Jautājums o Koh Samui

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
86 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
kuru pludmali un viesnīcu izvēlēties
Labdien !!! cilvēki man stāsta, kurš bija Koh Samui, kuru pludmali un viesnīcu izvēlēties. Atvaļinājums plānots decembrī! paldies visiem jau iepriekš!!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2015-06-169 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар novos.63
decembrī uz Koh Samui? Tā ir kā veiksme. Pludmale var nebūt vajadzīga. Lietus, zini! Dažreiz ļoti ilgi.
аватар 4yuka
Koh Samui ir vasaras kūrorts. Labāk lidot uz Puketu decembrī, labs laiks garantēts.
аватар Alex289
Paldies !!
аватар Polanskaya1955
Mēs bijām Koh Samui novembrī, lietus lija 3 dienas bez pārtraukuma, bet tas mani netraucēja. Izpētījām visas apkārtnes un restorānus. Decembrī vienkārši vietējie gaidīja labus laikapstākļus. Mēs bijām Lamai pludmalē, Thai House Beach Resort, trīs rubļu banknotes, bet pienācīgas. Brokastis ir normālas, pludmale ar sauļošanās krēsliem, baseins mazs, bet piemērots sliktiem laikapstākļiem. Pludmalē ir maz cilvēku, uz citām pludmalēm negājām, jo ​​tur ir vienkārši cilvēku pūļi. No Bangkokas lidojām ar vietējām aviokompānijām 1 stundu, tad taksis par 500 batiem un esat klāt. Atceļā reiss aizkavējās miglas dēļ, tāpēc, lūdzu, plānojiet savu izlidošanas laiku. Mēs atgriezāmies iepriekšējā dienā. Bangkokā mēs nokāpām zemākajā stāvā un ar vilcienu par 40 batiem bez sastrēgumiem braucām uz Rachatprarop staciju. Dzīvojām visaugstākajā viesnīcā Bayok Sky. Viesnīcas iedzīvotājiem skatu laukuma apmeklējums ir bez maksas. Ēdiens viesnīcā ir muļķīgs! Koh Samui ir daudz labāks. Blakus ir tirdziņš, strādā no 6 rītā, paspēs iegādāties t-kreklus no 100% kokvilnas dāvanā par 100 rubļiem. Koh Samui ir forša lidosta - bezmaksas Wi-Fi, uzrādot biļeti, visādas uzkodas bez maksas. Pirmo reizi ar to saskāros. Lauku, bet ļoti krāsaina lidosta!Un vispār uz Koh Samui ir lieliski, brauciet, nenožēlosiet! Lai jaukas brīvdienas!
аватар MP_3_2011
Jaunajā 2013.-2014. gadā atradās LAMAI INN 99. Man ļoti patika: atrašanās vieta, un pludmale, un masāža/pedikīrs, un pilsētas centra tuvums, un iespēja pastaigāties / paēst / iedzert / iepirkties. Un jo īpaši ekskursijas. Bija vētrains (nav stiprs) un īslaicīgi lija tikai 2-3 reizes 2 nedēļu laikā.
аватар taicamp
Zvaniet uz mūsu biroju tel. Maskava +7 495 204-2148, Taizeme +66 93 578-7277. Vietnes samui-villa.ru un www.samui.travel. Izvēlēsimies iespējas, konsultēsim... Transfērs no lidostas – bez maksas. Lai laba atpūta!
аватар max36
Tikko decembrī bijām uz Samu, trīs dienas lija lietus, bet tas mūs neapturēja. Mēs apstājāmies pie Lemon House, Maenam, un nenožēlojām to. Viņi paņēma mopēdu un apceļoja visu salu pa to, viņi neatrada labāku pludmali par Maenamu.
аватар novos.63
Vai Maenam ir labākā Koh Samui pludmale?
Ārkārtīgi drosmīgs paziņojums.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Koh Samui
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl