pieticīga viesnīca

Rakstīts: 20 februāris 2017
Ceļošanas laiks: 9 — 16 februāris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Ja dodaties uz Pataiju, tad droš i vien jā bū t gatavam, ka jū ra tur ir pretī gi netī ra. Tas ir tik netī rs, ka man nebija ne jausmas, cik daudz)))). Par laimi viesnī cā ir labs baseins, smirdī gajā jū rā nopeldē jā mies tikai vienu reizi. Pati viesnī ca atgā dina padomju viesnī cas, ē ka nav slikta, bet viss kaut kā nobruž ā ts, ekonomisks, nepiecieš ams remonts. Mū s uzreiz iekā rtoja š ausmī gā istabiņ ā pirmajā stā vā , ar ieeju pa balkonu, baigi smirdē ja, ķ irzakas rā poja. Neskatoties uz to, ka biju kopā ar sievu, istabā bija divas vienvietī gā s gultas. Saš utis, solī ja mainī ties nā kamajā dienā . Pā rmainī ts uz jauku istabu ar skatu uz patiesī bas templi. Viņ š mū s pilnī bā apmierinā ja.
Reģ istrē joties viesnī cā bū s jā iemaksā.2000 batu, dolā rus principā neņ em, un viesnī cā var samainī t ar ļ oti sliktu kursu, tā pē c labā k paņ emt pauzi un pastaigā ties 400 metrus no plkst. no viesnī cas uz valū tas maiņ as punktu.
Kopumā viesnī cā nav ko ī paš i darī t, tā pē c iesaku izpē tī t daž ā dus ceļ vež us, atsauksmes un pē c iespē jas vairā k plā not, lai apskatī tu vē rtī gas vietas. Starp citu, netā lu no viesnī cas ir jū ras velš u tirgus, kur tā s uzreiz var pagatavot un ē st, ļ oti iesaku.

Ja viņ i jū s aģ itē s pirkt lateksa spilvenus, neļ aujiet sevi apmā nī t, pilsē tā tos var iegā dā ties daudzkā rt lē tā k, bet es nedomā ju, ka jums to vajadzē tu darī t arī tur.
Neiesaku iet uz š ova š ovu 69, aizbraucā m, bijā m ļ oti vī luš ies. Par neko)))).
Labā k ir doties uz salā m un tur peldē ties))).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu