Asia Pattaya Hotel 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.210
№64 viesnīcas reitingā Pataja
7.5 Numurs
7.0 apkalpošana
7.5 Tīrība
5.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas starp Budas kalnu un Džomtienas rajonu Pataijā, pašā jūras krastā savā līcī. Tā ir septiņstāvu ēka. Ekonomiskās klases viesnīca pludmalē. Liela zaļā zona. Paredzēts visu vecumu tūristu uzņemšanai.Vairāk →
аватар veritasana
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo bijā m apmierinā ti ar cenā m un to ieteica draugs, kurš tur palika. . Visas apskates vietas atrodas pastaigas attā lumā (daudzi suvenī ru veikali utt. ) Telpas ir tī ras un pastā vī gi uzkoptas. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo bijā m apmierinā ti ar cenā m un to ieteica draugs, kurš tur palika. .
Visas apskates vietas atrodas pastaigas attā lumā (daudzi suvenī ru veikali utt. )
Telpas ir tī ras un pastā vī gi uzkoptas.
Minibā rs papildinā ts, nav lietots. .
Paņ ē mā m bez ē diena, tuvumā ir daudzas kafejnī cas, kur var paē st gardus taju ē dienus (visur ir ē dienkarte krievu valodā ).
Ierodoties mani iepriecinā ja grozs ar augļ iem un ziediem (jauks).
Izbraucot tika uzlikti sodi (ne tikai mē s . . atpū tā mies ar 11 cilvē ku grupu) . . un gandrī z visiem lika samaksā t par minibā ru (kuru viņ i neizmantoja un daž as karotes, kas it kā pazuda. . Viņ i negribē ja lai atgrieztu iepriekš iemaksā to depozī tu)
nepatī kams stā sts, pagā juš i 9 gadi, un atceros š os skandā lus . . kā ds sakars visai grupai !!! !
par š o 5 no 10 . . un droš i vien tur (vairā k uz š o viesnī cu neieš u un neiesaku !!!! ! )...Tū ristu apmā nī t, iespē jams ir kā ds no obligā tajiem variantiem par "viesmī lī bu". . .
аватар anna3354
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir stabils č etrinieks. Personā ls draudzī gs, zā dzī ba netika manī ta. Istabu uzkopš ana, veļ as maiņ a - katru dienu. Ē diens (brokastis) garš ī gs, bet vienmuļ š . Teritorija neliela, ir tikai viens baseins, stipri smarž o pē c balinā tā ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir stabils č etrinieks. Personā ls draudzī gs, zā dzī ba netika manī ta. Istabu uzkopš ana, veļ as maiņ a - katru dienu. Ē diens (brokastis) garš ī gs, bet vienmuļ š . Teritorija neliela, ir tikai viens baseins, stipri smarž o pē c balinā tā ja. viesnī ca atrodas pē dē jā ielā , rajons ļ oti kluss. Tuktuki nebrauc, ne kā jā m, ne motocikliem. Blakus pā ris veikali un daž as kafejnī cas "savē jiem".
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pludmale un viesnī cas teritorija pē c Taizemes standartiem ir ļ oti laba. Balkonu trū kums ir izteikts mī nuss, mē beles vecas, un daudz arā bu. . . Citā di viss lieliski. Ar bē rnu tā . Neskopojies ar taksometru. . . … Tomēr ▾ Pludmale un viesnī cas teritorija pē c Taizemes standartiem ir ļ oti laba. Balkonu trū kums ir izteikts mī nuss, mē beles vecas, un daudz arā bu. . . Citā di viss lieliski. Ar bē rnu tā . Neskopojies ar taksometru. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Nekrasov66
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca man patika ar savu teritoriju. . . daudz zaļ umu, golfa laukums, lielisks baseins. Viesnī cai ir sava pludmale, bet mē s tur esam bijuš i tikai divas reizes. Man š ķ ita ē rtā k sauļ oties un peldē ties baseinā . Daudzveidī gas brokastis, daudz augļ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca man patika ar savu teritoriju. . . daudz zaļ umu, golfa laukums, lielisks baseins. Viesnī cai ir sava pludmale, bet mē s tur esam bijuš i tikai divas reizes. Man š ķ ita ē rtā k sauļ oties un peldē ties baseinā . Daudzveidī gas brokastis, daudz augļ u. Pā ris reizes ē dā m tajā paš ā viesnī cas restorā nā . Uz ielas, kas ved uz viesnī cu, ir pietiekami daudz kafejnī cu, tur var pavakariņ ot.
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es biju viesnī cā Asia Hotel Pattaya 2007. gada februā rī . Lieliska atraš anā s vieta (tā lu no trokš ņ ainā un netī rā centra), ar tuk-tuk tikai 5 minū tes lī dz centram, privā ta pludmale, nevis pā ri ceļ am kā parasti Pataijā , tī ra jū ra, viesnī cas teritorijā ir ziedoš s dā rzs, kas pastā vī gi ir pieskatī ts, brokastis ne pā rā k daudzveidī gas, bet pietiek, kafija lieliska, dziļ š liels baseins, labi izvietots fitnesa centrs - pie baseina, pieklā jī gs personā ls, klienti pā rsvarā eiropieš i, neviena ķ ī nieš u! Numuri nav ī paš i lieli, bet tī ri un ē rti. … Tomēr ▾ Es biju viesnī cā Asia Hotel Pattaya 2007. gada februā rī . Lieliska atraš anā s vieta (tā lu no trokš ņ ainā un netī rā centra), ar tuk-tuk tikai 5 minū tes lī dz centram, privā ta pludmale, nevis pā ri ceļ am kā parasti Pataijā , tī ra jū ra, viesnī cas teritorijā ir ziedoš s dā rzs, kas pastā vī gi ir pieskatī ts, brokastis ne pā rā k daudzveidī gas, bet pietiek, kafija lieliska, dziļ š liels baseins, labi izvietots fitnesa centrs - pie baseina, pieklā jī gs personā ls, klienti pā rsvarā eiropieš i, neviena ķ ī nieš u! Numuri nav ī paš i lieli, bet tī ri un ē rti. Santehnika varē tu bū t jaunā ka. Bet tie visi ir sī kumi - iesaku viesnī cu jebkuram vecumam. Š eit noteikti atgriezī š os!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s tur devā mies aprī lī . Visiem patika.Vairākvaratlasītšeithttp://ivan-susanin.com/content/blogcategory/42/122/ … Tomēr ▾ Mē s tur devā mies aprī lī . Visiem patika.Vairākvaratlasītšeithttp://ivan-susanin.com/content/blogcategory/42/122/
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ļ oti laba atraš anā s vieta klusā vietā prom no trokš ņ a. Skaista teritorija, pilna ar zaļ umiem un ziediem. Sava tī rā pludmale, nevis pā ri ceļ am. Standarta numurs č etriem, nedaudz mazs, mums bija duš a, kas nebija ē rta. Lieliska viesnī ca tiem, kas vē las relaksē još as brī vdienas. … Tomēr ▾ Ļ oti laba atraš anā s vieta klusā vietā prom no trokš ņ a. Skaista teritorija, pilna ar zaļ umiem un ziediem. Sava tī rā pludmale, nevis pā ri ceļ am. Standarta numurs č etriem, nedaudz mazs, mums bija duš a, kas nebija ē rta. Lieliska viesnī ca tiem, kas vē las relaksē još as brī vdienas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Asia Pattaya ir brī niš ķ ī ga viesnī ca, visapkā rt ir ziedoš s dā rzs, ļ oti tī rs, viesnī cai ir sava pludmale, kas Pataijai ir retums, liels dziļ š baseins ar bā ru vidū , lieliskas brokastis, ļ oti ē rta tī rī ba istabas, draudzī gs personā ls, ļ oti laba atraš anā s vieta lī dz galvenajai ielai ne vairā k kā. … Tomēr ▾ Asia Pattaya ir brī niš ķ ī ga viesnī ca, visapkā rt ir ziedoš s dā rzs, ļ oti tī rs, viesnī cai ir sava pludmale, kas Pataijai ir retums, liels dziļ š baseins ar bā ru vidū , lieliskas brokastis, ļ oti ē rta tī rī ba istabas, draudzī gs personā ls, ļ oti laba atraš anā s vieta lī dz galvenajai ielai ne vairā k kā.5 minū tes ar tuk tuk. Viesnī ca atrodas savā lī cī , pludmale smilš aina, ū dens tī rs, bez gruveš iem, bet nedaudz duļ ķ ains, jo. bē gumi un bē gumi. Pā rā k izveicī giem klientiem var nepatikt ne pā rā k jauni numuriņ i, tač u š ī s viesnī cas cena nav augsta. Publika - pā rsvarā eiropieš i, daudz golfa spē lē tā ju. Krievu bija maz, ķ ī nieš u nebija. Kopumā lieliska cenas un kvalitā tes kombinā cija.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар andrey_yahoo
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2005. gada novembrī atpū tā s Pataijā . Pē c draugu ieteikuma tika izvē lē ta Asia Pattaya viesnī ca. Viņ i nekad nav nož ē lojuš i izdarī to izvē li. Daž ā di tū risma operatori viesnī cu vē rtē atš ķ irī gi, kaut kur 4 *, kaut kur 3 *. … Tomēr ▾ 2005. gada novembrī atpū tā s Pataijā .
Pē c draugu ieteikuma tika izvē lē ta Asia Pattaya viesnī ca. Viņ i nekad nav nož ē lojuš i izdarī to izvē li.
Daž ā di tū risma operatori viesnī cu vē rtē atš ķ irī gi, kaut kur 4 *, kaut kur 3 *. Manuprā t, viesnī ca ir labs demokrā tisks č etrinieks.
Atrodas Jomtienā , kas neapš aubā mi ir pluss. nav dzirdams pilsē tas troksnis, un pludmale ir tī rā kā Pataijā .
Viesnī cas teritorija nav ļ oti liela, bet labi organizē ta, ļ oti zaļ a. Viesnī ca atrodas pludmalē . Jā kā pj lejā pa kā pnē m uz pludmali.
Arī nokļ ū š ana centrā ir vienkā rš a un ā tra, 5-10 minū tes (atkarī bā no satiksmes). Jū s varat vai nu braukt ar taksometru no viesnī cas - 100 bati, vai arī noķ ert tuk-tuk. kas atrodas netā lu no izbrauktuves no teritorijas, š eit cena kā norunā ts.
Netā lu no viesnī cas ir vairā ki restorā ni un kafejnī cas, kur var ieturē t maltī ti.
Viesnī cas personā ls vienmē r ir pieklā jī gs. Viņ i palī dz it visā , pat ja jū s lū dzat labot skaņ u televizorā pulksten 3:00)))
Istabas ir 3+, ļ oti plaš as, bet mē beles varē tu bū t jaunā kas. Numurā ir televizors, minibā rs-ledusskapis, fē ns, tē jkanna + krū zes, kafija un tē ja. Katru dienu tiek nodroš inā tas divas pudeles ū dens. Gaisa kondicionē tā js darbojas pareizi, jū s varat regulē t temperatū ru un spiedienu, to ieslē gt un izslē gt)) Visā s istabā s nav balkonu, un tie ir sadalī ti divā s kategorijā s - skats uz jū ru un skats uz golfa laukumu. Vislabā k ir ņ emt augš ē jos stā vus 5.6, 7.
Ē dinā š ana: ē dā m tikai brokastis. Viņ š ir diezgan labs viesnī cā . Visas 10 dienas es nenoguru, lai gan ē diens gandrī z katru dienu ir vienā ds. Tomā tu un arbū zu sulas, trī s atš ķ aidī tas jupi, zupas, tē ja, kafija, konditorejas izstrā dā jumi, grauzdiņ i, salā ti un dā rzeņ i ar daž ā dā m mē rcē m, vafeles, omletes, desu š ķ iņ ķ is, frī kartupeļ i un cepti kartupeļ i, brokastu pā rslas, sautē ti dā rzeņ i, ananā si, arbū zi un augļ i sajauc .
Pludmale: viesnī ca atrodas krastā , lejā pa kā pnē m uz jū ru. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, kaut kur ap 50 batiem. Pludmale ir diezgan gara, bet š aura, un paisuma laikā tā ir pilnī bā paslē pta zem ū dens. Pludmalē ir bā ri. Jū ra ir tī ra, salī dzinot ar citā m Patajas pludmalē m, tač u labā k ir braukt ar laivu un doties peldē ties uz salā m.
Kopumā viesnī ca atbilst savai kategorijai. Ir patī kami tajā atgriezties pē c trokš ņ ainajā m Pattajas ielā m.
Mē s noteikti nā ksim vē l.
аватар liza
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2005. gada janvā rī . Patika gandrī z viss. Izņ emot brokastis (jau ļ oti vienmuļ as) un nepietiekami ā tru apkalpoš anu restorā nā (bet tas š ķ iet raksturī gi visai Patajai). Bet viesnī cas teritorija - lai neteiktu, ka tā ir maza - golfa laukums, tenisa korts, un pati teritorija ir ļ oti zaļ a un skaista. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2005. gada janvā rī . Patika gandrī z viss. Izņ emot brokastis (jau ļ oti vienmuļ as) un nepietiekami ā tru apkalpoš anu restorā nā (bet tas š ķ iet raksturī gi visai Patajai).
Bet viesnī cas teritorija - lai neteiktu, ka tā ir maza - golfa laukums, tenisa korts, un pati teritorija ir ļ oti zaļ a un skaista. Un tas, ka tas neatrodas Patajas centrā - tā tad, manuprā t, ir pluss.


