Viesnīca pilnībā ievēroja profilaktiskās interneta izlūkošanas datus

Rakstīts: 29 jūnijs 2017
Ceļošanas laiks: 3 — 17 jūnijs 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Vē los padalī ties ar informā ciju tiem, kas domā par viesnī cas izvē li, kamē r atmiņ as ir svaigas. Un arī tiem, kas jau izlē muš i un plā no, ko darī t pē c izkā pš anas. Viss zemā k ir mans personī gais IMHO, protams, kā ds var domā t savā dā k.
Galvenā s viesnī cas priekš rocī bas:
1) Liela skaista teritorija. Daudz tropu floras (atbilst nosaukumam). No faunas – pastā vī gi pieejamas veiklā s pelē kā s vā veres, daž ā di putni, mazā s ķ irzakas. Reizē m jū s varat redzē t pē rtiķ us un diezgan lielas ķ irzakas. Visa fauna ir nekaitī ga un gļ ē va. Dī ķ os ir jaukas zivis.
2) Diezgan kvalitatī vas un diezgan daudzveidī gas brokastis. Izņ emot brokastis, nav jē gas ē st viesnī cā , IMHO.

3.2 peldbaseinu teritorijā , kur var peldē ties visu diennakti, kas ir svarī gi.
4) Diezgan tī ra (Patajai) pludmale.
Netā lu atrodas zvē rī gu apmē ru vietē jais viesnī cas briesmonis - Vē stnieks. Galvenie mī nusi:
1) Tā lu no Patajas centra.
2) Lielā kā daļ a telpu nav remontē tas ilgu laiku (nav kritisks, bet manā ms).
3) Neē rta ceļ a š ķ ē rsoš ana (Sukhumvit Highway).

Tagad daž i praktiski padomi tiem, kas nolemj doties uz Botā niku:

Kurus numurus izvē lē ties Botā nikā.
Cena augoš ā secī bā:
1) Parasta istaba trī sstā vu ē kā . Ir balkons un neliela vannas istaba. Ē kas atrodas teritorijas vidū (starp ceļ u un jū ru). Lē tā kais variants.
2) Bungalo. Š ī ir neliela mā ja ar 2 istabā m. Viņ iem ir kopī gas kā pnes. Augš pusē tas ir sadalī ts 2 atseviš ķ ā s terasē s. Terase ir lielā ka par balkonu parastajā ē kas telpā . Tie atrodas vistuvā k jū rai pie lielā baseina. Pluss ir tas, ka tā ir atseviš ķ a mā ja, kaimiņ i ir augstā kais vieni (vai varbū t ne).
3) Taizemes villa. Arī mā ja 2 istabā m, bet vairā k nekā bungalo. Liela vannas istaba (duš a, vanna, tualete), kurā aug palmas! Kā pnes ir atseviš ķ as, tur pat ar kaimiņ iem neš ķ ē rsosi. Terase ir lielā kā.
Telpas apdare ir labā ka nekā iepriekš ē jā s. Atrodas ap nelielu baseinu, tuvā k ceļ am. Maksimā li zaļ umi.

4) Bali villa. Tas izskatā s kā.2 apvienotas taju villas, bet ar kopī gu zā li. Jū s ieejat tajā , tad jū s izkaisā t pa skaitļ iem. Tas ir ē rti, ja ē dat lielā kompā nijā un varat iemū ž inā t š ā du villu kopumā . Atrodas vistuvā k ceļ am.
Mē s dzī vojā m Taizemes villā . Tur ir svarī gi neaizmirst naktī pilnī bā aizvē rt vannas istabas durvis. Par troksni no ielas un kaimiņ iem, un iespē jams moskī tu uzbrukums. Viss ir pieņ emams ar aizvē rtā m durvī m.

Kā tikt pie vē stnieka un blakus tirgiem un citā m lietā m.
Ir 2 ceļ i: pa ceļ u un gar pludmali. Labā k pastaigā ties pa pludmali, un nopietns pā rgā jiens pē c gardumiem, iebrukums veikalos vai kafejnī cā s - pa ceļ am.
Gar pludmali - virziens pret molu. Pa ceļ am bū s neliels tirdziņ š (dā rgs), masā ž as salons un kafejnī cas. Viss ir brū koš a tipa tieš i pludmalē.
Pa viesnī cas taku dodieties uz š oseju.
Tas iet paralē li krastam visā Pataijā . Stā vot ar muguru pret Botā niku, pagriezieties pa kreisi un dodieties uz krustojumu. Pa ceļ am sastapsiet veikalu 7-11 (svarī gi, jo biež i vien tā lā k nav jā iet). Vē stnieka galvenā ē ka ir milzī ga oranž a ē ka. Naktī apgaismots.

Kur mainī t valū tu.

Labā k ir nē sā t paš u valū tu dolā ros simts banknotē s. Pirmos 100$ var samainī t pieturā pa ceļ am uz viesnī cu (š ajā vietā apstā jas lielā kā daļ a transfē ru). Mums jā atrod taizemietis, kuram ir paziņ ojums par apmaiņ u. Kurss bū s vidē js. Par samainī tu naudu autobusa pieturā var nopirkt jebkā das sī kas lietas. Pē c ieraš anā s viesnī cā jū s varat mainī ties pie reģ istrā cijas (valū tas kurss ir sliktā kais). Jū s varat staigā t lī dz Ambassador, netā lu no ceļ a ir vairā ki siltummaiņ i, atrodiet labā ko cenu, bet š eit tas bū s vidē js. Vispieklā jī gā ko kursu var atrast pilsē tā . Mē s mainī jā mies pie naudas mainī tā ja ceļ ā uz nakts tirgu iepretim Lotusam (skat. zemā k).
Svarī gi, lai nevis siltummainis pie ieejas tirgū (tur baigais kurss), bet kaut kur pusceļ ā . Kurss tur bija nemainī gi labs.

Kā nokļ ū t nakts tirgū.
Nakts tirgus, IMHO, noteikti jā apmeklē : ) Vienkā rš i interesanti iejusties Ā zijas garā . Var iegā dā ties vietē jo apģ ē rbu, izmē ģ inā t eksotiskus ē dienus.
Tuvā kais pieklā jī gais tirgus atrodas iepretim lielveikalam Lotus. Strā dā no piektdienas lī dz svē tdienai. Noķ eriet baltu Tuk-tuk un brauciet 15 minū tes pa ceļ u pa kreisi no Botā nikas, lī dz redzat zī mi Lotus. To ir grū ti palaist garā m, tač u pā rbaudiet, vai nā kamā bū s vē l lielā ka Big-C lielveikala zī me. Perpendikulā ri ceļ am bū s iela, kas vedī s uz jū ru. Ejot pa to apmē ram 5 minū tes, jū s nokļ ū stat tirgū . Pa ceļ am bū s noderī gs taizemieš u medikamentu, kosmē tikas, tē ju u. c. vairumtirdzniecī bas veikals. Ē rti iegā dā ties dā vanā m.

Kā nokļ ū t pilsē tas centrā (gā jē ju iela utt. ).
Noķ eriet balto tuktuku uz ceļ a viesnī cas priekš ā un dodieties uz lielveikala Big-C zī mi.
Pie Big-C izejiet ā rā perpendikulā ri galvenajam ceļ am uz jū ru. Noķ er zilo tauku tur un pabrauc garā m 2 luksoforiem (orientieris dzeltenais Buda). Jū s esat centrā . Walking Street - pa kreisi, ja stā vat ar skatu uz jū ru.

Kā braukt pa pilsē tu.
Pē c grafika no viesnī cas uz centru un atpakaļ kursē mikroautobuss, tas maksā.60 batus.
Parastais taksometrs maksā.200-500 batus atkarī bā no vienoš anā s, laika un attā luma.

Kam patī k taksometri, labā k lejuplā dē t uber aplikā ciju, tad derē s 200-300 bati.
Ir motociklu taksometri. Tie maksā mazā k nekā automaš ī nas, tač u tas ir ekstrē mā kais, ņ emot vē rā vietē jo satiksmes noteikumu neievē roš anu. Turklā t sē dē š ana aiz vadī tā ja nav pati patī kamā kā , IMHO.

IMHO, labā kais transports ir tuk-tuk. Mū su atvē rtā mikroautobusa analogs. Tas ir vislē tā kais, biež ā kais un eksotiskā kais. Tuk atš ķ iras pē c krā sas atkarī bā no ielas, pa kuru viņ i brauc.
Pa Sukhumvit galveno ielu staigā balts tuks un maksā.20 batus.
Zilais brauciens pa perpendikulā ru Sukhumvit, maksā ja 10 batus.
Citas krā sas netika izmantotas. Braukš ana ar vagonu ir neaizmirstams piedzī vojums : )

Daž kā rt (ī paš i vakarā ) tuk taksometri pā rģ ē rbjas par marš ruta tuks. Jū s tos nevarat atš ķ irt pē c skata. Bet to ir viegli pamanī t; Tā ds "vilkacis" bū s tukš s un tā vietā , lai brauktu pa marš rutu, neatlaidī gi prasī s, kur doties. Mierī gi apsē dieties un gaidiet, kad viņ š dosies pa marš rutu. Ja viņ š neiet, bet mē ģ ina noskaidrot, kur doties, izejiet un gaidiet nā kamo.

Kur paē st.
Pataijā tā nav problē ma. Es aprakstī š u situā ciju ap viesnī cu;

Paš ā Botā nikā ir bā rs pie baseina, pā ris restorā ni. Viss ir dā rgs un ne pā rā k garš ī gs. Dienas laikā uz pludmali tiek vestas garneles, diezgan pieklā jī gas un lē tas. Netā lu esoš ajā ielā pā rtiku var paņ emt no veikala 7-11 un pie tam pie tirgotā jiem. Ī paš i ievē rī bas cienī gas ir gardā s vietē jā s pankū kas ar banā nu. Š ī ir tuvā kā zona.

Vidē jā zona gar pludmali ir kafejnī cas ceļ ā uz Ambassador. Cenas ir vidē jas un garš a arī . Bet – skats uz jū ru.
Ja pa ceļ u dodaties pie vē stnieka un š ķ ē rsojat eju viņ am pretī , tad bū s neliels tirdziņ š un "rijī bas rinda". Tirgus cenas augļ iem ir ļ oti labas. Un "rijī bas rinda" ir neliela josla ar kafejnī cā m. Izvē le liela, cenas vidē jas, garš a arī vidē ja, IMHO. Visas š ī s kafejnī cas ir pā rā k rusificē tas, ir maz krā su.
Mē s tur atradā m pieklā jī gu kafejnī cu, nedaudz malā . Iet pa obzhonom rindu, pa labi bū s neliels zars. Beigā s ir taju kafejnī ca. Ē dienu garš a ir pā rsteidzoš a, ī paš i salī dzinot ar vidē jo sē rijā . Cenas ir pā rsteidzoš i zemā kas. Acī mredzot lielā kā daļ a tū ristu tur nesasniedz. Vispā r, lai saprastu, kur garš o labā k, labā k paskatī ties, kur vietē jie taizemieš i brauc ē st. Eksotikas un lielā s izvē les cienī tā jiem ir jē ga nobaudī t ē dienus nakts tirgū.

Taizemes pā rtikas galvenais apdraudē jums ir pipari.
Kā arī skats uz jū ru, guļ ot zem palmā m.
2) Masā ž as salons pludmalē pa ceļ am uz Ambassador. Nav pidž amas un normā lu dī vā nu, kā jau viesnī cā . Bet kvalitā te ir nedaudz augstā ka (dā mas strā dā sev), un cenas ir zemā kas, 200 bati. No numura paveras skats uz jū ru.

3) Parasta masā ž a salonā . Tieš i pie viesnī cas, pā ri ceļ am, ir 2 atpū tas telpas. Bet tur š ķ ē rsot ir bī stami, pā rejas nav un kvalitā te nav iespaidī ga. Uz pā reju daudz labā k aiziet kā jā m, aiziet, turpat blakus arī bū s 2 labi saloni. Man personī gi kaimiņ š patika vairā k. Kvalitā te ir maksimā la, visi rekvizī ti ir, Taizemes masā ž a maksā.200 batus. Bet ainavas skata nav un vajag mazliet pastaigā ties.
Katrs pats izlemj, kas viņ am ir svarī gā ks. Bet jebkurā gadī jumā labā k atrast personī go meistaru un konsekventi dot padomus, tad bū s laime; )

Ko ņ emt (neņ emt) ekskursijā s.
1) Neņ emiet neko no tā , ko uzliek tū risma operators.
Kvalitā te ir parasta, visviduvā kā , un cenas ir pusotru lī dz divas reizes augstā kas, pat ņ emot vē rā atlaidi no raga. Pilns tū risma informā cijas biroju Pataijā (tuvā kais pulksten 7-11). Un mē s paš i pasū tī jā m internetā.
2) Izvē le ir gaumes lieta, katrs izvē las pats. Bet vispā rē jais princips ir izvairī ties no jebkā diem reklā mas braucieniem (veikali, lateksa rū pnī ca, aptiekas utt. ) Tā ir laika un garastā vokļ a tē rē š ana.
3) No konkrē tiem ieteikumiem - noteikti dodieties ceļ ojumā uz Kwai (vē lams ar ū denskrituma apmeklē jumu). IMHO, visu laiku labā kā tū re. Bet uz 2 dienā m! Cena pienā cī gā birojā ir aptuveni 2000 batu. Vē l viens no š iem smagajiem piesā tinā tajiem ir ceļ ojums uz Kambodž u (paš i nebrauca, bet daudzi slavē ja).
Blakus Botā nikai ir Nong Nooch dā rzs, tuvu un interesants. Parā diet transvestī tu Mimozu tieš i pie pā rejas. Kad jū s varat doties uz lī dzī gu "eksotiku". Ir arī citi lī dzī gi š ovi, bet kā pē c kaut kur iet, tē rē t laiku, ja š ī ir gandrī z viesnī cas priekš ā.
Labas pludmales cienī tā jiem labā k ir doties ceļ ojumos uz salā m vai budž eta variantam - attā lā m pludmalē m piekrastē ("Militā rā s" utt. )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu