Cosy Beach Hotel 3*– Atsauksmes

108
Novērtējums 7.610
№9 viesnīcas reitingā Pataja
8.3 Numurs
8.2 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.1 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Patajas dienvidu daļā. Pastaigas attālumā no viesnīcas ir daudz kafejnīcu un ēstuvju. Nokāpšana uz pludmali pa kāpnēm. Labas telpas un apkalpošana. Viesnīca atklāta 1992. gadā, Ocean Wing ēka - 2008. gadā, daļēji renovēta 2007. gadā ( numuriņi Cozy Wing). Tas sastāv no četrām ēkām: Grand Wing (14 stāvi, 2 lifti), Cozy Wing (4 stāvi, 1 lifts), Pool Wing (3 stāvi, bez lifta), Ocean Wing (7 stāvi, 4 lifti). Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Runā jot par labā ko trijnieku, es vē rtē ju viesnī cu ar 8 ballē m. Man nepatika, ka tas ir ļ oti tā lu no centra lī dz viesnī cai, nav sū dzī bu, bet netā lu no viesnī cas tiek bū vē ts ceļ š , un tur staigā daudzi strā dnieki, trokš ņ aini. … Tomēr ▾ Runā jot par labā ko trijnieku, es vē rtē ju viesnī cu ar 8 ballē m. Man nepatika, ka tas ir ļ oti tā lu no centra lī dz viesnī cai, nav sū dzī bu, bet netā lu no viesnī cas tiek bū vē ts ceļ š , un tur staigā daudzi strā dnieki, trokš ņ aini. Ja neizej no viesnī cas, viss ir kā rtī bā . Diemž ē l tuk-tuki tur neskrien, bija jā iet kā jā m. Vispā r ļ oti tī rs, katru dienu uzkopts, ļ oti garš ī gas brokastis. Principā man patika viss. Ar kartē m Taizemē principā viss ir ļ oti slikti, komisija ļ oti liela, labā k braukt ar skaidru naudu, vienmē r ir kur samainī t naudu, bija apmainī tā ji un bankas. Pie viesnī cas ir laba vieta un uzreiz pa labi ir ļ oti garš ī gi un pagatavot zivis un krokodilus un pat haizivis.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jos jū ras tuvuma dē ļ , bija iekļ autas brokastis, kas ir nenormā li garš ī gas un daudzveidī gas, man patika baseins, arī fotogrā fijas mū s uzpirka. Tas ir tā lu no pilsē tas, un tas ir mī nuss, jū s varat nokļ ū t tikai ar taksometru. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos jū ras tuvuma dē ļ , bija iekļ autas brokastis, kas ir nenormā li garš ī gas un daudzveidī gas, man patika baseins, arī fotogrā fijas mū s uzpirka. Tas ir tā lu no pilsē tas, un tas ir mī nuss, jū s varat nokļ ū t tikai ar taksometru.
аватар Lena_Golovko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmā lī nija, pludmale ir tī ra. Un vienmē r ir laivas, kas jū s aizvedī s uz salu par atbilstoš u samaksu. Brokastis ir daudzveidī gas. Istaba tiek uzkopta katru dienu. Vienmē r tī rs. Katru dienu tiek tī rī ts arī baseins. Kopumā tī rī ba teritorijā un nodaļ ā ir svarī ga, un š eit tas tiek rū pī gi uzraudzī ts. … Tomēr ▾ Pirmā lī nija, pludmale ir tī ra. Un vienmē r ir laivas, kas jū s aizvedī s uz salu par atbilstoš u samaksu. Brokastis ir daudzveidī gas. Istaba tiek uzkopta katru dienu. Vienmē r tī rs. Katru dienu tiek tī rī ts arī baseins. Kopumā tī rī ba teritorijā un nodaļ ā ir svarī ga, un š eit tas tiek rū pī gi uzraudzī ts.
Paš as viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Attā lums pastaigas attā lumā no visiem pakalpojumiem un ļ oti draudzī gs personā ls, kas arī iepriecinā ja. Daž u soļ u attā lumā atrodas daudzi veikali un kafejnī cas, infrastruktū ra ir lieliska.
аватар gala.kapinos
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi biju š ajā valstī , atvaļ inā jumā ar savu meitu 2018. gada augustā . Cozy Beach Hotel Deluxe Wing atraš anā s vieta ir lieliska, jū ras pirmā lī nija, ir nolaiš anā s lī dz ū denim. Tajā paš ā laikā pludmale ir diezgan brī va un tī ra, arī ū dens ir tī rs. … Tomēr ▾ Pirmo reizi biju š ajā valstī , atvaļ inā jumā ar savu meitu 2018. gada augustā . Cozy Beach Hotel Deluxe Wing atraš anā s vieta ir lieliska, jū ras pirmā lī nija, ir nolaiš anā s lī dz ū denim. Tajā paš ā laikā pludmale ir diezgan brī va un tī ra, arī ū dens ir tī rs. Brokastis labas, daudzveidī gas un vē ders labi uztveramas. Jū s varat doties uz lielveikaliem, kuru tuvumā ir ļ oti daudz. Ar personā lu problē mu nebija, pietika ar smaidu. Daž i no viņ iem nedaudz saprot krievu valodu. Papildus labajai atraš anā s vietai pie jū ras, tā ir arī klusa vieta, kur var atpū sties kopā ar bē rniem. Vienī gais, ka internets ir maksas, bet jū s varat iegā dā ties SIM karti un pieteikties no tā s.
аватар knopo4ka0103
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena visiem! Uzreiz teikš u, ka neesmu kukuļ komentē tā js un lai kā arī atpū š os, es š eit rakstī ju tikai divas reizes, jo esmu aizņ emts cilvē ks, bet man bija brī vs laiks un nolē mu rakstī t) atpū tā mies Cozy Beach no 2018. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Uzreiz teikš u, ka neesmu kukuļ komentē tā js un lai kā arī atpū š os, es š eit rakstī ju tikai divas reizes, jo esmu aizņ emts cilvē ks, bet man bija brī vs laiks un nolē mu rakstī t)
atpū tā mies Cozy Beach no 2018. gada 1. februā ra lī dz 11. februā rim. lidoja TEZ TOUR. Reģ istrē joties es sapratu, ka mū s apmetas nepā rprotami nevis tur, kur pirkā m. Viesnī cas teritorijā ir trī s ē kas un trī s veidu numuri. Nuu ieradā s istabā - labs, jauns, bet nebija tieš a skata uz istabu un treš o stā vu. Pasū tī ju telpas 14. stā vā , bet mū s atveda uz 6. stā vu. Es arī domā ju, ka tas varē tu mainī ties. Bet tad, kad uzzinā jā m, nā kamajā dienā , ka dzī vojam Deluxe nevis Superior un tajā paš ā laikā neko papildus nemaksā jā m, un, lai gan starpī ba bija gandrī z 20 tū kstoš i, mē s ar vī ru saskatī jā mies. un biju ļ oti laimī gs)))
Viesnī ca tiiik laba, ē diens, brokastis, nu ļ oti pieklā jī gas, bet protams katra diena vienā da. Vienī gais, kas mainī jā s, bija diena, kad bija kū ciņ as, diena nebija. Viss! Pā rē jais viss ir vienā ds.
Telpu uzkopš ana notiek regulā ri. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, peldmē teļ i, es neatceros, bet likā s, ka tie tika mainī ti 2 reizes visā uzturē š anā s laikā .
Teritorija: divi peldbaseini. Vairā ki bā ri. Bet mē s tur gandrī z nesē dē jā m, jo ​ ​ tieš i 10 metru attā lumā no viesnī cas sā kas taju dzī ve ar daudziem bā riem un kafejnī cā m)
Patajas centrā kopā ar š oferi paņ ē mā m velosipē dus. Pirmā s reizes bija bail, jo es esmu maza, un mans vī rs ir diezgan liels. Bet tas bija jautri-ekstrē mi. un tikai 100 bati-180 rubļ i par mū su naudu.
Devā mies uz KO LAN salu. Uz prā mja, kas atiet no piestā tnes Patajas centrā . Viņ š tur ir viens un tu viņ u ne ar ko nesajauksi. Kā p uz prā mja, dod 60 batus par diviem un 40 minū tes, baudot skatus un fotografē jot, tiekam uz salu. Š ī ir milzī ga sala. Tajā ir vē l aptuveni 10 pludmales. Vispirms apstā jā mies pie lielā kā s, bet no turienes aizbē gā m 15 minū tes pē c naktsmī tnes, cilvē ki vienkā rš i bija tumš i. Un pē c googlē š anas nolē mā m paņ emt tuk tuku un doties uz augstā ko salu - tā ir TAI-YAI un cik mē s par to priecā jā mies. Dieviš ķ a vieta. Tī rā kā debeszilas krā sas jū ra. Cilvē ku ir ļ oti maz. Š eit mē s atbraucā m vē l daž as reizes atpū tas laikā . Ē dienu un alus cenas š eit, protams, ir ļ oti kodī gas, bet mē s to sapratā m un visu paņ ē mā m veikalā netā lu no viesnī cas vai piestā tnes KO LAN. Ja esat alus cienī tā js, š is ir ļ oti labs padoms)
Ekskursijas mē s visi devā mies uz ielas. No tiem bija 4:
1. Š ī ir krokodilu ferma + vairā ku miljonu akmeņ u parks + č ū sku š ovs. SUPER EKSKURSIJA! ! ! Tur viņ i baroja krokodilus ar vistu un ž irafes ar banā niem. Es nofotografē ju superī gu kad ieliku mutē banā nu, ž irafe pastiepā s ar savu garo mē li un vī rs to visu nobildē ja. Instagram viscaur č ī kstē ja))) Bija arī krokodilu š ovs, tik ekstrē mi))) Un č ū sku š ovs, protams, ir ļ oti rā pojoš s)))
2. NONNG NOCH + Shoi ziloņ u parks. Atkal SUPER. Viņ i vienkā rš i bija pā rsteigti. Ne tikai tas, ka š is parks ir milzī gs, tur ir vienkā rš i neaprakstā ms skaistums un plus ziloņ u š ovs, viņ i mū s tur ripinā ja un fotografē jā s daž ā dā s pozā s ar ziloņ iem))) Bija ļ oti jautri))
3. Tā , protams, ir Bangkoka. Bū t Taizemē un neapmeklē t Bangkoku, protams, ir noziegums))) Mē s paņ ē mā m plaš u programmu, tas ir, apmeklē jā m visus deklarē tos Budas tempļ us, braucā m ar kuģ ī ti pa kanā lu gar Bangkoku, Pusdienas Bangkokas augstā kajā ē kā ir Baiyoke Sky Hotel. . 85 stā vu ē ka. Š eit ir krā š ņ a bufete))) Nekur citur neko tā du neesmu redzē jis))) Š eit jū s saņ emat, ja vē lā k rakstī sit to paš u))) Nu, okeanā rija apmeklē jums)) Klaaaas))) Š ī s milzī gā s haizivis, pingvī ni ) Emocijas izkrita no mē roga)
4. Un pē dē jā atpū tas dienā mē s devā mies uz RAMAYANA akvaparku! Es ļ oti iesaku! Klase ir vienkā rš a. )) Tieš ā m baisi slaidi))) pat vī rs mazliet baidī jā s) par sevi tikai klusē š u) Nopirkā m ar pusdienā m, arī bufete gaisā , atklā tā kafejnī cā ) Bija arī kas cits) no 11 dienas lī dz 16.00 var ē st cik gribi reizes.
Vienī gais negatī vais, kas nedaudz aizē noja mū su brī vdienu beigas, ir lidojuma aizkavē š anā s par dienu. Vispirms mū s aizturē ja viesnī cā uz 2 stundā m, tad uz 8 stundā m un tad mū s visus aizveda uz Ambassador Hotel, atveda uz super ķ ī nieš u š ovu, kur atkal bija shiiiikar just bufete, ar koncertiem, š oviem daž ā di folkloras ansambļ i un kolektī vi) Kopumā tie paspilgtinā ja mū su skumjas saistī bā ar š ā du kavē š anos. BET mē s tikā mies ar draugiem Ambassadorā , pļ ā pā jā m ar viņ iem pusi nakts. Un 6 no rī ta mū s savā ca un aizveda uz Lidostu, kur sakrā jā mies duty free ar visu nepiecieš amo, devā mies uz lidmaš ī nu. Lidojā m nevis ī sti ar savu reisu, bet ar pavisam citu aviokompā niju un 9.5-11.5 stundu vietā .
Rezumē jot: ļ oti iesaku š o viesnī cu! Nu nebū siet vī luš ies (lai gan Taizemē tas ir iespē jams, izvē loties viesnī cu). Ceļ ojumi, kuros esam bijuš i, ir ļ oti ieteicami. Netē rē jiet savu naudu, tas ir 100%. Nu lai visiem lieliskas un pozitī vas brī vdienas. Ja ir kā di jautā jumi - rakstiet - ar prieku atbildē š u))))
аватар Natalizzz
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē le Cozy beach viesnī cai nebija nejauš a, vecā ki tajā jau bija atpū tuš ies. Viesnī ca liela, plaš a, salī dzinoš i svaigs remonts! Viņ iem ir ļ oti garš ī gas brokastis, pietiekama izvē le (ne jau Turcija, protams, kur ir 10 rindas viss iekļ auts), Taizemei ​ ​ tas ir ļ oti labi, it ī paš i ņ emot vē rā cenu par ekskursiju. … Tomēr ▾ Izvē le Cozy beach viesnī cai nebija nejauš a, vecā ki tajā jau bija atpū tuš ies. Viesnī ca liela, plaš a, salī dzinoš i svaigs remonts! Viņ iem ir ļ oti garš ī gas brokastis, pietiekama izvē le (ne jau Turcija, protams, kur ir 10 rindas viss iekļ auts), Taizemei ​ ​ tas ir ļ oti labi, it ī paš i ņ emot vē rā cenu par ekskursiju.
Mū s gandrī z uzreiz nosē dinā ja, gaidot 10-15 minū tes. Mē s paņ ē mā m Grand Seaview Room, bet grī da atradā s 3. stā vā un visu skatu bloķ ē ja koki. Mums teica, ka pē c daž ā m dienā m mū s varē s pā rcelt augstā k, bez papildus maksas, bet mē s atteicā mies, jo bijā m jau pieraduš i pie savas istabas, negribē jā m pā rvā kties un tikai nakš ņ ojā m istaba!

Peldē jā mies tikai uz salas, uz kuru nokļ uvā m ar prā mi. Izmaksas ir zemas, bet tikai beigā s sā ka š ū pot.
Mē s saņ ē mā m 40 minū tes, bet tas bija iespē jams ar motorlaivu 10-15 minū tes, bet tas maksā.2 reizes vairā k un runā briesmī gi.

Numurs:

Tas bija plaš s, tī rs, pastā vī gi tī rī ts, bija mini bā rs (iedeva tikai ū deni), seifs, dvieļ i un higiē nas preces tika pastā vī gi papildinā tas. Ē rta plaš a gulta. , Lieli, plati logi.

No plusiem:
- labas, garš ī gas brokastis, galdi nebija pā rpildī ti no izvē les, bet ar to pietika.
- Viesnī cā ir milzī gs skaits veikalu, restorā nu, valū tas maiņ as punktu, ceļ ojumu aģ entū ru, masā ž as salonu utt. , tā pē c mē s pusdienojā m un vakariņ ojā m 2 minū š u attā lumā no viesnī cas.
- pie viesnī cas nemitī gi č akarē jas taksisti, kuri par nelielu samaksu mū s aizveda uz prā mi, ar kuru 40 minū tes braucā m lī dz tuvā kajai salai, kur ū dens ir ļ oti tī rs un pludmales krā š ņ as.
