Camelot Hotel Pattaya 3*– Atsauksmes

79
Novērtējums 6.010
№63 viesnīcas reitingā Pataja
6.9 Numurs
7.2 apkalpošana
6.9 Tīrība
6.5 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Pataijas dienvidos, pastaigas attālumā no Patajas naktsdzīves vietām un slavenās Walking Street. No viesnīcas logiem paveras neaizmirstams skats uz Pattajas centru ar daudziem veikaliem, restorāniem, kafejnīcām un saloniem. Viesnīca tika uzcelta 1999. gadā un pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Tas sastāv no septiņstāvu ēkas A un piecstāvu ēkas B. Reģistrējoties nav jāmaksā depozīts. Viesnīca ir piemērota ekonomiskai atpūtai jauniešiem un pāriem bez bērniem.Vairāk →
аватар Yulia66
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu Camelot mums ieteica ceļ ojumu aģ entū ra. Mē s lasī jā m atsauksmes - starp briesmī gajā m atsauksmē m par citā m Camelot viesnī cā m arī nebija nekā... Esam ieraduš ies. Pakalpojums bija pā rsteidzoš s jau no pirmā s dienas. … Tomēr ▾ Viesnī cu Camelot mums ieteica ceļ ojumu aģ entū ra. Mē s lasī jā m atsauksmes - starp briesmī gajā m atsauksmē m par citā m Camelot viesnī cā m arī nebija nekā...
Esam ieraduš ies.
Pakalpojums bija pā rsteidzoš s jau no pirmā s dienas. Viesnī cas darbiniece paņ ē ma mū su mantas un aizveda uz istabu. Izlasot atsauksmes, ka vē lā k noteikti prasī s naudu, gribē ju viņ am iedot nelielu dzeramnaudu. Bet viņ š parā dī ja numuru, un tiklī dz es pateicu "OK", viņ š uzreiz aizgā ja.
Daudzā s Taizemes viesnī cā s, reģ istrē joties, viņ i iemaksā depozī tu par numuru un pē c tam to atdod, ja numurā viss ir kā rtī bā . Te naudu neņ em. Pirms aizbraukš anas viņ i pā rbauda istabu, nekam nerodas vainas, negribas lauzt naudu par velti.
Viesnī cā ir bezmaksas Wi-Fi bez paroles. Acī mredzot katram stā vam ir savs marš rutē tā js, jo ir vairā ki piekļ uves punkti. Istabā iekļ ū st bez problē mā m.
Istabā situā cija diezgan pieklā jī ga, mē beles nav vecas, visa tehnika strā dā , krā ni netek. Istabu tī ra katru dienu, dvieļ us maina, ja tie ir nomesti uz grī das (lū dz nemest velti, ja tie ir tī ri). Apkopē jas gandrī z neredzē jā m, tī rī ja, kad mū su nebija. Viņ i nekad nav maksā juš i par tī rī š anu.
Viņ i baroja brokastis. Ē dienkarte nav pā rā k daudzveidī ga, gandrī z viena un tā pati katru dienu. Bet garš ī gi un pietiekami.
Viesnī cas teritorija ir maza un zaļ a. Blakus atrodas peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem un galdiem.
Ī paš a uzmanī ba jā pievē rš viesnī cas atraš anā s vietai. Tas atrodas 5-7 minū š u gā jiena attā lumā no mola, kas ir svarī gi tiem, kas vē las ar prā mi doties uz tuvā ko salu. Netā lu atrodas krastmala, iepirkš anā s centri, pilsē tas parks un galvenā pastaigu iela.
Kopumā viesnī ca man ļ oti patika. Mazs, kluss, mā jī gs. Patī kama un neuzbā zī ga apkalpoš ana. Augustā bija maz cilvē ku, daž i ķ ī nieš i un indieš i, daž i krievi - viss bija kluss un mierī gs.
аватар olvilya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba atraš anā s vieta, pietiekami tuvu gan piestā tnei, gan Walking Sreet, bet pati viesnī ca ir klusa. Skaista, kopta teritorija. Istaba diezgan liela, istabā viss darbojā s pareizi. Viņ i tī rī ja pat biež ā k nekā nepiecieš ams)) savī ti no dvieļ iem visā das figū riņ as. … Tomēr ▾ Laba atraš anā s vieta, pietiekami tuvu gan piestā tnei, gan Walking Sreet, bet pati viesnī ca ir klusa. Skaista, kopta teritorija.
Istaba diezgan liela, istabā viss darbojā s pareizi. Viņ i tī rī ja pat biež ā k nekā nepiecieš ams)) savī ti no dvieļ iem visā das figū riņ as. Gultas veļ a un dvieļ i vienmē r ir tī ri un regulā ri mainī ti. Istabā s ir WIFI. Katrai personai katru dienu tiek izsniegts bezmaksas ū dens pudelē s.
Pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti bez maksas.
Brokastis nav ī paš i daudzveidī gas, bet izsalcis nepaliksi.
Daudzi ķ ī nieš i tos nes un aizved katru dienu! Starp citu, š ī iemesla dē ļ labā k ir ierasties brokastī s agri)
Kopumā viesnī ca ir laba! Varu ieteikt
аватар ProctoTurist
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es gribē ju kā dam palī dzē t. Biju kopā ar ģ imeni š ajā viesnī cā.2017. gada aprī lī . Cienī jama viesnī ca, kas ir redzē jusi labā kus laikus, BET nav zaudē jusi savu galveno priekš rocī bu - trakajā Pataijā , 5 minū tes no Walking street, jebkurā laikā ir kluss un mierī gs. … Tomēr ▾ Es gribē ju kā dam palī dzē t. Biju kopā ar ģ imeni š ajā viesnī cā.2017. gada aprī lī . Cienī jama viesnī ca, kas ir redzē jusi labā kus laikus, BET nav zaudē jusi savu galveno priekš rocī bu - trakajā Pataijā , 5 minū tes no Walking street, jebkurā laikā ir kluss un mierī gs. 15 minū tes lī dz piestā tnei Koh Lan, sava zaļ ā zona, kas ir retums, tī rs baseins. Istaba bija tī ra, apkalpojama, bet mazliet veca. Ar aprī kojumu viss kā rtī bā . Brokastis ir standarta, nav gardē ž u, bet grū ti atstā t izsalkuš u.
Bijā m apmierinā ti, pā rnakš ņ ojiet un paē diet brokastis, viss pā rē jais ir jū su rokā s.
Номер , 2 этаж, без балкона внутрь двора с садом. Внутренний двор с парадным входом , бассейн около здания.
аватар leohoal24
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos kopā ar sievu 2015. gada oktobrī , 11 dienas no uzņ ē muma Tez Tour. Ierodoties (apmē ram 8:00 pē c vietē jā laika) Bangkokas lidostā , mani sagaidī ja gids, iesē dinā ja mikroautobusā un aizveda uz viesnī cu. Tā kā viņ i satikā s tikai ar mums, tad viesnī cā ieradā mies aptuveni 2. … Tomēr ▾ Atpū tos kopā ar sievu 2015. gada oktobrī , 11 dienas no uzņ ē muma Tez Tour. Ierodoties (apmē ram 8:00 pē c vietē jā laika) Bangkokas lidostā , mani sagaidī ja gids, iesē dinā ja mikroautobusā un aizveda uz viesnī cu. Tā kā viņ i satikā s tikai ar mums, tad viesnī cā ieradā mies aptuveni 2.5 stundā s. Viesnī cā tika reģ istrē ta uzreiz pē c ieraš anā s. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja labi, viņ i runā vidē ji angliski, saprot tikai pamata vā rdus. Viens jaunais taizemietis zina daž us vā rdus krievu valodā )))
Istaba bija vienkā rš a, bez liekumiem. Liela gulta, 2 naktsgaldiņ i ar lampā m, skapis drē bē m un mantā m, 2 krē sli ar galdu, ledusskapis ar mini bā ru, liels spogulis gultas priekš ā , televizors un kondicionieris ar tā lvadī bas pulti , elektroniskais seifs. Balkona nav, logos karā jas biezi aizkari, ja pa dienu tos pilnī bā aiztaisī si, istabā bū s tumš s. Kondicionieris labs, sā kumā uzlika 23 grā dus naktī , beigā s bija kā di 27. Ar kondicionieri labā k nepā rcensties, jo.
viņ u dē ļ daudzi paziņ as atgriež as ar saaukstē š anos vai sinusī tu ((. TV rā da ap 10 kanā liem, ir 2 krievu kanā li (First un NTV), pā ris vietē jie kanā li, arā bu kanā ls, kanā ls par Korā nu . Viesnī cas vestibilā bija bezmaksas Wi-Fi, numuriņ ā -maksa. Tā kā ieradā mies pludmales brī vdienā s, tad ar Wi-Fi vestibilā pietika, lai paskatī tos ziņ as un piezvanī tu uz mā jā m. Neizmantojā m elektroniskais seifs, ierodoties mē ģ inā ja aizvē rt (bez dokumentiem) sekojot norā dī jumiem, bet tad negribē ja atvē rties. Recepcijā nodevā m dokumentus un naudu seifā un aizmirsā m. Fē ns tiek atnests no reģ istratū ras pē c pieprasī juma pa tel. Katru dienu mainī ja dvieļ us un gultas veļ u, lika ziepes un š ampū nu, mazgā ja istabā. Tualetes papī ru atnesa pē c vajadzī bas, bet vienmē r bija rezerves rullī tis. Vanna apvienota ar tualeti. Viņ i to labi iztī rī ja, pirms ieieš anas pie durvī m atskanē ja brī dinā juma klauvē š ana.
Pa labi no viesnī cas atrodas peldbaseins ar galdiņ iem, kur vakarā var pasē dē t kopā ar citiem atpū tniekiem. Viesnī cā ir liels vestibils ar koplietoš anas gaisa kondicionē tā ju. Katru dienu jū su numurā bez maksas tiek atnestas 2 pudeles ū dens. Viss pā rē jais no ē dieniem un dzē rieniem istabā tiek apmaksā ts, rē ķ ins par izdzerto/paē sto tiks izvedots izrakstoties. Minibā ru neizmantojā m, jo ​ ​ cenas augstā kas nekā veikalos.
Viesnī cai ir sava autostā vvieta, skaista ieeja, blī vi apstā dī ta ar zaļ umiem. Reizi nedē ļ ā piektdienas vakarā ķ ī nieš u tū risti ierodas un reģ istrē jas. Viņ u tieš ā m ir DAUDZ, vestibilā kļ ū st skaļ š un smacī gs. Š ajā laikā labā k tur nebū t. 2-3 stundas jū s varat redzē t ķ ī nieš u darbī bu, un sestdien un svē tdien viņ i dodas uz visu dienu ekskursijā s, un jū s viņ us vairs neredzē sit.

Mū su komplektā bija iekļ autas tikai brokastis.
Brokastis notika viesnī cas "ē damistabā ", tika piedā vā ta taju un Eiropas virtuves izvē le, ap 10 katras virtuves ē dieniem, bufete. No dzē riena bija tē ja, kafija, auksta apelsī nu sula, piens, ū dens. Ē diens ir garš ī gs, sā kumā viņ i ē da lī dz sā tai, tad sā ka ē st mē renā k)))

Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, lī dz galvenajā m atpū tas un izklaides vietā m - ne vairā k kā.10 minū š u gā jiena attā lumā . Netā lu no viesnī cas ir diennakts veikals ar visu nepiecieš amo par saprā tī gā m cenā m. Piecu minū š u gā jiena attā lumā ir pastaigu iela, kā arī.1. un 2. iela un mols. 10 minū tes lī dz pā rtikas preč u tirgum. Viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no Patajas galvenajā m trokš ņ ainajā m vietā m.

Jū s varat peldē ties pludmalē pie 1. ielas vai Jomontienā , tač u labā k to nedarī t, jo pludmales ir netī ras. No piestā tnes labā k doties ar prā mi uz blakus esoš o Koh Lan salu. Maksa ir 20 bati, brauciens ilgst apmē ram 40 minū tes. Prā mis kursē katru stundu. Koh Lanā mums visvairā k patika Tien un Monkey Beach.
Katru vakaru staigā jā m pa 1. un 2. ielu, katru reizi pusdienojā m daž ā dos restorā nos. Ē diens garš ī gs, porcijas lielas. Pē c noklusē juma viņ i atved pā rtiku, kas bagā tī gi garš ota ar garš vielā m. Ja jums nepatī k š ā ds izkā rtojums, pasū tot jā saka "bet pikanti", tad garš vielas jums atnesī s atseviš ķ i, un tā s varē siet pievienot pē c saviem ieskatiem. Pastaigā joties pa vakariem, atradā m daudz mazu restorā nu, kur ē diens ir garš ī gs un lē ts, tač u vē lā k tos kartē bija gandrī z neiespē jami atrast.

11 atpū tas dienas devā mies uz daž ā diem masā ž as saloniem. Nevar kā du ī paš i izcelt, jo viss ir atkarī gs no masieres pieredzes. Visvairā k man patika eļ ļ as masā ž a un pē du masā ž a pē c ekskursijā m.

Mē s devā mies ekskursijā s uz Kambodž u uz 2 dienā m. Man tas ļ oti patika, pateicoties mū su gidiem Borisam un Vibolam)) Man patika ekskursija uz atklā to zoodā rzu, kur jū s varat barot dzī vniekus no savā m rokā m. Aizgā ju arī uz X š ovu, nekas ī paš s.
Aizbraucā m uz taju tradicionā lā s medicī nas centru, nopirkā m daž us produktus. Pagaidā m mē s neko nevaram teikt par viņ u rī cī bu, jo neesam to izmē ģ inā juš i. Bet paziņ as ļ oti slavē kokosriekstu eļ ļ u un zobu pastu. Mē s redzē jā m daudz tautieš u, kas pildī ja grozus ar Taizemes tradicionā lo medicī nu. Vai viņ i palī dz vai nē , nav zinā ms, bet gidi viņ iem iedod ļ oti labu reklā mu pie ieejas)) Bijā m arī uz Bangkoku, kopumā mums patika, bet paš ā pilsē tā ir ļ oti smacī gs un karsts ē ku dē ļ . Varat arī ieteikt, ja mikroautobusā ir auksts, un nekautrē jieties lū gt š oferi izslē gt kondicionieri, jo ā rzemniekiem to ieslē dz uz pilnu klapi un salonā kļ ū st jū tami auksts.

Kopumā viesnī ca man patika, kā pē c tai ir 3 * kategorija, nav lī dz galam skaidrs. Mū suprā t, tas ir virs 3*.
Номер Номер Вид из номера Отель Отель Отель Бассейн Холл
аватар tau20001
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliska atraš anā s vieta. Kafejnī cā m piestā tne ir ē rta. Big C ir viegli sasniedzams ar tuk tuk. Brokastis Tai ir standarta. Pataijā , galvenā viesnī cas atraš anā s vieta un jū su dzī ve ir atvieglota. … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta. Kafejnī cā m piestā tne ir ē rta. Big C ir viegli sasniedzams ar tuk tuk. Brokastis Tai ir standarta. Pataijā , galvenā viesnī cas atraš anā s vieta un jū su dzī ve ir atvieglota.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lasī ju atsauksmes par Camelot un domā ju , nu viss sabojā ts. Izrā dī jā s ka viss kā rtī bā , paliku 2.3 un 4 stā vā . Kambodž ā.3 dienas atstā ju istabā laptopu un naudu sī kumiem , bahts 500, kad ierados viss bija savā s vietā s. … Tomēr ▾ Lasī ju atsauksmes par Camelot un domā ju , nu viss sabojā ts. Izrā dī jā s ka viss kā rtī bā , paliku 2.3 un 4 stā vā . Kambodž ā.3 dienas atstā ju istabā laptopu un naudu sī kumiem , bahts 500, kad ierados viss bija savā s vietā s. Brokastis tur noteikti nav ī paš i labas, bet blakus ir iepirkš anā s centrs tur var nopirkt pā rtiku. dienā.3 stā vā numuriņ i nepretenciozi, 4 stā vā labā k. Baseins mazs, par viesiem papildus maksu neprasa, var droš i tē rē t))) Vispā r vienkā rš a normā la budž eta viesnī ca.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca joprojā m ir tā pati. Ē diens ir vienā ds. Bet. . . Lū dzu, esiet piesardzī gs, reģ istrē joties savā numurā . Mē s, kā parasti, pā rbaudī jā m kondicioniera darbī bu (acī mredzot akumulators sā ka izlā dē ties, jo ieslē dzā s tikai pie paš as ierī ces), izlikā m visu no ledusskapja (jo nekad neizmantojam). … Tomēr ▾ Viesnī ca joprojā m ir tā pati. Ē diens ir vienā ds. Bet. . . Lū dzu, esiet piesardzī gs, reģ istrē joties savā numurā . Mē s, kā parasti, pā rbaudī jā m kondicioniera darbī bu (acī mredzot akumulators sā ka izlā dē ties, jo ieslē dzā s tikai pie paš as ierī ces), izlikā m visu no ledusskapja (jo nekad neizmantojam). Kopumā viss ir kā vienmē r. Viss darbojā s un nekas neliecinā ja par negatī vā m emocijā m. Un, kad viņ i sā ka kustē ties, viņ i mums parā dī ja, ka gaisa kondicionē š anas vadī bas paneļ a sā nos ir mikroshē ma. Mē s bijā m apmulsuš i: viņ š nekrita, kad viņ i tos paņ ē ma rokā s, jebkurš bū tu uzkritis uz š ī s mikroshē mas. Iedomā jieties: tur ir minivens, kas gaida, kad mū s aizvedī s uz lielo autobusu un uz lidostu, un mums ir problē ma: vai nu pierā di, ka neesi kamielis, un tad pats nokļ ū sti lidostā , vai arī samaksā.1500 batus. Tā mums pastā stī ja Biblio Globus pā rstā vis. Arī sarunu rokasgrā mata ne pie kā nenoveda (pa telefonu). Vispā r nospļ ā vā mies un nolē mā m samaksā t, bet uz š o viesnī cu vairs neiet. Likā s, ka mū s aprauj. Mē s dodam 1500 batus un ak, brī nums! mē s tos atdodam! Vispirms administrators to pacē la, bet pē c tam atdeva, un uzsvē ra, ka tā ir viņ a iniciatī va. Priekš kam bija visa š ī izrā de? Vispā r mums š ī muš a pusceļ ā uz lidostu sabojā ja garastā vokli. Un tad mē s guvā m vā rtus, citā di bija labi. Un salas....! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atnā cu tikai vakar. Atpū tā mies 2013. gada septembra beigā s. Viesnī cu un tū roperatoru izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma. Otrajā dienā izgā jā m no istabas uz divā m stundā m, kameru atstā jā m istabā . atnā ca, istaba tika iztī rī ta, gulta saklā ta. … Tomēr ▾ Atnā cu tikai vakar. Atpū tā mies 2013. gada septembra beigā s. Viesnī cu un tū roperatoru izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma. Otrajā dienā izgā jā m no istabas uz divā m stundā m, kameru atstā jā m istabā . atnā ca, istaba tika iztī rī ta, gulta saklā ta. Nepagā ja ilgs laiks, kad viņ i pamanī ja, ka viņ iem nav kameras. Uz
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
No 19.01. 2013 Es pavadī ju 2 nedē ļ as Pataijā Camelot viesnī cā . Camelot mē s reģ istrē jā mies galvenā s ē kas 236. istabā . Viesnī cas atraš anā s vieta mums bija piemē rota, tač u istaba bija vē rsta pret tukš u sienu un logs nevē rā s vaļ ā . … Tomēr ▾ No 19.01. 2013 Es pavadī ju 2 nedē ļ as Pataijā Camelot viesnī cā . Camelot mē s reģ istrē jā mies galvenā s ē kas 236. istabā . Viesnī cas atraš anā s vieta mums bija piemē rota, tač u istaba bija vē rsta pret tukš u sienu un logs nevē rā s vaļ ā . Ē diens viesnī cā ir zem vidē jā (parasti viss bija auksts), bet tas mums nebija galvenais, zinā jā m, ka ē dam lē tajā viesnī cā . Nolē mā m, ka nesē dē sim tikai pludmalē un devā mies ekskursijā s: 2 dienas Kwai, 2 dienas Kambodž a, atklā jums - 1 diena, 1 diena - Disnejlenda, 1 diena - Pataijas apskate (bezmaksas no TeZ-tour) I' m Pataijā otro un, iespē jams, pē dē jo: pirms 4 gadiem pa krastmalu vē l nebija skrē juš as ž urkas maza kaķ a lielumā un daž i pā rdroš nieki joprojā m peldē jā s pilsē tas pludmalē . Tagad iespaids par pilnī gi antisanitā riem apstā kļ iem - visas pilsē tas notekcaurules tiek izgā ztas jū rā . Peldē ties var tikai pē c brauciena uz tuvā ko Ko-lan salu (40 minū tes - turp un 40 minū tes - atpakaļ ). Visi sauļ oš anā s krē sli ir apmaksā ti - katrs 100 rubļ u. Tiem, kam patī k tikai pludmales brī vdienas, iesaku izvē lē ties videi draudzī gā kas vietas - Puketas, Sametas, Koč anas salas u. c. . Ja vē l dodaties uz Pataiju, tad iesaku noteikti apmeklē t ekskursiju uz Kwai upi - redzē siet skaistus ū denskritumus, gleznainu dabu. Visas ekskursijas nopirku uz ielas! ! ! Ja nevē laties pā rmaksā t naudu, neņ emiet to no tū risma operatoriem. Pakalpojums visiem vienā ds un krievvalodī gajiem gidiem - arī ! Par Kwai ar Erawan es samaksā ju 2600 rubļ u. , ā rpus Kambodž as -2 dienas 3 zvaigž ņ u viesnī ca - 4500 rubļ u. , bet bija tā di, kas samaksā ja par Kambodž u - 3900 r. Ieceļ oš ana Kambodž ā Krievijas pilsoņ iem, nemaksā jot vī zu, nepiecieš amas 2 fotogrā fijas. Brauciens uz Kambodž u ar minivenu 4.5-5 stundas. 1. diena - pazaudē ta (juvelierizstrā dā jumu rū pnī cas utt. ), 2. diena - Angorvat. Tas, ko jū s redzat internetā , ir daudz iespaidī gā ks par to, kas jums tiks rā dī ts. Pilsē ta pazudusi dž ungļ os Jā , tas ir parasts tū ristu parks ar drupā m. Kairas piramī das ir iespaidī gā kas par š ī m khmeru drupā m. Tiem, kas tomē r vē las apmeklē t Kambodž u, iesaku tur paņ emt lī dzi mazos dolā rus. Pirms sā kat pirkt suvenī rus, pajautā jiet, cik daudz bagā ž as drī kstat izņ emt. Tā tad aviokompā nija Rossija pieļ auj tikai 15 kg č emodā nā un 5 kg rokas bagā ž ā . Par katru papildu kg - 570 rubļ i. Naudu labā k tē rē t priekiem - jū ras veltē m, masā ž ā m utt. Es gribu brī dinā t iesā cē jus par lateksa spilveniem: rū pnī cā - 3 tū kstoš i rubļ u, Festivā lā (pilsē tas centrā ) 1. stā vā - 1 tū kstotis - tieš i tas pats!! ! ! Paskaties uz rū pnī cu tur nav ā rzemnieku - tiek audzē ti tikai krievvalodī gie ! ! ! Esi uzmanī gs! Festivā lā.0. stā vā var paē st lē ti: pie kases paņ em karti, uzliec 200 batus un vari izvē lē ties ko vien vē lies - no krievu virtuves lī dz vjetnamieš u virtuvei. Varat atgriezt š o karti un saņ emt atpakaļ naudu vai ziņ ot par naudu rī t un atgriezties vē lreiz. Tiem, kam ir gremoš anas problē mas, vē los ieteikt: pirms katras ē dienreizes apē diet daž us papaijas gabaliņ us – izrā dā s, ka tā dara taizemieš i. Un tad jū s nebaidā ties no jebkā diem traucē jumiem. Iesaku paņ emt lī dzi ceļ ojumā uz aptieciņ u - loperamī du (pret caureju), bififormu (lai normalizē tu zarnu floru) un neē st visus augļ us uzreiz ! ! ! Ļ oti noderī gi - mangostā ns 40 bati (apaļ i brū ni augļ i - iekš ā daļ a kā ķ iploki), mango - obligā ti (dzeltens) - 70 bati, ananā si - 20 bati, rambutā ni utt. . Aizgā jā m uz nakts tirgu - uzskatī jā m (bijā m 4) zaudē to laiku - kaulē jamies un nopē rkam visu netā lu no viesnī cas. Man ļ oti patika laiks janvā ra beigā s - 33-35 grā di. - nav karstuma, pat krē ms gandrī z nebija smē rē ts, jū s nepiedegat. Galvenie Pataijas apmeklē tā ji ir ķ ī nieš i, indieš i, krievi. Rietumnieki salā s pā rsvarā ir ā rzemnieki.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
tā tad viesnī cā viss ir kā rtī bā , bet visi kalpi ir konkrē ti zagļ i, sanā ca lī dz tam, ka uz dvieļ u izsniegš anas slī d pildspalvas ar pazū doš u tinti, un tad pierā da, ka nodevā t dvieli, bet labi apzog, ī si pirms izbraukš anas no "brauc un nav ko darī t" notverti. … Tomēr ▾ tā tad viesnī cā viss ir kā rtī bā , bet visi kalpi ir konkrē ti zagļ i, sanā ca lī dz tam, ka uz dvieļ u izsniegš anas slī d pildspalvas ar pazū doš u tinti, un tad pierā da, ka nodevā t dvieli, bet labi apzog, ī si pirms izbraukš anas no "brauc un nav ko darī t" notverti. . Nelieš i, tā ds mans viedoklis.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Scandallossa
Izvēlos viesnīcu, cita starpā camelot.Nez vai istabā ir wi-fi, fēns un seifs.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Lucky-kitten.1987_mail.ru
Vienkārši dodieties uz šo viesnīcu pēc 4 dienām, bet es nevaru atrast šo informāciju?!?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums aknelza
Sakiet, lūdzu, kur var iegādāties lētākus lateksa spilvenus (izņemot rūpnīcu, kur ved tūristus)
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
iemiesojums dkdshg
Ceļojuma biedri 11. aprīlis.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Oleksii64
No Kijevas 11/4 no VKK 26 / 4,15 dienas / 14 naktis - izbraucot no VKK nebūs jautājumu par uzturēšanās ilgumu?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен в районе под названием Южная Паттайя, в пешей доступности от мест ночных развлечений Паттайи и знаменитой улицы Walking Street. Из окон отеля открывается незабываемый вид на центр Паттайи с его множественными магазинами, ресторанами, кафе и салонами. Отель был построен в 1999 году, последняя реновация прошла в 2013 году. Состоит из семиэтажного корпуса А и пятиэтажного корпуса В. Депозита при заселении нет. Отель подходит для экономичного отдыха молодежи и пар без детей.

Atrašanās vieta Расположен в южной части города Паттайя, на 2-й улице. Рядом с центром ночных развлечений Паттайи — Walking Street (400 м, 5 минут ходьбы) и пирсом (850 м, 9 минут ходьбы), в 123 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 25 минут), в 43 км от аэропорта U-Tapao (45 минут езды).
Pludmales apraksts Центральный пляж в 750 м от отеля (9 минут ходьбы), 3 км до пляжа Джомтьен (7 минут езды). Пляжные полотенца — бесплатно (в лобби).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, почта/курьер (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби, у бассейна, ресторана (бесплатно), услуги по глажке одежды (платно), room service: платно (06:00–24:00), интернет-кафе, 2 конференц-зала (на 60–220 чел), магазин сувениров, 2 бара: бар у бассейна (17:00-0:00), лобби-бар (6:00-0:00), ресторан (китайская, европейская, русская, тайская кухни; 6.00-24.00, внутри и снаружи помещения), 1 открытый бассейн (72 кв.м, 7:00-19:00), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно, сад.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в основном бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Караоке.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
Telpu apraksts

В отеле 171 номер без балконов:

141 Superior (вид на город/бассейн, кровать размера king size/две односпальные кровати, макс. 2+1 чел., 24 м²);

28 Deluxe (вид на бассейн, кровать размера king size/две односпальные кровати, макс. 2+1 чел., 46 м²);

2 Suite (вид на бассейн, спальня с кроватью размера king size и гостиная, макс. 2+1 чел., 54 м²).

Istabās

Индивидуальный кондиционер, мини-бар (платно), мини-холодильник, 2 бут.воды ежедневно бесплатно, LCD телевизор, кабельное ТВ, телефон (платно), сейф (бесплатно), Wi-Fi (платно), ванная комната (с туалетными принадлежностями), фен (по запросу), room service: платно (06:00–24:00).

  • vanna/duša
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis
Adrese 373/17 Moo 10 Pratamnak Road, Pattaya City, Chonburi 20260 Thailand
Tālruņi: Tel: +66 38 429 933, +66 38 429 443, +66 38 426 063-4, +66 38 713 603-5
Fax: +66 38 428 754
Tīmekļa vietne: Camelot Hotel Pattaya
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).