Hill Fresco Pattaya Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas piecu minūšu brauciena attālumā no Patajas centra. Tā tika atvērta 2007. gadā, renovēta 2013. gadā. Tā sastāv no 5 stāvu (Sea Orchid) un 7 stāvu (New Building) ēkas, kas iekārtota mūsdienīgā stilā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар AlexandraBeib
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pagā ja ilgs laiks, lī dz izvē lē jos viesnī cu medusmē nesim kopā ar vī ru. Vai nu vieta nav pareiza, tad cena par augstu, tad depozī ts milzī gs??? ? Mums nepatī k visu dienu gulē t pie baseina un mums ir vienalga, ka pa televizoru tiek noskaņ oti krievu kanā li, tā pē c nolē mā m, ka komfortam mums pilnī gi pietiks ar 3 zvaigznē m, vadoties pē c loģ ikas “Brokastis, atsvaidzinies un staigā , staigā un aizmigt tī rā gultā ” Bet "Kalna freska" vairā k nekā attaisnoja visas mū su cerī bas. … Tomēr ▾ Pagā ja ilgs laiks, lī dz izvē lē jos viesnī cu medusmē nesim kopā ar vī ru. Vai nu vieta nav pareiza, tad cena par augstu, tad depozī ts milzī gs??? ?
Mums nepatī k visu dienu gulē t pie baseina un mums ir vienalga, ka pa televizoru tiek noskaņ oti krievu kanā li, tā pē c nolē mā m, ka komfortam mums pilnī gi pietiks ar 3 zvaigznē m, vadoties pē c loģ ikas “Brokastis, atsvaidzinies un staigā , staigā un aizmigt tī rā gultā ”
Bet "Kalna freska" vairā k nekā attaisnoja visas mū su cerī bas.
Pirmkā rt, atraš anā s vieta) ???? ? viss ir tuvu.
Tirgus, kur viss ir ļ oti garš ī gs un labas cenas, ir arī daudz suvenī ru (7 minū tes mierī gā tempā ) veikali un tamlī dzī gi 7 elevans (burtiski 5 minū tes) aptiekas (DROŠ I Ņ EM LĪ DZI PANTENOLU! ), masā ž a , kafejnī ca ar krievu un taizemieš u ē dieniem, karaoke , taksometri un viss.
Bet tajā paš ā laikā viesnī cā netraucē s nekā da mū zika, tur ir ļ oti omulī gi.
Tā atrodas burtiski 8 minū š u attā lumā no jū ras, un tajā ir tī rā kā Pattajas centra pludmale.
Jū ra bija neticami silta, mē s smē ķ ē jā m 2.5 stundas un nesasalā m)
Vē los vē rst jū su uzmanī bu uz to, ka viņ i no mums neņ ē ma depozī tu. Tas ir ļ oti svarī gi. Jo daž ā s viesnī cā s viņ i ņ em depozī tu 100 USD apmē rā , bet kā pē c? daudzas istabenes zog pat karotes, lai vē lā k no tevis atņ emtu vai ū dens pudeles ?? ? ? bet te nav runa
jaukā s administratores iedeva mū su istabiņ as atslē gas, uzreiz paprasī jā m tū roperatoram (protams, iepriekš vē l pirms brauciena, pareizā k sakot pie reģ istrā cijas) numuriņ u ar kopī gu gultu un istabu jaunlaulā tajiem. (Nosū tī ja viņ iem laulī bas apliecī bu) bez reģ istrā cijas, burtiski 5 minū tes un š eit ir jū su atslē gas.
????? ? Iegā jā m istabā un bijā m ļ oti patī kami pā rsteigti. Istaba plaš a un jauna, gaiš a! Liela mī ksta gulta, tuvumā rozetes un plaukti. Seifs istabā , labs kondicionieris, milzī gs spogulis, mini ledusskapis, fē ns, liels skapis un neticams skats no balkona uz citā m salā m! Tī ra balta veļ a, dvieļ i un ir arī mini komplekti ar š ampū nu utt. . Uz balkona ir neliels veļ as ž ā vē tā js un galds ar krē sliem) vannas istabā ir duš a. Viss ir tī rs un izremontē ts. Mū s sagaidī ja neticami skaisti izrotā ta dobe ar gulbjiem un svaigiem ziediem. un jā , liels TV ar krievu kanā liem, telefons ??? ?
Viesnī cas teritorija tik mā jī gs. Vienmē r tī ra zona un tī rs baseins! Ar fona apgaismojumu, strū klaku un mini dž akuzi. Uz vietas ir duš a, lai noskalotos pē c baseina. Ē rti un jauni sauļ oš anā s krē sli un vienkā rš i laba atmosfē ra. vienmē r tī ri dvieļ i) baseins sā kumā bē rniem un tad dziļ š )
Starp citu, mē s bijā m tā saucamajā "off sezonā ", kas mū s nebiedē ja) bija tropisks lietus naktī apmē ram 5 minū tes un tas ir neticami silts un ā tri ž ū st, un starp citu, tas notika vienu reizi diena. Mē s brauksim tikai "nesezonā " mums bija ideā ls laiks, mums patī k lietus. Saule bija no 7 lī dz 13, kur traki cepā s, bet tad saule paslē pā s aiz gliemež vā kiem un bija ideā ls laiks. kad bija ē rti, karsti, bet bez akloš ā s saules. Visi sauļ ojas š ajā š ķ irnē un personī gi mans vī rs pamodā s un pē dē jā dienā guva smagu ķ ermeņ a apdegumu, tā pē c brī dinā ju ar cepurē m; ) un cilvē ku ir maz un cena ir skaidri samazinā ta 2 reizes
????? ? ? Brokastis. Tas ir sā tī gs un viss ir ļ oti garš ī gs, svaigs un ē stgribu) Ir nū deles ar gaļ u, olu kultenis, bekons, panē ta vista un svaigi augļ i un kafija (garš ī ga, nevis 3 in 1) un tē ja, svaigas sulas, kruasā ni (mī kstā s) pankū kas (Es tos nevaru izturē t, bet tur es tos ē du pa 5 gabaliņ iem)) ievā rī jums / iebiezinā tais piens utt. , Un tā tā lā k. Es nesaprotu mū su krievu tautu, kad viņ i saka, ka viss ir vienmuļ i. Interesanti, ko viņ i gatavo sev brokastī s? Ka viņ iem tas viss ir garlaicī gi. . . starp citu, neesiet slinki un ejiet rī t ā trā k no 7.00, jo ķ ī nieš i (administrators vienmē r centā s viņ us izkā rtot atseviš ķ i citā ē kā ) viņ i visu ļ oti ā tri apē d)) garš ī gi)) un ja patī k pirmajā rī tdien mē s nolē mā m braukt lejā.10:00, tad palicis maz. ē damistaba ir tī ra un nenormā li ē rta) š ķ ī vji ir tī ri)
Wifi puiš i visur! Un lieliski un bez maksas! Ū dens istabā s vienmē r tiek papildinā ts, ja uz durvī m atstā jat uzrakstu "lū dzu, iztī riet istabu" un nekad neizmetiet stikla ū dens pudeles (pretē jā gadī jumā tā s kļ ū st par maksu)
Darbinieki vienmē r ir iztī rī ti lī dz sirdsapziņ ai, viņ i vienmē r smaida un jums palī dz.
Puiš i, nekaunojiet krievu tautu. Pat ja esat atvaļ inā jumā , sakopieties pē c sevis un neesiet rupji sakot "viņ i joprojā m nesaprot" pā rbaudiet, viņ i saprot! Un viņ iem paliek kauns, kad mū sē jie š ā di uzvedas. . Tirgū nevar aiz sevis š ķ ī vi sakopt, bet blakus ir atkritumu tvertne.
Mī nusi? Tie tieš ā m neeksistē ja. Ja Pataijā , tad tikai Hill freskā . Mē s atstā jā m viņ iem atvadu š okolā des ar zī mī ti) un, starp citu, mē s neatstā jā m viņ iem tē ju, un viņ i uz to nesniedza mā jienu. Brī niš ķ ī ga vieta.
Vē l vienu lietu aizmirsu. Speciā li nolē mā m atstā t mantas un pat sī kas naudas labi redzamā vietā , lai pā rbaudī tu vai zog vai ne. Atbilde: nē , tie ir tā lu no pieskarš anā s. Pases un pā rē jo naudu glabā jā m č emodā nā , kas bija aizslē gts) un nolikā m skapī )
Labu atpū tu! )
Завтрак) В бассейне из всего номера купались только мы) Рыбный день;) Array Номер Порции в местном кафе) Рынок) Отель)
аватар elvira_murina
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi devos uz Taizemi. Ceļ oju kopā ar mammu, tā pē c meklē ju viesnī cu nevis trokš ņ ainā vietā un tuvā k tī rai pludmalei. Izpē tī jis daudzas atsauksmes, es sapratu, ka viena no Patajas "netī rajā m" pludmalē m ir Dž omtiena. … Tomēr ▾ Pirmo reizi devos uz Taizemi. Ceļ oju kopā ar mammu, tā pē c meklē ju viesnī cu nevis trokš ņ ainā vietā un tuvā k tī rai pludmalei. Izpē tī jis daudzas atsauksmes, es sapratu, ka viena no Patajas "netī rajā m" pludmalē m ir Dž omtiena. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas. Uzreiz apskatī ju viesnī cas trī s zvaigž ņ u lī menī . Izpē tot atsauksmes, secinā ju, ka mums vispiemē rotā kā viesnī ca ir Hill Fresco. Š ī ir viena no retajā m viesnī cā m, kurai bija 3 zvaigznes un ļ oti labas atsauksmes. Reģ istrē š anā s noritē ja bez problē mā m: ieradā mies ap pulksten vieniem pē cpusdienā pē c vietē jā laika, uzreiz norē ķ inā jā mies, depozī tu neņ ē mā m, visas lietas tika atnestas tieš i istabā . Viesnī cas darbiniece man parā dī ja, kā ieslē gt gaismu, izmantot seifu un izmantot gaisa kondicionieri. Numuram bija balkons ar nelielu soliņ u, no kura paveras skats uz viesnī cas baseinu un Pataijas augstā ko ē ku – Pattaya Park Hotel torni. Taizemē lietas ž ū st ļ oti ilgu laiku, tā pē c balkons mums ļ oti palī dzē ja. Viesnī cā ir labas brokastis: gandrī z katru reizi viens un tas pats, bet izvē le nav maza, tā pē c katru reizi var izvē lē ties kaut ko, kas vē l nav izmē ģ inā ts. Apmē ram 10 minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Netā lu no viesnī cas ir "krievu" tirgus, apmē ram 5-7 minū tes nesteidzī gā tempā . Nā kamajā dienā pē c ieraš anā s mē s ar mammu apguvā m visu tuvē jo teritoriju: sasniedzā m pludmali, pamanī jā m noderī gus lielveikalus, atradā m aptieku, ceļ ojumu aģ entū ras, kas pā rdeva ekskursijas pa Taizemi, kafejnī cas, masā ž as salonus - viss ir pastaigas attā lumā . Vienī gais niecī gais trū kums bija tas, ka istabā nebija wi-fi, bet uz Taizemi nebraucā m sē rfot internetā , tā pē c lielas nepatikš anas nesagā dā ja, ja vajadzē ja, devā mies lejā uz gaiteni, kur viss strā dā ja labi. Tajā paš ā laikā kā ds viesis no tā s paš as viesnī cas blakus esoš ā s ē kas teica, ka viņ a istabā ir wi-fi. Starp citu, mē s dzī vojā m jaunā viesnī cas ē kā - tas ir kreisais spā rns, pati viesnī ca tagad atrodas ar burtu "P". Apkalpoš ana numurā ir katru dienu, tajā ietilpst ū dens pudeļ u maiņ a (starp citu, ū dens ir stikla pudelē s, izmest nedrī kst, jā atstā j istabā ), dvieļ u maiņ a. Gultas veļ a tika mainī ta ik pē c 3 dienā m. Grī da tika mazgā ta ļ oti slikti, mē s to mazgā jā m, bet no mums nebija daudz netī rumu, tā pē c tas mums ī paš i nesagā dā ja grū tī bas, tikai mū s pā rsteidza : ) Kukaiņ u istabā vispā r nebija. Kopumā viesnī ca ir lieliska, neskatoties uz mazajiem komentā riem, ar prieku tur atgriezī š os vē lreiz.
аватар kroshka.strelko
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izlī gums noritē ja ā tri. Visiem patika. Viesnī cas teritorija nav liela, bet diezgan mā jī ga. Ē diens labs: svaigi augļ i, dā rzeņ i. Sulas, tē ja, kafija. Omlete, ceptas olas, desiņ as. vistas stilbiņ i, cepti kartupeļ i, nū deles, kā postu zupa, tom jams. … Tomēr ▾ Izlī gums noritē ja ā tri. Visiem patika. Viesnī cas teritorija nav liela, bet diezgan mā jī ga. Ē diens labs: svaigi augļ i, dā rzeņ i. Sulas, tē ja, kafija. Omlete, ceptas olas, desiņ as. vistas stilbiņ i, cepti kartupeļ i, nū deles, kā postu zupa, tom jams. , vā rī ti un š ķ idrie rī si (nemē ģ inā ju). Grauzdiņ š , bulciņ as ar ievā rī jumu. Netā lu no tirgus, kur var iegā dā ties augļ us, lietas un daudz ko citu. Tur var arī ē st. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi. Trū kums ir tā ds, ka lī dz galvenajai ielai, kur brauc tuk-tuki, jā iet kā jā m 10.15 minū tes.


iemiesojums lena63
un jautājums par vēl vienu viesnīcu Aiyara palace hotel vai tai ir balkoni kādās istabās?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен в пяти минутах езды от центра Паттайи. Был открыт в 2007 году, реновирован в 2013 году. Состоит из 5-этажного (Sea Orchid) и 7-этажного (New Building) здания оформлены в современном стиле. Отель подходит для спокойного семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в районе Пратамнак, в 450 м от пляжа Майруак/Mairuak – около отеля Adriatic (6 минут ходьбы), в 2,5 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (7 минут езды), в 128 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 25 минут), в 40 км от аэропорта U-Tapao (40 минут езды).
Pludmales apraksts Пляж Майруак (Mairuak) — в 450 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранение багажа, почта/курьер, услуги по глажке одежды (платно), room service, мини-маркет, Hill Fresco Restaurant/Coffee Shop — европейская, китайская и тайская кухня (7:00-23:00), бар у бассейна (7:00-23:00), 1 открытый бассейн с джакузи, сад. Шаттл-бас до центра города (бесплатно, в 10:00 и 18:30).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне. Детское меню на завтрак.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж (платно).
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 132 номера:

79 standard (31 кв.м, макс. 2+1 чел);

30 superior (37 кв.м, макс. 2+1 чел);

7 superior by pool (37 кв.м, макс. 2+1 чел);

16 deluxe (44 кв.м, макс. 2+1 чел).

Istabās

Кондиционер, Wi-Fi (бесплатно), телевизор, сейф, мини-бар платно (вода ежедневно, бесплатно), набор для чая и кофе, душ/ванна, фен, туалетные принадлежности, утюг и гладильная доска (по запросу, платно), балкон, room service, уборка номера: ежедневно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese 359/109 Moo 12, Phra Tamnak Hill road, Soi 5, Nongprue, Banglamung, Chon Buri 20150, Thailand.
Tālruņi: Tel: +66(0) 3826 7161-3
Mobile: +66(0) 81 353 5224
Fax: +66(0) 3826 7165
Tīmekļa vietne: Hill Fresco Pattaya Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).