Eurostar Jomtien Beach Hotel 3*– Atsauksmes

18
Novērtējums 6.710
№61 viesnīcas reitingā Pataja
7.4 Numurs
7.1 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.1 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Neliela, mūsdienīga viesnīca ar minimāliem pakalpojumiem, netālu no pludmales un aktīvā tūrisma zonā. Viesnīca tika atklāta 2009. gada janvārī, pēdējā renovācija veikta 2013. gadā. Sastāv no vienas 7 stāvu ēkas. Piemērots relaksējošai ģimenes un jauniešu atpūtai, kā arī biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар Mila.Ter
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ļ aujiet man sā kt ar to, ka sā kotnē ji mē s negaidī jā m brī numu no viesnī cas. Azurs lidoja uz U-topao. Tū risma operatoriem viņ š bija vispieejamā ko sarakstā . Anex tas ir novietots kā.3 *. Jomtienas apgabals tika uzņ emts apzinā ti. … Tomēr ▾ Ļ aujiet man sā kt ar to, ka sā kotnē ji mē s negaidī jā m brī numu no viesnī cas. Azurs lidoja uz U-topao. Tū risma operatoriem viņ š bija vispieejamā ko sarakstā . Anex tas ir novietots kā.3 *.
Jomtienas apgabals tika uzņ emts apzinā ti. Mū su bē rni atpū tā s Pataijā , viņ i dzī voja centrā , bet mums ieteica Dž omtienu. Pilsē tas centrs ir trokš ņ ains, ir diskotē kas un bā ri, ir vairā k jaunieš u tusiņ u. Un mē s dzī vojā m populā rā kajā viesnī cu rajonā .
Netā lu trase ir ļ oti mierī ga, lai gan nav koncepcijas gā jē ju palaist garā m, kam bija laiks, tas brauca vai gā ja garā m. Gar viesnī cu uz pilsē tas centru brauc tuks. Pirmajā reizē ilgi klaiņ ojā m pa pilsē tu (centrā galvenā s ielas ir vienvirziena) un starp tā m ir daudz joslu. Es iesaku ikvienam savienot internetu ar SIM karti no tū risma operatora (viņ i izdrukā , kā to izdarī t, viss ir ļ oti pieejams un saprotams). Jū s vienmē r sazinā sieties ar karti.
Eurostar ir neliela viesnī ca, kas, š ķ iet, sastā v no divā m ē kā m: viena ir jaunā ka, otra ir vecā ka (starptautiskā ). Starp tiem ir baseins. Mē s dzī vojā m Eurostar Jomtien, kas ir jaunā ks, modernā ks vai tamlī dzī gs. Š ī s ē kas 4. stā vā ir neliels peldbaseins. Tagad lasī ju, ka vasarā pie baseina bija remonts, kas ir labi, jo pavasarī , kad atpū tā mies, baseinā nebija kā pņ u.
Istabas kopumā nav sliktas, plaš as, moderns TV, bā rs (kuru labā k pā rbaudī t pirms reģ istrē š anā s pē c saraksta), seifs (lai tur vē rtī gas mantas), bet nepiecieš ams kosmē tiskais remonts, santehnika jau ir mala, te tek, pil. Tī rī š ana ir bezjē dzī ga, viņ i kā rtē jo reizi mē ģ inā ja nepiegruž ot, nenest smiltis uz kā jā m istabā , jo grī das netiek mazgā tas, un gulta netiek mainī ta, bet tikai uzpildī ta. Personā ls nerunā krieviski, mē s maz zinā m angļ u valodu. Tā pē c viņ i nevarē ja sazinā ties ar viņ iem, izņ emot ar ž estiem. Brokastis tiek pasniegtas restorā nā , tas atrodas atseviš ķ i no ē kā m, gandrī z netā lu no pludmales. Man ī sti nepatika brokastis, tā s vairā k taizemieš u gaumē . Daž kā rt mums tā s pietrū ka. Veikalā nopirkā m jogurtu vai smalkmaizī tes vai brokastī s ē dā m augļ us.
Pā rē jā laikā ar ē š anu problē mu nebū s. Apkā rtnē ir daudz labu kafejnī cu, un vakarā devā mies uz nakts tirgu, atpakaļ no tirgus gā jā m pa krastmalu.
Jū ra diezgan pieklā jī ga, no rī ta ū dens tī rā ks, vē l nav sakustinā ts. Peldē jā mies, ir speciā li nož ogotas vietas. Lī dz jū rai 50 metri. Smiltis ir siltas, atrodas ē nā tieš i uz dvieļ iem uz smiltī m, solā riji ir maksas. Mē s devā mies uz Koh Lan vienu reizi, diemž ē l man ir smaga kustī bas slimī ba. Jū ras transports nav priekš manis, tas bija nogurdinoš i. Pē c tam devā mies uz Militā ro pludmali ar ekskursiju. 300 bati vienai personai un Dancing Girl Beach 450 bati vienai personai. Saņ emš ana no viesnī cas un atpakaļ . No ekskursijā m mē s apmeklē jā m Nong Nooch - neticami skaistu parku, zoodā rzu - lai gan es domā ju, ko es neredzē ju zoodā rzā , izrā dā s, daudz ko, pabarojā m ž irafi, turē jā m pie degunradzi. rags, ieraudzī ja tapī ru, orangutanus, koalu un citus dzī vniekus, kurus parastā zoodā rzā neredzē si. Zoodā rzā bija arī izrā de ar dzī vniekiem. Ekskursija uz Bangkoku mums nebija viegla, bet tad, kad iespaidi rimā s, sapratā m, ka neesam aizgā juš i velti. Man ļ oti patika Mystery of Siam tū re, grupa bija maza, klusa ekskursija, apmeklē ja interesantus tempļ us, iepazinā s ar tradī cijā m, vietā m, kur bijā m netū risti.
Ar viesnī cas gidu uzreiz nesapratā m, ekskursijā mā jā s izpē tī jā m cenrā di (paņ ē mā m Alekseju no i-tour firmas, pasū tī jā m ekskursiju pa telefonu, viņ š pats atbrauca uz mū su viesnī cu, braucieni neliela priekš apmaksa). Netā lu ir tū risma aģ entū ra, bet tā s ir dā rgā kas nekā tur, kur mē s to ņ ē mā m. Viesnī ca arī piedā vā , bet dā rgi, pirmajā tikš anā s reizē marinē.2 stundas, mē rķ is ir pā rdot ekskursijas. Mē s kļ uvā m par ienaidnieku numur 1, jo nepirkā m no viņ a ekskursijas. Labā k uz turieni nebrauktu, lai tikš anā s laikā neuzķ ertu malē jos skatienus.
Tač u tū roperatora attieksme nesabojā ja atpū tu, ceļ ojuma iespaidus, ka š ie viesnī cas sī kumi un trū kumi vienkā rš i tiek aizmirsti. Ja budž ets atļ auj, paliec augstā kas kategorijas viesnī cā , nedomā , samierinies. Ja mē rķ is ir ietaupī t uz izmitinā š anu un vairā k tē rē t iespaidiem, tad Eurostar numuriņ os ir pilnī gi iespē jams nakš ņ ot. Anex mā jaslapā esoš ā s viesnī cas fotogrā fijas nemaz neatbilst realitā tei. Iemaksa reģ istrē joties 100 USD par numuru.
аватар vip.lyudmila.d
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Daudz atpū š os un ceļ oju pa pasauli un vienmē r cenš os atrast tikai pozitī vos aspektus, jo mī nusus var atrast pat greznā kajā s vietā s un greznā kajā s viesnī cā s. Un kā pē c meklē t trū kumus - lai sabojā tu garastā vokli? Tā nu es devos uz Taizemi ar pozitī vu attieksmi, gaidot tikš anos ar jaunu un man nezinā mu valsti. … Tomēr ▾ Daudz atpū š os un ceļ oju pa pasauli un vienmē r cenš os atrast tikai pozitī vos aspektus, jo mī nusus var atrast pat greznā kajā s vietā s un greznā kajā s viesnī cā s. Un kā pē c meklē t trū kumus - lai sabojā tu garastā vokli? Tā nu es devos uz Taizemi ar pozitī vu attieksmi, gaidot tikš anos ar jaunu un man nezinā mu valsti. Pē c ieraš anā s mē s reģ istrē jā mies viesnī cā . Neko sliktu nevaru teikt par tī rī bu, komfortu vai ē dinā š anu, tač u arī ī paš i neapbrī nos - viesnī ca kā viesnī ca ir redzē jusi labā k. Bet, kā saka, nelaimē draugus pazī st, un par apkalpoš anu spriež , kad kaut ko vajag.
Š oreiz man diemž ē l radā s tā da vajadzī ba. Kā du dienu, atgriež oties no pastaigas, starp mantā m neatradu pā ris lietas, lai arī ne dā rgas, bet man ļ oti vajadzī gas. Un kā muļ ķ ī bas, bet tomē r kaut kā nepatī kami. Nezinu, varbū t bija vē rts nospļ auties uz visu, aizmirst un turpinā t atvaļ inā jumu tā , it kā nekas nebū tu noticis, bet kur garantija, ka rī t no ē nas nepazudī s kas cits? Vai tieš ā m viesim pirms pastaigas visas lietas jā paslē pj seifā ? Un kur var dabū t tā du seifu, lai tajā viss ietilptu? Ko ņ emt lī dzi? Tā pē c nolē mu, ka man tomē r jā ziņ o par zaudē jumu reģ istratū rā . Kā ds bija mans pā rsteigums, kad cilvē ks, kurš pē c saviem pienā kumiem it kā bija likts palī gā , sā ka, manuprā t, pā rā k agresī vi uzvesties un dusmojas pret manu izturē š anos, vienlaikus paceļ ot balsi uz mani. Rezultā tā mē s pieņ ē mā m faktu, ka "jū s nevarat gaidī t nekā du palī dzī bu š odien, piemē ram, nā ciet rī t. " Mē s neesam lepni cilvē ki, rī t - tā tad rī t. Bet nā kamajā dienā darbinieki pat negribē ja klausī ties. Pē c sarunā m ar citiem viesiem atklā jā s, ka arī no viņ iem pazū d lietas, proti, zā dzī ba viesnī cā ir diezgan izplatī ta parā dī ba, kas tiek nodota straumē . Ja tas tā patieš ā m ir, un "paveicā s" ne tikai man, tad š ā da vienaldzī gi agresī va personā la uzvedī ba kļ ū st saprotama - visi visu zina, bet roku rokā...nu, jū s zinā t.
Tā pē c glabā jiet, cilvē ki, naudu krā jkasē un visas vairā k vai mazā k vē rtī gā s lietas seifā . Var pievē rt acis uz daudz ko, it ī paš i, ja redzat viesnī cā strā dā još o cilvē ku draudzī go attieksmi pret jums, tač u atklā ta rupjī ba vienmē r atstā j neatlaidī gā kos nosē dumus jū su dvē selē . Un, ja jū s man jautā tu: "vai es dotos uz š o viesnī cu vē lreiz"? Tad es tev atbildē tu tikai ar jautā jumu uz jautā jumu: “vai tu pats ietu pē c kaut kā tā da”?
P. S. : Un tagad es gribē tu vē rsties pie tū roperatoriem, kas organizē ceļ ojumus un gidus pa valsti, lai paliktu atvaļ inā jumā . Jo ī paš i Anex tū rei. Ja zini, ka viesnī cā ik pa laikam notiek š ā di brī numi, kā pē c gan tu pats izteiktu uzņ ē mumam piedā vā jumu par apdroš inā š anu pret zā dzī bā m? Un tad nā k par smieklī go - jau kosmē tika, kleitas un apavi jā slē pj aiz septiņ ā m slē dzenē m. Ceru, ka mani vā rdi tiks uzklausī ti.
аватар kondrashina1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
laba viesnī ca, klusa vieta, netā lu no pludmales, numuriņ i tī ri, katru dienu tī rī ti, lai gan atstā ja dzeramnaudu, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, wi-fi ir bezmaksas, ā trums normā ls, daž reiz bija kļ ū mes ī paš i vakaros, droš i istabiņ a. … Tomēr ▾ laba viesnī ca, klusa vieta, netā lu no pludmales, numuriņ i tī ri, katru dienu tī rī ti, lai gan atstā ja dzeramnaudu, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, wi-fi ir bezmaksas, ā trums normā ls, daž reiz bija kļ ū mes ī paš i vakaros, droš i istabiņ a. Uz centru nokļ ū t ar tuk -tuke uz 10-15 minū tē m. Brokastis labas, paē dā m pietiekami, saziņ as ar personā lu nebija problē mu pat ar mū su angļ u valodas nezinā š anu. Sazinoties ar citiem tū ristiem mū su viesnī ca likā s vislabā kā . Viss patika.
Taizemē bijā m pirmo reizi un ceram atgriezties vē l
наш номер
аватар albert74
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
atpū tos ar ģ imeni 4 cilvē ki divā s istabā s viesnī ca ir lieliska tī rī ba ķ ī nieš u kā rtī ba nav viss kā rtī bā , tā pē c paš reizē jais ir sī kums, ka personā ls nezina krievu valodu (* kā … Tomēr ▾ atpū tos ar ģ imeni 4 cilvē ki divā s istabā s viesnī ca ir lieliska tī rī ba ķ ī nieš u kā rtī ba nav viss kā rtī bā , tā pē c paš reizē jais ir sī kums, ka personā ls nezina krievu valodu (* kā es))
bet lieliski saprot ž estus) labi apmā cī ts apkaunot brokastu bufete izvē le ir milzī ga Iesaku!!!! ! !
аватар Sergey-0310
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Aizbraukusi var teikt š ajā viesnī cā kopā ar vī ru no 10. lī dz 24. novembrim. Taizemē bijā m pirmo reizi un, manuprā t, pē dē jo reizi, ieradā mies lietusgā zes vidū , kad izbraucot no lidostas jutā m akū tu skā bekļ a trū kumu (lielā mitruma dē ļ , neskatoties uz visu sulī go veģ etā ciju). … Tomēr ▾ Aizbraukusi var teikt š ajā viesnī cā kopā ar vī ru no 10. lī dz 24. novembrim. Taizemē bijā m pirmo reizi un, manuprā t, pē dē jo reizi, ieradā mies lietusgā zes vidū , kad izbraucot no lidostas jutā m akū tu skā bekļ a trū kumu (lielā mitruma dē ļ , neskatoties uz visu sulī go veģ etā ciju). Pirmā s 4-5 dienas mocī ja spiediens un stiprs pietū kums, tad it kā nedaudz pielā gojā s, bet tik un tā pastā vī gi juta skā bekļ a badu un no mums tecē ja 33 straumes. Neskatoties uz visu, mē s bijā m vairā kā s ekskursijā s uz krokodilu fermu, Tiffany š ovu, orhideju dā rzu, Samet salu, Bangkoku un Kwai upi, no kurā m man visvairā k patika Samet sala un Kwai (lai gan tas mums bija ļ oti grū ti jauni 56 gadus veci pensionā ri). Mani iespaidoja arī krokodilu ferma un Tiffany š ovs, bet mū s skaņ as ā trumā veda pa dā rzu un tad veda uz viņ u veikaliem (ļ oti sabojā ja ekskursijas iespaidu), Tagad par viesnī cu ----- ----- viesnī ca velk uz 3*, tī rī ja katru dienu, bet veļ u kaut kā brī niš ķ ī gi nomainī ja (pusi nomainī ja, pusi apgā za) Vannasistabā ik pa laikam uzradā s tarakā ni un istabā punduri, un arī daž reiz uz palagiem asiņ ainas svī tras, iespē jams, tā s ir blaktis. Reģ istratū rā meitenes nav ī paš i smaidī gas un neviena no viņ ā m nezina ne vā rda krieviski, lai gan viesnī ca pā rsvarā ir krievu valoda. Izejot no viesnī cas, no mums tika iekasē ti 200 bati par traipu uz maza dvieļ a. Iespaids par valsti un viesnī cu ir visnegatī vā kais, lai gan sā kumā tie tika iekā rtoti parastai atpū tai. Arī cilvē ki, ar kuriem viņ i sazinā jā s pie jū ras (tajā var peldē ties, galvenais ir iedomā ties, ka uz dī ķ a vai Maskavas vā rdā nosaukta kanā la), bija š okē ti par valsti un klimatu (kurš saslima no gaisa kondicionē š anas, kurš saindē jā s pludmalē ) un runā ja vairā k ar š o nabadzī go valsti ne pē du. Pirms tam viņ i bija bijuš i daudzā s valstī s, arī eksotiskā s, bet tā du netī rī bu un nabadzī bu nebija redzē juš i ! ! !
аватар Nata221
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nesen atlidoju ar draugu no atvaļ inā juma . . Cilvē ki, nebojā jiet atvaļ inā jumu, es daudz ciemoju pie Ole, bet sastapu tā das š ausmas ī stajā laikā...Turcijas 3 lī menis ir vienkā rš i nesalī dzinā ms ar š o. . . Visapkā rt skaļ ie indiā ņ i visu laiku kaut ko grauž un spļ auj uz grī das, viņ i nekautrē jas spļ aut baseinā , aiz loga ir briesmī ga smaka no atkritumu izgā ztuves, un izolā cijas trū kums mū s ir pilnī bā piebeidzis, tas š ķ iet , ka indiā ņ i neguļ vispā r vai guļ uz maiņ ā m jo baidā s klusē t ! Kad es biju ceļ ojumā , viņ i man solī ja š ī s tautas prombū tni, bet pē c ieraš anā s izrā dī jā s, ka ir mainī jies vadī tā js un attiecī gi mainī jusies viesnī cas politika. … Tomēr ▾ Nesen atlidoju ar draugu no atvaļ inā juma . . Cilvē ki, nebojā jiet atvaļ inā jumu, es daudz ciemoju pie Ole, bet sastapu tā das š ausmas ī stajā laikā...Turcijas 3 lī menis ir vienkā rš i nesalī dzinā ms ar š o. . .
Visapkā rt skaļ ie indiā ņ i visu laiku kaut ko grauž un spļ auj uz grī das, viņ i nekautrē jas spļ aut baseinā , aiz loga ir briesmī ga smaka no atkritumu izgā ztuves, un izolā cijas trū kums mū s ir pilnī bā piebeidzis, tas š ķ iet , ka indiā ņ i neguļ vispā r vai guļ uz maiņ ā m jo baidā s klusē t !
Kad es biju ceļ ojumā , viņ i man solī ja š ī s tautas prombū tni, bet pē c ieraš anā s izrā dī jā s, ka ir mainī jies vadī tā js un attiecī gi mainī jusies viesnī cas politika...
Viņ i barojas ar vā ju 3, wi-fi vispā r neuztver, tā pē c, kad jautā , kā pē c tas nedarbojas, viņ i saka, ka pakalpojums ir maksas, bet pat samaksā ts tas neatrisina tā neesamī bas problē mu, jo nebija un nav.
Mana vilš anā s virsotne bija nozagtais zelta kulons, un manam draugam bija dā rga kamera no SEIF! ! ! Neskatoties uz to, ka tiesas laikā taizemieš i paraustī ja plecus un teica, ka mē s neko nezinā m un negribam zinā t. . . Uzreiz teikš u, ka seifā nederē s ne tablete, ne diž skā bardis, izlemiet par pats kur paslē pties, ja pietiek iztē les. . .
Viss ir kā rtī bā , ja atbraucat tikai nakš ņ ot viesnī cā , tač u ir ļ oti neē rti, ka tavā istabā tiek meklē tas narkotikas un nav iespē jams gulē t, draugi no kaimiņ u numuriņ iem nerunā ja par tavu rež ī mu.
Draugi kā gribi, bet š o viesnī cu labā k apiet un labā k paskriet garā m!
аватар ValMKRD
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kā cilvē ks, kurš apceļ ojis daudzas valstis, tostarp Turciju, Ē ģ ipti, Indiju, Apvienotos Arā bu Emirā tus, Dominikā nas Republiku un biež i apmetas 3-4 * viesnī cā s, varu droš i apgalvot, ka viesnī ca pilnī bā atbilst deklarē tajai kategorijai un ir parasti lieliska iespē ja atpū tai Pataijā . … Tomēr ▾ Kā cilvē ks, kurš apceļ ojis daudzas valstis, tostarp Turciju, Ē ģ ipti, Indiju, Apvienotos Arā bu Emirā tus, Dominikā nas Republiku un biež i apmetas 3-4 * viesnī cā s, varu droš i apgalvot, ka viesnī ca pilnī bā atbilst deklarē tajai kategorijai un ir parasti lieliska iespē ja atpū tai Pataijā .
Biļ eti iegā dā jā mies pusotru mē nesi pirms noteiktā datuma uz tū risma firmu Unitours, kuras pastā vī gie klienti esam. Ekskursijas izmaksas 12 dienas ar Bangkoku un divas apskates ekskursijas izrā dī jā s 6.000 diviem, plus mums bija 5% atlaide.
Viesnī cas galvenais pluss ir atraš anā s vieta, Jomtienas pludmales sā kumā , tuvumā atrodas daudzas kafejnī cas un veikali, pilsē tas centrs ir ē rti sasniedzams ar tuk-tuk, un piestā tne arī ir 12 minū tes ar tuk-tuk.
Apkalpoš ana visdraudzī gā kā , taizemieš i smaida, jautā , kā var palī dzē t, labi iztī ra bedrē s, un dzeramnaudu nevar atstā t.
Viesnī cai nav teritorijas kā tā das, pludmale ir publiska pā ri ceļ am, nav netī ra pē c Patajas standartiem, tač u ar salā m to nevar salī dzinā t.
Istaba liela un moderna, gultas veļ a un dvieļ i balti, santehnika tī ra.
аватар Batischeva
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cai ir laba atraš anā s vieta – pats Dž omtienas sā kums. Netā lu no Patajas centra. Blakus atrodas daudzas kafejnī cas, veikali, macarons, valū tas maiņ as punkti. Istabā ir seifs, TV (ar krievu kanā liem), ledusskapis, kondicionieris, Wi-Fi (bez maksas, bet ā trums mazs), nav fē na (bet var jautā t reģ istratū rā ), duš a , tie dod ikdienas š ampū nu un duš as ž eleju. … Tomēr ▾ Viesnī cai ir laba atraš anā s vieta – pats Dž omtienas sā kums. Netā lu no Patajas centra.
Blakus atrodas daudzas kafejnī cas, veikali, macarons, valū tas maiņ as punkti.
Istabā ir seifs, TV (ar krievu kanā liem), ledusskapis, kondicionieris, Wi-Fi (bez maksas, bet ā trums mazs), nav fē na (bet var jautā t reģ istratū rā ), duš a , tie dod ikdienas š ampū nu un duš as ž eleju.
Mū su uzturē š anā s laikā (2012. gada maija sā kumā ) istabā bija odi, tā pē c ņ emiet lī dzi kukaiņ u atbaidī š anas lī dzekli.
Veļ a mums netika mainī ta katru dienu (spilvendrā nas un palagi biež i, un segas pā rvalks tika mainī ts vienu reizi visā mū su uzturē š anā s laikā ).
Ir lifts un bagā ž as svē rš anas iekā rta par 10 batiem.
Baseins ir mazs un ar neskaidru ū deni, bet cilvē ki peld.
Skats no istabā m ir maigi izsakoties "ne ļ oti". No vienas puses nobruž ā tas mā jas, no otras kaimiņ u viesnī ca.
Kopumā viss ir jauki un mā jī gi.
Bet mums divas naktis ļ oti nepaveicā s. Pā ri ceļ am pagalmā (attā lumā no pilsē tas centra) atrodas kafejnī ca ar lielisku akustisko sistē mu un dzī vo mū ziku. Un taizemieš i tajā periodiski svin svē tkus lī dz pat nakts vidum. Un tas ir ļ oti skaļ i! Pat ausu aizbā ž ņ i nepalī dz!
Tā pē c, ja dodaties uz š o viesnī cu, uzkrā jiet ausu aizbā ž ņ us, odu atbaidī š anas lī dzekļ us un piedodiet istabu, kuras logiem paveras skats uz blakus esoš o viesnī cu. Taizemieš u svē tki noteikti nebū s dzirdami.
аватар DENIS_DP
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos no sava otrā ceļ ojuma uz Pataiju. Naudas nebija daudz - viņ i pā rbaudī ja variantu - trī s rubļ u banknoti uz Dž omtienu. Pā rē jā rezultā ts - pē csvē tku stress, gribu atgriezties! Pē c bū tī bas: viesnī ca atrodas Jomtien sā kumā (1st street), blakus J. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no sava otrā ceļ ojuma uz Pataiju. Naudas nebija daudz - viņ i pā rbaudī ja variantu - trī s rubļ u banknoti uz Dž omtienu. Pā rē jā rezultā ts - pē csvē tku stress, gribu atgriezties! Pē c bū tī bas: viesnī ca atrodas Jomtien sā kumā (1st street), blakus J. Palm Beach. Tas ir, izvē lieties marš rutus - uz centru (tuk-tuki ir pā rpildī ti), lejup pa promenā di - tī rā kas jū ras un jaunu kafejnī cu meklē jumos vai pa pludmali pret klinti un Patajas parku (š ausmas un posts, nevis parks) , bet jū s varat doties uz pludmali pā ri ceļ am. Š ī viesnī ca ir salī dzinoš i jauna, viss ir tī rs, kā rtī gs, personā ls priecā jas jū s redzē t! Istaba veiksmī ga, plaš a ar balkonu, tikai luksusa numuriņ os, pā rē jie balkoni skatā s uz nesimpā tisko apkā rtni, un labi, galvenais, ka ir veļ as ž ā vē tā js. Viesnī cas darbinieki maz runā krieviski, daž u vā rdu zinā š anas angļ u valodā ļ oti palī dzē s. Baseins ir mazs 3. stā vā - ū dens tī rs un ļ oti silts, bet ģ imenes atpū ta ar bē rniem nonā k pretrunā ar Eiropas pansiju pie baseina. Palī dzē ja kaimiņ am - Palmbī č ai, aizveda mū s uz savu baseinu. Jū ras ū dens pie viesnī cas ir dubļ ains, netī rs, karsts. Bet, par 30 batiem vienai personai - Tawaen pludmale katru stundu no piestā tnes (vē lams agrā k un turp un atpakaļ ), 800 bati - auto lī dz Saikeo pludmalei un atpakaļ (plus 80 bati no personas - par iebraukš anu teritorijā ). Un, protams, Samets. Starp citu, ekskursijas produkts tika ņ emts "Kapteinī Vrungelā ", par laimi, neklausieties viesnī cas gidos, viņ i sē ž uz procentiem. Brokastis ir lieliskas treshka. Taizemes ē dieni (pirmais un otrais), makaroni, zupas, kontinentā lais komplekts, kā arī ananā su arbū zi. Nedaudz zemā k pa krastmalu ir brī niš ķ ī gas taju ē stuves ar svaigā kajā m kalmā ru garnelē m (grilē tā m, zupas, salā ti). Krieviem - pē c noklusē juma NO SPICY, izvē lne ar fotogrā fijā m un tulkojumu krievu valodā . Vidē jais č eks, kas mums bija, bija 300-400 bati par trim un ne miņ as no saindē š anā s. Augļ i visur vairumā lē ti, viņ i pat neiedziļ inā jā s izmaksā s. No mī nusiem - iespē ja iekļ ū t Eurostar International, vecā neremontē tā viesnī cā , piemē ram, 1. korpusā . Secinā jums - laba viesnī ca, labā vietā par naudu.
аватар turistman
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā bija pirmā reize Taizemē . Viesnī cu izvē lē jā s pats. Pirmais viesnī cas izvē les kritē rijs bija tā s atraš anā s vieta. Pē c uzkā pš anas tī klā es apstā jos Dž omtiena sā kumā . Vē lē jos, lai viesnī ca atrodas, tā teikt, pirmajā lī nijā no jū ras un no tā s viegli un ā tri varē ja nokļ ū t lī dz centram. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Taizemē . Viesnī cu izvē lē jā s pats. Pirmais viesnī cas izvē les kritē rijs bija tā s atraš anā s vieta. Pē c uzkā pš anas tī klā es apstā jos Dž omtiena sā kumā . Vē lē jos, lai viesnī ca atrodas, tā teikt, pirmajā lī nijā no jū ras un no tā s viegli un ā tri varē ja nokļ ū t lī dz centram. Izvē lē jā s vairā kas piemē rotas viesnī cas. Tad es izlasī ju atsauksmes. Protams, atsauksmes ir subjektī vas, tač u, vadoties pē c atsauksmē m, noraidī ju vairā kas izvē lē tā s viesnī cas. Un pē dē jais, bet ļ oti svarī gais faktors ir cena. Un tā , es apstā jos Eurostar International (nejaukt ar Eurostar Jomtien Beach - tie atrodas netā lu).
Ļ aujiet man pastā stī t par cenu. No Maskavas tū re divā m 14 naktī m ar brokastī m - 57000.
Viesnī ca atrodas paš ā Jomtien sā kumā (Soi 1 - pirmā josla no Jomtien), 100 m no jū ras (praktiski, š ķ ē rsojiet ceļ u), lī dz centram ar tuk-tuk jebkurā laikā.10-15 minū tes. Blakus veikali "7 eleven", "Family Mart", labs tirdziņ š ar lē tiem augļ iem. . .
Tā ir piecstā vu ē ka, kurā kopumā ir 32 numuri. Bā rs, masā ž as salons, neliels peldbaseins. Es neko neteikš u par bā ru un masā ž as salonu - es to neizmantoju.
Istabā : kondicionieris, TV, ledusskapis, seifs un, protams, mē beles. Karstais ū dens no caurplū des sildī tā ja - nekā du problē mu. Duš a nav kabī ne, bet gan aizkars. Š ampū ns, ziepes. Izlietnē ir tikai auksts ū dens, cik "auksts" var bū t nemainī gā.30 grā du temperatū rā . Daž reiz pat duš ā ar prieku mazgā ja tikai "aukstu" ū deni.
Grī da istabā ir keramikas flī zes.
No logiem paveras skats uz istabā m, kas beidzas ar 1-5 joslā starp Jomtienas pirmo un otro ielu. Pretī ir kaut kā da č etrstā vu nobruž ā ta ē ka ar atkritumiem visapkā rt. Josla ir klusa, transporta gandrī z nav, un pat tas brauc ļ oti klusi, jo abā s pusē s ir ā trumvaļ ņ i.
No numuriem, kas beidzas ar 6-9, logi paveras uz Palm Beach Hotel sienu. Drū ms.
Lai gan, kā da starpī ba, mē s praktiski neaizlikā m logus aizkarus. Starp citu, balkoni ir tikai 4. un 5. stā vā telpā s no 1 lī dz 5 (401-405.501-505). Varbū t smē ķ ē tā jiem tas ir svarī gi, man bija vienalga.
Kondicionieris, TV, ledusskapis, seifs - viss labi, darbojā s labi.
Noņ emts katru dienu. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, veļ a arī tiek mainī ta, tomē r nepievē rsu kaut kam uzmanī bu ar kā du biež umu. Katru dienu viņ i ievieto divas pudeles ar 0.6 dzeramo ū deni. Pietiekami. Pirms izbraukš anas sakrā jā m seš as neizņ emtas pudeles.
Reģ istratū rā pludmales dvieļ i grozā ir bez maksas. Tu ņ em bez jebkā da ieraksta, un vakarā iemet grozā .
Baseins ir mazs, bet cilvē ku maz un tā pē c ar to pilnī gi pietiek. Es nekad neesmu redzē jis vairā k kā divus cilvē kus peldoties vienlaikus. Pie baseina ir sauļ oš anā s krē sli, galdi, krē sli, saulessargi. Es pats nepeldē ju - ir grē ks peldē ties baseinā , kad jū ra ir tuvumā .
Jā , tur ir lifts.
Ī sā k sakot, man tas viss ļ oti piestā vē ja, jo gulē jā m tikai viesnī cā un reizē m ieskrē jā m pa dienu pā rģ ē rbties un nomazgā ties.
Viesnī ca ir ļ oti klusa, visu uzturē š anā s laiku nedzirdē jā m nekā du ballī š u troksni, neredzē jā m nekā das trokš ņ ainas kompā nijas.
Kontingents: no tiem, kurus redzē ju, varu teikt, ka krievu nav daudz, lielā kā daļ a ir Eiropas pensionā ru pā ris.
Tagad par brokastī m, kas mani, protams, š okē ja pē c Ē ģ iptes viss iekļ auts. Brokastī s ir pieejami 4 ē dieni, no kuriem izvē lē ties. Ē dienkarte ar krā sainiem fotoattē liem un uzrakstu angļ u, krievu un taju valodā (starp citu, tā tika nodrukā ta pagā juš ā gada decembrī , tas ir, kopš tā laika tā nav mainī jusies). Tā tad:
1. rī su zupa ar gaļ u - kaut kas lī dzī gs biezai zupai vai plā nai putrai gaļ as buljonā ar gaļ as gabaliņ iem;
2. ē diens ar nosaukumu ". . . saulains augš ā " - 3-4 mazi gabaliņ i gurķ a-tomā tu-sī pola, cepta maza desa, 2 mazi cepti š ķ iņ ķ a-š ķ iņ ķ a gabaliņ i, cepta ola (dzeltenums laikam "saulains augš ā ") ;
3. skatī t nr. 2, bet ceptas olas vietā - omlete, lū k, ko sauc par "omleti";
4. skatī t nr. 3, bet omlete ir nevis vienkā rš i cepta, bet sajaukta un sanā k tā da nevienmē rī ga - ē diens saucas "cī ņ a".
Tam divi grauzdiņ i, porcija sviesta un ievā rī juma, kā arī.3-4 mazi gabaliņ i arbū za-ananā sa.
Kafija (Nescafe š ķ ī stoš ā ), tē ja, krē juma pulveris, granulē ts cukurs, apelsī nu sula, piemē ram, "Yupi", ledus un tē jkannas ar verdoš u ū deni ir uz atseviš ķ a galda - dzeriet, cik vē laties.
Varbū t tas nav labi aprakstī ts no manis, bet viss ir ļ oti garš ī gs un svaigs. Š is nav iepriekš pagatavots - tu apsē dies pie galda, tev tuvojas, iedur ar pirkstu izvē lē tajā un sā c to visu cept, jā gaida 5-10 minū tes. Starp citu, ja jums kaut kur jā dodas laikā , labā k ir ierasties brokastī s ar laika rezervi, taizemieš i ir nesteidzī gi cilvē ki...
Par kvalitā ti sū dzī bu nav, man likā s, ka apjoms ir mazs, jo ē st patī k. Bet principā pietika, pē c š ī m brokastī m (un mē s parasti brokastojā m ap 8), varē jā m mierī gi iet vakariņ ā s 4 vai 5.
Nu un kurš vē l pietrū ks - iesiet pa kreisi - kafejnī cas un veikali, brauksiet pa labi - kafejnī cas, veikali un makaki. . . Ar pā rtiku š eit nav problē mu. Jā , un cenas ir labas.
Brokastis viesnī cā no 7 lī dz 11. Ja dodaties ekskursijā agrā k, tad pastā stiet reģ istratū rā un jums pagatavos sausā s brokastis. Vienreiz izmantoju - iedeva jogurtu, divas cupcakes iepakojumā un burciņ u aukstas kafijas.
Š ķ iet, ka viņ š visu uzrakstī ja. Protams, skaitļ i var atš ķ irties, bet es domā ju, ka ne daudz. Dzī voju 2 istabā s 5. un 2. stā vā - gandrī z identiski. Mainī ju istabu, jo ierodoties man iedeva lielu gultu (atpū tos ar meitu), jo nebija divu gultu. Viņ i to mainī ja nā kamajā dienā bez problē mā m.
Par kukaiņ iem. Daž kā rt ir mazas skudriņ as, bet, ja barī ba tiek izņ emta, tad tā s nav redzamas.
Istabā nekas neizž ū st. Izkā pu no situā cijas - ieā ķ ē ju vadu no fotoaparā ta korpusa starp logu un kondicionieri, vakarā izmazgā ju, no rī ta viss sauss - kondicionieris nepā rtraukti strā dā , viss smuki izž ū st.
Par daudzā m viesnī cā m viņ i raksta, ka zog. Nezinu - viss vē rtī gais tika nolikts seifā . Seifs ir pieklā jī ga izmē ra - apmē ram 35x25 un 20 cm augsts.
Televizors tika ieslē gts pā ris reizes uz ī su brī di, kanā li bija 70. Ir krievu, un ir krievu Pattajas. Bet cik un ko - neinteresē ja.
Personā ls ir ļ oti draudzī gs, tā pat kā lielā kā daļ a taizemieš u, ko satikā m š o divu nedē ļ u laikā .
Viesnī ca mums patika un visi bijā m apmierinā ti. Ar prieku apmeklē š u to vē lreiz.
Sasodī ts, es gandrī z aizmirsu. Bezmaksas Wi-Fi visā viesnī cā . Man bija lī dzi netbook, tā pē c man bija ziņ as un tē rzē ja ar draugiem. Parole jā prasa reģ istratū rā . Reģ istratū rā ir arī dators, to var izmantot arī tad, ja nebija lī dzi, tomē r ir latī ņ u-taju tastatū ra. Es domā ju, ka tas ir arī bez maksas.
Eurostar International***слева видно здание отеля Пальм Бич, за зелёным забором с флагами бассейн бассейн вид из окна номера 201
Parādīt vairāk »


iemiesojums Vladii
Mēs salīdzinām ar Phu View Talay Resort 3 *, Tae pirmo reizi, tāpēc izvēles grūtības.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Небольшой современный отель с минимумом услуг, рядом с пляжем и в активной турзоне. Отель был открыт в январе 2009 года, последняя реновация проведена в 2013 году. Состоит из одного 7-этажного здания. Подходит для спокойного семейного и молодежного отдыха, а также деловых поездок.

Atrašanās vieta Расположен южнее города Паттайя, в начале пляжа Джомтьен, через дорогу от моря (100 м, 1 мин ходьбы), в 4 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (8 мин езды) — остановка маршрутки сонгтео рядом с отелем, в 126 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 25 мин), в 39 км от аэропорта U-Tapao (40 мин езды).
Pludmales apraksts Пляж в 50 метрах от отеля. Пляжные полотенца из отеля — бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, комната для хранения багажа, услуги такси, обслуживание номеров, Wi-Fi в лобби (бесплатно), интернет-кафе (платно), магазины (сувенирный и мини-маркет), EuroStar Eatery — ресторан европейской и тайской кухни, EuroStar Grand Italy — кафе в котором предложен выбор мороженого, кофе/чая и десертов, 2 бара: лобби бар, бар у бассейна, 1 открытый бассейн (на 3-м этаже, 68 кв.м, 08:00-17:00).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж (платно).
Telpu apraksts

В отеле 66 номеров:

58 superior (38 кв.м, макс. 2+1 чел, 34 dbl/24 twin, вид на соседнее здание или на улицу);

8 deluxe (43 кв.м, макс. 2+1 чел, двуспальная кровать, вид на бассейн/море).

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, кабельное ТВ с 30 каналами, Wi-Fi (бесплатно), письменный стол и стул, телефон, цифровой сейф, мини-бар (платно), 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе c электрочайником (номера deluxe), душ (с туалетными принадлежностями), фен — на ресепшен (по запросу, бесплатно), балкон (все номера, кроме девяти номеров Superior — на 7-м этаже), room service.

  • vanna/duša
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Jomtien Beach Road, Soi 1, Pattaya 20150, Thailand
Tālruņi: Tel: +66-382-33333
Mob: +66-982-624808
Fax: +66-382-33330
Tīmekļa vietne: Eurostar Jomtien Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).