Hilton Pattaya 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.610
№13 viesnīcas reitingā Pataja
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Pasaules slavenās ķēdes Hilton viesnīca. Augsts apkalpošanas līmenis, ērta atrašanās vieta un daudzi veikali pastaigas attālumā. Uzcelta 2010. gadā, renovēta 2011. gadā. Sastāv no vienas 34 stāvu ēkas. Atrodas iepirkšanās un izklaides centrā Central Festival Pattaya, blakus Hard Rock Cafe.Vairāk →
аватар stepaga
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca lieliska!! ! Viss jauns, pilnī gi jauns, skaista skats no baseina (16. stā vs) uz jū ru, viss atrodas ļ oti izdevī gā vietā , no viesnī cas var doties uz jebkuru Festivā la centra tirdzniecī bas un izklaides kompleksa stā vu . Garlaicī gi nekad nebū s, jū ras restorā ni un kafejnī cas vienmē r ir pa rokai, gandrī z katru vakaru laukumā pretī "Festivā lam" notika priekš nesumi. … Tomēr ▾ Viesnī ca lieliska!! ! Viss jauns, pilnī gi jauns, skaista skats no baseina (16. stā vs) uz jū ru, viss atrodas ļ oti izdevī gā vietā , no viesnī cas var doties uz jebkuru Festivā la centra tirdzniecī bas un izklaides kompleksa stā vu . Garlaicī gi nekad nebū s, jū ras restorā ni un kafejnī cas vienmē r ir pa rokai, gandrī z katru vakaru laukumā pretī "Festivā lam" notika priekš nesumi. Ļ oti jauks personā ls, vienmē r labprā t palī dz, liekas, ka par tevi nemitī gi rū pē jas, ak. labs serviss bez uzmā cī gas. Cenas viesnī cas restorā nos ir ļ oti pieņ emamas, tā das paš as kā pilsē tas restorā nos, vidē jais rē ķ ins ar dzē rieniem vienai personai ir 1000 rubļ u. Istaba bija vienkā rš i fantastiska, gulta kā kosmosā , vienkā rš i negribas celties, tagad meklē ju tā du paš u matraci. . )) Visur, istabiņ ā un viesnī cā ir patī kams apgaismojums, kopumā interjers ir ļ oti labvē lī gs!! ! Reģ istrē joties bū s jā atstā j depozī ts 200$ un kad mums rē ķ inā jā s pie č ekas -ā rā , viņ i pat nepā rbaudī ja istabu, tikai prasī ja vai š odien kaut ko dzē ra no bā ra. . )) Lielisks spa, bā rā "Drift" arī ļ oti labs. patī kami pasē dē t vakarā , kā jau restorā nā "Edge", ē dienu izvē le daudzveidī ga, viss vienmē r svaigs. Bet Horizon restorā ns 34 stā vā vē l nav pabeigts, domā ju, ka vē l vismaz 1.5 gads. Iesaku š o viesnī cu visiem, nenož ē losiet!
Бассейн Вид из номера бар SHORE Бассейн с джакузи вид на Хилтон с берега
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atbraucā m no š ī s viesnī cas (paņ ē mā m karalisko apartamentu trī s personā m ar skatu uz jū ru un vienam luksusa skatu uz jū ru, viesnī ca ir ar skatu uz jū ru, tā tad no visā m istabā m ir skats uz jū ru! ) Ir divas krievu meitenes plkst. … Tomēr ▾ Tikko atbraucā m no š ī s viesnī cas (paņ ē mā m karalisko apartamentu trī s personā m ar skatu uz jū ru un vienam luksusa skatu uz jū ru, viesnī ca ir ar skatu uz jū ru, tā tad no visā m istabā m ir skats uz jū ru! ) Ir divas krievu meitenes plkst. reģ istratū ra, abas Natā lija, viena no viņ iem mums ļ oti palī dzē ja konfliktā ar kluba zonas vadī tā ju (viņ a gribē ja no mums paņ emt naudu par jau apmaksā tiem pakalpojumiem izrakstī š anā s brī dī no viesnī cas_Iesaku dublē t visus č ekus un pieprasiet vienu eksemplā ru sev! ). Viesnī ca ir labā kā dizaina viesnī ca Taizemē.2011. gadā ! Hi-tech stilā , plaš a, funkcionā la un grandioza (istabas komfortablas, ar visu nepiecieš amo, piemē ram, gludeklis un gludinā mais dē lis, spilvenu izvē lne, komplekts bija gan i-pod, gan dvd, nespresso kafijas automā ts) baseins 16 stā vā ar skatu uz jū ru un dž akuzi, lai gan pie baseina nav daudz sauļ oš anā s krē slu, bet tas ir pilns uz sauļ oš anā s terases, dā rgs spa, bet laba trenaž ieru zā le ar Precor trasē m un atvē rta 24h! Ē diens bija super-jebkuri suš i, rullī š i, kū pinā tas zivis, sieri, svaigi spiestu sulu izvē le, laba kafija, kas Taizemē nav biež i redzē ts), krievu ir maz viesnī cā . Kokteiļ i bā ros par 220 rubļ iem. Atpū tas zonas pakalpojumi ietver planš etdatora lietoš anu ar WI-FI, kopumā internets ir bezmaksas. . vestibilā un bā rā visiem lietotā jiem. Viesnī cu iesaku prasī giem tū ristiem, atraš anā s vieta lieliska, starp citu, jū ra un pludmale tuvumā ir diezgan laba un nav jā maldā s uz salā m (daž kā rt tur tiek pienaglots vē l vairā k atkritumu, un brauciens ar prā mi aizņ em papildu laiku).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар qween1976
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vispā r cenš os ilgi lietot Hilton sistē mu. Bet š ī s viesnī cas unikalitā te lika apmeklē t pat tā du ne pā rā k pieklā jī gu kū rortu (manuprā t) kā Pataja. Bet kur bija nā kamais lidojums, tur sā kā m. Tā lā k ir runa par viesnī cu. … Tomēr ▾ Vispā r cenš os ilgi lietot Hilton sistē mu. Bet š ī s viesnī cas unikalitā te lika apmeklē t pat tā du ne pā rā k pieklā jī gu kū rortu (manuprā t) kā Pataja. Bet kur bija nā kamais lidojums, tur sā kā m. Tā lā k ir runa par viesnī cu. Dizaineri ir darī juš i visu iespē jamo. Sā kot no telpu unikalitā tes un beidzot ar tualeš u dizainu. Super.
Apgaismojuma sistē ma š iku stā vlampu veidā restorā nā , pie baseina, nu, es vispā r nerunā ju par viesnī cas lustrā m. Minimā lisms tiek uzturē ts tā , lai jū s pats bū tu š ī interjera centrā . Vienī gais, ka spa nav atvē rts. Kuras elegantā atraš anā s vieta pavē rs skatu no 16. stā va uz lī ci.
Par yavstavh un trauku sortimentu - klusē jiet. Lidojiet lejā un izmē ģ iniet to pats. Serviss visaugstā kajā lī menī . Lī dz brī dim, kad viņ i uzklā j jums dvieli sauļ oš anā s krē slā pie baseina, un jū s jau pacietī gi gaidā t, kad tas jū su vietā tiks izdarī ts. Kopumā iesaku. Ja vē lies sasildī ties, bet lauku midzenis tevi nesaista, LAIPNI LŪ DZAM Hilton Pattaya 5*!
аватар irina_syktyvkar
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ a dzī voja tuvē jā Siam Bayview viesnī cā , ieradā s Hilton, lai peldē tu basā.16. stā vā. VIESNĪ CAS ATRAŠ ANĀ S VIETA manuprā t ē rtā kā viesnī cas atraš anā s vieta Patajas pilsē tā , par to labā k nedomā t. … Tomēr ▾ Viņ a dzī voja tuvē jā Siam Bayview viesnī cā , ieradā s Hilton, lai peldē tu basā.16. stā vā.
VIESNĪ CAS ATRAŠ ANĀ S VIETA
manuprā t ē rtā kā viesnī cas atraš anā s vieta Patajas pilsē tā , par to labā k nedomā t. pie izejas no viesnī cas virzienā uz jū ru vienā pusē ir milzī gs iepirkš anā s centrs Festival, otrā pusē iepirkš anā s centrs Maik, iepirkš anā s centrs Royal Garden Plaza (š ajā ē kā ir sarkana lidmaš ī na)
JŪ RA
netā lu no viesnī cas ir pilsē tas pludmale, jū ras nav un neviens tur nepeldā s, ceļ š ir blakus, trokš ņ ains, netī rs. Nokļ ū stiet lieliskā salas pludmalē un. vienkā rš i. izej uz ceļ a pie jū ras, apstā dina tuk-tuk (š ī ir maš ī na, kurā jau ir vairā ki pasaž ieri, jo ja nav neviena, tad š is ir taksometrs un maksa bū s 10x lielā ka). brauc ar tuk-tuk 5 minū tes, lī dz tas nogriež as pa kreisi. pagriezā s - nospiediet zvanī š anas pogu un izejiet. mē s maksā jam š oferim 10 batus (tas ir 10 rubļ i). Ejam taisni pa Walking Street 10 minū tes lī dz ostai. no biļ etē m ostā nekas nav jā pē rk.
ejam pa taisno uz prā mi, iedodam tantei pie ieejas 30 batus, ejam uz prā mja un braucam. Pasā kuma attī stī bai ir 2 varianti: 1) tiekat nogā dā ts tieš i pludmalē , izkā piet no prā mja un izbaudiet baltā s smiltis un dzidro jū ru. 2) esi nogā dā ts vietā , kur nav pludmales. pasaki jebkuram č alim (pat ne krievam) knock-nock, viņ š parā da kur jā iet. tu ej tur, paņ em tuk-tuk, 5 minū tes un par 20 batiem viņ š tevi aizvedī s uz tuvā ko pludmali. ja maksā vairā k, var doties uz citu pludmali. Kopumā ir 6 pludmales. pie jebkura iepirkš anā s centra ieejas var paņ emt bezmaksas Patajas karti krievu valodā un tur ir visu 6 Koh Larn salas pludmaļ u apraksts, pie kurā m tikko ieradā mies. arī izbraucam atpakaļ uz Pataiju ar prā mi tieš i no pludmales, nekur citur nav jā brauc. laikam pē dē jais prā mis ir 17:00 no š ī s pludmales, bet viņ i runā no kaut kā da mola un 18h ir prā mis, bet man pietika lī dz 5:00.
Pludmale ir pilna ar taizemieš u apģ ē rbu veikaliem, kafejnī cā m ar zivju un gaļ as izstrā dā jumiem. ē st var vispā r. jebkurš ē diens.

Ē DINĀ Š ANA Ā RPUS VIESNĪ CAS
Restorā nā , pasū tot jebkuru ē dienu, jums kā mū su tē vam jā atceras: jā zina garš vielas. Pretē jā gadī jumā viņ i piepildī s jū s ar tik daudz sarkanajiem pipariem, ka nebū s iespē jams ē st un jums bū s jā pasū ta kaut kas cits.
Es vairā kas reizes ē du bā rā netā lu no Royal Garden Plaza, blakus McDonald's (maksā jiet 300 batus vai 330, ja pē c 17:00). 1.5h var ē st ko gribi - zviedru galds. Viņ i piedā vā zaļ o tē ju vai kolu. Mī klā ir saldē jums, augļ i, dā rzeņ i, gaļ a, zivis, rullī š i, garneles. Kopumā laba izvē le un garš ī gi ē dieni.
Taizemes banā nu pankū ka arī ir klasika, jā pamē ģ ina katram, gatavo uz katra stū ra, garš ī gi. Ķ ermeņ a plā nā kajā slā nī lej olu ar pankū ku, izveido aploksni un apcep no 2 pusē m, tad pā rlej ar iebiezinā to pienu. Ņ ammī gs.
Un, protams, augļ i. Viņ u ir milzī gs skaits.
Kaut kas savā dā ks, eksotisks. Tirgū pie Maika varat izmē ģ inā t un iegā dā ties visu veidu augļ us. Nopirku mā jas, kur par 100 batiem pā rdod kvadrā tveida grozus tikai transportē š anai. Es iesaiņ oju visus augļ us un ieliku tos bagā ž ā š ajā lidmaš ī nas kastē . Mā jā s viņ a visus pacienā ja ar š iem neparastajiem augļ iem.
Vispā r, kur paē st – izvē le milzī ga. Kafejnī cas, restorā ni, tirdzniecī bas centrā ir daudz ē stuvju. Katrs varē s izvē lē ties cenu, kvalitā ti un ē rtī bas.
Festivā la tirdzniecī bas centrā.1. stā vā ruļ ļ i ir 10 bati gabalā . Paņ ē mu kastī tē.10 gabalus un apē du pietiekami. Garš ī gi labi ruļ ļ i. Bet tur pā rsvarā ar krabju nū jiņ ā m. Labi rullī š i ar labā m zivī m utt ir jau japā ņ u restorā nos un ir 2-3 reizes dā rgā ki, bet ir daudz garš ī gā ki.

TURĒ JUMI
visi slavē Kwai upi. Man jā saka, ka es pie viņ as negā ju, tas bija ļ oti labi.
Negribē ju š ai ekskursijai tē rē t daudz laika un 2 dienas, bet kuram ir vairā k laika, man liekas, ka ir vē rts aizbraukt, jo kuram jautā ju, ko apmeklē t Taizemē , visi vienbalsī gi saka, pirmkā rt: Kvai. Upe! ! !

Koh Samet sala. man tas maksā ja 1500 batus, nemaz nav tā s naudas vē rts. tas pats, kas Koh Lan salā , kurā nokļ uvu saviem spē kiem un 10 reizes lē tā k un 6 reizes ā trā k. mū s tur aizveda uz 2 stundā m, vē l vairā k ar autobusu, tad pa jū ru vē l pusstundu, och. nogurdinoš i. faktiski baro vakariņ as. labas pusdienas. un atvests pulksten 16.00. š ī diena bija velti izniekota, varē tu teikt. Es pavadī tu Koh Lan lī dz pulksten 17:00 un tur nokļ ū tu ne tik ilgi un nogurdinoš i. Nu jā , uz Samet smiltis ir nedaudz baltā kas. Viņ i saka, ka Puketa ir forš a, bet es tur neesmu bijis, es nevaru neko pateikt.

Pataijas apskates ekskursija (bezmaksas). tī ra naudas izš ķ ieš ana.
Lateksa fabrika (spilveni un matrač i), juvelierizstrā dā jumu fabrika (pieklā jī gi zelta priekš meti no 1000$), kosmē tikas veikals (viss ir dā rgs un, manuprā t, nav tā vē rts). nu viņ i rā dī ja kā rtē jo č ū sku š ovu... no pilsē tas augstā kā punkta apskatī ja visu Pataiju - ļ oti labi. jauki. ir zelta lielais buda, tas arī ir interesanti.

Panorā mas ekskursija pa Bangkoku (1 diena). Mē s gā jā m uz visā diem tempļ iem un tad pusdienojā m pasaules otrajā augstā kajā ē kā Baiyoke Sky. No 84. stā va no skatu rotē još ā s platformas var redzē t visu pilsē tu. Jauki, tas ir tā vē rts. Restorā ns, kurā viņ i baroja, tas ir š ī s ē kas 76. stā vā , arī ir labs, ē dienu izvē le ir vienkā rš i milzī ga. Bet es domā ju, ka Bangkokā var doties ekskursijā s uz 2-3 dienā m, bet kuram patī k. Man pietika ar 1 dienu.

Botā niskais. Nong Nooch dā rzs. Ir visā das orhidejas, bet tā s visam dod laiku. maz. ā tri izskrē ju no autobusa, nofotografē ju un braucu tā lā k.
Es paņ ē mu š ī s tū res vakara versiju, tā pē c vakarā pē c vakariņ ā m bija ī ss transvestī tu š ovs (principā man pietika un es netiku uz Tiffany š ovu, lai gan saka, ka tas ir š iks skats, es Es vienkā rš i neesmu ventilators). Pē c orhidejā m vizinā jā mies ar ziloņ iem, tad bija ziloņ u š ovs, tas ir lieliski, viņ i brauc ar velosipē diem un boulingu, spē lē basketbolu. Interesanti. Pē c tam ī stā s vakariņ as ar izrā di. Un pē c tam debesī s tika palaistas degoš as baltas laternas. Laba ekskursija.

Un, protams, ierodoties Taizemē , noteikti jā izmē ģ ina Taizemes masā ž a.

Š Ū NAS
Lai veiktu lē tus zvanus uz Krieviju, jums jā iegā dā jas Happy SIM karte, minū te uz Krieviju maksā.4-6 rubļ us. , sms arī , tā pē c ē rtā k zvanī t. Jū s varat papildinā t savu bilanci jebkurā Seven Eleven vai Family Mart veikalā.

Un tomē r meitenes, kuras nevar atrast kompā niju ceļ ojumam, dodieties vienas. Pirmo reizi devos viena un man nebija nekā du problē mu.
Ja uzvedī sies pieklā jī gi, pats nemeklē si piedzī vojumus 5. punktā , tad viss bū s super. Taizemē neviens nelī p kā Ē ģ iptē vai Turcijā . Un visā dos veikalos arī , ja pā rdevē jam teici nē , tad nē , viņ š neuzstā s.
Un tomē r tur ir pieņ emts kaulē ties, var nopirkt 2x lē tā k par cenu, ko sā kotnē ji deklarē ja pā rdevē js.
Valū tas kurss nedaudz mainā s, par santī mu. Vidē ji 1 bahts = 1 rublis, tā tad cenā s Pts. viegli orientē ties. Mainot 50 un 100 dolā ru banknotes, kurss bū s visizdevī gā kais, aptuveni 30 bati par dolā ru. Mainī ju maksimums 30.15. Mainot 10-49 dolā rus, kurss ir mazā k izdevī gs, 29 kapeikas. Nu, mainot 1-9 dolā rus, pat mazā k. Tā pē c labā k nekavē joties mainī t 50 vai 100 dolā rus pē c vajadzī bas.
Es ceru, ka mans pā rskats kā dam noderē s. Lai jaukas brī vdienas)))
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, ļ oti laba atraš anā s vieta, brī niš ķ ī gs skats pa logu..... viesnī ca jauna, ļ oti moderna. . . brokastī s ir viss sā kot no jū ras veltē m lī dz rullī š iem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, ļ oti laba atraš anā s vieta, brī niš ķ ī gs skats pa logu..... viesnī ca jauna, ļ oti moderna. . . brokastī s ir viss sā kot no jū ras veltē m lī dz rullī š iem......Un galvenais, ka tā ir atrodas 2 minū š u attā lumā no centra, lieki nekur tā lu braukt un uz 5 minū tē m aizbraukt uz molu (kurš grib kuģ ot uz salā m))))) blakus lielam centam (kur var nopirkt pilnī gi visu ! ! ) LABĀ KĀ VIESNĪ CA !!!!!! ! ! !!!!! ! Vairā k + ka ir daž i krievi !!!!!!!!!!!! ! AIZIET
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums Pandohka
Ja ir depozīts, cik daudz?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель всемирно известной сети Hilton. Высокий уровень сервиса, удобное расположение и множество магазинов в шаговой доступности. Построен в 2010 году, был реконструирован в 2011 году. Состоит из одного 34-этажного здания. Расположен в торгово-развлекательном центре Central Festival Pattaya, рядом с Хард-рок Кафе.

Atrašanās vieta Отель расположен в торгово-развлекательном центре Central Festival Pattaya, в 127 км от международного аэропорта Suvarnabhumi, в 31,4 км от аэропорта У-Тапао, через дорогу от пляжа Pattaya Bay.
Pludmales apraksts Пляж через дорогу от отеля. Пляжные полотенца: бесплатно (из отеля).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, камера хранение багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно, Wi-Fi в общественных зонах (бесплатно), 5 конференц-залов (на 45–800 чел.), 1 открытый песзажный бассейн (расположен на 16 этаже), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

Рестораны и бары:

Ресторан Edge — предлагает блюда азиатской и европейской кухни, красивый вид на Сиамский залив, приготовление блюд на открытой кухне, шведский стол с морепродуктами (каждую пятницу), меню A la carte, открыт ежедневно: с 06:00 до 22:30;

Ресторан Flare — традицонная тайская кухня, меню A la carte, большая винная карта, открыт ежедневно: с 18:00 до 23:30;

Лаунж-бар Drift — кофе, коктейли, разнообразные напитки, лёгкие закуски, открытая терраса с видом на залив, открыт ежедневно: с 09:00 до 23:00;

Horizon — ресторан и бар на крыше, открыт ежедневно: с 17:00 до 01:00;

Shore — бар у бассейна, напитки, легкие закуски, открыт ежедневно: с 09:00 до 20:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне. Детский клуб (09:00–18:00).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водные виды спорта платно (на пляже, принадлежат 3-й компании), тайский массаж платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 302 номера, расположены с 19 по 33 этаж (все с видом на море):

212 Deluxe Sea View Room (макс. 2+1 чел, 46 м2);

45 Executive Sea View Room (доступ к услугам Executive Lounge Zone, макс. 2+1 чел, 46 м2);

26 Executive Plus Sea View Room (доступ к услугам Executive Lounge Zone, ванна на открытом воздухе, макс. 2+1 чел, 65 м2);

8 Ocean Suite (гостиная, спальня, макс. 2+2 чел, 78 м2);

7 Deluxe Ocean Suite (гостиная, спальня, ванна на балконе, макс. 2+2 чел, 78 м2);

4 Grand Ocean Suite (гостиная, спальня, ванна на балконе, макс. 2+2 чел, 125 м2).

Istabās

Ванна и душ (раздельно), телевизор в ванной (только в Executive), ванна на балконе (в Deluxe Ocean Suite, Executive Plus Sea View, Grand Ocean Suite), фен, туалетно-косметические принадлежности, халат и тапочки, весы, индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ, ЖК-телевизор, CD-плеер, W-Fi (платно), радио, iPod system. телефон (с автоответчиком), сейф (бесплатно), мини-бар (платно), холодильник, набор для приготовления чая/кофе, утюг и гладильная доска, балкон/терраса, room service: круглосуточно, уборка номера: ежедневно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese 333/101 Moo 9, Nong Prue, Banglamung, Pattaya Chonburi, 20260, Thailand
Tālruņi: Tel: +66-38-253000
Fax: +66-38-253001
Tīmekļa vietne: Hilton Pattaya
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.