- uz centrā lajā m ielā m ļ oti tuvu ar taksometru, vai arī varat doties lejā ar kā jā m.
- jauks peldbaseins, patī kami apgulties
- izpalī dzī gs personā ls, runā angliski, daž i zina krievu valodu

No mī nusiem:
- pludmale netā lu no Patajas, protams, Achtung. Bet daž iem izdevā s izpeldē t pat š ajā purvā

Varbū t tas ir vienī gais negatī vais.
пляж на острове Вид из номера. номер очень просторный потрясающий зоопарк!
аватар a.f.masha
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums ļ oti patika viesnī ca) Mē s nolē mā m atpū sties no pilsē tas burzmas un, protams, izbraucā m uz Taizemi... Ā rprā tī gi skaistas vietas, laba valsts, kur atpū sties, it ī paš i rudenī ) Mums palī dzē ja izvē lē ties viesnī cu Coral Travel birojā . … Tomēr ▾ Mums ļ oti patika viesnī ca) Mē s nolē mā m atpū sties no pilsē tas burzmas un, protams, izbraucā m uz Taizemi...
Ā rprā tī gi skaistas vietas, laba valsts, kur atpū sties, it ī paš i rudenī )
Mums palī dzē ja izvē lē ties viesnī cu Coral Travel birojā . Un tieš ā m bija atbilstoš s piedā vā jums par cenu un kvalitā ti.
Viesnī ca, protams, iespaidoja uzreiz) Teritorijā ir lielisks baseins, jū ra ir ļ oti tuvu, un apkā rt ir daudz palmu un garš ī gi aromā ti) Mū su istabā bija televizors, gaisa kondicionieris, visi nepiecieš amie piederumi un protams skats uz jū ru. Viņ i regulā ri tī rī ja) Reiz pat pasū tī jā m brokastis numurā , personā ls visu izdarī ja un mē s baudī jā m skatu uz jū ru pie kafijas tases. . .
Ē diens bija ļ oti garš ī gs, daudz augļ u, jū ras veltes un viss katrai gaumei)
Viss izdevā s lieliski, mē s iesakā m š o viesnī cu)
аватар popoily222
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska vieta, labs remonts, lieliska teritorija Tai. Draudzī gs personā ls. Brokastis - 5+. … Tomēr ▾ Lieliska vieta, labs remonts, lieliska teritorija Tai. Draudzī gs personā ls. Brokastis - 5+.
аватар olga2_88
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos no ceļ ojuma uz Taizemi. Bija Pataijā . Uz Taizemi diez vai dosimies vē lreiz, bet aģ entū ras vadī tā ja (Grand Tour Voyage in Reutovo) sniedza argumentus, ar kuriem piekritā m un atbraucā m pē c biļ etes. Tā kā ceļ ojumam pieš ķ ī rā m stingri noteiktu naudas summu, ceļ ojumu aģ ente mū su mazajam budž etam izvē lē jā s apmē ram 6 daž ā dus variantus, tā teikt, visvairā k ieteica Сosy Beach viesnī cu, un mē s to nopirkā m. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no ceļ ojuma uz Taizemi. Bija Pataijā . Uz Taizemi diez vai dosimies vē lreiz, bet aģ entū ras vadī tā ja (Grand Tour Voyage in Reutovo) sniedza argumentus, ar kuriem piekritā m un atbraucā m pē c biļ etes. Tā kā ceļ ojumam pieš ķ ī rā m stingri noteiktu naudas summu, ceļ ojumu aģ ente mū su mazajam budž etam izvē lē jā s apmē ram 6 daž ā dus variantus, tā teikt, visvairā k ieteica Сosy Beach viesnī cu, un mē s to nopirkā m. Viesnī cas izvē le mū s nepievī la. Pā rsvarā lielā kā daļ a krievu apmetas Cozy pludmalē , tā pē c viesnī ca ir pielā gota krievu tū ristiem - veikali un bā ri tiek bū vē ti krievu viesiem un ar krieviskiem nosaukumiem. Sā kumā bija neparasti - galu galā sveš a zeme, bet te ir tik daudz radu, bet tad man pat patika. "Sosy" tiek tulkots kā mā jī gs. Tieš ā m jauka patī kama viesnī ca visā dā ziņ ā . Tas atrodas netā lu no centra - tur var nokļ ū t ar tuk-tuk vai pastaigā ties 30-40 minū tes. Viesnī ca ar labu apkalpoš anu, numuriņ i tika iztī rī ti tī ri, dvieļ i mainī ti katru dienu. bufetē ir diezgan daudz ē dienu brokastī s - no graudaugiem un karstiem lī dz konditorejas izstrā dā jumiem un augļ iem. Ir arī vietē jie taizemieš u ē dieni (mē reni piparoti) un daudzi starptautiskie ē dieni, pie kuriem esam pieraduš i. Lī dz ar to nebija nekā du problē mu ar pā rtiku. Pienā cī ga pludmale, lī dz tai jā nokā pj pa kā pnē m, tač u aģ entū ra mū s par to brī dinā ja. Viņ i mū s ievietoja istabā ar skatu uz jū ru, kas arī bija ļ oti jauki. Devā mies ekskursijā s, vairā kas reizes nopeldē jā mies, lai peldē tu Koh Lan salā . Bijā m apmierinā ti ar atpū tu un kompā niju.
аватар baranova.vit
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cā nakš ņ ojā m no 26. janvā ra lī dz 7. februā rim / mamma, es, vī rs un meita / numuriņ os 0808 un 0810. Par iekā rtoš anos nav sū dzī bu - ā tri, un ar deklarē to skatu uz jū ru. Istaba laba. Balkons plaš s, vanna tik-tā , grī das segums istabā paklā js - antisanitā ri apstā kļ i! ! ! Viņ i nesū c putekļ usū cē ju, tī ra ar vienu suku visā s telpā s, . … Tomēr ▾ Viesnī cā nakš ņ ojā m no 26. janvā ra lī dz 7. februā rim / mamma, es, vī rs un meita / numuriņ os 0808 un 0810. Par iekā rtoš anos nav sū dzī bu - ā tri, un ar deklarē to skatu uz jū ru. Istaba laba. Balkons plaš s, vanna tik-tā , grī das segums istabā paklā js - antisanitā ri apstā kļ i! ! ! Viņ i nesū c putekļ usū cē ju, tī ra ar vienu suku visā s telpā s, ...fu...nav skaidrs: vai tas ir mazgā ts? Tī rī š ana ir atseviš ķ a dziesma: vannasistabas bļ oda, grī das uz balkona, spoguļ i, tē jas krū zes, glā zes vispā r netiek mazgā tas, galda virsmas tiek noslaucī tas nejauš i. Grī das istabā tiek iztī rī tas tikai pie durvī m, un ā rpus durvī m, acī mredzot, ne vienmē r. Veļ a un dvieļ i, neko neteikš u, tie mainā s katru dienu. Telpā nav tē jas vai kafijas, izņ emot divas pudeles ū dens. Minibā rs ir tukš s. Istabā nav pietiekami daudz gaismas, ja jū s to lasā t, tad tā ir problē ma. . . Grī das koridors nav ē rts, zemi griesti un nulles interjers. Neatrodu vainas, man vienkā rš i ir ar ko salī dzinā t, tā pē c apkalpoš ana š ajā viesnī cā cieš...Brokastis nav sliktas, bet vienmuļ as, kā visur citur. Reizē m dienas laikā vestibilā tiek piedā vā tas bezmaksas 2 veidu sulas. Viesnī cā ir divi peldbaseini. UZMANĪ BU! ! ! LIELAJĀ BASEIN APAKŠ Ē IR ​ ​ Č IPPI! ! ! Vairā kiem cilvē kiem sā p kā jas! Teritorija un baseini tiek tī rī ti katru dienu, bet ielas kafejnī cas mī kstā zona ir netī ra, man nekad nav gribē jies tur sē dē t. Manai mammai 31. janvā rī bija dzimš anas diena, bet diemž ē l viesnī cas administrā cija uz to nekā di nereaģ ē ja, lai gan kuponā dzimš anas datums bija izcelts. Tas principā nav tik svarī gi, bet tomē r pat neliels istabā atstā ts arbū za š ķ ī vī tis cilvē kam sagā dā tu prieku. Pludmale. Ak, nu, nolaiš anā s, protams, ir pretī ga priekš.1. lī nijas viesnī cas. Pirmā / stā va, ar pā reju pa kaut kā du nemā kulī gu koka platformu /, otra ā rpus viesnī cas arī stā va. Ekstrē mi, pa kreisi no viesnī cas, joprojā m, labi, bet lai iet pieklā jī gi. Pludmale ir tī rī ta, bet ne vienmē r ir laba, es nezinu, no kā tas ir atkarī gs. Pē c plkst. 11 vairā kas dienas tika novē rots daudz peldoš u gruž u - nepatī kams skats. Ir sauļ oš anā s krē sli /50 bati/. Blakus ir laivas, tā s ī sti netraucē , bet peldot pa ū deni un atpakaļ uz zemi, deguma smaka garantē ta. Pati viesnī ca atrodas ne pā rā k labā vietā , tuvumā maz veikalu un kafejnī cu, visur viens un tas pats. Es vairs neatgriezī š os š ajā viesnī cā .
Viesnī cas ceļ vedis - Irina - labi darī ts! Vienmē r sazinies, ja neatbildē si uzreiz, viņ a tev atzvanī s. Nā cā s vē rsties pie viņ as ar daž iem jautā jumiem – viss tika atrisinā ts ā tri un bez problē mā m. Paldies, Irina.
Ekskursijas: par visu viņ i iedeva 1400 USD. UZMANĪ BU! ! ! Ja iegā dā jā ties ekskursijas no Pegasus un dabū jā t č eku, tad vairs nebū s iespē jams atteikties no ekskursijas / Ē ģ iptē mums nebija tā das problē mas /. Tā tad to var aizstā t tikai ar lī dzvē rtī gu vē rtī bu.
Pattaya Voyage - bezmaksas / Budas klints tē ls, č ū sku ferma ar nelielu iespaidī gu priekš nesumu, medicī nas centra apmeklē jums, tū re pa tuneli treileros / - nekas. Nā kamie bija kvadracikli. Man patika, pē c nomas peldē jā mies Blue Lagoon militā rajā pludmalē . Mammas dzimš anas dienā izbraucā m pa jū ru ar katamarā nu Dolce Vita - lieliski! Vadoš ā komanda - bravo! Š eit mamma un citi dzimš anas dienas cilvē ki tika sveikti dzimš anas dienā un dā vinā ti ar mū zikas diskiem. Jauki! Peldē jā mies jū rā , apmeklē jā m pē rtiķ u salu. Mū su ceļ ojums beidzā s ar putu ballī ti, š eit ir viens brī dinā jums - ballī te ilga 3 dziesmas - ļ oti maz, bet kopumā viss ir kā rtī bā ! Viņ i savu meitu /16 gadi/ aizsū tī ja uz "gibona lidojumu" - bez ī paš a entuziasma. Mē s paņ ē mā m spa paketi no Pegasus, manuprā t, "Orchid" saucā s / $ 170 par diviem / - nav naudas vē rts. Transvestī tu š ovs Kolizejs: kostī mi, dekorā cijas - jā! ! ! pā rē jais ir neizteiksmī gs. Apmeklē jā m akvaparku / Pataja / - mums patika, bet par naudu, kas bija uz rokassprā dzē m, pie ieejas izdala / 800 bati č etriem /, varē jā m nopirkt kaut ko lī dzī gu picai, ar baigā garš a, un 4 Pepsi. Tā pē c man bija jā pievieno nauda kontā , lai varē tu normā li paē st. RIP! Ļ oti patika ekskursija - pikniks uz apm. Ko Pai. Atpū ta sniegbaltā pludmalē , tī rā kā jū ra, snorkelē š ana, makš ķ erē š ana, vakariņ as "krieviski", klusums un miers - viss ir brī niš ķ ī gi! Ī paš s paldies gidam Ivanam. Galī gais piedzī vojums bija atrakcija "FLYBOARD". Vī rs un meita bija sajū smā . Dā rgs prieks: 15 minū tes - 5000 rubļ u. Par divā m /30 minū tē m/ samaksā jā m 1.000 rubļ u, ...jā...mē s nekad neesam tik ā tri iztē rē juš i naudu))) Jā , un nav ž ē l, jo emocijas aizgā ja no skalas. Paldies, Tai, par labajiem laikapstā kļ iem. Uz redzē š anos!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lina1944
Es zinu, ka Pataja nav tā tīrākā jūra, lūdzu, pastāstiet man, kā pašam tikt uz salām? Un kā Taizemē ar angļu un krievu valodu?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
iemiesojums Rinaya
Sveiki! Kas bija šajā viesnīcā, sakiet man, lūdzu, kā es varu rezervēt istabu? Es nevarēju to atrast agoda vai booking.com. Paldies jau iepriekš
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums ira-nazar77
lidojam ar vīru 2013. gada 11. aprīlī uz Pataiju viesnīcā Kozi Beach. Kurš vēl lido šajos skaitļos??? raksti - tiksimies - būs jautrāk !!!
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
iemiesojums seregaru81
Kur labāk atstāt dokumentus un naudu seifā reģistratūrā vai istabā?
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 20 atbildes
iemiesojums seregaru81
Kādas ir cenas kafejnīcā?
12 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 12 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен в южной части Паттайи. В пешей доступности от отеля большое количество кафе и закусочных. Спуск к пляжу по лестнице. Хорошие номера и сервис. Отель открыт в 1992 году, корпус Ocean Wing — в 2008-м, частично реновирован в 2007-м (номера в Cosy Wing). Состоит из четырёх корпусов: Grand Wing (14 этажей, 2 лифта), Cosy Wing (4 этажа, 1 лифт), Pool Wing (3 этажа, лифта нет), Ocean Wing (7 этажей, 4 лифта). Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 147 км от аэропорта Suvarnabhumi, в 40 км от аэропорта У-Тапао, в южной части Паттайи, в 4 км от центра города, в небольшой бухте Клиф, на высоком холме, в 100 м от моря. До смотровой площадки Паттайи — 700 м., пирса Бали-Хай — 900 м., Central Festival — 7 км.
Pludmales apraksts До пляжа 100 метров. Спуск на пляж по лестнице. Между пляжем и отелем есть пешеходная дорога.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi в лобби (платно), интернет-уголок (платно), 4 конференц-зала, сувенирный магазин,2 открытых бассейна: Grand Wing Pool (свободная форма), Ocean Wing Pool (240 м2).

Рестораны и бары:

Rattana Coffee Shop / Ocean Wing Restuarant — международная кухня, завтрак с 06:30-10:00, по системе «шведский стол», a-la carte меню, тематические буфеты.

Chaolay Terrace & Restaurant — международная кухня. Часы работы: 10:30-23:30. A la Carte (платно). Резервация не требуется.

Бар у бассейна — широкий выбор коктейлей и легких закусок.

Lobby Lounge & Snack Bar — коктейли, легкие закуски, развлекательные программы.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж (платно).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 300 номеров.

Istabās

Балкон (только в зданиях Grand Wing, Pool Wing), центральный кондиционер, сейф (бесплатно), телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi (платно), IDD-телефон (платно), мини-бар (платно), мини-холодильник, набор для приготовления кофе и чая (бесплатно), ванна /душ, туалетные принадлежности, фен (бесплатно), room service: (c 06:00 до 23:00) (платно), уборка в номере: ежедневно, смена белья: каждые 2 дня.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 400 Moo 12 Soi Rajchawaroon, Pratamnuk Road, Pattaya, Cholburi 20260, Thailand
Tālruņi: Tel: +(66 38) 418 555, +(66 38) 250 800-3
Fax: +(66 38) 250 799, +(66 38) 250 192
Tīmekļa vietne: Cosy Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.