā tad sveiki rupji krā sotas mē beles un durvis, dzī vespriecī gas dzeltenzaļ i-brū nas flī zes. Turklā t mē beļ u ievē rī bas cienī gs ir tas, ka jums nebū s nevienas atvilktnes (atvilktnes), un tā pē c jums visas lietas bū s jā glabā vienmē rī gi sadalī tas pa galdiem, krē sliem un koferiem. Trū kst piekļ uves viesnī cai (tieš i zem logiem izbū vē kanalizā ciju! ). Tagad viņ i pabeigs celtniecī bu un pievienos piltuvi. Pegazs aicina! Vispā r jau viņ i ir dabū juš i š ī s š ķ irš anā s, rezervē stulbas viesnī cas un pā rdod! Š ī nav pludmales viesnī ca, parasta pilsē tas viesnī ca, tur nav nekā du apstā kļ u atpū sties. Acī mredzot š ī iemesla dē ļ gidi uzvedas agresī vi, noraida pretenzijas un tiek "asinā ti" tikai par ekskursiju pā rdoš anu par pā rmē rī gā m cenā m. Es rakstu tikai par viesnī cu, pā rē jais atkarī gs tikai no mums paš iem.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m 2012. gada jū nija beigā s, jū lija sā kumā . Kopē jais iespaids bija labs, ir arī mī nusi, bet kur to nav)))). Viesnī cas atraš anā s vieta ir brī niš ķ ī ga, tuvumā ir restorā ni un kafejnī cas, masā ž as saloni, divi soļ i lī dz Jomtien ielai, viens lī dz pludmalei)))). … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2012. gada jū nija beigā s, jū lija sā kumā . Kopē jais iespaids bija labs, ir arī mī nusi, bet kur to nav)))). Viesnī cas atraš anā s vieta ir brī niš ķ ī ga, tuvumā ir restorā ni un kafejnī cas, masā ž as saloni, divi soļ i lī dz Jomtien ielai, viens lī dz pludmalei)))). Uz ielas vienmē r pā rdod kokteiļ us, pankū kas parasti ir garš ī gas un tiek pagatavotas jū su priekš ā . viss par zemā m cenā m, viss lieliski! Viesnī cas teritorija maza, ir baseins, masā ž as salons un trenaž ieru zā le, bet tas mums nebija svarī gi! Istabā s labas mē beles, vienmē r regulā ra uzkopš ana, tehnika un santehnika strā dā ja pareizi. Istabā nav nevienas dzī vas bū tnes, kā viņ i rakstī ja. Recepcijā viesnī cas darbinieki ir draudzī gi. Runā jot par pā rtiku, š ajā viesnī cā ir bufete. Man patika ē diens, viss bija garš ī gi. Pē c vakariņ ā m labā k iet peldē ties, tad jū ra kaut kā tī ra. Viesnī ca ir piemē rota gan jaunieš iem, gan atraš anā s vietas dē ļ , gan ģ imenē m, jo ​ ​ viesnī ca vienmē r ir mierī ga un teritorijā ir ko darī t.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca man ļ oti patika, lai gan tai nav teritorijas, kas Taizemē nav ī paš i vajadzī ga! Visi viesnī cas darbinieki ir ļ oti draudzī gi. Neviens nesaprot krievu valodu, bet, ja jū s zinā t vismaz nedaudz angļ u valodas, viņ i centī sies jū s saprast un izpildī t jū su pieprasī jumu. … Tomēr ▾ Viesnī ca man ļ oti patika, lai gan tai nav teritorijas, kas Taizemē nav ī paš i vajadzī ga! Visi viesnī cas darbinieki ir ļ oti draudzī gi. Neviens nesaprot krievu valodu, bet, ja jū s zinā t vismaz nedaudz angļ u valodas, viņ i centī sies jū s saprast un izpildī t jū su pieprasī jumu. Viesnī cu var likt stabilu 4 visos aspektos. Ē diens ir lielisks, viņ i paē da brokastis un bija pietiekami. Ejiet 3-4 minū tes lī dz pludmalei, vienkā rš i š ķ ē rsojiet ceļ u. Pludmale ir š aura un netī ra, ū dens arī ne pā rā k labs. . . bet tas netraucē ja man un vī ram sauļ oties un peldē ties, un mē s tam neatradā m vainas, jo lielā ko daļ u pavadī jā m ekskursijā s . Mums joprojā m bija sava daļ a gan saules, gan ū dens procedū ru. Noteikti apmeklē jiet Kwai upi - tā ir lieliska ekskursija! ! ! Lai visiem labi atpū ties un atceries galveno noskaņ ojumu atpū tai! Man joprojā m acu priekš ā visas 14 Taizemē pavadī tā s dienas!! ! Viesnī ca ļ oti cienī ga!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар galkufa
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā man patika atpū ta, viesnī ca ir laba, bet vē lams ņ emt istabu ar logiem otrā pusē baseinam, jo. kondicionieris trokš ņ ains, un logi vē rsti uz ielu, ir bā rs ar biljardu, kur skan skaļ a mū zika lī dz 3 no rī ta un nav iespē jams gulē t. … Tomēr ▾ Kopumā man patika atpū ta, viesnī ca ir laba, bet vē lams ņ emt istabu ar logiem otrā pusē baseinam, jo. kondicionieris trokš ņ ains, un logi vē rsti uz ielu, ir bā rs ar biljardu, kur skan skaļ a mū zika lī dz 3 no rī ta un nav iespē jams gulē t.
Pa jū ru jā iet pa labi pa ielu kur nav ceļ a. Tur tī rā k un mierī gā k.
Iesakā m pusdienot kafejnī cā , kas atrodas nā kamajā paralē lajā ielā no ieejas mū su viesnī cā tieš i pā ri mā jai, saimnieci sauc Tao. Viņ a saprot un runā angliski. Normā la, garš ī ga, lē ta taju kunja. Pusdienas var maksā t lī dz 100 batiem.
после вкусного обеда
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
ļ oti netī ra viesnī ca, starp istabā m veramā s durvis var iekā pt blakus istabā , ē diens - kam nebija laika kavē jas, jā prasa speķ is omletei no apakš as, un tad zaglī gi, baseins ar š ķ eltu flī zi, santehnika lej visā … Tomēr ▾ ļ oti netī ra viesnī ca, starp istabā m veramā s durvis var iekā pt blakus istabā , ē diens - kam nebija laika kavē jas, jā prasa speķ is omletei no apakš as, un tad zaglī gi, baseins ar š ķ eltu flī zi, santehnika lej visā s bedrē s duš a visur lej bet ne uz tevi, č etri plus nevelk, vairā k kā vidusmē ra viesnī cā Ķ ī nā , uzkopš ana ir briesmī ga, vienpadsmit stā vos ir desmit sauļ oš anā s krē sli, bijā m iekš ā Eurostar 3+ viesnī ca, tā pē c š ī nebija tuvumā
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
atpū tā mies ar draugu 2011. gada martā , viesnī ca mums pilnī bā derē ja, par 3 * vispā r pasaka. Atraš anā s vieta lieliska, viegli nokļ ū t jebkurā vietā . Netā lu ir jū ra un 7eleven veikals ir 100 metru attā lumā , arī valū tas maiņ as punkts (ņ emt dolā rus 100 banknotē s ar maiņ u nebū s problē mu un kurss ir lielā ks par 50 dolā riem piemē ram), ir daudz no tuk tukiem tuvumā ir restorā ni un kafejnī cas (uz tā s paš as ielas, starp citu ir pat krievu virtuves paveids), bet tiem, kas Pataijā pirmo reizi pē rk mā jā s maizi un desu, noderē s , ticiet man kā du dienu kā. … Tomēr ▾ atpū tā mies ar draugu 2011. gada martā , viesnī ca mums pilnī bā derē ja, par 3 * vispā r pasaka. Atraš anā s vieta lieliska, viegli nokļ ū t jebkurā vietā . Netā lu ir jū ra un 7eleven veikals ir 100 metru attā lumā , arī valū tas maiņ as punkts (ņ emt dolā rus 100 banknotē s ar maiņ u nebū s problē mu un kurss ir lielā ks par 50 dolā riem piemē ram), ir daudz no tuk tukiem tuvumā ir restorā ni un kafejnī cas (uz tā s paš as ielas, starp citu ir pat krievu virtuves paveids), bet tiem, kas Pataijā pirmo reizi pē rk mā jā s maizi un desu, noderē s , ticiet man kā du dienu kā.6-7))) turpat netā lu, otrpus jū rai ir ļ oti lē ts tirgus, kur vietē jie ģ ē rbjas un pē rk augļ us, tā pē c paturiet prā tā metrus tik 500-700 no viesnī cas! ! ! nakts bazzar arī nav tik tā lu un atrodas Lotus iepirkš anā s komplekss, masā ž as salons un internets arī ir burtiski pretī viesnī cai! š eit novembra beigā s atkal ē dam Pataijā un atkal š ajā viesnī cā ! tā ka labi atpū ties Pataijā un tieš ā m tur valda krievi! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums YARIK-ADIK
CIK NAUDAS VAJAG EKSKURSIJAI?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен в северной части Паттайи, вдоль Джомтьен Бич Роад. Состоит из 11-этажного корпуса. Отель был открыт в 2000 году, реновирован в 2017 году. Небольшой отель в начале набережной Джомтьен. Подходит для экономичного отдыха всех категорий туристов.

Atrašanās vieta Расположен южнее города Паттайя, на пляже Джомтьен, в 200 м, через дорогу от моря (2 мин ходьбы), в 3,5 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (8 мин езды, остановка маршрутки рядом с отелем), в 127 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 35 мин), в 36 км от аэропорта U-Tapao (40 мин езды).
Pludmales apraksts Пляж Джомтьен в 200 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога. Длина пляжной полосы — 4 км. Вход в море: песчаный. Пляжные полотенца бесплатно (на ресепшен).
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), room service: платно (07:00–23:00), Wi-Fi в лобби (бесплатно), компьютерный интерент-уголок (бесплатно), магазин сувениров, 4 конференц-зала, Chat Thong Restaurant — 6:00-10:00 (китайская, европейская, тайская), 1 бар, 1 открытый бассейн (8 х 20 м, глуб. 1.5 м; 08:00-20:00, расположен на 4-м этаже), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в общем бассейне (4 х 6.7м, глуб. 0.5 м; 08.00-20.00).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж (платно).
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 242 номера:

225 superior (166 twin-32.кв.м/ 52 dbl-35 кв.м, макс. 2+1 чел, 5-11 эт, вид город/бассейн);

17 deluxe (45 кв.м, макс. 2+1 чел, двуспальная кровать, 5-11 эт, вид на море);

4 family suite (81 кв.м, макс. 2+2 чел, спальня с дверью, гостиная).

Istabās

Кондиционер, ЖК-телевизор, кабельное ТВ, телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), стол и стул, мини-бар (платно), мини-холодильник, 2 бут.воды ежедневно бесплатно, электрочайник, пакетики чая/кофе (номера deluxe), ванна (с туалетными принадлежностями), фен, халат и тапочки (в deluxe), балкон, room service: платно (07:00–23:00).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 75/261 Moo 12, Jomtien Beach Road, Pattaya City, Chonburi 20260 Thailand
Tālruņi: Tel: +66 (38) 232 990-4, +66 (81) 591 9657
Fax: +66 (38) 231 312, +66 (38)-231-310
Tīmekļa vietne: Jomtien Thani Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).