Botany Beach Resort 3*– Atsauksmes

115
Novērtējums 7.710
№7 viesnīcas reitingā Pataja
8.3 Numurs
8.3 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.0 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2000. gadā un katru gadu tiek atjaunināta (pēdējā renovācija notika 2017. gadā). Kompleksā ietilpst divas 3 stāvu ēkas (nav lifta), bungalo un villas, ko ieskauj tropiskais dārzs. Pēdējā renovācija tika veikta 2009. Populāra viesnīca lielā, mājīgā zaļā zonā, prom no aktīvās tūrisma zonas. Piemērots noslēgtai ģimenei vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар dharlampiev62
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nav jauna. Esmu redzē jis labā kas istabas, kondicionieris, kā š eit rakstī ja, ir trokš ņ ains un nedarbojas, kad neesat istabā . Viesnī ca noteikti nav paredzē ta jaunieš u atpū tai. Drī zā k ģ imenē m un pensionā riem. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav jauna. Esmu redzē jis labā kas istabas, kondicionieris, kā š eit rakstī ja, ir trokš ņ ains un nedarbojas, kad neesat istabā . Viesnī ca noteikti nav paredzē ta jaunieš u atpū tai. Drī zā k ģ imenē m un pensionā riem. Teritorija liela. Viss ir zaļ š . Pludmale atrodas netā lu, tač u, tā kā Pataja atrodas dziļ ā lī cī , plū dmaiņ as nav izteiktas, vai arī jū ra nav ī paš i tī ra, kas paceļ as no apakš as. Bet ir pluss, viesnī ca atrodas netā lu no mola, kur var iegā dā ties lē tas ekskursijas uz salā m. Un tur jau ir kristā la ū dens un nav cilvē ku. Kases ir daudz, ir arī krievu valodā . Viņ i to aizveda tur, dī vainā kā rtā - lē tā kie, parasti tautieš i ņ em pā rmē rī gas cenas, bet ne š eit. Tā tad, ja jū s ceļ ojat ar ģ imeni, viss ir kā rtī bā , bet doš anā s š ķ irties noteikti nav š eit.
аватар ZhuZhu07
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es biež i lasu atsauksmes, tā pē c nolē mu uzrakstī t savu. Brī vdienas Botany Beach Resort februā ra sā kumā . Viesnī ca atstā ja tikai pozitī vus iespaidus un pozitī vas emocijas. Tā tad kā rtī bā . LIDOJUMS. Lidojā m no Kijevas ar UIA tieš ajiem reisiem uz Bangkoku, teikš u, ka patika serviss, ē dinā š ana, UIA serviss, vienī gais, ka pats dē lis bija mazliet vecs, bet sagaidī ju burvī gus svē tkus, tā pē c š is neaizē noja mana ceļ ojuma sā kums)) Vī zas atcelš ana Ukrainai. … Tomēr ▾ Es biež i lasu atsauksmes, tā pē c nolē mu uzrakstī t savu.
Brī vdienas Botany Beach Resort februā ra sā kumā . Viesnī ca atstā ja tikai pozitī vus iespaidus un pozitī vas emocijas. Tā tad kā rtī bā .
LIDOJUMS. Lidojā m no Kijevas ar UIA tieš ajiem reisiem uz Bangkoku, teikš u, ka patika serviss, ē dinā š ana, UIA serviss, vienī gais, ka pats dē lis bija mazliet vecs, bet sagaidī ju burvī gus svē tkus, tā pē c š is neaizē noja mana ceļ ojuma sā kums))
Vī zas atcelš ana Ukrainai. Izlidojot uz Tai, jau zinā ju, ka mums atceļ vī zu ierodoties, lidmaš ī nā tika aizpildī tas migrā cijas kartes, bet lidostā izrā dī jā s, ka to veidlapa jau ir novecojusi un izsniegtas jaunas. Vienī gais lidostas darbinieku mī nuss ir tas, ka gandrī z neviens nerunā un nesaprot angliski, t. i. vai viņ iem bija jā sazinā s zī mju valodā ? Lai gan, iespē jams, mē s vienkā rš i saskā rā mies ar tiem, kas nezina valodu
Lidostā pavadī jā m kā das 4 stundas, kas, protams, apnika pē c garā lidojuma. Man likā s, ka rindas Bangkokā nekad nebeigsies, bet pē c muitas un pasu kontroles izeš anas, mū su koferu un saimnieka gidu atraš anas, biju pā rsteigts, ka bijā m tā lu no pē dē jiem)) Transfē rs bija gaidā ms apm. 20-30 minū tes un tad devos uz viesnī cu.
Mē s tū ri lidojā m ar TRP (Compass) operatoru, Krievijā to sauc par Biblio Globus.
Man ļ oti patika, ka mū s neizvadā ja cauri visai Patajai, bet gan iesē dinā ja tū ristus minivenos un aizveda uz dienvidiem, pā rē jos uz centru un ziemeļ iem.
CHECK-IN: ieradā mies viesnī cā pē c 14:00, tā pē c mū s 10 minū š u laikā nokā rtoja, personā ls ļ oti pieklā jī gs, ir krieviski runā još ie viesnī cas pā rstā vji. Mē s rezervē jā m "superior" klases numuru, bet ierodoties bez maksas uzlabojā m un apmetā mies villā .
ISTABA: villa pē c bū tī bas ir parasts standarta numurs, pē c izmē ra nedaudz lielā ks un vannas istabā ir gan duš a, gan vanna.
Pati istabiņ a tī ra, skaidrs, ka remonts netika veikts vakar, bet tajā paš ā laikā viss ir absolū ti kopts, skaists, sakopts un nav par ko sū dzē ties. Katram bija 4 dvieļ i (viena pludmale, vanna, pē du un sejas), tika mainī ti pē c pieprasī juma, tika papildinā ti arī peldmē teļ i, visi nepiecieš amie tualetes piederumi (duš as ž eleja, š ampū ns, ziepes, zobu birste un ausu kociņ i), katru dienu tika 0.5 litri ienesa istabā . ū dens uz cilvē ku. Istabā ir televizors ar diviem vai trim krievu kanā liem, Wi-fi fiksē istabā s, bet ā trums ir daudz labā ks pa teritoriju. Visa santehnika labā stā voklī , spī dē ja kā vakar pirkta. Gultas veļ a vienmē r tī ra, matrač i un spilveni ļ oti ē rti, gulē ja kā mazuļ i.
TERITORIJA. Es paliku traks par nereā li zaļ o teritoriju - š ī ir ī sta tropu oā ze. Un villas, un bungalo, un pati ē ka ir vienkā rš i aprakta greznos daudzgadī gos apstā dī jumos.
Darbinieki jau no agra rī ta vienmē r kaut ko dara teritorijā , parasti taizemieš us bez darī š anas nav iespē jams noķ ert.
Viesnī cā ir 2 peldbaseini, viens pie jū ras, otrs - iepretim reģ istratū rai un galvenajai ē kai. MILZĪ GS š ī s viesnī cas PLUSS ir diennakts baseini. Lī dz 2 - 3 naktī m varē ja droš i peldē t, un neviens nebrauca prom un neizteica piezī mi. Vienī gais, ka ap 3 no rī ta personā ls sā k tī rī t baseinus un, protams, peldē ties nav gluž i ē rti?
Trenaž ieru zā le ir atvē rta no 6 no rī ta, bet simulatoru, protams, ir maz, un tie ir diezgan jū tami novecojuš i, bet atkal viss ir ļ oti tī rs, kopts, ir duš as, un viss ir darba kā rtī bā .
PLUDMA. Viesnī ca pirmajā rindā , ti. pludmale uzreiz sā kas no viesnī cas teritorijas, tā ir maza, nav pā rā k daudz lietussargu un sauļ oš anā s krē slu, protams, no rī ta bija jā atstā j dvielis, lai pē c brokastī m varē tu nā kt sauļ oties, bet pat pusdienā s varē ja atrodi tukš u sauļ oš anā s krē slu. Pludmale arī neslē dzā s pē c saulrieta, bet vakarā ir spē cī gs bē gums, naktī var aiziet lī dz bojā m un saslapinā t kā jas tikai lī dz ceļ iem. Pats ū dens Taizemes lī cī no rī ta bū tī bā ir tī rs, bet pē c tam smilš ainā dibena dē ļ kļ ū st duļ ķ ains. Pati jū ra Pataijā atgā dina Azovas, protams, Pataju nevar salī dzinā t ar salā m, š eit nav dzidra ū dens un sniegbaltas pludmales, bet peldē ties var, vai esmu apmierinā ts? Turklā t personā ls pastā vī gi tī rī ja pludmali.
Arī uz vietas, netā lu no pludmales, ir meitenes, kas veic elegantu taju masā ž u. Tā ir tikai debeš ķ ī ga bauda, ​ ​ pirmajā dienā pē c lidojuma – tā bija mū su dziedinoš ā glā biņ š , no noguruma nebija palicis ne miņ as.
UZTURS. Viesnī cas pamatā ir brokastis, bet es tā s ē du lī dz vakaram. Protams, 7-8 dienā sapratu, ka principā ē diens bija vienmuļ š , bet vienmē r varē ju izvē lē ties, ko ē st. Brokastī s vienmē r bija desa, divu veidu desas, bekons, vistas sautē jums (ar vai bez dā rzeņ iem), liellopu gaļ a, dā rzeņ i, rī si, makaroni, daž reiz kartupeļ i, zupas (viena vai divas) katru otro dienu brokastī s, dā rzeņ i un augļ i bagā tī gi, saldumi, ceptas olas, olu kultenis, grauzdiņ i, franč u vafeles, diē tiskais ē diens (manty, tvaicē ta gaļ a un dā rzeņ i), kafijas automā ts, tē ja, dzē rieni tikai izskatī jā s pē c sulas, bet patiesī bā tā bija Yuppie)), bet tomē r dzerams - tas bija iespē jams . Atrast kaut ko ē damu, kas jums patī k, nemaz nav grū ti.
Godī gi sakot, ja doš os uz Pataiju vē lreiz, noteikti izvē lē š os š o viesnī cu.
Paldies viesnī cas personā lam, kas padarī ja viesu uzturē š anos neaizmirstamu un ē rtu.
аватар macmurphym
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uz vietas vairā ki peldbaseini, trenaž ieru zā le, galda teniss, skaists dā rzs. Ideā la vieta noslē gtī bai. Jū ra ir tuvu. Personā ls gandrī z nerunā angliski. Jū ras ekskursijas viesnī cā un uz ielas principā nepirkā m, te nav pirmā reize, zinā m, ka lē tā k un ē rtā k ir staigā t un pirkt no laivu ī paš niekiem tieš i uz okeā nu pie jahtas jahtas klubu, pastaigā jiet nedaudz gar pludmali, tad izejiet cauri teritorijai un atrodieties pie kases. … Tomēr ▾ Uz vietas vairā ki peldbaseini, trenaž ieru zā le, galda teniss, skaists dā rzs. Ideā la vieta noslē gtī bai. Jū ra ir tuvu. Personā ls gandrī z nerunā angliski. Jū ras ekskursijas viesnī cā un uz ielas principā nepirkā m, te nav pirmā reize, zinā m, ka lē tā k un ē rtā k ir staigā t un pirkt no laivu ī paš niekiem tieš i uz okeā nu pie jahtas jahtas klubu, pastaigā jiet nedaudz gar pludmali, tad izejiet cauri teritorijai un atrodieties pie kases. Ir pat biļ eš u kase krievu valodā , lai gan gandrī z vienmē r ir ciet, bet ir telefons un atbild krieviski. . Ā rkā rtē jos gadī jumos uz kolā nu var aizbraukt ar tuktuku, vai ar tuktu uz militā ro pludmali pie Ambassador Hotel, uz Sukumvit, viņ iem ir tuktuk parkings tieš i rakstī ts kur brauksim, tur ir lē tā k nekā ielu aģ entū rā s divas reizes, un par viesnī cu gidiem č etras reizes. Tikai lī dz kolā nam ir garš un nav ē rti, ceļ š aizņ em divas trī s stundas, jā dodas arī uz militā ro pludmali un tur parasti ir daudz cilvē ku, galvenokā rt ķ ī nieš i, un no kluba jahtā m uz salā m ir tikai 30-40 minū tes
аватар alexbudylo
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien. Š ovasar mē s ciemojā mies mū su mī ļ ajā Pataijā . Esam bijuš i ne reizi vien, vienmē r apmetoties pilsē tas ziemeļ u daļ ā , no turienes vieglā k nokļ ū t lī dz centram. Tač u š ogad nolē mā m atpū sties no cilvē kiem un tā pē c palikā m nelielā viesnī cā Botany Beach. … Tomēr ▾ Labdien.
Š ovasar mē s ciemojā mies mū su mī ļ ajā Pataijā . Esam bijuš i ne reizi vien, vienmē r apmetoties pilsē tas ziemeļ u daļ ā , no turienes vieglā k nokļ ū t lī dz centram. Tač u š ogad nolē mā m atpū sties no cilvē kiem un tā pē c palikā m nelielā viesnī cā Botany Beach. Ļ oti mā jī ga, tī ra viesnī ca, ar savu pludmali, klusu un draudzī gu personā lu, ļ oti zaļ u zonu. Numuri ir gaiš i, plaš i, atbilst to aprakstam un izmaksā m. Cilvē ku nav daudz, bet mē s ieradā mies vasarā , tā pē c tas bija gaidā ms.
Viesnī cas tuvumā nav daudz infrastruktū ras, lī dz tuvā kajai lielajai viesnī cai Ambassador jā iet kā jā m vai jā brauc ar tuk tuku, tur viss apkā rt ir. Un tirgi ar pā rtiku, apmainī tā ji, veikali, aģ entū ra ar ekskursijā m, aptiekas.
Tirgos var paē st, salī dzinoš i nav dā rgi, lai gan ar sanitā riju, protams, nav draudzī gi.
Daudzas ekskursijas var iegā dā ties tū risma aģ entū rā s. Mē s personī gi iegā dā jā mies Syuda Ture. Bijā m apmierinā ti gan ar cenu, gan ar kvalitā ti.
Nauda, ​ ​ tikai lielie dolā ri ir labā ki par mani, tiem ir augstā ks kurss nekā mazajiem. Un, ja jū s meklē jat izdevī gā ku likmi, tad labā k ir mainī t dzeltenos apmainī tos.
Nokļ ū š ana centrā ar diviem pā rsē š anā s gadī jumiem ir gara un nogurdinoš a, tā pē c š ī viesnī ca ir piemē rota tiem, kas vē las mieru un klusumu.
Viesnī cas zona ir paredzē ta jū su ē rtī bā m un atpū tai.
аватар ubt-albina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ē rta atraš anā s vieta, ļ oti zaļ a zona, draudzī gs personā ls. Plaš as telpas, tī ras. Man patika brokastu kvalitā te. … Tomēr ▾ Ē rta atraš anā s vieta, ļ oti zaļ a zona, draudzī gs personā ls. Plaš as telpas, tī ras.
Man patika brokastu kvalitā te.
аватар Portert209
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lidojums nav viegls, bet Botany pludmales kū rorta viesnī ca (Najomtien) nekavē joties kompensē ja visas grū tī bas)) Reģ istratū rā viņ i nekavē joties palielinā ja par 15 USD. e. un apmetā s skaistā bungalo. Brokastis daudzveidī gas un sā tī gas, piekrastes pludmales kafejnī cas, pē c izskata vienkā rš as un uz tausti garš ī gas, mū s pā rsteidza ar zemā m cenā m, sortimentu un labumiem)) Mē s, Krimas, Taizemes lī cis š ķ ita nedaudz dubļ aini, bet viesnī cas baseini un braucieni uz salas par to vairā k nekā kompensē ja! Atseviš ķ i par Kambodž u - skaistu, lepnu, smaidī gu valsti, iekarojoš u Enkuru, oriģ inalitā ti, laipnī bu. … Tomēr ▾ Lidojums nav viegls, bet Botany pludmales kū rorta viesnī ca (Najomtien) nekavē joties kompensē ja visas grū tī bas)) Reģ istratū rā viņ i nekavē joties palielinā ja par 15 USD. e. un apmetā s skaistā bungalo. Brokastis daudzveidī gas un sā tī gas, piekrastes pludmales kafejnī cas, pē c izskata vienkā rš as un uz tausti garš ī gas, mū s pā rsteidza ar zemā m cenā m, sortimentu un labumiem)) Mē s, Krimas, Taizemes lī cis š ķ ita nedaudz dubļ aini, bet viesnī cas baseini un braucieni uz salas par to vairā k nekā kompensē ja! Atseviš ķ i par Kambodž u - skaistu, lepnu, smaidī gu valsti, iekarojoš u Enkuru, oriģ inalitā ti, laipnī bu. 2 dienas š ai valstij ir ā rkā rtī gi ī ss, bet tajā nav iespē jams neiemī lē ties.
аватар _811167
Super viesnī ca. Relaksē još ā m, ģ imenes, pludmales brī vdienā m. Mierī gi un klusi. Tī rs, ē rts. PERSONĀ LS ir draudzī gs. Brokastu ē dienkarte ir bagā tī ga un daudzveidī ga, pietiek visiem. Iesaku visiem, kam patī k klusums. … Tomēr ▾ Super viesnī ca.
Relaksē još ā m, ģ imenes, pludmales brī vdienā m. Mierī gi un klusi.
Tī rs, ē rts. PERSONĀ LS ir draudzī gs.
Brokastu ē dienkarte ir bagā tī ga un daudzveidī ga, pietiek visiem. Iesaku visiem, kam patī k klusums.
Es to apmeklē š u vē lreiz.
Uz partiju, tad pie vē stnieka.
Viens mī nuss un tas sabojā ja garastā vokli. Š ī ir masā ž a.
Pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i, masieres nemaz nemazgā rokas, un Taizemes masā ž a ir pilnī ga parodija, kas miglaini atgā dina taju masā ž u. Ja nevē laties sā pē t muguru vai ir problē mas ar muguru, neriskē jiet. Ambasodaoa tuvumā meklē jiet salonus, kur ir tualetes un pie ieejas sē ž administratore. Tas ir vienī gais š ī s viesnī cas mī nuss.
аватар sokolovy2
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Starp citiem Patajas trī nī š iem viesnī ca izrā dī jā s diezgan dā rga, cerē jā m, ka tas attaisnojā s. Mē s lidojā m kompleksā ceļ ojumā , jo tas iznā ca lē tā k nekā paš u spē kiem. Mū su cerī bas attaisnojā s. … Tomēr ▾ Starp citiem Patajas trī nī š iem viesnī ca izrā dī jā s diezgan dā rga, cerē jā m, ka tas attaisnojā s. Mē s lidojā m kompleksā ceļ ojumā , jo tas iznā ca lē tā k nekā paš u spē kiem.
Mū su cerī bas attaisnojā s. Bet, tā pat kā visam pā rē jam, tam ir savi plusi un mī nusi. Pataijā neesam pirmo reizi, bet Pattaya Parkā jau atpū tā mies, tā pē c ir ar ko salī dzinā t.
No galvenajiem trū kumiem: mē beles istabā ir ļ oti vecas, un arī nav laba atraš anā s vieta. Un bū tī ba nav pat tajā , ka viesnī ca atrodas galē jos dienvidos, bet gan tajā , ka pie izejas no viesnī cas ir noslogota Sukhumviroad š oseja, kuru ir grū ti š ķ ē rsot un tuvā kā infrastruktū ra atrodas tieš i pie Ambassador. Viesnī ca cenš as nogludinā t š os stū rus un nodroš ina maksas transportu uz centru par 60 batiem vienai personai un elektromobili lī dz 11.07. Jebkurā gadī jumā atraš anā s vieta ir vairā k nekā mī nuss. Visa ballī te vakarā pretī viesnī cai Ambassador (tur ir labas kafejnī cas, masā ž as un augļ u veikali), pie Botā ni ir kluss un nav ko darī t, un Tai 18:00 jau tumš s un kaut kur jā dodas citā di bū s garlaicī gi.
Pilsē tā var nokļ ū t ar shuttle no viesnī cas, ar tuk-tuk taxi rež ī mā , ar tuk-tuk pa marš rutu, bet ar 2 pā rsē š anā s reizē m (bet 20 bati uz š osejas un 10 pilsē tā ).
No visā m numuru kategorijā m nolē mā m pievē rsties ž anra klasikai – lē tā kajiem standarta numuriem galvenajā ē kā . Mē s neņ ē mā m villu vai bungalo, tie ir daudz dā rgā ki.
Istaba mums bija vidē ja izmē ra, neskatoties uz nedaudz nobruž ā tajā m mē belē m, tā bija diezgan ē rta un ļ oti labi aprī kota. Katram numuram ir balkons, savukā rt villā m un bungalo ir terases. Bungalo atrodas pie jū ras, villas interjerā . Man ā rē ji nepatika bungalo, un iekš pusē tie ir tumš i, tač u villas ir daudz stabilā kas, jo uzņ ē mumi to var atzī mē t.
Teritorija ir diezgan liela un skaista (dzī vā s radī bā s gekonos sastapsiet mazas ķ irzakas, tauriņ us, burundukus, vā veres, putnus, improvizē tos dī ķ os peldas zivis), baseini ir š iki (apkā rt ir labi sauļ oš anā s krē sli un saulessargi), un lielā kā daļ a svarī gi, ka viņ us neizmet no baseina pat naktī (nez, kad tī ra? ). Bet tas ir vairā k pluss, jo pē c ekskursijā m vai atgriež oties no pilsē tas bija forš i iegremdē ties.
Par ekskursijā m nestā stī š u, to ir daudz, un divas reizes apbraukt nevar. Pasū tī jā m (paļ aujoties uz atsauksmē m) Nika Travel kompā nijā (pasū tī ju cenrā di viņ u mā jaslapā , man atsū tī ja, atbildē ja uz visiem jautā jumiem, skaidri un gaiš i, kaut ko jau plā nojā m savam mazajam budž etam, jau Pataijā satikā mies ar gidu, izsniedza talonus un ceļ oja), savā izvē lē nekļ ū dī jā s - kvalitatī va un uzmanī ga apkalpoš ana. Daudzi padevā s laulī bas š ķ irš anai (kā , patieš ā m, mē s pirmo reizi) un ņ ē ma tū res pie tū roperatora, tad cilvē ki bija sarū gtinā ti, ka viņ i pā rmaksā par ekskursijā m 1.5 vai pat 2 reizes, bet patiesī bā viss ir pa vecam. Tad no tū roperatora nav iespē jams atteikties no ekskursijā m.
Par jū ru - š eit Pataijā pludmale ir estē tiskā ka. Un tā ir visur, centrā , pie viesnī cas. Neticiet tiem, kas saka, ka dienvidos ir labā k. Tā pat plū dmaiņ as izskalo atkritumus krastā , tā ir visas Patajas nelaime (ž ē l, ka taizemieš i nenovē rtē savus dabas resursus). Tā pē c peldē ties kā budž eta iespē ju doties uz Militā ro pludmali vai Satthip. Koh Lan ir tā lu (mē s devā mies turp, kad atpū tā mies Pattajas parkā ). Skaistas salas iznā ks dā rgā kas, bet uz salā m gan koraļ ļ u smiltis, gan jū ra ir tī rā kas (iesaku noteikti aizbē gt). No viesnī cas krasta paveras skaists skats uz Pataiju un Marinas okeā na ostu.
Jebkurā gadī jumā mū su uzturē š anā s bija lieliska. Neticiet sliktajā m atsauksmē m un neaizmirstiet, ka š ī s joprojā m ir trī s zvaigznes, un Patajas trijotnei tas ir ļ oti forš i.
аватар Leo1812
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vē los padalī ties ar informā ciju tiem, kas domā par viesnī cas izvē li, kamē r atmiņ as ir svaigas. Un arī tiem, kas jau izlē muš i un plā no, ko darī t pē c izkā pš anas. Viss zemā k ir mans personī gais IMHO, protams, kā ds var domā t savā dā k. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties ar informā ciju tiem, kas domā par viesnī cas izvē li, kamē r atmiņ as ir svaigas. Un arī tiem, kas jau izlē muš i un plā no, ko darī t pē c izkā pš anas. Viss zemā k ir mans personī gais IMHO, protams, kā ds var domā t savā dā k.
Galvenā s viesnī cas priekš rocī bas:
1) Liela skaista teritorija. Daudz tropu floras (atbilst nosaukumam). No faunas – pastā vī gi pieejamas veiklā s pelē kā s vā veres, daž ā di putni, mazā s ķ irzakas. Reizē m jū s varat redzē t pē rtiķ us un diezgan lielas ķ irzakas. Visa fauna ir nekaitī ga un gļ ē va. Dī ķ os ir jaukas zivis.
2) Diezgan kvalitatī vas un diezgan daudzveidī gas brokastis. Izņ emot brokastis, nav jē gas ē st viesnī cā , IMHO.
3.2 peldbaseinu teritorijā , kur var peldē ties visu diennakti, kas ir svarī gi.
4) Diezgan tī ra (Patajai) pludmale.
Netā lu atrodas zvē rī gu apmē ru vietē jais viesnī cas briesmonis - Vē stnieks. Galvenie mī nusi:
1) Tā lu no Patajas centra.
2) Lielā kā daļ a telpu nav remontē tas ilgu laiku (nav kritisks, bet manā ms).
3) Neē rta ceļ a š ķ ē rsoš ana (Sukhumvit Highway).

Tagad daž i praktiski padomi tiem, kas nolemj doties uz Botā niku:

Kurus numurus izvē lē ties Botā nikā.
Cena augoš ā secī bā:
1) Parasta istaba trī sstā vu ē kā . Ir balkons un neliela vannas istaba. Ē kas atrodas teritorijas vidū (starp ceļ u un jū ru). Lē tā kais variants.
2) Bungalo. Š ī ir neliela mā ja ar 2 istabā m. Viņ iem ir kopī gas kā pnes. Augš pusē tas ir sadalī ts 2 atseviš ķ ā s terasē s. Terase ir lielā ka par balkonu parastajā ē kas telpā . Tie atrodas vistuvā k jū rai pie lielā baseina. Pluss ir tas, ka tā ir atseviš ķ a mā ja, kaimiņ i ir augstā kais vieni (vai varbū t ne).
3) Taizemes villa. Arī mā ja 2 istabā m, bet vairā k nekā bungalo. Liela vannas istaba (duš a, vanna, tualete), kurā aug palmas! Kā pnes ir atseviš ķ as, tur pat ar kaimiņ iem neš ķ ē rsosi. Terase ir lielā kā.
Telpas apdare ir labā ka nekā iepriekš ē jā s. Atrodas ap nelielu baseinu, tuvā k ceļ am. Maksimā li zaļ umi.
4) Bali villa. Tas izskatā s kā.2 apvienotas taju villas, bet ar kopī gu zā li. Jū s ieejat tajā , tad jū s izkaisā t pa skaitļ iem. Tas ir ē rti, ja ē dat lielā kompā nijā un varat iemū ž inā t š ā du villu kopumā . Atrodas vistuvā k ceļ am.
Mē s dzī vojā m Taizemes villā . Tur ir svarī gi neaizmirst naktī pilnī bā aizvē rt vannas istabas durvis. Par troksni no ielas un kaimiņ iem, un iespē jams moskī tu uzbrukums. Viss ir pieņ emams ar aizvē rtā m durvī m.

Kā tikt pie vē stnieka un blakus tirgiem un citā m lietā m.
Ir 2 ceļ i: pa ceļ u un gar pludmali. Labā k pastaigā ties pa pludmali, un nopietns pā rgā jiens pē c gardumiem, iebrukums veikalos vai kafejnī cā s - pa ceļ am.
Gar pludmali - virziens pret molu. Pa ceļ am bū s neliels tirdziņ š (dā rgs), masā ž as salons un kafejnī cas. Viss ir brū koš a tipa tieš i pludmalē.
Pa viesnī cas taku dodieties uz š oseju.
Tas iet paralē li krastam visā Pataijā . Stā vot ar muguru pret Botā niku, pagriezieties pa kreisi un dodieties uz krustojumu. Pa ceļ am sastapsiet veikalu 7-11 (svarī gi, jo biež i vien tā lā k nav jā iet). Vē stnieka galvenā ē ka ir milzī ga oranž a ē ka. Naktī apgaismots.

Kur mainī t valū tu.
Labā k ir nē sā t paš u valū tu dolā ros simts banknotē s. Pirmos 100$ var samainī t pieturā pa ceļ am uz viesnī cu (š ajā vietā apstā jas lielā kā daļ a transfē ru). Mums jā atrod taizemietis, kuram ir paziņ ojums par apmaiņ u. Kurss bū s vidē js. Par samainī tu naudu autobusa pieturā var nopirkt jebkā das sī kas lietas. Pē c ieraš anā s viesnī cā jū s varat mainī ties pie reģ istrā cijas (valū tas kurss ir sliktā kais). Jū s varat staigā t lī dz Ambassador, netā lu no ceļ a ir vairā ki siltummaiņ i, atrodiet labā ko cenu, bet š eit tas bū s vidē js. Vispieklā jī gā ko kursu var atrast pilsē tā . Mē s mainī jā mies pie naudas mainī tā ja ceļ ā uz nakts tirgu iepretim Lotusam (skat. zemā k).
Svarī gi, lai nevis siltummainis pie ieejas tirgū (tur baigais kurss), bet kaut kur pusceļ ā . Kurss tur bija nemainī gi labs.

Kā nokļ ū t nakts tirgū.
Nakts tirgus, IMHO, noteikti jā apmeklē : ) Vienkā rš i interesanti iejusties Ā zijas garā . Var iegā dā ties vietē jo apģ ē rbu, izmē ģ inā t eksotiskus ē dienus.
Tuvā kais pieklā jī gais tirgus atrodas iepretim lielveikalam Lotus. Strā dā no piektdienas lī dz svē tdienai. Noķ eriet baltu Tuk-tuk un brauciet 15 minū tes pa ceļ u pa kreisi no Botā nikas, lī dz redzat zī mi Lotus. To ir grū ti palaist garā m, tač u pā rbaudiet, vai nā kamā bū s vē l lielā ka Big-C lielveikala zī me. Perpendikulā ri ceļ am bū s iela, kas vedī s uz jū ru. Ejot pa to apmē ram 5 minū tes, jū s nokļ ū stat tirgū . Pa ceļ am bū s noderī gs taizemieš u medikamentu, kosmē tikas, tē ju u. c. vairumtirdzniecī bas veikals. Ē rti iegā dā ties dā vanā m.

Kā nokļ ū t pilsē tas centrā (gā jē ju iela utt. ).
Noķ eriet balto tuktuku uz ceļ a viesnī cas priekš ā un dodieties uz lielveikala Big-C zī mi.
Pie Big-C izejiet ā rā perpendikulā ri galvenajam ceļ am uz jū ru. Noķ er zilo tauku tur un pabrauc garā m 2 luksoforiem (orientieris dzeltenais Buda). Jū s esat centrā . Walking Street - pa kreisi, ja stā vat ar skatu uz jū ru.

Kā braukt pa pilsē tu.
Pē c grafika no viesnī cas uz centru un atpakaļ kursē mikroautobuss, tas maksā.60 batus.
Parastais taksometrs maksā.200-500 batus atkarī bā no vienoš anā s, laika un attā luma.
Kam patī k taksometri, labā k lejuplā dē t uber aplikā ciju, tad derē s 200-300 bati.
Ir motociklu taksometri. Tie maksā mazā k nekā automaš ī nas, tač u tas ir ekstrē mā kais, ņ emot vē rā vietē jo satiksmes noteikumu neievē roš anu. Turklā t sē dē š ana aiz vadī tā ja nav pati patī kamā kā , IMHO.

IMHO, labā kais transports ir tuk-tuk. Mū su atvē rtā mikroautobusa analogs. Tas ir vislē tā kais, biež ā kais un eksotiskā kais. Tuk atš ķ iras pē c krā sas atkarī bā no ielas, pa kuru viņ i brauc.
Pa Sukhumvit galveno ielu staigā balts tuks un maksā.20 batus.
Zilais brauciens pa perpendikulā ru Sukhumvit, maksā ja 10 batus.
Citas krā sas netika izmantotas. Braukš ana ar vagonu ir neaizmirstams piedzī vojums : )

Daž kā rt (ī paš i vakarā ) tuk taksometri pā rģ ē rbjas par marš ruta tuks. Jū s tos nevarat atš ķ irt pē c skata. Bet to ir viegli pamanī t; Tā ds "vilkacis" bū s tukš s un tā vietā , lai brauktu pa marš rutu, neatlaidī gi prasī s, kur doties. Mierī gi apsē dieties un gaidiet, kad viņ š dosies pa marš rutu. Ja viņ š neiet, bet mē ģ ina noskaidrot, kur doties, izejiet un gaidiet nā kamo.

Kur paē st.
Pataijā tā nav problē ma. Es aprakstī š u situā ciju ap viesnī cu;
Paš ā Botā nikā ir bā rs pie baseina, pā ris restorā ni. Viss ir dā rgs un ne pā rā k garš ī gs. Dienas laikā uz pludmali tiek vestas garneles, diezgan pieklā jī gas un lē tas. Netā lu esoš ajā ielā pā rtiku var paņ emt no veikala 7-11 un pie tam pie tirgotā jiem. Ī paš i ievē rī bas cienī gas ir gardā s vietē jā s pankū kas ar banā nu. Š ī ir tuvā kā zona.

Vidē jā zona gar pludmali ir kafejnī cas ceļ ā uz Ambassador. Cenas ir vidē jas un garš a arī . Bet – skats uz jū ru.
Ja pa ceļ u dodaties pie vē stnieka un š ķ ē rsojat eju viņ am pretī , tad bū s neliels tirdziņ š un "rijī bas rinda". Tirgus cenas augļ iem ir ļ oti labas. Un "rijī bas rinda" ir neliela josla ar kafejnī cā m. Izvē le liela, cenas vidē jas, garš a arī vidē ja, IMHO. Visas š ī s kafejnī cas ir pā rā k rusificē tas, ir maz krā su.
Mē s tur atradā m pieklā jī gu kafejnī cu, nedaudz malā . Iet pa obzhonom rindu, pa labi bū s neliels zars. Beigā s ir taju kafejnī ca. Ē dienu garš a ir pā rsteidzoš a, ī paš i salī dzinot ar vidē jo sē rijā . Cenas ir pā rsteidzoš i zemā kas. Acī mredzot lielā kā daļ a tū ristu tur nesasniedz. Vispā r, lai saprastu, kur garš o labā k, labā k paskatī ties, kur vietē jie taizemieš i brauc ē st. Eksotikas un lielā s izvē les cienī tā jiem ir jē ga nobaudī t ē dienus nakts tirgū.

Taizemes pā rtikas galvenais apdraudē jums ir pipari.
Kā arī skats uz jū ru, guļ ot zem palmā m.
2) Masā ž as salons pludmalē pa ceļ am uz Ambassador. Nav pidž amas un normā lu dī vā nu, kā jau viesnī cā . Bet kvalitā te ir nedaudz augstā ka (dā mas strā dā sev), un cenas ir zemā kas, 200 bati. No numura paveras skats uz jū ru.
3) Parasta masā ž a salonā . Tieš i pie viesnī cas, pā ri ceļ am, ir 2 atpū tas telpas. Bet tur š ķ ē rsot ir bī stami, pā rejas nav un kvalitā te nav iespaidī ga. Uz pā reju daudz labā k aiziet kā jā m, aiziet, turpat blakus arī bū s 2 labi saloni. Man personī gi kaimiņ š patika vairā k. Kvalitā te ir maksimā la, visi rekvizī ti ir, Taizemes masā ž a maksā.200 batus. Bet ainavas skata nav un vajag mazliet pastaigā ties.
Katrs pats izlemj, kas viņ am ir svarī gā ks. Bet jebkurā gadī jumā labā k atrast personī go meistaru un konsekventi dot padomus, tad bū s laime; )

Ko ņ emt (neņ emt) ekskursijā s.
1) Neņ emiet neko no tā , ko uzliek tū risma operators.
Kvalitā te ir parasta, visviduvā kā , un cenas ir pusotru lī dz divas reizes augstā kas, pat ņ emot vē rā atlaidi no raga. Pilns tū risma informā cijas biroju Pataijā (tuvā kais pulksten 7-11). Un mē s paš i pasū tī jā m internetā.
2) Izvē le ir gaumes lieta, katrs izvē las pats. Bet vispā rē jais princips ir izvairī ties no jebkā diem reklā mas braucieniem (veikali, lateksa rū pnī ca, aptiekas utt. ) Tā ir laika un garastā vokļ a tē rē š ana.
3) No konkrē tiem ieteikumiem - noteikti dodieties ceļ ojumā uz Kwai (vē lams ar ū denskrituma apmeklē jumu). IMHO, visu laiku labā kā tū re. Bet uz 2 dienā m! Cena pienā cī gā birojā ir aptuveni 2000 batu. Vē l viens no š iem smagajiem piesā tinā tajiem ir ceļ ojums uz Kambodž u (paš i nebrauca, bet daudzi slavē ja).
Blakus Botā nikai ir Nong Nooch dā rzs, tuvu un interesants. Parā diet transvestī tu Mimozu tieš i pie pā rejas. Kad jū s varat doties uz lī dzī gu "eksotiku". Ir arī citi lī dzī gi š ovi, bet kā pē c kaut kur iet, tē rē t laiku, ja š ī ir gandrī z viesnī cas priekš ā.
Labas pludmales cienī tā jiem labā k ir doties ceļ ojumos uz salā m vai budž eta variantam - attā lā m pludmalē m piekrastē ("Militā rā s" utt. )
аватар Tat1986
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ar skaistu, zaļ u zonu. Tas sastā v no ē kā m un atseviš ķ ā m mā jā m - mē s dzī vojā m ē kā pirmajā stā vā no diviem. Viss ir tī rs, tī rī ts pastā vī gi, baseini ir tī ri un lieli. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar skaistu, zaļ u zonu. Tas sastā v no ē kā m un atseviš ķ ā m mā jā m - mē s dzī vojā m ē kā pirmajā stā vā no diviem. Viss ir tī rs, tī rī ts pastā vī gi, baseini ir tī ri un lieli. Brokastis vā jas - bet ē st var. Viesnī cas mī nuss ir normā la ceļ a trū kums uz kafejnī cā m, labā k doties pā ri pludmalei un cauri kaimiņ u viesnī cu teritorijai. Netā lu no centra, bet kluss un tī rs.
Parādīt vairāk »


iemiesojums lyubov_basok
vēlamies palikt Jūsu viesnīcā 2015. gada rudenī, esam 3 pieaugušie. guļamvieta uz saliekamās gultas mums neder.(vecums vairs neļauj gulēt uz saliekamās gultas)
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums kavalerist
Iesakiet viesnīcu Pataijā, lūdzu, attiecīgi 3 zvaigznes)))
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
iemiesojums czaplina
Cilvēki)), iesakiet datumu 16. aprīlis, vai ir vērts iet, vai tik karsts, un pat mitrums! Otrā brīvdienu daļa novembrī - varbūt labāk doties rudenī, lai gūtu labus iespaidus?Biju Ēģiptē, Tunisijā, Turcijā.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 13 atbildes
iemiesojums Galina_Kaz
Lūdzu pasaki man! Kur ir vislabākā vieta, kur svinēt Sieviešu dienu 8. martā? Pirmo reizi Taizemē. Gribu, lai ir interesanti, garšīgi un neaizmirstami!
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
iemiesojums Galina_Kaz
Nosūtīja pieprasījumu rezervēt ekskursiju uz šo viesnīcu. Un jautājumi joprojām paliek. Pārskatīju aprakstus un atsauksmes par Botani, bet joprojām nesapratu, vai istabā ir fēns, kā arī tējkanna un gludeklis? Aicinu rakstīt atbildi atpūtniekiem šajā viesnīcā šoruden, jo dzīves apstākļi laika gaitā var būtiski mainīties.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель был открыт в 2000 году, ежегодно обновляется (последняя реновация прошла в 2017 году). Комплекс включает два 3-этажных здания (без лифта), бунгало и виллы в окружении тропического сада. Последний ремонт был проведён в 2009 году. Популярный отель на большой уютной зеленой территории, на удалении от активной турзоны. Подходит для уединенного семейного или романтического отдыха.

Atrašanās vieta Расположен южнее города Паттайя, на пляже Джомтьен, на берегу моря, в 1,3 км от торгово-развлекательного центра Мимоза (15 мин ходьбы), в 12 км от центра ночных развлечений Паттайи — Walking Street (20 мин езды), в 130 км от аэропорта Бангкока Suvarnabhumi (1 час 35 мин), в 27 км от аэропорта U-Tapao (30 мин езды).
Pludmales apraksts Собственная зона общественного песчаного пляжа. Пляжные полотенца полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, room service: 11.00-22.00 (платно), Wi-Fi в лобби: бесплатно, 2 конференц-зала (30/70 чел; 63/189 кв.м), сувенирный магазин, интернет-кафе, 2 ресторана — ресторан Harbour View (международная, тайская кухни, 07.00-22.00), ресторан у пляжа Seaside Cuisine (международная, тайская кухни, 11.00-19.00), 2 бассейна (12 х 30 х 1,8м, 08:00-20:00). Шаттл-бас в центр Паттайи — платно (Tip plaza near Central), 4 раза в день.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Бассейн (12 х 7 х 0,5м, 08:00-20:00).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Караоке, массаж (платно), пляжный волейбол (бесплатно), пляжный футбол.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 183 номера, в двух 3-этажных корпусах, в одноэтажных бунгало и виллах.

99 Superior (32 кв.м, 21 dbl/ 43 twin/ 35 сдвигаемые twin, макс. 2+1 чел, вид на сад).

7 Superior Suite (64 кв.м, двуспальная кровать, макс. 2+1 чел, спальня, гостиная со столом, СВЧ-печь, вид на море/бассейн).

26 Bungalow (общая 30 кв.м, по 2 номера под одной крышей, с раздельным входом, 15 dbl/ 6 twin/ 5 сдвигаемые twin, dbl/twin, макс. 2+1 чел, вид на сад).

2 Bungalow Suite (общая 30 кв.м, отдельностоящее бунгало на каждый номер, 1 номер –двуспальная кровать, 1 номер - кровати twin-сдвинутые вместе, макс. 2+1 чел, СВЧ-печь, вид на сад, близко к пляжу).

1 Bungalow Family Suite (общая 50 кв.м, 2 спальни, кровати twin-сдвинутые вместе, между спальнями – гостиная, макс. 2+2 чел, вид на сад).

30 Thai Villa (35 кв.м, макс. 2+1 чел, 26 dbl/ 4 twin, вид на сад/бассейн, 2 номера с раздельным входом - под одной крышей)

16 Bali Villa — продается как 4 отдельных номера (32 кв.м, макс. 2+1 чел, двуспальная кровать, вид на сад, 4 спальни/номера c ванной + общая гостиная, под одной крышей, один вход через гостиную)

2 Bali Villa — продается как 2 отдельных номера (35 кв.м, макс. 2+1 чел, двуспальная кровать, вид на сад, гостиная, 2 спальни)

Istabās

Кондиционер, ТВ, телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), стол истул, мини-бар (платно), 2 бут.воды ежедневно бесплатно, электрочайник, набор для приготовления кофе (Villa), мини-кухня с СВЧ (Bali Villa), ванна (кроме чать номеров superior, superior suite — душ), с туалетными принадлежностями, фен, халаты (кроме superior), тапочки, утюг и гладильная доска — по запросу, балкон или терраса (кроме Bali Villa), room service: 11.00-22.00 (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 245/3 Sukhumvit Highway, Na Jomtein, Sattahip, Chonburi 20250, Thailand
Tālruņi: Tel: +66 (0) 38 235 130-4, +66 (0) 38 235 555
Fax: +66 (0) 38 237 096
Tīmekļa vietne: Botany Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).