Viesnīca tiešām laba, bet ir daži komentāri

Rakstīts: 9 februāris 2014
Ceļošanas laiks: 26 — 30 janvārī 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī ca ir tī ra, labi uzturē ta, izremontē ta (vismaz tajā ē kas daļ ā , kurā atradā s mū su numurs).
Mū su ekskursijā tika rezervē ts numurs "City View (new)" ar skatu uz viesnī cas pagalmu, pareizā k sakot, atkritumu izveš ana un atkritumu izveš ana no restorā na). Ļ oti traucē ja uz restorā na jumta izvietoto milzī go gaisa kondicionieru un pā rsegu troksnis. Un tā kā mū su istaba atradā s virs restorā na, tas bija ļ oti skaļ š...
Viesnī cā mū s ā tri izrakstī ja un nokā rtoja, neskatoties uz to, ka vē l nebija 14.00. Viņ i paņ ē ma depozī tu 100 dolā ru. Recepcijā bija divas krievu meitenes, bet viņ as ieradā s pulksten 9.00.

Ē diens izcils. Pat labā k par izcilu!! ! ! Cepts bekons, sarkanā s zivis(bagā tī bā ), desiņ as, liellopu gaļ a, daž ā das gaļ as, dā rzeņ i, augļ i. Neko sū dzē ties.
Istabā . Tī ra normā li (ne strū klaka, protams), dvieļ i tī ri, gulta pasaka! Bija tē jas komplekts - tē ja, kafija, cukurs, krē jums, tē jkanna, ū dens 2 pudeles - bez maksas; seifs, fē ns. Starp citu reģ istratū rā jā paņ em lapa ar Wi-Fi pieteikumvā rdu un paroli (internets ir bez maksas, kas ļ oti priecē ) Savienojums labs, darbojas visā viesnī cā un iekš ā . istaba.
Baseins un pludmale. Vienai personai baseinā tiek izsniegti 2 dvieļ i, ar tiem var doties uz pludmali, bet tie ir jā atdod tajā paš ā dienā . Pludmale atrodas pā ri ceļ am (50-100 metri). Pieejiet pie jebkuriem sauļ oš anā s krē sliem, gā dī ga taju sieviete uzreiz pieskrien, apsegs jū su sauļ oš anā s krē slus un piedā vā s dzē rienus (par maksu), 2 sauļ oš anā s krē slu un galdiņ a izmaksas ir 100 bati. Pie baseina, protams, tas viss ir bez maksas.
Ekskursijas. Mē s bijā m iekļ auti ekskursijas izmaksā s (BAT uzņ ē mums), jā saka uzreiz - ne pā rā k ! ! ! Labā k jau viņ u nebū tu. . . Pā rā k daudz lieku - iepirkš anā s, suvenī ri, aptiekas, rū pnī cas (tas viss 3x dā rgā k, nepē rc) Interesanti bija tikai Nong Nooch botā niskais dā rzs. Kopumā ekskursijas jums piedā vā s jū su gids viesnī cā , un jū s varat izvē lē ties paš i.

Ē dinā š ana ā rpus viesnī cas. Jebkur un jebkurā laikā ! Viss ir ļ oti lē ti!!!!! ! ! Mē s devā mies uz tirgu ar tuk-tuk (10 bati no cilvē ka). Var nopirkt daudz ko un par santī mu, var kaulē ties, bet taizemieš i nav ī paš i zemā ki, pat daž reiz dusmī gi...
Galvenā informā cija. Ar tuk-tuk palī dzī bu no viesnī cas var nokļ ū t 5 minū š u laikā lī dz slavenajai Volkin ielai. Piebrauc pie ceļ a, tuk-tuk apstā jas, tu apsē dies un paē d. Kad vajag izkā pt spied zvana pogu, pie izejas iedod š oferim naudu. Brī dinu: taizemieš iem nav ceļ u satiksmes noteikumu! Viņ i nereaģ ē uz gā jē jiem un sarkano luksoforu. Droš i vien bija jocī gi uz mums skatī ties, kad nospiedā m luksofora pogu un, sagaidī juš i "zaļ o", drosmī gi kā pā m uz brauktuves. . . Rezultā tā taizemieš i turpinā ja braukt kā brauca)))) Nē . viens gatavojā s apstā ties!
Tā pē c ceļ š bija ā tri jā š ķ ē rso))))
Izlikš ana. Bija atgadī jums - mū su gids (saimnieks) aizmirsa mums piezvanī t un pastā stī t par transfē ra laiku no viesnī cas. Negaidot viņ a zvanu, mums paš iem nā cā s viņ u traucē t. . . Starp citu, reģ istrē joties viesnī cā , tev iedod SIM karti (bez maksas), kuru tu ieliec telefonā un pā rē jā laikā tu bū s savienojums ar gidu (varat zvanī t Taizemē un ā rpus tā s). Š o SIM karti nelikā m, tā pē c par tarifiem neko nevaru pateikt.
Agrā s izrakstī š anā s gadī jumā (vakarā ), dodieties uz reģ istratū ru un palū dziet no rī ta sagatavot jums pusdienu kastī ti.
Tad mē s devā mies uz Koh Chang salu, protams, uz citu viesnī cu, tā pē c piedzī vojums turpinā jā s)))))))))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu