Hard Rock Hotel 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 8.110
№17 viesnīcas reitingā Pataja
7.8 Numurs
9.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.0 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas ērtā Patajas centrālajā daļā, pastaigas attālumā no veikaliem un restorāniem. Oriģināli un stilīgi iekārtoti numuri, labs ēdiens un kvalitatīvs serviss. Viesnīca ir pazīstama ar savām animācijas aktivitātēm pieaugušajiem un bērniem, piemēram, putu ballītēm. Viesnīcā ir savs nakts izklaides klubs Hard Rock Cafe - dzīvās grupas un Rock Shops. Jūs varat iznomāt aprīkojumu. Viesnīca tika atvērta 2001. gadā. Pēdējā renovācija veikta 2011. gadā. Sastāv no vienas 10 stāvu ēkas. Piemērots jauniešiem, pāriem ar bērniem un āra entuziastiem.Vairāk →
аватар 25071961
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Koncentrē ts uz viesnī cu, kur ir izklaide bē rniem. Bē rnu istaba maksā ja 100 batus 1 stundu. Telpā ir maz rotaļ lietu, un pat tā s ir vecas. Darbinieki tikai pieskata bē rnu, nevada ne amatniecī bu, ne meistarklasi. Deta pati. Telpai nepiecieš ams remonts un modernizā cija. … Tomēr ▾ Koncentrē ts uz viesnī cu, kur ir izklaide bē rniem. Bē rnu istaba maksā ja 100 batus 1 stundu. Telpā ir maz rotaļ lietu, un pat tā s ir vecas. Darbinieki tikai pieskata bē rnu, nevada ne amatniecī bu, ne meistarklasi. Deta pati. Telpai nepiecieš ams remonts un modernizā cija. Agrā k burvis ienā ca pē c vakariņ ā m, tagad tikai reizi nedē ļ ā sestdienā s. Kopumā viesnī ca maz uzmanī bas pievē rš bē rnu izklaidei. Maza uzmanī ba tiek pievē rsta arī bē rnu uzturam - nav ī paš as pā rtikas, ī paš i pā rtikas burciņ as. Daudz ā trā s ē dinā š anas. Š ī nav pirmā reize viesnī cā , un gribu atzī mē t, ka konditorejas izstrā dā jumu kvalitā te ir kļ uvusi sliktā ka: vienmuļ a, auksta zem ž ā vē tā m maizī tē m.
аватар rustalinaaaaa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies aprī ļ a sā kumā , personā ls draudzī gs, recepcijā ir krieviski runā još a meitene, kas ir diezgan svarī gi (! ), Istabas tī ras, brokastis bagā tī gas ar izvē li. Pati viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , lī dz Tirdzniecī bas centram Terminal 21 var staigā t. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies aprī ļ a sā kumā , personā ls draudzī gs, recepcijā ir krieviski runā još a meitene, kas ir diezgan svarī gi (! ), Istabas tī ras, brokastis bagā tī gas ar izvē li. Pati viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , lī dz Tirdzniecī bas centram Terminal 21 var staigā t. Viss patika, iesaku!
аватар vika.t
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca pirmajā rindā . Draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Reģ istrē š anā s notika ļ oti ā tri. Labi cipari. Tī rī š ana notika katru dienu. Ir tē jkanna, tē ja un kafija. Paldies š efpavā riem! Lieliskas daudzveidī gas brokastis. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca pirmajā rindā .
Draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Reģ istrē š anā s notika ļ oti ā tri.
Labi cipari. Tī rī š ana notika katru dienu. Ir tē jkanna, tē ja un kafija.
Paldies š efpavā riem! Lieliskas daudzveidī gas brokastis. Ē diens bija piemē rots gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Jautra animā cija pie baseina. Labi darī ti, puiš i))) Baseins ar smiltī m ir tikai Dieva dā vana))) Es negribē ju pamest viesnī cas teritoriju - viss ir vienkā rš i lieliski sakā rtots !! !
Ir nelieli mī nusi: vannas istabā duš ā nav plaukta personī gajā m mantā m, nā cā s savas burkas nolikt uz grī das; apmaksā ta rotaļ u istaba bē rniem (100 bati stundā - maz naudas, bet tomē r. . . 20 dienā s sakrā jusies pieklā jī ga summa)
аватар victor_sailor
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska atraš anā s vieta! netā lu no ielas ar...(meitenes) Netā lu ir daudz makaronu, nokļ ū š ana jebkurā Pataijā ir niecī ga. … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta! netā lu no ielas ar...(meitenes)
Netā lu ir daudz makaronu, nokļ ū š ana jebkurā Pataijā ir niecī ga.
аватар oksanka.oksana
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir tī ra, labi uzturē ta, izremontē ta (vismaz tajā ē kas daļ ā , kurā atradā s mū su numurs). Mū su ekskursijā tika rezervē ts numurs "City View (new)" ar skatu uz viesnī cas pagalmu, pareizā k sakot, atkritumu izveš ana un atkritumu izveš ana no restorā na). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tī ra, labi uzturē ta, izremontē ta (vismaz tajā ē kas daļ ā , kurā atradā s mū su numurs).
Mū su ekskursijā tika rezervē ts numurs "City View (new)" ar skatu uz viesnī cas pagalmu, pareizā k sakot, atkritumu izveš ana un atkritumu izveš ana no restorā na). Ļ oti traucē ja uz restorā na jumta izvietoto milzī go gaisa kondicionieru un pā rsegu troksnis. Un tā kā mū su istaba atradā s virs restorā na, tas bija ļ oti skaļ š...
Viesnī cā mū s ā tri izrakstī ja un nokā rtoja, neskatoties uz to, ka vē l nebija 14.00. Viņ i paņ ē ma depozī tu 100 dolā ru. Recepcijā bija divas krievu meitenes, bet viņ as ieradā s pulksten 9.00.
Ē diens izcils. Pat labā k par izcilu!! ! ! Cepts bekons, sarkanā s zivis(bagā tī bā ), desiņ as, liellopu gaļ a, daž ā das gaļ as, dā rzeņ i, augļ i. Neko sū dzē ties.
Istabā . Tī ra normā li (ne strū klaka, protams), dvieļ i tī ri, gulta pasaka! Bija tē jas komplekts - tē ja, kafija, cukurs, krē jums, tē jkanna, ū dens 2 pudeles - bez maksas; seifs, fē ns. Starp citu reģ istratū rā jā paņ em lapa ar Wi-Fi pieteikumvā rdu un paroli (internets ir bez maksas, kas ļ oti priecē ) Savienojums labs, darbojas visā viesnī cā un iekš ā . istaba.
Baseins un pludmale. Vienai personai baseinā tiek izsniegti 2 dvieļ i, ar tiem var doties uz pludmali, bet tie ir jā atdod tajā paš ā dienā . Pludmale atrodas pā ri ceļ am (50-100 metri). Pieejiet pie jebkuriem sauļ oš anā s krē sliem, gā dī ga taju sieviete uzreiz pieskrien, apsegs jū su sauļ oš anā s krē slus un piedā vā s dzē rienus (par maksu), 2 sauļ oš anā s krē slu un galdiņ a izmaksas ir 100 bati. Pie baseina, protams, tas viss ir bez maksas.
Ekskursijas. Mē s bijā m iekļ auti ekskursijas izmaksā s (BAT uzņ ē mums), jā saka uzreiz - ne pā rā k ! ! ! Labā k jau viņ u nebū tu. . . Pā rā k daudz lieku - iepirkš anā s, suvenī ri, aptiekas, rū pnī cas (tas viss 3x dā rgā k, nepē rc) Interesanti bija tikai Nong Nooch botā niskais dā rzs. Kopumā ekskursijas jums piedā vā s jū su gids viesnī cā , un jū s varat izvē lē ties paš i.
Ē dinā š ana ā rpus viesnī cas. Jebkur un jebkurā laikā ! Viss ir ļ oti lē ti!!!!! ! ! Mē s devā mies uz tirgu ar tuk-tuk (10 bati no cilvē ka). Var nopirkt daudz ko un par santī mu, var kaulē ties, bet taizemieš i nav ī paš i zemā ki, pat daž reiz dusmī gi...
Galvenā informā cija. Ar tuk-tuk palī dzī bu no viesnī cas var nokļ ū t 5 minū š u laikā lī dz slavenajai Volkin ielai. Piebrauc pie ceļ a, tuk-tuk apstā jas, tu apsē dies un paē d. Kad vajag izkā pt spied zvana pogu, pie izejas iedod š oferim naudu. Brī dinu: taizemieš iem nav ceļ u satiksmes noteikumu! Viņ i nereaģ ē uz gā jē jiem un sarkano luksoforu. Droš i vien bija jocī gi uz mums skatī ties, kad nospiedā m luksofora pogu un, sagaidī juš i "zaļ o", drosmī gi kā pā m uz brauktuves. . . Rezultā tā taizemieš i turpinā ja braukt kā brauca)))) Nē . viens gatavojā s apstā ties!
Tā pē c ceļ š bija ā tri jā š ķ ē rso))))
Izlikš ana. Bija atgadī jums - mū su gids (saimnieks) aizmirsa mums piezvanī t un pastā stī t par transfē ra laiku no viesnī cas. Negaidot viņ a zvanu, mums paš iem nā cā s viņ u traucē t. . . Starp citu, reģ istrē joties viesnī cā , tev iedod SIM karti (bez maksas), kuru tu ieliec telefonā un pā rē jā laikā tu bū s savienojums ar gidu (varat zvanī t Taizemē un ā rpus tā s). Š o SIM karti nelikā m, tā pē c par tarifiem neko nevaru pateikt.
Agrā s izrakstī š anā s gadī jumā (vakarā ), dodieties uz reģ istratū ru un palū dziet no rī ta sagatavot jums pusdienu kastī ti.
Tad mē s devā mies uz Koh Chang salu, protams, uz citu viesnī cu, tā pē c piedzī vojums turpinā jā s)))))))))
аватар a-lana
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ideā la viesnī ca ģ imenē m un tiem, kam komforts ir pā ri visam, bet kuri tajā paš ā laikā nevē las dzī vot prom no galvenā s pilsē tas infrastruktū ras. Ir aktī vā animā cija pieauguš ajiem un bē rniem, pludmalē atrodas slavenā Hard Rock Cafe, tiek rī kotas putu ballī tes (no 21 g. … Tomēr ▾ Ideā la viesnī ca ģ imenē m un tiem, kam komforts ir pā ri visam, bet kuri tajā paš ā laikā nevē las dzī vot prom no galvenā s pilsē tas infrastruktū ras. Ir aktī vā animā cija pieauguš ajiem un bē rniem, pludmalē atrodas slavenā Hard Rock Cafe, tiek rī kotas putu ballī tes (no 21 g. ), ir iespē ja bez maksas nomā t ģ itā ru. Depozī ts ir 100 USD nedē ļ ā . Luksusa numuri ar skatu uz pilsē tu neliek papildu gultu, luksusa numuri ar skatu uz jū ru ir lielā ki (gultu var ienest), bet lielā kajai daļ ai nav balkona. Kluba telpā m ir daž ā das privilē ģ ijas, piemē ram, atseviš ķ as kluba atpū tas telpas klā tbū tne, kurā ieeja ir pieejama tikai kluba telpu viesiem. Visi numuri ir nesen atjaunoti ar patī kamu dizainu. Bē rniem un pusaudž iem ir atseviš ķ i mini klubi. SPA ir pieejams arī pieauguš ajiem un bē rniem. Ē diens ir izcils. Viesnī ca atstā ja vispozitī vā kos iespaidus.
аватар s5001
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta kopā ar draugiem š ajā viesnī cā maija brī vdienā s. Es lasī ju daudz informā cijas par š o viesnī cu, un izvē le krita uz viņ u. Viesnī cai ir milzī gs skaits plusu, tač u ir arī nelieli mī nusi. Neapš aubā ms un galvenais pluss ir viesnī cas atraš anā s vieta, tā atrodas Beach Street un Walking Street ir 5 minū š u attā lumā ar tuk tuk, vai ja jums ir laiks staigā t, tad ejiet apmē ram 20 minū tes. … Tomēr ▾ Atpū ta kopā ar draugiem š ajā viesnī cā maija brī vdienā s. Es lasī ju daudz informā cijas par š o viesnī cu, un izvē le krita uz viņ u.
Viesnī cai ir milzī gs skaits plusu, tač u ir arī nelieli mī nusi. Neapš aubā ms un galvenais pluss ir viesnī cas atraš anā s vieta, tā atrodas Beach Street un Walking Street ir 5 minū š u attā lumā ar tuk tuk, vai ja jums ir laiks staigā t, tad ejiet apmē ram 20 minū tes.
Viesnī cas rajons arī ļ oti labs. Daudz zaļ umu un vienkā rš i milzī gs baseins, viņ i saka, ka tas š ķ iet lielā kais Pataijā . Netā lu esoš ā s kafejnī cas Hard Rock Cafe rokgrupa 1 stundu spē lē pie baseina esoš ajiem cilvē kiem.
Jū s nevarat ienest draugus uz baseinu, pretē jā gadī jumā jums bū s jā maksā.450 bati par katru, vai arī viņ i tiks atskaitī ti no depozī ta, kas palikusi reģ istrē š anā s brī dī (200 dolā ri par numuru).
Vē l viens liels pluss ir brī niš ķ ī gā s brokastis. To daudzveidī ba ir vienkā rš i pā rsteidzoš a, un daž ā di gaļ as veidi, sarkanā s zivis un deserti ir ļ oti garš ī gi.
Lielais š ī s viesnī cas mī nuss ir maksas internets, domā ju, ka mū sdienu pasaulē , kur sakaru lī menis ir diezgan augsts, par internetu prasī t 300 batus dienā ir nepieņ emami.
Citā di mī nusus nepamanī ja, personā ls draudzī gs, istabas labi uzkoptas, ja viesnī cā ir dzimš anas diena, tad uzdā vina kū ku. Bet par naudu, ko tur maksā , lai dzī votu, tā tam vajadzē tu bū t. Pataijā ir daudz lē tā ku viesnī cu, varbū t nā kamreiz iekā rtosimies pieticī gā k, bet servisa cienī tā jiem š ī viesnī ca ir 100% piemē rota.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju kopā ar savu dē lu 12 gadi 2012. gada februā rī , man ļ oti patika viesnī ca! Teritorija forš a paš ā pilsē tas centrā , viss ir pastaigas attā lumā ! Personā ls uzmanī gs, ī paš i bē rniem. Izklaide visas dienas garumā gan pieauguš ajiem, gan bē rniem! Ļ oti iesaku viesnī cu!. … Tomēr ▾ Biju kopā ar savu dē lu 12 gadi 2012. gada februā rī , man ļ oti patika viesnī ca! Teritorija forš a paš ā pilsē tas centrā , viss ir pastaigas attā lumā ! Personā ls uzmanī gs, ī paš i bē rniem. Izklaide visas dienas garumā gan pieauguš ajiem, gan bē rniem! Ļ oti iesaku viesnī cu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Prosha80
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jau sen jau no pavasara plā nojā m atvaļ inā jumu, gribē jā m ar bē rnu atpū sties, lai parā dī tu viņ am jū ru. Beidzot tiku ā rā š ovasar! Pē c draugu ieteikuma devā mies uz Taizemi – Pataju. Lielisks klimats, slavena vieta un apstā kļ i bē rniem. … Tomēr ▾ Jau sen jau no pavasara plā nojā m atvaļ inā jumu, gribē jā m ar bē rnu atpū sties, lai parā dī tu viņ am jū ru. Beidzot tiku ā rā š ovasar! Pē c draugu ieteikuma devā mies uz Taizemi – Pataju. Lielisks klimats, slavena vieta un apstā kļ i bē rniem. Mē s iegā dā jā mies biļ etes caur Biblio Globe. Kā izrā dī jā s, viņ iem ir viszemā kā s cenas, mē s š aubī jā mies, ka tas viss ir krā pniecī ba, it ī paš i pē c atsauksmē m internetā . Bet mums par laimi paveicā s! Meitenes, kas pieņ ē ma mū su pasū tī jumu, ilgi uzklausī ja mū su vē lmes un piedā vā ja vairā kus variantus. Mē s izvē lē jā mies Pattaya HARD ROCK HOTEL 4. Mū s brī dinā ja par notiekoš ajiem remontdarbiem daž os stā vos, tomē r izvē lē jā mies š o viesnī cu. Pirmkā rt, HR zī mola dē ļ , kas iedveš pā rliecī bu, kā arī labas atraš anā s vietas dē ļ .
Turp un atpakaļ lidoja ar Transaero. Nav sū dzī bu. Viesnī cā apmetā mies vienkā rš ā istabiņ ā . Dē lam tika nodroš inā ta pilna vienvietī ga gulta. Viss bija lieliski. Remonts nebija pat manā ms. Viņ i mums paskaidroja, ka strā dā no 9-13, un darbi tiek veikti augš ē jos stā vos.
Viesnī cā ir Patajā lielā kais baseins ar smilš ainu dibenu, daudzveidī ga ē dienkarte, masā ž a, spa pirtis, kopumā nav garlaicī gi! Neuzkrī toš a animā cija, uzmanī gs personā ls un lieliska apkalpoš ana – tā var teikt par š o viesnī cu.
Gidi bija lieliski. Uzmanī gs un pieklā jī gs. Kad viņ i zvanī ja, lai jautā tu par restorā niem tuvumā , viņ i man pastā stī ja par Festivā lu, kas atrodas 5 minū š u attā lumā no viesnī cas. Garš ī gi un lē ti.
Paldies visiem, kas radī ja mums š os svē tkus!
аватар Rybka86
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca pā rsteidza ar savu neparastumu! Personā ls ir smaidī gs un draudzī gs. Divu nedē ļ u laikā , ko es tur pavadī ju, es nekad neievē roju kalponi, kad viņ a tī rī ja istabu. Viss notika ā tri, visu iztī rī ju: nomazgā ti trauki, salocī tas lietas, katru dienu jauni dvieļ i un halā ti. … Tomēr ▾ Viesnī ca pā rsteidza ar savu neparastumu! Personā ls ir smaidī gs un draudzī gs. Divu nedē ļ u laikā , ko es tur pavadī ju, es nekad neievē roju kalponi, kad viņ a tī rī ja istabu. Viss notika ā tri, visu iztī rī ju: nomazgā ti trauki, salocī tas lietas, katru dienu jauni dvieļ i un halā ti. Brokastī s baroja tikai, lai nogalinā tu, ē dienu daudzveidī ba ir apbrī nojama. Un pats galvenais ir animā cija, viņ i neļ ā va mums garlaikoties no rī ta lī dz vakaram, un ī paš i sestdienā s putu diskotē kas ir vienkā rš i super! ! ! Iesaku visiem!
Parādīt vairāk »


iemiesojums oksanka.oksana
Vai varbūt kāds nesen ieradās pēc šīs viesnīcas apmeklējuma... Uzrakstiet, lūdzu, par saviem iespaidiem. Kas jāņem līdzi? Paldies
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums victor2911
Mēs oktobra sākumā dosimies uz HardRock (Pataya). Sakiet, lūdzu, kurās viesnīcas tuvumā esošajās kafejnīcās varat ieturēt salīdzinoši lētas un garšīgas pusdienas un kur labāk iegādāties ekskursijas? Jau iepriekš paldies par palīdzību.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель удобно расположен в центральной части Паттайи, в шаговой доступности от магазинов и ресторанов. Оригинально и стильно оформленные номера, хорошее питание и качественный сервис. Отель известен своими анимационными мероприятиями для взрослых и детей, например пенными вечеринками. На территории отеля собственный ночной развлекательный клуб Hard Rock Cafe — живые выступления групп и магазины Rock Shop. Можно брать аппаратуру напрокат. Отель был открыт в 2001 году. Последняя реновация произведена в 2011 году. Состоит из одного 10-этажного здания. Подходит для молодежи, семейных пар с детьми и любителей активного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в центре города Паттайя, на берегу моря, через дорогу от пляжа, в 800 м от торгово-развлекательного центра Central Festival (10 мин ходьбы), в 1,7 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (22 минуты ходьбы), в 123 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 25 минут), в 43 км от аэропорта U-Tapao (45 минут езды).
Pludmales apraksts Пляж через дорогу от отеля. Пляжные полотенца — бесплатно (под депозит).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), 10 конференц-залов (14–350 чел.), Wi-Fi на всей территории отеля (бесплатно), 2 фирменных магазина Hard Rock, 1 открытый бассейн 2000 м2, с горками и песчаным пляжем, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

Рестораны и бары:

Ночной клуб-ресторан Hard Rock Cafe — классическая кухня юго-запада США: бургеры, крылышки, ребрышки, коктейли и музыка рок-н- ролл, живые выступления групп; воскр-четв.12:00-01:00; пятн, субб, праздники 12:00-02:00; внутри и снаружи помещения). Награжден классическими памятниками Hard Rock Memorabilia.

Ресторан Starz Diner — азиатская фьюжн кухня, смешение японской, тайской, китайской, итальянской, американской кухонь; 6:00 – 11:00 и 18:00 - 22:00, расположен внутри помещения.

Ресторан Pizzeria — открыт ежедневно с 12:00 до 18:00. Специализируется на свежей пицце из духовки и средиземноморских блюдах. Pizzeria Terrace предлагает панорамный вид на бассейн.

Soul Lounge: открыт ежедневно с 16:00 до 01:00. Живая акустическая музыка в пятницу с 20:00 и в субботу с 21:00. Идеальное место для друзей, чтобы попробовать кофе, нахальный список коктейлей, международных спиртных напитков или морозного холодного пива и закусок.

The Shack: открыт ежедневно с 10:00 до 19:00. Расположенный среди горной породы на западной оконечности песчаного бассейна. Плавательный бассейн, с барными стойками из породы, которые служат освежающим, утоляющим жажду напитками. The Shack Bar находится наполовину погружен в бассейн свободной формы в 2000 кв.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 3 секции в основном бассейне c горками, песчаным пляжем и дном, детский клуб Roxity Club с программой мероприятий (3-12 лет) — платно, игровой клуб Tabu для от подростков от 12 лет и старше (8:00-20:00) — платно, анимационная программа для детей (ежедневная, бесплатно), детское шоу и детская пенная дискотека (по субботам, бесплатно), компьютерные игры. День рождения детей с едой, торт на день рождения, напитки, игры, призы и другие интересные вещи — платно.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 3 водные горки, живая музыка бесплатно (у бассейна, по пятницам), футбол бесплатно, массаж платно, спа-процедуры платно, аквааэробика бесплатно, спортивные игры в бассейне бесплатно, стена для скалолазания платно, водные виды спорта платно (на пляже, принадлежат 3-й компании), трансляция спортивных игр бесплатно (на большом экране), дискотека платно (пенные вечеринки Foam Party у бассейна по субботам), аренда гитар PICKS, микшерского пульта MIX, аудиогид по памятным предметам звезд музыки, аренда патифона и пластинок Wax — платно, небольшой бассейн с ледяной водой бесплатно, пляжные домики для дневного отдыха у бассейна платно.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 323 номера:

109 Deluxe City View (вид на город, балкон, макс. 2+1 чел., 32 м²);

68 Deluxe Room (вид на город, балкон не во всех номерах, макс 2+1 чел, 32 м2);

90 Deluxe Sea View (вид на море, балкон не во всех номерах, макс. 2+1 чел., 32 м²);

20 Rock Royalty City View (вид на город, клубные привилегии, макс. 2+1 чел., 32 м²);

19 Rock Royalty Sea View (вид на море, клубные привилегии, балкон не во всех номерах, макс. 2+1 чел., 32 м²);

4 Roxtars Family Suite — City View (вид на город, 2 балкона, спальня с дверью, детская с двухъярусной кроватью, настольные игры, видеоприставка, макс. 2+3 чел., 64 м²);

4 Roxtars Family Suite — Sea View (вид на море, 2 балкона, спальня с дверью, детская с двухъярусной кроватью, клубные привилегии, настольные игры, видеоприставка, макс. 2+3 чел., 64 м²);

6 Composer Suite (вид на море, клубные привилегии, спальня с дверью, гостиная, 2 балкона, макс. 2+2 или 3 чел., 64 м²);

2 Producer Suite (вид на море, клубные привилегии, 2 гостиные, спальня с дверью, детская спальня с дверью, столовая, кухня, макс. 2+2 или 3 чел., 126 м²);

1 King's Suite (вид на море, клубные привилегии, 2 гостиные, 2 спальни с дверьми, столовая, кухня, макс. 4+2 чел., 160 м²).

В отеле есть этажи для некурящих, номера для инвалидов и смежные номера.

Istabās

Кондиционер, ТВ (1 русскоязычный канал), CD/DVD-проигрыватель (только в Rock Royalty room), IDD-телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф, стол и стул, мини-бар (платно), 3 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая /кофе, душ (кроме suites — отдельные душ и ванна), с туалетными принадлежностями, фен, утюг — по запросу, кухня с элеткроплитой и СВЧ (номера producer suite, kings suite), балкон (кроме deluxe, deluxe sea view, rock royalty sea view – большинство без балкона; deluxe city view – большинство c балконом), услуги клуба (rock royalty city view, rock royalty sea view, roxtars family suites, composer suite, producer suite, kings suite), room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
Adrese 429 Moo 9, Pattaya Beach Road, Cholburi 20150, Thailand
Tālruņi: Tel: +66 38 428755-9
Fax: +66 38 421673
Tīmekļa vietne: Hard Rock Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол, футбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).