iemiesojums obvadick2010
vai es varu lidot uz ārzemēm, ja pasei beidzas 1,5 mēneši
11 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 16 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Garšaugu dārzs
Novērtējums 10.0
Taizeme, Pataja
Daba, iepirkšanās

Отель расположен между холмом Будды и районом Джомтьен в Паттайе, на берегу моря в собственной бухте. Представляет собой семиэтажное здание. Отель эконом-класса на берегу моря. Большая зеленая территория. Рассчитан на проживание туристов всех возрастных категорий.

Atrašanās vieta Расположен в 4 км к югу от Паттайи, севернее Jomtien Beach, на самом берегу моря, в собственной бухте, в 131 км от аэропорта Suvarnabhumi.
Pludmales apraksts Полотенца: бесплатно (из отеля).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, room service: круглосуточно, Wi-Fi в общественных зонах (платно), камера хранения багажа, 1 конференц-зал (на 150 чел.), 2 бара, 2 ресторана (тайская, китайская и европейская кухня), 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Гольф платно (9 лунок), прокат теннисных ракеток и мячей платно, тайский массаж платно.
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 305 номеров (все с видом на поле для гольфа или море):

Executive Suite Golf or Sea View (спальня с гостиной зоной, макс. 2+1 чел., 38 м2);

Jacuzzi Suite 1st Floor Golf or Sea View (спальня с гостиной зоной, джакузи, макс. 2+1 чел., 41 м2);

1 Bedroom Asia Suite Golf or Sea View (спальня с гостиной зоной, макс. 2+1 чел., 40 м2);

2 Bedroom Asia Suite Golf or Sea View (2 спальни: одна из них с гостиной зоной, макс. 4 чел., 64 м2);

1 Bedroom President Suite Golf or Sea View (спальня и гостиная с дверью, 2 ванные комнаты, макс. 2+1 чел., 54 м2);

2 Bedroom President Suite Golf or Sea View (2 спальни, между ними гостиная, 3 ванные комнаты: макс. 4 чел., 78 м2).

Istabās

Индивидуальный кондиционер, ТВ: спутниковое, телефон, сейф (бесплатно), мини-бар, набор для приготовления чая / кофе, ванная комната, фен, room service: круглосуточно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese No. 352 Moo 12 Pratamnak Road. Nongprue, Pattaya City, Cholburi 20150, Thailand
Tālruņi: Tel: +66 (0) 38 250401-11, 038-250-577
Fax: +66 (0) 2 215 9005, 038-250-496
Tīmekļa vietne: Asia Pattaya Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).