Āzija kā vienmēr pārsteidza....

Rakstīts: 8 jūnijs 2017
Ceļošanas laiks: 16 — 31 maijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū tas Pataijā no 2017. gada 16. maija lī dz 31. maijam. Pirmo reizi Taizemē .
Viesnī ca ir cienī ga, nemaz nenož ē loju! ) Istabā ir televizors (NTV, RTR), seifs, fē ns, tē jkanna un divas glā zes, tē jas un kafijas maisiņ us ledusskapī neliek. katru dienu divas pudeles ū dens, veļ as ž ā vē tā js, 5 pakaramie skapī -pleci, WI-FI (parole tika dota reģ istrē joties kopā ar atslē gu un kuponiem brokastī m! ). Vannas istabā dozatorā tikai duš as ž eleja! Š ampū nu, kondicionieri, ziepes ņ em lī dzi vai iegā dā jies tur! Tī rī ts pā rsvarā no rī tiem, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gulta reizi nedē ļ ā . Gulta ir milzī ga. Numurs bija plaš s ar skatu uz jū ru un baseinu. Baseins, starp citu, nav slikts, daž reiz gā ju peldē ties, pat vakarā un naktī . Dvieļ i pie baseina (zili) tiek izsniegti nekavē joties, savukā rt pludmales dvieļ i (brū ni) pie izejas no viesnī cas (pierakstī ties ž urnā lā ).
Noteikti ņ emiet lī dzi aizsargkrē mu, jo. bez tā ir grū ti neapdegties pat lietus sezonā , un tur tas ir nedaudz dā rgs ar labu aizsardzī bu!

Vienī gais negatī vais, bet tā nav viesnī cas vaina - tā ir ķ ī nieš i. Troksnis no viņ iem, tikai sargā jiet. Viņ i nā k un iet katru otro dienu, veselos autobusos un agri no rī ta kliedz uz visu koridoru. No otras puses, viņ i neļ auj gulē t pludmales laiku. Mē s centā mies neiet ar viņ iem brokastī s. Bez tiem klusums un viss ir pā rpilnī bā , nav jā gaida. Viss pā rē jais ir lieliski.
Brokastu bufete. Ceptas olas, skrē jieni, makaroni garnē jumam, pā ris gaļ as, 2 veidu zupas, tvaicē ti dā rzeņ i, tomā ti, gurķ i, salā ti, arbū zi un ananā si! 2 nedē ļ as bija pā ris reizes pankū kas. Kafijas automā ts, tē ja, dzē rieni!
Ap viesnī cu ir daudz veikalu 11.  septembris, siltummaiņ i un kafejnī cas. Trī ssimt metru un augļ u tirgus ar laukumu, uz kura vakarā klā j galdus. Lē ti un ne sliktā k par kafejnī cā m. Pa krastmalu uz dienvidiem kā das 10 minū tes lē nā m, vē l tirgus, lupatas...un ē diens. Daudz ē diena! Jū s varat ē st turpat, varat to ņ emt lī dzi. Tā tad š ajā ziņ ā viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba, ī paš i budž eta brī vdienā m.
Jū ra ir netī ra un biež i bija bē gums, tā pē c bija jā staigā apkā rt peldē ties! Pā rsvarā devā s ekskursijā s (Kwai upe - 2 dienas, Kambodž a - 2 dienas, Alkazar transvestī tu š ovs, slavenā Walking Street, Madam Nong Nooch Tropical Garden, 3D galerija, Patiesī bas templis un laivu braucieni pa salā m! Masā ž as saloni netā lu no viesnī cas pa ielu vienā un otrā virzienā ! Maiņ as punktos mainī ju ne tikai dolā rus, bet arī rubļ us (lieli rē ķ ini - 1000.5000 - kurss labā ks)
Diez vai es atgriezī š os Pataijā , pludmales brī vdienas ir labā kas salā s! ))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu