Grand Jomtien Palace 3*– Atsauksmes

33
Novērtējums 7.810
№15 viesnīcas reitingā Pataja
8.3 Numurs
8.4 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.7 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Jomtien Beach centrā. Pastaigas attālumā no viesnīcas atrodas kafejnīcas un restorāni, kas piedāvā jūras veltes un nacionālās virtuves ēdienus. Uzcelta 1994. gadā, renovēta (ieskaitot numurus) 2015.-2016. gadā, Grand Chalet numuriņi atjaunināti 2018. gadā. Sastāv no 14 stāvu torņa spārna, diviem 3 stāvu Grand Chalet spārniem un trīs 2 stāvu Grand Cottage Wings. Viesnīca ir piemērota relaksējošām pludmales brīvdienām visu kategoriju tūristiem.Vairāk →
аватар alina.khromova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca budž etam, bet kvalitatī vai atpū tai. Ē rta atraš anā s vieta, labs ē diens. Blakus ir labi masā ž as saloni. Netā lu no Patajas centra uz Tuk-tuk kā das 10 minū tes. Viņ i brauc biež i. Viesnī ca atrodas Jomtienas pludmales krastā , tas ir Dienvidpataja. … Tomēr ▾ Viesnī ca budž etam, bet kvalitatī vai atpū tai. Ē rta atraš anā s vieta, labs ē diens. Blakus ir labi masā ž as saloni. Netā lu no Patajas centra uz Tuk-tuk kā das 10 minū tes. Viņ i brauc biež i. Viesnī ca atrodas Jomtienas pludmales krastā , tas ir Dienvidpataja. Ā rē ji tas izskatā s labi. Ir trī s baseini, lai gan pludmale atrodas pā ri ceļ am. Lieliskas brokastis, numuriņ i tī ri un ē rti, labi uzkopti. Vienī gi ž ē l, ka nav Wi-Fi,
lieliskas brokastis: ir arī siltie ē dieni, daudz konditorejas izstrā dā jumu, musli, augļ i, dā rzeņ i, vairā ki gaļ as un zivju ē dieni. Seifs reģ istratū rā , bet nekā du problē mu nebija. Personā ls ļ oti draudzī gs, pretimnā koš s. Gandrī z katru dienu viņ i atstā ja 20 batus, pat mazgā ja grī das. Ū dens vienmē r ir pudele uz cilvē ku + ja tikai prasī jā m sev vairā k, tad iedeva bez problē mā m : ) Tī rī š ana un dvieļ i, veļ as maiņ a - regulā ri, katru dienu. Baseinā pē c 19.00 drī kstē ja peldē ties : ), lai gan baseinu grafiks lī dz 19.00.
аватар dmitry.onysko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Lielisks skats uz lī ci, brokastis ļ oti garš ī gas un vienmē r pietiek (ne tikai tā s, bet principā ē diens restorā nā ): viss svaigs: dā rzeņ i, augļ i, gaļ a un zivis, dzē rieni. … Tomēr ▾ Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Lielisks skats uz lī ci, brokastis ļ oti garš ī gas un vienmē r pietiek (ne tikai tā s, bet principā ē diens restorā nā ): viss svaigs: dā rzeņ i, augļ i, gaļ a un zivis, dzē rieni. Kad slinkums doties uz jū ru - var nokā pt - viesnī cā ir 3 labi baseini.
Numuri ir vienkā rš i, bet ē rti un vissvarī gā k tī ri. Tikā m iekā rtojuš ies, tiklī dz ieradā mies (draugi mū s biedē ja, ka var sajaukt istabas, nenokā rtoties uz 3 stundā m, bet nē , viss kā rtī bā ). Depozī ts netiek ņ emts pie ieejas (atkal, atš ķ irī bā no daudzā m viesnī cā m). Kopumā bez pā rā k liela š ika, bet izvē le ir optimā la.
аватар rozin
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē š anā s š ajā viesnī cā ir prieks. … Tomēr ▾ Uzturē š anā s š ajā viesnī cā ir prieks.
аватар Pankratova7
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m. Es to nemaz nenož ē loju! Atraš anā s vieta ir super, Jomtien ir labā kā Pattaya pludmale, salī dzinoš i tī ra, mierī ga un labi uzturē ta. Biež i vien policija brauc š urpu turpu, kontrolē atpū tniekus. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m. Es to nemaz nenož ē loju! Atraš anā s vieta ir super, Jomtien ir labā kā Pattaya pludmale, salī dzinoš i tī ra, mierī ga un labi uzturē ta. Biež i vien policija brauc š urpu turpu, kontrolē atpū tniekus. Viesnī ca atrodas tieš i pie jū ras. Viesnī cā ir lielisks peldbaseins ar bā ra krē sliem iekš pusē . Arī ļ oti skaista, bet neliela platī ba. Labā k reģ istrē ties nevis viesnī cas centrā lajā ē kā , bet gan mazā s saimniecī bas ē kā s sā nos, tur ir ļ oti jauki balkoni un mierī gā ka atmosfē ra. No Patajas centra tuk-tuki dodas uz viesnī cā m par 20 batiem vienai personai. Tī rī š ana katru dienu, nedaudz atliek tē jai (20-30 bati). Man patika ē diens) Lai gan mē s ne pā rā k biež i gā jā m brokastī s, jo netā lu no viesnī cas ir daudz kafejnī cu, it ī paš i, ja jū s ejat uz grand jomtien condominimum. ir pat kafejnī ca "Sanktpē terburga")) Es iesaku visiem, ī paš i tiem, kas vairā k meklē klusu, mierī gu viesnī cu ar labu atraš anā s vietu un netā lu no jū ras)))
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es visu laiku palieku š ajā viesnī cā . 2 gadus pē c kā rtas 2012-2013, aizbraucot rā da glā zi ar noslī pē tu maliņ u un uzrakstī ta cena (tā kā esmu parā dā.20 batus un skaidrs, ka neesmu pirmais). Protams, nauda nav bū tiska, es pat negribu strī dē ties, es to atdodu, pē dē jo reizi iedevu viņ am 100 batus un saku, ka tas ir nā kotnei, lai viņ š viņ u vairs nemocī tu. … Tomēr ▾ Es visu laiku palieku š ajā viesnī cā . 2 gadus pē c kā rtas 2012-2013, aizbraucot rā da glā zi ar noslī pē tu maliņ u un uzrakstī ta cena (tā kā esmu parā dā.20 batus un skaidrs, ka neesmu pirmais). Protams, nauda nav bū tiska, es pat negribu strī dē ties, es to atdodu, pē dē jo reizi iedevu viņ am 100 batus un saku, ka tas ir nā kotnei, lai viņ š viņ u vairs nemocī tu. Un viesnī ca jauka, personā ls nav kaitinoš s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s lieliski atpū tā mies septembrī Pataijā , viesnī cā GRAND JOMTIEN PALACE! Laba atraš anā s vieta (apmē ram Jomtienas vidienē ) - kluss, nav diskotē ku un alkoholisko dzē rienu kompā niju, tuvumā masā ž a, jū ra ir akmens metiena attā lumā . … Tomēr ▾ Mē s lieliski atpū tā mies septembrī Pataijā , viesnī cā GRAND JOMTIEN PALACE! Laba atraš anā s vieta (apmē ram Jomtienas vidienē ) - kluss, nav diskotē ku un alkoholisko dzē rienu kompā niju, tuvumā masā ž a, jū ra ir akmens metiena attā lumā . Pludmale, protams, atrodas pā ri ceļ am – bet kur Jomtienā tā nav pā ri ceļ am? Bet nekā das kā pnes uz jū ru, kā uz Pratumnak, un tuk-tuki uz centru bez problē mā m. Ir divi lieli baseini, viesnī cas teritorija ir sakopta. Apmetā mies galvenajā ē kā . Tur tač u brauc remontē tā js - bet tas nekā di netraucē ja. Pozitī vi, ka dabū ju tī ru istabu, ar skatu uz jū ru, pavisam jaunas mē beles! Uz balkona ir krē sls-galds, muļ ķ ī ba! Numuriņ ā ir minibā rs - bet kā pē c tas vajadzī gs, ja veikals 7/11 (Seven Eleven) atrodas simts metrus no viesnī cas! Piesē dī simies vakarā ar alu un garnelē m, apbrī nosim saulrietu, kā satumst - tuk-tukā , un pē c 10 minū tē m esam centrā ! Viņ i tur iepirkā s, klausī jā s mū ziku bā ros - un atpakaļ , spatinki mierā un klusumā . Labā kais ir tas, ka man nebija ilgi jā steidzas, jā izvē las viesnī ca, jā uztraucas...Manam vī ram negaidī ti tika pieš ķ irts atvaļ inā jums, bija tikai nedē ļ a visam par visu. . Tač u mums š ausmī gi paveicā s: internetā uzdū rā mies Sanmaras tū roperatoram, un viņ iem savā vietnē ir ē rta sistē ma ceļ ojumu meklē š anai un tieš saistes rezervē š anai. Tā pē c man nevienam nekas nebija jā paskaidro - pasū tī jā m to, kas mums paš iem patika, un cena sanā ca. Bijā m patī kami pā rsteigti par cenas un kvalitā tes attiecī bu. Acī mredzot priekš stats, ka lē ts atvaļ inā jums nevar bū t kvalitatī vs, š ajā gadī jumā ir aplams! Sanmara, paldies!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti forš a viesnī ca. Brokastī s viss kā pusdienā s, daudz visa kā , un gaļ as ē dieni, un zivis, un pankū kas un olu kultenis, smalkmaizī tes, kvalitatī vi dzē rieni. Personā ls un apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Ļ oti forš a viesnī ca. Brokastī s viss kā pusdienā s, daudz visa kā , un gaļ as ē dieni, un zivis, un pankū kas un olu kultenis, smalkmaizī tes, kvalitatī vi dzē rieni. Personā ls un apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī . Kukaiņ us nekur neredzē ju, zagš anu arī nebija, mē beles praktiski jaunas, skaistas, no balkona bija skats uz jū ru, lai gan istabiņ a bija standarta. Atraš anā s vieta mū s nedaudz pievī la, jā brauc lī dz izklaides centram, bet no otras puses ir labi, viesnī cā vienmē r kluss, var lieliski izgulē ties pē c vē trainas nakts)))). Jū ra ir netī ra, es peldē jos tikai uz salā m, tur ir vē ss, ū dens smaragds, mež onī gā daba č ukst...Š o viesnī cu var droš i ieteikt cilvē kiem ar bē rniem, š eit ir ļ oti mierī gi! Man personī gi patika viss, izņ emot atraš anā s vietu, bet tas atkal ir subjektī vs viedoklis!  
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар antispy
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Jū lijā atpū tā mies chaletā , galvenā s ē kas remonts netraucē ja. Atraš anā s vieta lieliska: ē diens, masā ž a, veikals-viss blakus. Pludmale normā la. Teritorija laba, zaļ a ar diviem lieliem baseiniem. , varbū t ne sezona. … Tomēr ▾ Jū lijā atpū tā mies chaletā , galvenā s ē kas remonts netraucē ja. Atraš anā s vieta lieliska: ē diens, masā ž a, veikals-viss blakus. Pludmale normā la. Teritorija laba, zaļ a ar diviem lieliem baseiniem. , varbū t ne sezona. Man patika viesnī ca ar nelieliem mī nusiem: 1) daž i viesmī ļ i galvenajā ē kā ir než ē lī gi. 2) viesnī cā ir audumu salons, kurā kā ds hinduists no Birmas audzē pircē jus ar atklā tu kapā š anu (tas nav kapā t- darbs, kas tā saka) - š ū š ana bez solī tā s furnitū ras ar vī ļ u overloku ar baltiem vai melniem diegiem plus auduma kvalitā tes maldinā š ana. Zī ds par 200 batiem ir sintē tisks. To es viņ am pierā dī ju, ar ko viņ š bija ļ oti neapmierinā ts , kuru klients zina. sintē tika, izveidojas cieta bumba ar ķ ī misku smaku Depozī ts netiks atgriezts! Isytano. Esiet apdomī gs un nesabojā jiet savu atvaļ inā jumu. Atpū tieties uz savu veselī bu Grand Jomtien Palace, es domā ju, ka cena, atraš anā s vieta un kvalitā te ir optimā la.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cas atraš anā s vieta ir pats Jomtien Beach centrs, ja š ķ ē rso ceļ u - jū ra. Netā lu no viesnī cas ir diezgan attī stī ta infrastruktū ra - valū tas maiņ as punkti, veikali, kafejnī cas, masā ž as saloni, restorā ni, bā ri un daudz kas cits. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta ir pats Jomtien Beach centrs, ja š ķ ē rso ceļ u - jū ra. Netā lu no viesnī cas ir diezgan attī stī ta infrastruktū ra - valū tas maiņ as punkti, veikali, kafejnī cas, masā ž as saloni, restorā ni, bā ri un daudz kas cits. . . Lī dz pilsē tas centram ar tuk-tuk par 10 batiem tikai 10 minū tes. ja ej kā jā m, tad 20 minū tes. Ielika mani jaukā pieticī gā istabiņ ā , diezgan ē rtā , pa logu labs skats uz viesnī cu, istabiņ ā ir visas nepiecieš amā s mē beles, tehnika, bet es nenā cu uz š ejieni tā pē c, lai gan biju ļ oti apmierinā ta ar apkalpoš anu. ! Personā ls viss ir izpildvaras, saprot visu, un ne tikai to, kas jā saprot, istabā saplī sa elektriskā tē jkanna, neviens ar mani nekonfliktē ja, atnā ca cilvē ks un atnesa jaunu, lū k! Neviens nelū dza dzeramnaudu! Istaba tika kā rtī gi iztī rī ta katru dienu, dvieļ i mainī ti, gultas veļ a mainī ta 4 reizes 9 dienu laikā , š ajā ziņ ā neesmu izvē lī ga, tā pē c š is pakalpojums man ir vairā k nekā pietiekams! Ē diens labs, bet brokastoju tikai viesnī cā , jo pie viesnī cas ir daudz kas, kafejnī cā s un restorā nos var paē st garš ī gi un lē ti, nebaidieties - nesaindē jies! Kopumā viesnī ca man patika!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар u171-u171
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā bijā m otro reizi. Abas reizes vasarnī cā . Kā pē c kotedž a? Istabas lielas, 50 m. Baseins trī s metru attā lumā no durvī m. Jums nav jā brauc ar liftu uz savu istabu. Lietus sezonas sā kums – mazā k cilvē ku. Pā rsvarā franč u un ķ ī nieš u. … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m otro reizi. Abas reizes vasarnī cā . Kā pē c kotedž a? Istabas lielas, 50 m. Baseins trī s metru attā lumā no durvī m. Jums nav jā brauc ar liftu uz savu istabu.
Lietus sezonas sā kums – mazā k cilvē ku. Pā rsvarā franč u un ķ ī nieš u. Par un pret ir runā ts atkal un atkal. Cenu un kvalitā tes kategorijā viesnī cai nav lī dzvē rtī gu. Maijs ir labs iepirkš anā s laiks, izpā rdoš ana ir visur. Lietus nav biež i, pā rsvarā vē lu vakarā un naktī s. Pludmale nav ī paš i laba, bet sauļ oties un paskatī ties, tas tā . Viesnī ca netā lu, nogurusi, piecē los un aizgā ja. Tī ro smilš u salu cienī tā jiem. Var ā tri nokļ ū t tieš i no pludmales.
Istaba tika regulā ri un labi uzkopta. Tiesa, par dvieļ iem pā ris reizes netika ziņ ots.
Izbraucot iespaids par viesnī cu bija nedaudz izplū dis. Ledusskapī ū dens bā rā sasala ledū , par 2 pudelē m pa 0.5 litriem bija jā maksā.60 bati.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ink092009
Sveiki!Ceļojam kā pāris janvārī.Vai ierodoties iespējams samainīt standartu pret labāku numuriņu ar labāku skatu?Vai viesnīca par to ņem atlīdzību?Paldies!
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums irinnagennadiev
Sveiki. Martā došos uz Grand Jomtien Palace.Vai varu mainīt istabu,ja starp istabām ir starpsiena.Lasu atsauksmes un tur daudzi sūdzas,ka dēļ plānas starpsienas ir liela dzirdamība.Viesnīcu izvēlējos jo ir kluss un te tu esi. Vai es varu pārslēgties uz citu numuru un kā es varu paskaidrot, ko es gribu? Viņi nesaprot krievu valodu, bet es runāju angliski. ES nesaprotu. Paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums gitj20wq
Uz Pataju dosimies jūnija beigās, jūlija sākumā, kad ir lētāk rezervēt ekskursiju? Trīs mēnešus pirms ceļojuma vai tuvāk izbraukšanas datumam, teiksim mēnesi? Viņus interesē 2-3 viesnīcas pēc pašu izvēles, nevis tas, kas tūroperatoram paliks. Vai, ceļojot ārpus sezonas, ir priekšnosacījums par agrīnu rezervāciju Taizemē? Paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Galina_Kaz
Vai viesnīca ņem depozītu? Ja viņi to dara, kādā valūtā un cik daudz?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums kmari
Vai viesnīca ņem depozītu dolāros vai bātos?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен в самом центре пляжа Джомтьен. В шаговой доступности от отеля находятся кафе и рестораны, предлагающие морепродукты и национальную кухню. Построен в 1994 году, обновлен (включая номера) в 2015-2016 году, обновлению номеров корпуса Grand Chalet проведено в 2018 году. Состоит из 14-этажного здания Tower Wing, двух 3-этажных корпусов Grand Chalet Wing и трех 2-этажных корпусов Grand Cottage Wing. Отель подходит спокойного пляжного отдыха всех категорий туристов.

Atrašanās vieta Расположен южнее города Паттайя, на пляже Джомтьен, через дорогу от моря, в 6 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (12 минут езды), в 128 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 25 минут), в 34 км от аэропорта U-Tapao (35 минут езды).
Pludmales apraksts Пляж в 30 метрах от отеля, через дорогу от отеля. Пляжные полотенца — бесплатно (в номере).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, услуги консьержа, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: платно, Wi-Fi в лобби (платно), Wi-Fi в ресторане Sea Scape (бесплатно), 3 конференц-зала, основной ресторан Sea Scape (24 ч, внутри помещения), ресторан Octagon (15:00-02:00, снаружи помещения), кофейня Coffee@Sea (7:00-19:00, снаружи помещения), 3 бара (7:00-19:00/20:00), 3 больших бассейна (Grand, Shamu, Flipper, 7:00-19:00), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых и 1 крытый бассейны.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж (платно), пляжный волейбол (бесплатно).
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 368 номеров, расположенных в основном 14-эт.здании — с лифтом до 12 эт (100 м от пляжа), 3-эт здании «шале» — без лифта (250 м от пляжа), и в 2-эт.коттеджах — без лифта (300 м от пляжа).

Основное здание:

214 superior main building /tower wing (28 кв.м, 63 dbl/151 twin, макс. 2+2 чел, 1-11 эт, частичный/боковой вид на море);

18 top superior main building /tower wing (28 кв.м, 8 dbl/10 twin, макс. 2+2 чел, 12-й эт, частичный/боковой вид на море);

44 deluxe main building /tower wing (30 кв.м, 13 dbl/31 twin, макс. 2+2 чел, 5-11 эт, вид на море);

16 top deluxe main building /tower wing (30 кв.м, двуспальная кровать, макс. 2+2 чел, вид на море, 12-й, 14-й эт);

6 junior suite (60 кв.м, двуспальная кровать, макс. 2+2 чел, спальня, гостиная, 9-11 эт, вид на море).

Корпус Grand Chalet:

40 superior grand chalet wing (35 кв.м, 15 dbl/25 twin, 3й эт, возможно поставить 1 дополнительную кровать, макс. 2+2 чел, вид на сад/дорожку);

10 deluxe grand chalet wing (38 кв.м, кровати 1 двуспальная + 1 односпальная, возможно поставить 1 дополнительную кровать - по запросу, макс. 3+1 чел, 2-3 эт, вид на сад/дорожку).

20 cottage (35 кв.м, макс. 2+2 чел, 9 dbl/11 twin, 1-2 эт, вид на сад/дорожку).

Istabās

Кондиционер, телевизор, кабельное ТВ, телефон (платно), Wi-Fi (платно), сейф — на ресепшн (бесплатно), стол и стул, мини-бар (платно), 2 бут.воды ежедневно бесплатно, электрический чайник, ванна в ванной (с туалетными принадлежностями), фен, балкон/терраса, room service: платно.

  • vanna/duša (ne visās istabās)
  • fēns (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 356 Jomtien Beach Road, Pattaya City, Chonburi, 20260 Thailand
Tālruņi: Tel: +(66) 38-231-405-8, 231-611-5
Fax: +(66) 38-231-404
Tīmekļa vietne: Grand Jomtien Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).