Viss ir lieliski savam līmenim

Rakstīts: 22 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 8 — 18 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Pē c Taizemes un š ī s viesnī cas apmeklē juma man radā s pozitī vs iespaids. Pilnī bā atbilst tā s zvaigznē m.
Draudzī gs personā ls, piekā pjas, palī dz un pat ieteica, kur Pataijā ir augstā kais dolā ra kurss. Kā jū s izturaties pret viņ iem, tā viņ i izturas pret jums. Kad iereģ istrē jā mies viesnī cā , puiš iem uzdā vinā jā m pā ris š okolā des, tā teikt, pret viņ iem izturē jā s ar cieņ u. Pasmaidiet, un jū su problē mas tiks atrisinā tas ļ oti ā tri.


Brokastī s katru dienu dod vienu un to paš u, bet nevajag izmisumā , pē c taizemieš u edas noderē s tik “vienkā rš as” brokastis taizemietim un tik vajadzī gas brokastis mū su vē deram. Garš ī gi, apmierinoš i, bez liekumiem. Konkrē ti: tvaicē ti rī si, rī si ar sautē tu vistu, vistas un cū kgaļ as desiņ as, ceptas olas ar š ķ idru olu virsū , tomā ti/gurķ i/salā ti un mē rces tiem, ja vē lies, taisi salā tus. Arī vistas zupa, tē ja/kafija + grauzdiņ š ar gardiem ievā rī jumiem, saldais arbū zs un ananā si (ļ oti garš ī gi).
Principā , ja jū s ē dat ar cerī bu, ka viesnī ca ir paredzē ta tikai nakš ņ oš anai, tad š is ir labs variants, bet noteikti dodieties ekskursijā ar brokastī m, jo ​ ​ no rī ta labā k ir iekost mū su ē dienu, un vienkā rš i ej nomodā un meklē kaut ko ne pā rā k ē rtu.
Tī rī ja katru dienu, reizē m iedeva dzeramnaudu, vienmē r apmierinā ta ar tī rī š anas kvalitā ti.
No mī nusiem - Wi-Fi viesnī cā ir apmaksā ts, tas maksā.90 batus dienā , kas ir ā rkā rtī gi nerentabli, kā es jums teikš u par piezī mi, jū s varat iegā dā ties vietē jo SIM karti un papildinā t to par 100-200 batiem. (papildina lielajā C vai 7/11u lielveikalu kasē ) un pasē di internetā sociā lajos tī klos, ar bilž u/video pā rsū tī š anu un ar to tev pietiks atvaļ inā jumam (bet bez viber zvaniem). Starp citu, no gida saņ ē mā m dā vanā SIM karti un papildinā jā m to tikai ar 100 batiem un ar to man pietika 8 dienā m. Š eit arī apsveriet.
Viņ i iemaksā.100 USD depozī tu. Atgriezties! Galvenais istabā neko neberzē t un sist. Mū s atgrieza, viņ i pat nepaskatī jā s uz istabu (bet mē s devā mies agri, pulksten 6 no rī ta)
Arī no mī nusiem ir "netī rā " jū ra netā lu no piekrastes zonas. Principā Pataijā piesā rņ otā jū ra (kā Odesā vai Krimā , pē c krā sas lī dzī ga) infrastruktū ras dē ļ , tā pē c nebrī nieties, bet uzreiz dodieties uz Koh Lan salu uz pludmali "Tien", lū k, kur ū dens un smiltis ir kā no Bounty reklā mas . : )

Un atcerieties, ka taizemieš i ir budisti un budisms nav reliģ ija, bet gan dzī vesveids. Pasmaidi!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu