Lieliskas brīvdienas Koh Samui.

12 Jūnijs 2014 Ceļošanas laiks: no 14 Oktobris 2013 ieslēgts 02 Novembris 2013
Reputācija: +24
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Š is bija mū su ceturtais ceļ ojums uz Taizemi. No labā viņ i saka, ka viņ i nemeklē labu, un mē s atkal uzticē jā m jautā jumus par viesnī cu rezervē š anu un apmaksu Koh Samui salā Taizemes uzņ ē mumam Ivan Susanin (ivan-susanin. com). Kā parasti, viss tika paveikts perfekti un ī sā laikā : visi jautā jumi, sā kot no viesnī cu rezervē š anas lī dz kuponu saņ emš anai, tika atrisinā ti 3-4 dienu laikā , un tagad mē s jau esam priecī gā ceļ ojuma gaidā s...

Mē s atpū tā mies 2013. gada oktobra beigā s - novembra sā kumā . Brī niš ķ ī gs gada laiks. Apkā rt viss zied un smarž o. Daudzveidī gi ziedoš i augi, plī vo skaisti tauriņ i. Iepriekš ē jos braucienos tā du neesam redzē juš i ne pavasarī , ne vasarā . Jū ra ir mierī ga, tī ra un silta. Nezinu – varbū t mums vienkā rš i paveicā s, bet “lietus sezonā ” nebija nevienas dienas ar ilgstoš u lietu. Bū tī bā , ja bija nokriš ņ i, tad naktī - lī dz rī tam viss bija sauss.


Mū su izvē le š oreiz piestā jā m divā s Chaweng Bay viesnī cā s. Pirmā s septiņ as dienas atpū tā mies lī č a dienvidos Samui Resotel & Spa. Viss š ajā viesnī cā nodroš ina patī kamu uzturē š anos. Draudzī gs personā ls, sakopta teritorija, tī ra jū ra un baltas smiltis. Gardas brokastis, un katru dienu tikā m patī kami pā rsteigti, skaisti noformē jot pasū tī tā s omletes (skat. foto). Mū su uzturē š anā s laikā bezmaksas WI FI internets bija tikai zonā ap reģ istratū ru. Tagad viņ i saka, ka viesnī ca ir paplaš inā jusi bezmaksas WiFi visā teritorijā . Netā lu no viesnī cas ir daudz kafejnī cu. Š ī Chaweng daļ a ir neparasti tī ra un nav trokš ņ aina. Ja meklē jat cenas un kvalitā tes attiecī bu un jū ra un pludmale jums ir ļ oti svarī gas, tad š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. Mē s noteikti plā nosim savu nā kamo ceļ ojumu uz Samui Resotel.

Otro atvaļ inā juma daļ u nolē mā m pavadī t Č avengas ziemeļ os un pā rcē lā mies uz Amari viesnī cu. Pati Amari viesnī cu ķ ē de Taizemē ir labā lī menī . Viņ i cenš as saglabā t savu reputā ciju atbilstoš ā lī menī . Skaista un ļ oti kopta teritorija, lieliska apkalpoš ana, brokastis. Ir aizdomas, ka uz viesnī cas restorā nu no Bangkokas tiek atvestas viesmī ļ u brigā des, kā pulkstenī ? - viņ i parā da ļ oti labu servisu. Ī sā k sakot - organizā cijas un apkalpoš anas ziņ ā viesnī ca ir ļ oti laba. Bet…. Ir viens bū tisks mī nuss - jū ra rajonā , kur atrodas viesnī ca? . Nebiju domā jusi, ka kaut kur Koh Samui var bū t tā da jū ra. Vā rdu sakot, mē s tajā nemazgā jā mies. Bija ļ oti neapmierinoš i pavadī t atlikuš ā s atpū tas dienas baseinā . Protams, viesnī cas teritorijā ir labi (precī zā k, tā das ir pat divas), tač u neviens baseins nevar aizstā t SEA. Izī rē kajakus.

Kas attiecas uz ekskursijā m, principā gandrī z visi apmeklē ja iepriekš ē jos braucienus, jo. Parasti mē s vienmē r ī rē jam automaš ī nu. Š oreiz devā mies izbraucienā ar kuģ ī ti pa Koh Samui ar pieturu "mež onī gajā " Koh Tan salā . Man ļ oti patika. Skaistas vietas, pusdienas uz salas un, galvenais, snorkelē š ana. No rī ta viņ i kuģ oja - apmā cies, bet viņ i sasniedza vietu - it kā pē c pasū tī juma - spož a saule, visdzidrā kā jū ra, un daudz prieka. Gids ar mū su laivu aizveda uz labi zinā mu vietu salas ziemeļ u pusē , un mums bija jautra peldē š ana krā sainu zivju baru ielenkumā – it kā tā nebū tu atklā tā jū ra, bet akvā rijs. Pē c tam viņ i kuģ oja starp citā m savvaļ as salā m...Apbrī nojami bija tas, ka gandrī z katrā no viņ iem ir kā da veida bū das, ko kā ds uzcē lis...

Vienmē r ir mazliet skumji, kad atvaļ inā jums beidzas, jo visu gadu atceramies š o pasakaino salu un ar nepacietī bu gaidā m satikš anos. Viņ š kaut kā brī numaini pievelk viņ u atkal un atkal.


Un visbeidzot – trokš ņ ainā , smacī gā Bangkoka. Atceļ ā vienmē r piestā jam uz daž ā m dienā m – tā s ir gan ekskursijas, gan iepirkš anā s. Kas attiecas uz iepirkš anos, varu ieteikt tirdzniecī bas centrus ISETAN un ZEN. Viesnī ca Arnoma atrodas lieliskā vietā blakus tiem. Bet istaba jā pasū ta vismaz deluxe, jo. priekš nieki atstā j kaut kā du š vaku sajū tu. Pati viesnī ca ir paredzē ta ī slaicī gai atpū tai.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
просто бабочка
утренний комплимент от шеф-повара Samui Resotel & Spa
уходим на прогулку вокруг Самуи
пляж у отеля Samui Resotel & Spa
территория отеля Samui Resotel & Spa
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums