solīda viesnīca.bet jāsamierinās ar pilnīgu jūras pazaudēšanu,tikai salas !!!

Rakstīts: 4 jūlijā 2015
Ceļošanas laiks: 4 — 29 jūnijs 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Š ī ir mana 3. tū re uz Taizemi. TO-PEGAS, pā rvadā tā js-IKAR. Tū re no 17.06. -29.06. 2015. Izbraukš ana no MSC, SVO terminā ļ a C. Tikai brī numainā kā rtā izdevā s paspē t uz lidojumu, jo MKAD kļ uva pulksteņ rā dī tā ja virzienā uz 2 stundas un uz Š eremetjevu varē ja tikt lī dz 01-30. . . Bet kā jau vienmē r ar Pegazu izbraukš ana tika pā rbī dī ta par aptuveni stundu un viss nokā rtojā s. tur uz ieeju un izeju. Tuvā k 04-00 no rī ta bija izsaukums uz iekrauš anu un tū risti, pē dē jiem spē kiem cī noties ar miegu, uzkā pa uz klā ja. IKAR pielika savu "Ikarus" tolerantu zilo krā su...Pieraduš i uz sarkano krā su kopš padomju laikiem biju nedaudz apmulsis, bet izrā dā s, ka IKAR nebija nekā da sakara ar ungā riem, bet gan tika nosaukts stratosfē rā sadeguš ā tū ristu aeronauta vā rdā . ka pā rbū ves laikā tika nojauktas visas starpsienas un superkapacitā tei lidmaš ī na izskatī jā s pē c caurules ar 41. rindu gar 8 atzveltnes krē sli. Cik tas ir pā rpildī ts!!!! ! ! uz desas. Vainas sā ka apslā pē t iedarbinot dzinē jus . . Pacelies. . . Pacelies. . . Atsprā dzē t. . . Pegazs piedā vā ja dzē rienus un minimā listiskas pusdienas. , lū k, kaut kas, bet dzē rieni bija neierobež oti. Protams, ne ar TsE2ASH5OASH, bet budž eta limonā dē m. . . Mē s lidojam. . . Š eit, vai nu no drū zmē š anā s, vai no bada, man likā s, ka zem mums ir sniegs. . . Nu, es domā ju, ka dē lis paceļ as lī dz Arktikā , un tad Rietumsibī rijā tas nolaiž as lī dz Tajam. . . Tā bija kaut kā da kļ ū me, ka es tik blī vus mā koņ us sajaucu ar zemi zem sniega vai Mē s tač u dzī vojam Matricā...Otrā uzkoda. Mums lika saprast, ka viņ i nesola mū s pabarot ceļ ā uz komunismu, un krē sli neļ auj atkal ieelpot vai izdalī t sē rū deņ radi. bezgalī gais mā koņ u dē lis devā s uz zemi Bangkokā . Es lidoju uz veco...Teikt, ka viņ š mani ar kaut ko pā rsteidza, ar kaut ko pā rsteidza, es neteikš u...Mež onī gs kosmoss un viss. Varbū t sezonas tas sevi attaisno, bet kaut kā nemanī ju č umgojoš ā s atpū tnieku masas. Nedomā ju iepriekš uz vī zas izgriezt foto, un personā lam ir mež onī ga š ķ ē ru plū stamī ba, tā pē c š is saldais, suns- auguma darbiniece kļ uva stulbi aprises un ar rokā m saplē sa. . . Brī nums nenotika - Greizs! Es saku, viņ i saka: "-Mikpele yum-yum? " Viņ š saprot un salauž lybu par visiem 32 !! ! ! no smaga darba meistaru nezū doš ā profesionā lā slava. Pie ieejas nokļ uvā m pē rkona negaisā un pie ieejas no ziemeļ iem pat plū dos lī dz riteņ u augš ē jai malai. Tieš ā m neatceros kā viņ i apmetā s - 5. punkts pā rvē rtā s par akmeni un ķ ermeni gribē ja tikai bai. . . Depozī ts-500 TBT . Dali 7. stā vs 2719. Teikš u uzreiz-Bella Grand un Bella Express ir divas lielas atš ķ irī bas. Man sā kotnē ji bija Grand! Tagad par viesnī cu. . .
NUMURS. Jā , es mē ģ inā ju, sava dabiskā ļ aundabī guma dē ļ , atrast trū kumus. . . Ilgi kā pa zem izlietnes, meklē ju rū su un slikti uzstā dī tas flī zes. . . Bet viss ir ļ oti svaigs un cienī gs. Lielisks dzī voklis 24...Un tas ir ļ oti daudz priekš tā das telpas!! ! Kad ieslē dzu uz hiperdrive, tad lī cī piedzima maza ledus drupata! Saprā tī ga izmē ra balkons - 2 krē sli no dzelzs koka, galds, Gaiš s. . . Toties skats uz metropoli mani ne visai iepriecinā ja. nu ak, labi. . . Pataijā viņ iem nav daudz koku. . . Maz. Gulta bija nedaudz neizpratnē , es nevaru iedomā ties kā var pildī t matraci, ka tas pat nelocī jā s zem mana lielā svara. . . Maiguma ziņ ā , ka Krievijas dzelzceļ š rezervē ja sē dvietu. . . Spilveni no nelā ga polstera poliestera. Varbū t sasmī nē ja, bet grū ti bija man gulē t uz tiem. . . Pirms galvassā pē m. . . Istabas apgaismojums bija ļ oti pā rdomā ts, apbrī nojama aizsardzī ba no saules ar bieziem aizkariem. TV-29th LCD ar ap 100 kanā liem-ORT, Pataja izklaides kanā ls krievu valodā un, manuprā t STS...bet par š o neesmu ī sti pā rliecinā ts, jo man nevajadzē ja televizoru. Cipars atveras caur magnē tisko slē dzeni ar ar pieejas karti. . . Tā pat baro kondicionieri un telpas tī klu. . . Istabas uzkopš anu var pasū tī t pat ar pogu zem karš u lasī tā ja Vannas istaba ir saprā tī ga izmē ra. Karstais ū dens jebkurā laikā no plkst. dienā un ar mež onī gu spiedienu. Ū dens ļ oti mī ksts-mati vienkā rš i zī daini! Ziepes izolē tas ī paš i mazā iepakojumā...Š ķ idra viela 33 in 1 blue katru dienu tiek liets dozatorā pie duš as. WI-FI lielisks...rū teri ir ik pa 10 metriem un pā rklā jums izcils. Ā trums ne vairā k kā.400-500kB, bet es bez mazā kā s piepū les izvilku toreiz skrē juš o sē riju SWORD-2. Tī rī š ana....Katru dienu...Ar ū dens papildinā š anu glā zē un tē ju-kafiju-dejojam. Kontracepcija bija minibā rā , bet priekš babasiki. Tī rī š anas kvalitā te viduvē ja. . . Man vienmē r bija neē rti ar sī kā m daļ iņ ā m uz grī das, lai gan teritorijā nav ne smakas no smiltī m. Nu staigā ju apkopē ju ar slotu no pā va astes un vilcinā ju ar mopu š urpu turpu. . . Parasts kluss putekļ u sū cē js visu salabotu. Vē l viena nianse, ka ir nav skapja kā tā da. Ir vaļ ē js pakaramais un 9-10 mē teļ u pakaramie. Lai gan seifs strā dā ja, tas bija budž eta dē ļ th baterijas regulā ri nolika klausuli. radiotelefons un atbraukuš ā lifta zvani.
RESTORĀ NS nosaukts Trī s minņ u vā rdā .

Forš i te teikt!! ! Bez elitā risma pieskaņ as, bet viss ir pamatī gi un garš ī gi. Lai gan brī ž iem bija ž ē l, kad BBQ netika gatavoti daudzi gaļ as, zivju un putnu ē dieni. Viss bija kontinentā ls. . . Tikai daž i ē dieni bija ar max garš vielu devu-smalki sagriezta cū ka ar pipariem. . . Viena veida makš ķ ernieks, nu tā ds, kuru pā rdod nevis pa kg, bet uz kvadrā tmetriem. . . kaut kā ds eļ ļ otā js. . . Fileja , protams...Vienlaicī gi gatavoš anas varianti lī dz 3. Putnu gaļ a ir arī vismaz 2 gatavoš anas veidi...Gaļ a lī dz 3 stundā m . . 4 veidu rī si, fritē ti kartupeļ i vai nesaprotams kartupeļ u biezenis. Manti...ķ ī nieš u virtuves nodaļ a ar brī niš ķ ī gā m zupā m uz koka sē ņ u un cū kgaļ as bā zes. Rullī š i. . . neē du, bet kaut kā daudz neredzē ju. dzī va tē jas paplā te. Tā lā k neaprakstī š u viss ir ļ oti skanī gi. Komanda restorā nā izcila, viss uzradā s un momentā aizlidoja. . . Visi tā di mazi, maziņ i-nu no piektā s klases, bet strā dī gi. . . Tas ir pat smieklī gi, reizē m bija vē rot, kā viesmī ļ i ar vienu aci skatī jā s televizoru, ar otru pie galdiņ iem un ar papildu aci piemiedz saviem mī ļ otajiem. . . Un tas viss ir zem dejas. . . Varbū t tā jā dzī vo, nenoslogo sevi ar politiku un sabai uz maksimumu? ! Bija vē l viens galds ar omletes virzienu, bet neesmu ko-ko-ko fans, tai skaitā netestē ju. Vē l gudrs lietu izdarī ja viesnī cas administrā cija, kas izklā ja 2 daž ā dā s istabā s ar indo virtuvi, gan eiropieš u, gan ķ ī nieš u. Neteikš u, kas notika trokš ņ aini. . . Vai nu visi stulbi dzī voja Ekspresā , vai par 120 dB tu joprojā m vajag vairā k nekā duci ķ ī nieš u.
Baseini un laukumi.
Starp ē kā m baseins ir labs, bet tajā gandrī z vienmē r atrodas I-CHO Indo-tē jas biedrī ba. Jau no 7-8 rī tā dzird Gangas ū deņ us un Indiras Gandija bē rnu pū ļ us iziet uz bassikas krasts....Un sā kas burbulis, spē le ar globusu !! ! INDIJA!! ! , ņ audē š ana, burbulis un mež onī gs narcisms. . . Visi trakojā s uz selfiju pamata. . . Es un a baltā meitene. . . Es un zē ni no kaimiņ u Indijas š tata, Es un ī rē ta priesteriene, kas ī rē . CHOvasia ir pilnā sparā . Ķ ī nieš i nevar izlaist sī krī ku no rokā m - viņ i karā jas restorā nā , un basos, un augstā kā punkta momentā...Ahas, priesterienes arī griež cauri č ipam, stenē dami un risinot krustvā rdu mī klu. . . Bet tas viss ir pieplū dums...Daž reiz tā s tiek izskalotas kaut kur pie viļ ņ a un bass mums rokā s. . . Mū zika pie tā spē lē mē reni, nekaitina. . . Starp citu, ē diens bā rā nav slikts. . . Alus nekas, bet DĀ RGS neiespē jamī ba. . . Starp citu, Bass ir atvē rts lī dz 2100, bet arī pē c tā slē gš anas pie galdiņ iem var ē st rumu un apspriest jaunumus no Kiseļ evas. Otrs bass atrodas uz ē kas jumta, kur atrodas restorā ns un recepcija. . . 8. stā vs. Jauki. . . Ļ oti jauki. . . Ar dž akuzi. . . Ar ē nu slikti, iedegš anā s iespē jamī ba pilnī ga, bet I-CHO ir ā rkā rtī gi maza. . . Viņ iem ir bail, tač u tur augš ā...Tur es palaidu laiku prom. . . Bija nedaudz kaitinoš i, kad č elas atveda savas priesterienes pirkt-pirkt basī...STE KVD natū rā!!! ! Bet viņ i tik murrā . par prieku ī rniekiem, ka jū s to vienkā rš i dabū jat! Tomē r slē gtā s arodskolā s ilgi tiek gatavoti, lai pareizi izmantotu visus USB savienotā jus. . . Domā ju, ka Indijas pilsoņ i lido uz Taizemi uz simpozijiem kamasū tras tehnika partijas un valdī bas lē mumu gaismā...Un tē jkannas lai drā ž , bet neielido tajā s !!!! ! tā tad zem 2 miljardiem. Starp citu, tieš i dienu pirms izbraukš anas , redzē ju, ka no Ekspresa vairā kas reizes dienā kursē ja uz mā sas viesnī cas pludmali. . . Ir 4-5 km uz ziemeļ iem. . . Neesmu pā rliecinā ts vai tur ū dens ir tī rā ks, bet viesnī cas priekš ā ieej ū denī -fi---ko! Dū ņ aini, ar raksturī gu smaku un visur peld kontracepcija. . . Vajag tikai agri mosties starp citu, brokastis 6-00 un velc savu 5. punktu uz Ko-lon / chan sala /. . . piestā tne Walkin Street. 30 bats dienā malā , no 7 00 pirmais dē lis. Reā lais budž ets ir 30-tuk-tuk, 30-prā mis, 30-tuk-tuk uz salas un 150bahti sauļ oš anā s krē sls. Laiks lī dz ī stajai jū rai no 1-15 lī dz 1-30...un atpakaļ...Forš i, bet kauns...Ir liela ī re un var nakš ņ ot, bet tad runcis spiež maksā t par š o pieklā jī go viesnī cu. Drī zā k smarž o, bet ne pē c ka jū ra. Karaoke ar Laosas-Birmas meiteņ u ballī ti ir jau 30 metru attā lumā no viesnī cas un brī ž iem viņ u apsē stī ba ar Stasu Mihailovu kaitina. tikai rū dī ts, ar mež onī gu nobraukumu pā ri NVS, deffki skatā s uz tevi caur skatienu taksometra skaitī tā js. Un viss vairā k vai mazā k pieklā jī gs uzvilkts uz Č PK un Krasnaja Poļ ana. Slikti no transa un to pur-ņ au. . .
Laikapstā kļ i.

Kurš teica, ka Pataijā ir slikti atpū sties lietus sezonā ? Laikapstā kļ i ir no 25-26 naktī un 28-33 dienā . Stabili gandrī z katru dienu mā koņ ainī ba deva tikai mierinā jumu, lai gan dedzini par saldu dvē seli un pilnī gā ē nā...Lija tikai pa dienu ieraš anā s un vē l 40 minū tes nedē ļ ā...Augļ u jū ra! Tū ristu maz, visi zvana un pievelk.
Vispā rē ji iespaidi par viesnī cu.
Normā la apmeš anā s vieta, laba atraš anā s vieta, laba iepirkš anā s, viegli piekā rt pie baseina un Nakts tauriņ š uzlē ks pie pirmā zvana.
Pilnī gs jū ras zaudē jums.
Neatgriezieties Ē denē

Pegasus paņ ē ma stingri pē c grafika, kurš ir izlikts 18-30 dienu pirms izlidoš anas. izbraucā m netī rā Pataijā , tā pē c uzreiz jū ra tī rā ka un zaļ umi normā li. Savā dā k visas š ī s seksa industrijas labad jū s dzī voju KVD pludmalē.... Phi. . . U-Tapao terminā lis ir mazs. . . Zem mū su lidojumiem un 2 dē ļ iem uz Puketu un Koh Samui. Bet, ļ oti tuvu ir cits terminā lis, tā pē c tur klā ja izslē dzas ik pē c 10 minū tē m. . . bet mū s tur nelaiž iekš ā...Mē s esam lā pstiņ as. . . Es biju pē dē jais, kas reģ istrē jā s, bija bail atkal iekļ ū t š ajā ķ ermeņ a ekvalaizerā . Bet, BRĪ NUMS, viņ i iedodiet mums vietas 1. rindā!!!!!! ! Un š ī ir biznesa klase! Nekā das piemaksas. . . Re! saki kaut ko par baroš anu un stjuartu izdarī bā m, ieliec! Cik lidoja. . . Maz fu no termina puses la S-parkings maš ī nas iekrauš anai zem terminā ļ a ne vairā k kā.10 minū tes, citā di 200 rubļ i. . . Ž ē l, ka neiederē jā s. . . Te dzeltenā prese noteikti apsū dzē tu Krievijas Federā ciju par gatavoš anos karam. , viņ i saka, katram Krievijas Federā cijas pilsonim, tā pat kā Gaisa spē ku desantniekam, braš i jā atstā j taksometrs un ā tri jā iekļ aujas tajā...Atkal sastrē gums uz 2 stundā m Maskavas apvedceļ ā pret pulksteni /...Brī niš ķ ī gs marš ruts...Rinda pie robež as...Pirkumu kā rtoš ana...Un beigta š oseja no Harkovas uz Rostovu. Kara gads. . . Iziet avā rijas bandas kontrolpunktus ar ieslē gtu iekš ē jo apgaismojumu, zinot, ka tu esi zem putraimu š autenes un tavu mazā ko š ķ audī š anu var saprast kā draudus un tu tiksi sasmalcinā ts. . . Visi cī nī tā ji nakts redzamī bā...Un tā daž i ieraksti. . . Es vairs nepieņ emu apsveikumus, ka atgriezos MĀ JĀ S...un atgriezā s mū ž ī gā ATO zonā , mū ž ī gais pilsoņ u karš , mū ž ī gā teritorija biznesam, bet ne dzī vei...Un tas ir tik ī ss...Tā mē s lidojam, kamē r tas lido, jo jebkurā laikā mirklī dzī ve var. . . Jā un nav, kā tā da jau vairā k kā gadu. Starp citu, kad notika notikumi Tunisijā , mē ģ inā ju pā rbaudī t savu modrī bu par viesnī cu apsargi. . . Ha ha 2 reizes. Nekā da modrī ba ne tuvu nav. . . Jostā pat gurķ a nav. Jā , regulā ri sveic garā mejoš us tū ristus, bet uz viņ iem neš auj un mū s nepasargā s. ikonisks kū rorts saglabā t mū su ā trā s reaģ ē š anas karaspē ka kontingentu...Visu to labā ko! Veiksmi un MIERU!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
komentāri (12) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
аватар