Atpūta Puketā (Baan Yamu rezidence) - padomi tiem, kas dodas pēc mums

23 Maija 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Marta 2016 ieslēgts 14 Marta 2016
Reputācija: +74
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

2016. gada martā mē s ar ģ imeni (es, vī rs un 14 gadus vecā meita) treš o reizi atpū tā mies mū su mī ļ ajā Taizemē (pirms tam bijā m uz Koh Samui un Hua Hin pilsē tā ). Vispā r viņ i uz Puketu negrasī jā s, jo dzirdē ja, ka tur ir skaļ š un netī rs. Viss izvē rtā s nejauš i, tū risma kompā nija "Universal Holidays" atzī mē ja gadadienu kopš biroja atvē rš anas Tjumeņ ā , un mē s ieguvā m sertifikā tu nedē ļ as izmitinā š anai Baan Yamu rezidencē Puketā . Vī rs teica: "7 stundas lidot lī dz tikai 7 dienas atpū sties? ? ". Vispā r piemaksā jā m vē l nedē ļ u un devā mies ceļ ā - ā tri, pirms lietus sezonas sā kuma.

No ceļ a, protams, izsalcis. (Tiesa, mana meita nogalinā ja savu apetī ti ar augļ iem un saldumiem, kas bija iekļ auti komplimentā no viesnī cas jaunpienā cē jiem). Mē s devā mies uzreiz uz restorā nu un bijā m patī kami pā rsteigti, ka ē dienkartē ir daž ā das nacionā lā s virtuves. Taizemes un Eiropas - tas ir dabiski, bet arī itā ļ u un pat nez kā pē c...skandinā vu!


Paē duš i izpakojā m koferus un “sadalī jā m” guļ amistabas. Villa ir vienkā rš i milzī ga – no pirmā acu uzmetiena 200 kvadrā tmetri, divos lī meņ os, tā pē c bija ar ko dalī ties. Š ajā s telpā s ir visa sadzī ves tehnika (izņ emot putekļ u sū cē ju - tas nav vajadzī gs, jo tika tī rī ts katru dienu, un tas bija ideā li tī rs): tē jkanna, trauki, lietussargs, fē ns, seifs, televizors. . .

Mē s devā mies apskatī t teritoriju. Vī rs atkal izdeva aforismu: "Ja Puketa ir trokš ņ aina un netī ra, tad mē s neesam Puketā . " Patieš ā m, bija tā , it kā mē s dzī votu tropu dā rzā . Kā rtī gi krū mi, gluds zā liens un, kā vē lā k sapratā m - visa š ī zemniecī ba tiek laistī ta vairā kas reizes dienā -, lū k, no kurienes tā ds svaigums.

Un rezidencē bija arī peldbaseins ar 50 metru celiņ u. Mums Tjumeņ ā tā ds ir tikai viens - visai pilsē tai ar 70.000. . .

Ekskursijas, kuras mums piedā vā ja mū su gids, bija visbagā tī gā kā s. Lai visu neaprakstī tu, teikš u, ka bija gan senlietas (Wat Chalong templis), gan laivu braucieni (Phi Phi salas) un izrā des “pieauguš ajiem” (Simona kabarē ).

Un tagad daž i padomi, kas var noderē t tiem, kas ierodas pē c mums:

1. Taizemes izpē ti labā k sā kt no Puketas – š oreiz mums nepietika eksotikas.

2. Skaidri jā saprot, ko vē lies no sava atvaļ inā juma: pē c gada darba slē gta dzī vesvieta bija labā kā dā vana man un vī ram, bet meitai bija nedaudz garlaicī gi.

3. Nekavē joties sakrā jiet naudu taksometram, lai nokļ ū tu centrā - iepirkš anā s un citas izklaides un atpakaļ , Baan Yam nav tuk-tuki.

4. Netaupiet uz ekskursijā m (pat ja tā s nav iekļ autas komplektā , kā to darī jā m mē s) - Puketā ir ko redzē t.

Kopē jais iespaids: labā kā vieta, kur pilnī bā "izgā zties" pā rē jā .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Апартаменты
Очень милая, но наглая обезьянка)
Бассейн с водопадом
komentāri (32) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums