Garden Sea View Resort 4*– Atsauksmes

98
Novērtējums 5.510
№72 viesnīcas reitingā Pataja
4.8 Numurs
5.3 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.2 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viena no slavenākajām viesnīcām Ziemeļpataijā. Tā atklāta 1998. gadā, renovēta 2017. gadā. Skaista teritorija un liels baseins. No pludmales paveras panorāma uz Patiesības templi. Kafejnīcas atrodas pastaigas attālumā no viesnīcas. Viesnīca atrodas Patajas ziemeļu daļā, jūras krastā, minūtes gājiena attālumā no savas smilšu pludmales. Tas ir ēku komplekss. Viesnīca ir piemērota ceļotājiem, kuri dod priekšroku klusām brīvdienām un lielāko daļu laika pavada pludmalē.Vairāk →
аватар mimakc
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vē los padalī ties pieredzē par uzturē š anos š ajā viesnī cā . Lidojums aizkavē jā s par 8 stundā m un ieradā mies pulksten vienos pē cpusdienā , iesniedzā m dokumentus un sē dē jā m un gaidī jā m pā rcelš anos. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties pieredzē par uzturē š anos š ajā viesnī cā . Lidojums aizkavē jā s par 8 stundā m un ieradā mies pulksten vienos pē cpusdienā , iesniedzā m dokumentus un sē dē jā m un gaidī jā m pā rcelš anos. Visi, kas neizgā ja no uzņ emš anas, tika nokā rtoti agrā k, bet mū s ar mā su un 2 meitenē m neaicinā ja. Veiksme mums uzsmaidī ja, superriorā vietu nebija un tikā m iekā rtoti villā , ko vē lā k nož ē lojā m. Tā tad, š eit ir plusi:
- skaists rajons, ir kur pastaigā ties un fotografē ties
- blakus jū ra un skaists baseins
- lielisks skats no restorā na un no pludmales uz Patiesī bas templi
- sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un š ū polē m
- labas brokastis
- varat peldē ties jū rā (ja neesat ī paš i izvē lī gs ū dens krā sai)
Mī nusi:
- tā lu no tuk-tukiem
- daļ a ceļ a bija izrakta, pat taksometrs nevarē ja atbraukt, atrast apkā rtceļ u
- reģ istrē joties ir jā iemaksā depozī ts batos (tie mainā s, bet valū tas maiņ as kurss nav izdevī gs)
- no š ī depozī ta pē c tam atskaitī s par brillē m (pat ja neko nesaplī si, bet 1 pē c formas atš ķ iras no otras, tā pē c pā rbaudi visu, kad iereģ istrē jies. Pie mums par to bija skandā ls), dvieļ i, č ī bas, peldmē teļ i. Arī dzē rieniem bā rā.
- acī mredzot ikviens var ē st un dzert un rakstī t uz jū su numura kontu. Bā rā neko neņ ē mā m, dvieļ i tika nodoti laicī gi, kad izrakstī jos, es personī gi stā vē ju un skatī jos, kā viņ i pā rbauda istabu, bet iedeva depozī tu mī nus 100 batu kokteili. Manam saš utumam nebija robež u. Iejaucā s piebū ves tū res gidi, par ko esmu viņ iem ļ oti pateicī gs, viņ i izskrā pē ja (citā di to nevar nosaukt) š o naudu un iedeva mums autobusā uz lidostu.
- ļ oti skaļ š , lē kā jā m, kad kaimiņ i gā ja augš ā istabā , nekā das skaņ as izolā cijas.
- viņ i ī rē istabas vietē jiem uz daž ā m naktī m dzerš anai un viņ i staigā pa ielu blakus istabai, dzer, runā pie galda.
Viņ i arī iznomā laukumus pie baseina un blakus villai Taizemes vai Ķ ī nas sporta komandā m. Tie no rī ta skrē ja pa mež u jautri starti, vakarā.2 vietā s bija koncerts, mū zika kliedza.
- nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, vajag aizņ emties 5 no rī ta. Nolē mā m mierī gi apgulties pie baseina, tā tur nebija. Vietē jā mamma apsē dā s manā sauļ oš anā s krē slā , es arī apsē dos, viņ a piecē lā s, bet sē dē ja blakus apmalei un visu laiku bļ ā va, tagad klausulē , tad savaldī ja savus bē rnus baseinā , trenere iemā cī ja peldē t. Š ī nav viesnī ca, bet gan pagalms. Secinā jums - ja jū s plā nojat pavadī t maz laika viesnī cā un visu laiku bū siet ekskursijā s, tad tas jums derē s. Ja vē laties mieru un klusumu, apsveriet citu iespē ju.
Siltummainis atrodas blakus septiņ iem un atstā ts ar lielā m glā zē m. durvis, izdevī gā k to mainī t. Ir arī dzeltens mazais tā lā k, mazā k izdevī gs. Priekš metus var mazgā t veļ as mazgā tavā . paš apkalpoš anā s maš ī nas par 40 batiem. tiek pā rdots arī pulveris.
Ir daudz kafejnī cu, netā lu no viesnī cas ir krievu virtuve. Masā ž u ir daudz, bet pē du masā ž u un eļ ļ as masā ž u nesaņ ē mu (tikai noglā stī ju), bet ar klasisko neriskē ju.
Kur jū s varat doties:
- devā s ar tuk-tuk uz zivju tirgu. Ir jautri redzē t, kā tas viss notiek. Nopirkā m par 400 batiem, pagatavojā m netā lu esoš ajā kafejnī cā , samaksā jā m 250.40 batus par gatavoš anu 2 cilvē kiem, kas sē dē ja pie galda. Ē da, bet neizbaudī ja.
- patika 21. terminā lis, noteikti apmeklē jiet
- paš apkalpoš anā s bufete pretī ziemeļ u autoostai. 300 bati vienai personai un 60 par pannu un ē diet tik daudz gaļ as un jū ras velš u, cik vē laties. Uz galda ir flī zes, uzliek katliņ u ar buljonu un pats vā ri kā gribi. Arī t. sk. dzē rieni, saldē jums, gatavi ē dieni.
- Koh Samet sala. Mē s paš i devā mies uz 2 naktī m bez rezervā cijas, tikai transfē rs 800 bati no cilvē ka, vakaros skatī jā mies uguns š ovu. Jū s varat peldē t, bet viļ ņ i.
- Ko Lan. Viļ ņ u nav, bet ķ ī nieš i un indieš i tur ierodas pa partijā m.
аватар Olga200111
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī ir laba viesnī ca, tač u tā atrodas tā lu no pilsē tas. Un par transportu nav nekā das informā cijas. Brauciena beigā s uzzinā ju, ka ir bezmaksas marš ruta autobuss, tač u nokļ ū t nebija iespē jams. Viņ š nogā dā ja kā dā tirdzniecī bas centrā . … Tomēr ▾ Š ī ir laba viesnī ca, tač u tā atrodas tā lu no pilsē tas. Un par transportu nav nekā das informā cijas. Brauciena beigā s uzzinā ju, ka ir bezmaksas marš ruta autobuss, tač u nokļ ū t nebija iespē jams. Viņ š nogā dā ja kā dā tirdzniecī bas centrā . Š ajā autobusā ir ļ oti daudz cilvē ku, kas vē las atpū sties, un tas ir ļ oti mazs. Taizemieš i ir iemā cī juš ies ņ emt kukuļ us. Viesnī cā ieradā mies 13:00 pē c ilga lidojuma. Viņ i teica, ka 2 reģ istrē š anā s laikā . Bet mē s lū dzā m reģ istrē ties agrā k, jo telpas jau bija gatavas un mums uz papī ra uzrakstī ja kukuli. Mē s atstā jā m savas mantas un aizgā jā m. Bija jā gaida reģ istrē š anā s laiks. Pludmale ir normā la, vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Istabā katru dienu tika uzklā ta gulta, papildinā ta kafija, tad š ajā ziņ ā viss bija kā rtī bā . Tā ir laba vieta, kur vakarā doties pastaigā klusā vidē . Virtuve š eit ir laba.
аватар Roman151804
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tieš i to, ko gaidī jā m no š ī s viesnī cas, to arī saņ ē mā m. Tā atrodas pilsē tā , bet ar savu pludmali, š ajā pilsē tā tā du ir maz. Rezervē jā m 3-vietī gu istabiņ u, bet reģ istratū ras bija nekaunī gas, sā kumā mū s iekā rtoja skaistā istabiņ ā , bet bija kartona sienas, dzirdē jā m kaimiņ us, arī tad, kad viņ i tikai runā ja. … Tomēr ▾ Tieš i to, ko gaidī jā m no š ī s viesnī cas, to arī saņ ē mā m. Tā atrodas pilsē tā , bet ar savu pludmali, š ajā pilsē tā tā du ir maz. Rezervē jā m 3-vietī gu istabiņ u, bet reģ istratū ras bija nekaunī gas, sā kumā mū s iekā rtoja skaistā istabiņ ā , bet bija kartona sienas, dzirdē jā m kaimiņ us, arī tad, kad viņ i tikai runā ja. Sazinā jā mies ar reģ istratū ru, lai pā rģ ē rbtu istabas, mū s gribē ja ievietot istabā ar skatu uz atkritumu tvertnē m, kurā bija viena divguļ amā gulta un gultiņ a bē rnam. Sā kā m viņ iem skaidrot, ka bē rnam rezervē jā m istabu ar normā lu gultu, nevis saliekamo gultu, pē c kā viņ u administratore to visu uzzinā ja, kā rezultā tā viņ i iedeva mū su nopirkto istabu, ļ oti brī niš ķ ī gu jaunajā . ē ka. Sū dzī bu nebija, kaimiņ us nedzirdē jā m. Paldies administratoram par sakā rtoš anu. Un gide, kad viņ a ieradā s, atbildē ja, ka izlī guma jautā jums nemaz nav viņ as kompetencē , tad kā pē c viņ a tur vispā r sē ž ? Lai lidotu ekskursijā s? Mums teica, ka viesnī cā bū s maz tū ristu no Krievijas, bet patiesī bā viņ u bija daudz, gan pludmalē , gan visur. Ja tas netiek pamanī ts, citu sū dzī bu par viesnī cu nav. Ē diens plus/mī nus normā ls, ļ oti skaista ē dienu prezentā cija, restorā na ē dieni. Bijā m apmierinā ti ar viesnī cas izvē li un atraš anā s vietu. Ja ejiet 40 minū tes, ar bē rnu, jū s varat staigā t lī dz centram. Ar pā rsū tī š anu nav nekā du problē mu, ja ne pā rā k slinks to izdomā t. Pati viesnī cas teritorija skaista, zaļ a, apstā dī ta ar palmā m, kokiem, magnolijā m, vē l kaut kas, tur ir interesanti, staigā pā vi; bija 2 baseini, ū dens silts. Personā ls smaida. Animā cijas nebija vispā r. No gides iegā dā jā mies daudz ekskursiju, bijā m apmierinā ti ar to kvalitā ti, visas pā rdomā tas, gidi krieviski runā još i. Ekskursijā aprakstī to ieguvā m vē l vairā k. Viesnī cai lieku 8 no 10. .
аватар firsovaelen
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m viesnī cā februā rī . Ar atpū tu esam apmierinā ti par 5, viesnī ca par 4. Viesnī cā ir savas dī vainī bas. Nu, pirmkā rt, depozī ts ir tikai bā tos. Viesnī cā valū tas kurss ļ oti neizdevī gs un tuvumā ir tikai viens siltummainis, lī dz kuram vē l jā iet kā jā m, nedod Dievs, ka strā dā . … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā februā rī . Ar atpū tu esam apmierinā ti par 5, viesnī ca par 4. Viesnī cā ir savas dī vainī bas. Nu, pirmkā rt, depozī ts ir tikai bā tos. Viesnī cā valū tas kurss ļ oti neizdevī gs un tuvumā ir tikai viens siltummainis, lī dz kuram vē l jā iet kā jā m, nedod Dievs, ka strā dā . Tā pē c iesaku visiem samainī t naudu vismaz ar gidu autobusā , lai gan arī kursā pelna, bet ne kā lidostā vai reģ istratū rā . Visizdevī gā kā likme bū s pilsē tā dzeltenajos apmainī tā jos.
Kur tē rē t š o depozī tu? Jū s varat ē st un dzert viesnī cā un pierakstī t rē ķ inu uz numuru, tad summa tiks ieturē ta no depozī ta. Lai gan, restorā ns viesnī cā ir daudz dā rgā ks nekā pilsē tā un Taizemes tirgos, bet daž reiz pā rā k slinks, lai kaut kur aizietu un paē stu viesnī cā . Labi sagatavots, garš ī gs.
Viesnī ca ir orientē ta uz krievu kontingentu (vairumā ), daudz izkā rtņ u un sludinā jumu krievu valodā , personā ls maz saprot krieviski (reģ istratū ra), bet ja ir kā da problē ma, tad pē kš ņ i pā rstā j saprast. Par visu te paredzē ti sodi - nedod Dievs pazaudē t seifa atslē gu, kaut ko salauzt vai nosmē rē ties!
Š ī ir vienī gā viesnī ca š ajā rajonā , kas atrodas pirmajā lī nijā , tā pē c visi viesi no kaimiņ u viesnī cā m dodas š eit (daudzas viesnī cas vienam ī paš niekam), tā pē c var rasties problē mas ar sauļ oš anā s krē sliem. Nu, kā tā , mē s speciā li izvē lē jā mies viesnī cu pirmajā rindā un uz jums, mē s nevaram atrast bezmaksas solā riju, to aizņ ē ma tie, kas nopirka ceļ ojumu uz labā ko trijnieku 3. rindā un ieradā s š eit (jo viesnī cā m ir savstarpē ja vienoš anā s). Arī tie paš i viesi nenicina peldē ties "mū su" baseinā .
Baseins nav slikts, bet, atpū š oties ar bē rniem uz baseina, jā ņ em vē rā , ka š eit ir ļ oti dziļ as zonas (1.8 m), lai acs un acs, lai bē rns tur netuļ ojas.
Ap baseinu ir skaista teritorija, daudz ziedoš u un smarž ī gu koku. Pludmale nav slikta, skati vienkā rš i satriecoš i – uz Patiesī bas templi.
Bet tā teritorijas daļ a pa labi no jū ras ir vienkā rš i stulba, kaut kā ds mež s ar kokiem un neviena soliņ a. Ir vē rts to kaut kā cildinā t vai kaut ko, sakā rtot atpū tas zonas, tas ir tukš s. Koki tur aug interesanti ar gaisa saknē m.
Mums galvenajā ē kā bija viesnī cas numurs ar skatu uz jū ru. Iesaku visiem rezervē t numurus ar skatu uz jū ru, jo jū s reģ istrē jaties viesnī cā piekrastē . Mē beles istabā ir no pagā tnes, bet aprī kojums nav slikts. Ir viss nepiecieš amais: tē jas servī ze, vannas, halā ts un č ī bas, bija pat lietussargs. Internets tikai reģ istratū rā (rezultā tā pievienojā m paku vietē jai SIM kartei un visur bija internets).
No viesnī cas ir viens celiņ š , pa kuru atrodas vairā kas kafejnī cas, augļ u stendi un veikali, tajā paš ā pusē ir valū tas maiņ as punkts. Pa alejā m var sasniegt š oseju (Naklua) - ceļ u uz pilsē tu (ar tuk-tuk par 10 batiem). Gandrī z netā lu no pareizticī go baznī cas atradā m Taizemes tirgu.
Viesnī cas atraš anā s vieta ļ auj nokļ ū t zivju tirgū . Iesaku visiem aizbraukt ciemos - viss š ļ akstā s silē s, tev uzreiz pagatavos par 30 batiem uz grila, var pasē dē t blakus parkā ē st.
Citā m izklaidē m jums jā dodas uz centru - tā ir Walking Street un iepirkš anā s centri. Un, protams, noteikti organizē jiet ekskursijas, Pataijā to ir tik daudz, ka ir grū ti izlemt uzreiz. Gribē tos visur apmeklē t.
Mā jā s es sā ku meklē t ceļ ojumus, un no visā m vietē jā m firmā m vairā k sliecos uz Nika Travel. Ierodoties viesnī cā , sazinā jā mies ar menedž eri, viņ š ieradā s mū su viesnī cā , veicā m priekš apmaksu, pā rē jais tika samaksā ts iekā pjot autobusā . Mē s apskatī jā m pasā kumu un saņ ē mā m bezmaksas braucienu uz Lagunu (cik lieliski tur ir! ).
Visiem patika! Neaprakstī š u, ilgi. Gidi no viesnī cas neņ ē ma, tas nemaz nav izdevī gi (kaut gan saka, ka mums cenas ir zemā kas nekā uz “ielas” un “akcijas”, bet kupenā nav nekā da labuma), mē s nekad nebraucam ekskursijā s no plkst. tū risma operators, no vietē jiem uzņ ē mumiem vienmē r labā ka kvalitā te un cena.
Atpū ta Pataijā ir interesanta - mums patika, ir vē lme atgriezties, varbū t pat š ajā viesnī cā , lai gan tā s politika atvaļ inā jumā liek nedaudz saspringt (depozī ts, numurā nav interneta, seifs reģ istratū rā ).
аватар yylaa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
dā rzs ar skatu uz jū ru kū rorts Pattaya 4 * Atstā jiet atsauksmi par š o viesnī cu. Mē s bijā m trī s – divas pieauguš as sievietes un mana mazā meita. Viņ as dē ļ es izvē lē jos viesnī cu prom no pilsē tas dzī ves trokš ņ a. … Tomēr ▾ dā rzs ar skatu uz jū ru kū rorts Pattaya 4 *
Atstā jiet atsauksmi par š o viesnī cu. Mē s bijā m trī s – divas pieauguš as sievietes un mana mazā meita.
Viņ as dē ļ es izvē lē jos viesnī cu prom no pilsē tas dzī ves trokš ņ a.
Mū su atvaļ inā jums sā kā s 19. septembrī , Pataijā bijā m 10 dienas.
Protams, ir plusi - plaš a teritorija, milzī gs baseins,
Principā nav sliktas brokastis - svaigas un garš ī gas.
Es daudz lasu par nepieklā jī giem darbiniekiem -
Godī gi sakot, mē s nekad neesam tikuš ies. Vienmē r palī dziet. Depozī ts atgrieza santī mu
santī mu, izņ emot č ekus, kas iztē rē ti par dzē rieniem un tē ju bē rnam.
Bet visu pā rē jo prieku izsvī troja zā dzī ba istabā s.
Gidi acī s saka – tu neko nepierā di. esi gatavs
ka viņ i var atvē rt tavu koferi (jā , jā , kamē r mē s bijā m ceļ ā
tikš anā s ar viesnī cas gidu uz stundu – mana trauslā slē dzene uz kofera
salauza, aizcirta to no trī s gadus vecā s meitas rotaļ ī gajā m rokā m,
kratī ja visu lī dz pē dē jā m biksī tē m), rakt iegā dā tā s dā vanas
katrs pē dē jais konfekš u papī rs naudas meklē jumos. Atnā cā m ar bē rnu
no baseina š ī "istabene" ierakā s manā koferī , aizskrē ja aiz saš utuma kliedziena un pat ū deni nepameta.
Ak, ja kā ds viesnī cas pā rstā vis to lasa! Mē s dzī vojā m 1323. istabā
treš ajā stā vā - no 19. lī dz 26. septembrim - var redzē t, kas tas ir
darī ja - ir kameras. Pē c tam, kad mums tika lū gts pā rcelties uz 4. stā vu,
mainī jā s apkalpoš ana numurā un mū su lietas tika vairā k izkratī tas.
Tač u pazī stamajai "istabenei" izdevā s iztukš ot kabatas
atviegloti (protams, cilvē ki to negaidī ja, tas bija pē dē jā s atpū tas dienā s,
protams, brī dinā jā m, bet...) cilvē ki 4. stā vā (27. septembrī es viņ u tur redzē ju klā tienē ).
Izvilka ap 6 tū kst.
Un bē rns blakus istabā nekavē jā s no rotaļ lietā m izvilkt 25 rubļ us.
Glabā jiet naudu seifā . Es nevē los izgā zt negatī vismu
Es tikai ceru brī dinā t tū ristus,
pē kš ņ i viņ iem arī ar "istabeni" nepaveicas.
Dā ma gados, slē pj acis pret grī du.
аватар dmial
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ja dodaties uz Pataiju, tad droš i vien jā bū t gatavam, ka jū ra tur ir pretī gi netī ra. Tas ir tik netī rs, ka man nebija ne jausmas, cik daudz)))). Par laimi viesnī cā ir labs baseins, smirdī gajā jū rā nopeldē jā mies tikai vienu reizi. … Tomēr ▾ Ja dodaties uz Pataiju, tad droš i vien jā bū t gatavam, ka jū ra tur ir pretī gi netī ra. Tas ir tik netī rs, ka man nebija ne jausmas, cik daudz)))). Par laimi viesnī cā ir labs baseins, smirdī gajā jū rā nopeldē jā mies tikai vienu reizi. Pati viesnī ca atgā dina padomju viesnī cas, ē ka nav slikta, bet viss kaut kā nobruž ā ts, ekonomisks, nepiecieš ams remonts. Mū s uzreiz iekā rtoja š ausmī gā istabiņ ā pirmajā stā vā , ar ieeju pa balkonu, baigi smirdē ja, ķ irzakas rā poja. Neskatoties uz to, ka biju kopā ar sievu, istabā bija divas vienvietī gā s gultas. Saš utis, solī ja mainī ties nā kamajā dienā . Pā rmainī ts uz jauku istabu ar skatu uz patiesī bas templi. Viņ š mū s pilnī bā apmierinā ja.
Reģ istrē joties viesnī cā bū s jā iemaksā.2000 batu, dolā rus principā neņ em, un viesnī cā var samainī t ar ļ oti sliktu kursu, tā pē c labā k paņ emt pauzi un pastaigā ties 400 metrus no plkst. no viesnī cas uz valū tas maiņ as punktu.
Kopumā viesnī cā nav ko ī paš i darī t, tā pē c iesaku izpē tī t daž ā dus ceļ vež us, atsauksmes un pē c iespē jas vairā k plā not, lai apskatī tu vē rtī gas vietas. Starp citu, netā lu no viesnī cas ir jū ras velš u tirgus, kur tā s uzreiz var pagatavot un ē st, ļ oti iesaku.
Ja viņ i jū s aģ itē s pirkt lateksa spilvenus, neļ aujiet sevi apmā nī t, pilsē tā tos var iegā dā ties daudzkā rt lē tā k, bet es nedomā ju, ka jums to vajadzē tu darī t arī tur.
Neiesaku iet uz š ova š ovu 69, aizbraucā m, bijā m ļ oti vī luš ies. Par neko)))).
Labā k ir doties uz salā m un tur peldē ties))).
аватар marchrnko1215
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s viesnī cā . Iespaids bija labs gan no viesnī cas, gan no valsts. Atraš anā s vieta mums ir vajadzī ga. Mē s esam klusu un relaksē još u brī vdienu cienī tā ji, un š eit viss ir paredzē ts. Protams, lielā kā priekš rocī ba ir viesnī cas teritorija. … Tomēr ▾ Atpū tā s viesnī cā . Iespaids bija labs gan no viesnī cas, gan no valsts. Atraš anā s vieta mums ir vajadzī ga. Mē s esam klusu un relaksē još u brī vdienu cienī tā ji, un š eit viss ir paredzē ts.
Protams, lielā kā priekš rocī ba ir viesnī cas teritorija. Š is arī ir liels dā rzs, lai gan tas nav dā rzs, bet gan laukums, pareizi to nosaukt, liela piekrastes josla, ir arī smilš aina ieeja jū rā . Skaisti skati garantē ti! Un uz zvejas molu, un uz lielisko Patiesī bas templi. Neticama ē ka, kas ļ oti izceļ as uz mū sdienu debesskrā pju fona. Kā ds jau ir atzī mē jis, ka š ī ir klusa aizplū de.
Vakarā bija mī nuss, daudz odu, tuvē jos veikalos pirkā m lī dzekļ us, ē rti aerosoli, kas mū s izglā ba.
Apmeklē jot pilsē tas pludmali, bijā m ļ oti priecī gi, ka izvē lē jā mies tieš i š o viesnī cu, jo pa dienu tā ir trokš ņ aina un pā rpildī ta, un vakaros daudz grauzē ju. Viesnī cā ir daudz krievu, un ne tikai ar Garden Sea View. Visas kaimiņ u viesnī cas nā k uz pludmali, daž as pat izmanto baseinu. Bet, paldies Dievam, tas ir pietiekami liels. Gultas pietika visiem. Sauļ oš anā s krē slus iespē jams pā rvietot pa teritoriju sev ē rtā vietā .
Runā jot par izmitinā š anu, viss ir diezgan pieticī gs un novecojis. Redzams, ka pati viesnī ca ir pamatī ga, tač u ir daudz nepilnī bu un defektu, kurus bū tu jauki novē rst. Š ī ir veca santehnika, un daž viet pelē jums (melns), medel pokaryabanaya - tas ir telpā . Kosmē tiskais remonts nenā ktu par ļ aunu, jo ī paš i tā pē c, ka viesnī ca pretendē uz 4 zvaigznē m. Teritorijā atrodas daudzas ē kas, kas jau zaudē juš as savas funkcijas. Trenaž ieru zā le - viens nosaukums - simulatori č ī kst. Viesnī cas personā ls ir izpalī dzī gs. Seifi reģ istratū rā ir atvē rti no pulksten 6 lī dz 12, laicī gi izbraucot uz ekskursiju, nedrī kst aizmirst par grafiku un parū pē ties par naudu iepriekš . Tukš u seifu atstā t nevar, proti, ja esi rezervē jis kameru, tajā kaut kas jā glabā , citā di atdos citiem, mazliet dī vaina politika, bet nu. Par atslē gas nozaudē š anu naudas sods 5000 batu (1.000 rubļ u)! Depozī ts par istabu 2000 bati un tikai bati. Š eit ir noteikumi. Wi-Fi reģ istratū rā parā dī jā s, ā trums nav slikts. Valū tas maiņ a viesnī cā ir neizdevī ga, valū tas kurss ir pā rā k zems. Jā , un tuvā kajos valū tas maiņ as punktos arī . Nedaudz augstā k pilsē tas centrā .
Papildus galvenajā m ē kā m viesnī cā izceļ as kotedž as (villas) vai divstā vu koka mā jas. Š ī zaļ ā zona ir ī sti dž ungļ i. Garden Sea View ir vieta, kur atpū sties, mierī gi un mē reni.
Protams, mē s izbraucā m uz pilsē tu un bijā m ekskursijā s, kuras apmeklē jā m Nika Travel, lasot labas atsauksmes. Interesantas ekskursijas, klusa, zaļ a viesnī ca, maiga saule un neticami silta jū ra, neparasti garš ī gi tropu augļ i un draudzī gi taizemieš i atstā ja daudz pozitī va. Ieradā mies tik veiksmī gi, ka bijā m liecinieki Uguņ oš anas svē tkiem. Divus vakarus apbrī noja salū tu un salū tu, kas tika palaists tieš i virs jū ras, vienkā rš i lieliski.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar sievu kopš.01. 09.2015. lī dz 29.01. 15 atpū tā s Taizemē . Trī s dienas bija Bangkokas galvaspilsē tā , Taizemes augstā kajā viesnī cā -88stā vi Bayoki Sky! Tad pā rcē lā mies uz Pataiju, kur atpū tā mies Garden Sea View Hotel! Man ļ oti patika viesnī ca, ir sava pludmale. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu kopš.01. 09.2015. lī dz 29.01. 15 atpū tā s Taizemē . Trī s dienas bija Bangkokas galvaspilsē tā , Taizemes augstā kajā viesnī cā -88stā vi Bayoki Sky! Tad pā rcē lā mies uz Pataiju, kur atpū tā mies Garden Sea View Hotel! Man ļ oti patika viesnī ca, ir sava pludmale. Viesnī cas teritorija milzī ga, apkā rt apstā dī jumi! Ļ oti skaists baseins. Brokastis ļ oti labas, gaļ a, gaļ as kotletes, zivis, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi! Netā lu no Patiesī bas tempļ a tas izskatā s ļ oti jauki! Nā kamreiz brauksim uz š ejieni!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nav slikta! Netā lu no Temple Nicas pludmales! Ē da turpat netā lu restorā nā "Ziemeļ i" bē rni ē da tikai tur ar multeņ u rotaļ lietā m un garš ī gu ē dienu. Borš č a š ķ ī vis maksā.60 batus Taizemes zupa TOM YAM ir visgarš ī gā kā un svaigā kā garš ī gā kā garnele! ! ! Ekskursijas tika veiktas uz ielas - lē tā k un apkalpoš anas kvalitā te patī kami pā rsteidza. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta! Netā lu no Temple Nicas pludmales! Ē da turpat netā lu restorā nā "Ziemeļ i" bē rni ē da tikai tur ar multeņ u rotaļ lietā m un garš ī gu ē dienu. Borš č a š ķ ī vis maksā.60 batus Taizemes zupa TOM YAM ir visgarš ī gā kā un svaigā kā garš ī gā kā garnele! ! ! Ekskursijas tika veiktas uz ielas - lē tā k un apkalpoš anas kvalitā te patī kami pā rsteidza
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Sladisheva
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
atrodas tuvu jū rai un sava pludmale ir plus jū ra ir diezgan tī ra un pludmale ir smilš aina brokastis ļ oti labas, daudz augļ u apkā rtne ir ļ oti skaista un mierī ga darbinieki reģ istratū rā nav draudzī gi, izliekas, ka nesaprot krievu valodu vispirms viņ i apmetas villā pie veļ as mazgā tavas - tur nav ko elpot (sastā vē jis gaiss) bet pē c pieprasī juma var pā rvā kties uz 6 stā vu viesnī cu telpas tiek tī rī tas ļ oti slikti: nav mitrā s tī rī š anas - tikai slaucī š ana Dvieļ i un gultas veļ a arī netiek mainī ti katru dienu. … Tomēr ▾ atrodas tuvu jū rai un sava pludmale ir plus
jū ra ir diezgan tī ra un pludmale ir smilš aina
brokastis ļ oti labas, daudz augļ u
apkā rtne ir ļ oti skaista un mierī ga
darbinieki reģ istratū rā nav draudzī gi, izliekas, ka nesaprot krievu valodu
vispirms viņ i apmetas villā pie veļ as mazgā tavas - tur nav ko elpot (sastā vē jis gaiss)
bet pē c pieprasī juma var pā rvā kties uz 6 stā vu viesnī cu
telpas tiek tī rī tas ļ oti slikti: nav mitrā s tī rī š anas - tikai slaucī š ana
Dvieļ i un gultas veļ a arī netiek mainī ti katru dienu.
Reģ istrē joties viņ iem ir jā maksā.1000 bati (depozī ts) par personu
rubļ a maiņ as kurss viesnī cā ir ļ oti zems 1000 rubļ i-700 bati
valū tas maiņ as punktos pilsē tā kurss ir 1000 rubļ u -875 bati
iegā dā ties ekskursijas uz ielas par pusi lē tā k nekā gidi
WI-Fi reģ istratū rā un samaksā ts
netā lu no viesnī cas ir piestā tne (10 minū š u gā jienā ) no turienes ar prā mi uz Koh Lan salu var aizbraukt ļ oti lē ti nekā iegā dā ties ekskursiju
Vispā r var atpū sties! Lai veicas un izbaudi brī vdienas!
Parādīt vairāk »


iemiesojums pattai68
braucam paši, bez tūroperatoriem, no 02.01 līdz 11.01. Vai man ir jāmaksā par Ziemassvētku vakariņām? ja jā, cik vienai personai? Paldies.
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums avella05
Mēs ierodamies 12.09.11. uz to pašu viesnīcu.Milzīgs sveiciens Sergejam no Block Post!!!Pastāsti,ka šie ir Sergejs un Olga no Golicino.Mēs bieži bijām pie viņa janvārī.Atceramies cik slaveni tu brauc ar motociklu. Ekskursijās ieradīsimies tikai pie jums. Starp citu, palūdziet Sergejam atnest viņam sinepes, mārrutkus un siļķes lielā burkā.Mums tas nav grūti.Vari arī kaut ko atnest? Raksti.nekautrējies!!! uz adresi [email protected] Sergejs.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
iemiesojums lankovich5
vai ir bezmaksas internets?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums ladushka2010
mēs braucam 1. novembrī
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 20 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Один из самых известных отелей на севере Паттайи. Был открыт в 1998 году, реновирован в 2017 году. Красивая территория и большой бассейн. С пляжа открывается панорама на храм Истины. В пешей доступности от отеля находятся кафе. Отель расположен в северной части Паттайи, на берегу моря, в минуте ходьбы от собственного песчаного пляжа. Представляет собой комплекс зданий. Отель подходит для путешественников, которые предпочитают спокойный отдых и большую часть времени проводят на пляже.

Atrašanās vieta Расположен в спокойном месте, на берегу моря, к северу от города Паттайя, рядом с храмом Sanctuary of Truth (Храм Истины — музей всех религий), в 6,5 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (16 мин езды), в 123 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 35 мин), в 48 км от аэропорта U-Tapao (50 мин езды).
Pludmales apraksts Собственная зона общественного песчаного пляжа. Пляжные полотенца — бесплатно. На пляже есть охрана и спасатель.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, room service: платно, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi только в лобби (бесплатно), камера хранения багажа, 5 конференц-залов (50-500 чел, 60-272 кв.м), 3 ресторана, 2 бара, магазины, открытый бассейн с пресной водой и джакузи (площадь 400 м2. (8:00-19:00), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно, сад.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский открытый бассейн (50 м2, 8:00-19:00).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Мини-тренажерный зал на открытом воздухе (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно), футбол на пляже (бесплатно), массаж (платно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 376 номеров, в 5 этажном основном здании Main wing, чуть более новом 8-и этажном здании Bay wing, в 4-х этажном корпусе Villa (номера на первых двух этажах, на 3-м этаже вечерний ресторан, на 4-м этаже конференц зал), в 2-этажных коттеджах (chalet), 1-этажных виллах (grand chalet).

Основное здание (5 эт), рядом с пляжем, ресторан для завтрака:

124 superior (26 кв.м, 60 dbl/64 twin, макс.3/2+1 чел, Main wing, 2-5 эт, вид на город, обновлены в 2016 году);

65 deluxe (26 кв.м, 32 dbl/33 twin, макс.3/2+1 чел, Main wing, 2-5 эт, вид на море, обновлены в 2016 году);

4 mini suite (42 кв.м, кровать dbl (двуспальная), макс.3/2+1 чел, Main wing, 2-5 эт, вид на море, обновлены в 2016 году);

4 royal suite 2-bedroom (124 кв.м, 2 спальни, гостиная, софа, DVD проигрыватель, макс.4+2 чел, Main wing, 2-5 эт, вид на море, обновлены в 2016 году).

Здание bay wing (8 эт), чуть дальше от пляжа:

84 deluxe bay wing (32 кв.м, кровати dbl+sngl, Bay wing, макс.3/2+1 чел, 1-8 эт, вид на море, обновлены в 2011 году).

Здание villa (4эт, номера 1-2 эт), рядом с пляжем и недалеко от основного здания:

20 villa (26 кв.м, 10 dbl/10 twin, макс.3/2+1 чел, вид на сад, обновлены в 2014 году, 1й или 2й эт).

Коттеджи chalet (2 эт), зона чуть дальше от пляжа:

48 chalet resort (26 кв.м, 24 dbl/24 twin, макс.3/2+1 чел, вид на сад, обновлены в 2016 году, 1й или 2й эт).

Виллы (1 эт), рядом с морем, чуть дальше от пляжа:

27 grand chalet (32 кв.м, 10 dbl/11 twin, макс.3/2+1 чел, вид на сад, обновлены в 2016 году).

Istabās

Кондиционер, телевизор, кабельное ТВ, IDD-телефон (платно), сейф-на ресепшен: бесплатно (grand chalet, deluxe bay wing — сейф в номере), стол и стул, мини-бар (платно), мини-холодильник, 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе (бесплатно), ванна (grand chalet –душ; royal suite – душ и ванна) - с туалетными принадлежностями, фен, халаты, тапочки (кроме superior, chalet, villa), балкон (villa, chalet, grand chalet – терраса), уборка номера: ежедневно, room service (платно), услуга звонок-будильник.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese 207/1 M.5 Pattaya-Naklua Rd., Pattaya City, Chonburi 20150
Tālruņi: Tel: +66 (038) 226070 - 80
Fax: +66 (038) 226 069
Tīmekļa vietne: Garden Sea View Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, баскетбол.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).